2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

canım ben de şimdiye kadar 10-11 kilo aldım.
melittacım senin kan değerin kaç çıkmıştı. benim 11 çıkmış biraz düşük görünüyor...

güzeller ben geldim nasılsınız
ben de hastahaneden geldim detaylı ultarasona girdim ama 3 boyutlu filan deildi sadece bazı ölçümler yaptılar sonucu daha doktora göstermedim haftaya göstericem ama merak ediyorm nasıl diye

kızlar hemoglobin 11 çıktı..
şekeri ilk ölçtürdüğümde 77 çıkmış. o karışımı içtikten 1 saat sonra da 133 nasıl sizce cumartesi doktora gideceğim merak ediyorum . sizin nasıldı???

canım ben de şimdiye kadar 10-11 kilo aldım.
melittacım senin kan değerin kaç çıkmıştı. benim 11 çıkmış biraz düşük görünüyor...

nurtencb canım arkadaşım merhaba senin sınırda görünüyor.bendeki değer miktarı 11.0 - 16.5 görünüyor
bu miktara bağlı olarak benimki hgb 9.4

hct 27.2

bu en son değerlerim git gitde düşüyor.dr. neden düzeltemiyoruz neden düşüyor böyle dedi.hatta diğer dr. a özellikle not yazdı.

şekerimde grafiğe göre 75 gr a göre dakika 120 sonu. 114 diyor. ama şeker sınırını bende bilmiyorum tahminen 140
ama bilen arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa sevinirim.

serap merhaba inşallah herşeyin hayırlısı olur herşey yolunda gider :) ölçümler güzeldir inşallah :)

gulizelif uzun zamandır yoktun canım nerelerdeydin.bu süre içinde iyi olmana sevindim.bebişlerin gelişimi nasıl.ne kadar oldu gramları?
benim facebook adresim var canım istersen ekleyebilirsin.

hathar arkadaşının bebişleri için çok üzüldüm canım.Allah kimsenin başına vermesin çok zor gerçekten.

melittacım normal sanırım aldığın kilo bende 10 kilo aldım.20 yi geçerim gibime geliyor.çünkü baya çok yemeye başladım şu ara.hiç boş durmuyorumki.kendime bir liste yaptım.o listedekileri hergün yiyiyorum.o listedekileri bitirene kadar zaten akşam oluyor. :26:

izmirdeki diyetisyenimde aslında bana ikiz olduğu için 20-25 kg yi kaldırırsın demişti.sanırım bu dr. tek gebeliğe göre sınırda dedi.bebeklerim iyi olsunlarda başka birşey istemiyorumy a kg leri düşük gibi geldi bana.

bu arada ben bi başlık açtım görünüyor mu kızlar yorum yazan olmamış hiç.

ay hathara nolmuş,geriyi okudum okudum bulamadım biri açıklayabilirmiiii:44:

ay hathara nolmuş,geriyi okudum okudum bulamadım biri açıklayabilirmiiii:44:

hymarry şükür bişey olduğu yok hathar gayet iyi.bi arkadaşı vardı 25 haftalık normal ikiz bebeklerini doğurmuştu ama tutunamamışlar.
onu sordum hathara nasıllar iyiler mi diye ? bebekelr vefat etmiş ailesi perişanmış rabbim sabırlar versin inşallah

cevabın için saol canım. bu tahlilleri yapıp ta doktora gösteren arkadaşlar varsa onların da cevabını bekliyorum. hgb 11 hct 31 ilk şeker değerim 77. yüklemeden 1 saat sonra da 133. bi dec idrar tahlilinde epitel hücre 7-8 çıktı bu n demek hiç anlamadım..cevaplarınızı bekliyorum..

canım benim doktorumun internet adresinde bu tahlilleri yazıp kısa da olsa cevap alabiliyorlar sen de yapsana..
epitel hücre miktarı ile idrar yolu enfeksiyonu bakmışlar,
7-8 epitel bence anlamlı dğil..

Son düzenleme:
serap merhaba inşallah herşeyin hayırlısı olur herşey yolunda gider :) ölçümler güzeldir inşallah :)

mrblar canım sen nasılsın inşallah herşey yolundadır çok merak ediyorum verilen raporlarda fl bpd fkh gibi değer sonuçları var orda da kimisinde 19 haftayla uyumlu kimisinde 18 hafta 6 gün ile uyumlu filan yazıyor anlayamıyorum umarım her şey yolunda olur 1 hafta sonra doktoruma götürebileceğim

kum .dr. um bana demişti ve önemsiz olduğunu söylemişti bende de 2-3 epitel lökosit yazıyordu.ama benim belim fena şekilde ağrıyordu onun üzerine tahlil istemişti.belinde ağrı oluyormuydu ?

hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum ama bildiğin gibi yazıyorum olumsuzlukları hergün yeni bi sıkıntı çekiyorum ama hamdolsun diyorum.bebeklerim iyi olsun inşallah başka bişey istemiyorum.türkiyeye geleceğim bende erken doğum riski olduğu için.

hemen söyleyeyim değer sonuçlarını. kaç haftalık gebesin bilmiyorum ama örnek veriyorum.15 haftalık gebesindir.bebeğin bacak ölçümü 19 hafta ile uyumludur.kafa ölçümü 18+6 ile uyumludur.yani bebeğin uzuvlarının ölçümleri canım.benimde ac yani göbek çevresi 1 hafta geri denmişti ama kafası maşallah bir hafta önde örneğin 28 hafta gibi.

grafiğinde 14+2 görünüyor o zaman maşallah bebeklerine 4 hafta önde grafiğin doğru mu ?

Son düzenleme:
canım benim doktorumun internet adresinde bu tahlilleri yazıp kısa da olsa cevap alabiliyorlar sen de yapsana..
epitel hücre miktarı ile idrar yolu enfeksiyonu bakmışlar,
7-8 epitel bence anlamlı dğil..

hymarry ben sana birşey soracağım. senin üyeliğinin yanında pembe bişey var ve üyeliğin kırmızı ? nasıl yaptın böyle ?

hımm anladım canım biri biraz geride seyrediyor sanırım çünkü 19 haftayı yeni bitirdik grafiğib evlilik grafiği bebişlerime yapmadım daha
Rabbim bebiklerimizi korur inşallah stresli olma dikkat et kendine inşallah her şey güzel olacak

hymarry ben sana birşey soracağım. senin üyeliğinin yanında pembe bişey var ve üyeliğin kırmızı ? nasıl yaptın böyle ?
hatırlamıyorum desem inanırmısın,
ama üst tarafta KK PRO Üyelik ararsan bulabilirsin sanırım
Sana bir ücret karşılıında Bir Kadınlar Kulübü Kartı ve kupa geliyor kargoyla,
muhakkak şuan da devam eden bir uygulaması vardır,
ben alalı çok oldu çünkü..

bir hafta gerilikten birşey olmazmış.benimde göbek çevreleri bir hafta geriden geliyordu işte.ama dünkü kontrolde dr. gelişimleri normal dese oğluşuma üzüldüm ya 20 günde 50 gr almış kızım da 120 gr

bi başlık açtım cvp verende yok

aaa o pembe görüntü ile kırmızı üyelik ismi ücretli mi ? ne özelliği yada avantajı var ?

canım banada sana dediklerini diyorlar sen hiç kilo almadın sadece karnın var diyorlar dr saolsun baştan uyarmıştı hamur işi yeme demişti ama bnm de canım istememeişti zaten an canlarım dogum iznine çıkıcam ocak başında valla zaman geçmiyor yoruluyorum çalışmaktan ağırlık yapmaya başladı zor geliyor işte canlarım şükür ii gibiyim ama kasık ağrılarım başladı hayırlısı fatoş ne yaptı acaba merak ettim doğum yapacaktı rabbim bizleri korusun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…