Okan hocanın da hocası dediği muhtemelen Hakan Beydir. Özel bir hastanede o da.
Bir akrabam da kadın doğumda yaptı doğumunu geçen aylarda. Çok methettiler. Ben de şahsen gidip görmedim.Ben daha önce okan hocaya gittiğim için , orada bir dosyam olduğu için kolay randevu alırım diye düşünüyorum ..Ama yine de içime bir kurt düştü şimdi :))
Isparta soğuktur tabi. Yeni grip atlattım. İnşallah gidince tekrarlamaz. Görüşmek istersen msn adresini mesajla yazabilirsin. Görüşebiliriz, Isparta küçük yer.
aay sorma nurtencb bacağım için gitmiştim.dizimden aşşağısına eğilemiyorum.
hayatımda ilk defa utana sıkıla gidiyorum kuaföre bunun için.walla dediğin gibi alışıcaz ama ben alıştım sanırımdoğuma yakında gidicem.
bayan gelmişken elden geçirelim aldım alacağım kadar dedi.yok istemiyom dedim.utanma artık hazır annesin hazırlıklı olman lazım dedi.ikna etti iyi o zaman dedim.tabi ben göbüşten göremiyorum da tamam dedim.bana nerede doğum yapcan dedi.bende türkiye de dedim.bitti dedi. bu kadar.şok oldum bu kadar mı dedim. ( bilseydim kadını kıvrandırmazdım.)
merhaba arkadaslar bende subat annesiyim 28. haftadayiz ikiz bebek bekliyorum bir kiz bir erkek bebek odasinin duvarin hangi renk yapmam lazim ortak rengk olarak yardimci olurmusunuz
valla ben bundan sonra ihmal etmeyeceğim 7. aya giriyoruz artık 20 günde bir giderim diyorum. ikiz annesi olacağız hazırlıklı olmak lazım. bi de kontrollere gittiğimde korkuyorum açılma var mı diye bakar mı diye. sürekli temiz olmak lazım yani. kadınların işi zor valla hele de ikiz annelerinin :)
haklısın hazırlıklı olmak lazım bebişler biz geliyoruz derler bi anda elimiz ayağımız bi pabuca girer.dün dr. yoktu şansıma muayene yapsaydı yatış yapsaydı kara kara düşünürdüm artık derdim yarım saat müsade edin geliyorum hemen diye :)
hazırlık yaptınmı hiç bebişlere ?hastane çantası falan hazırladın mı ?
ben sadece hastane çıkışı aldım beşli ama içinde iç zıbın çıtçıtlı bady yok.türkiyeye geldiğim de hazırlayayım diyorum çantamı.birde çanta da başka neler olur acaba ? birkaç not aldım aslında ama hazırlayanlar var ise bilgilendirir misiniz ?
melitta, nurtencb , fatosyy
ya kızlar sizleri tabiki diğer arkadaları da aynen takip ediyorum
doğum hazırlıkları yapanları dah heycanla takip ediyorum :)
of allahım inşallah bizde sağlıcakla ilerleriz doğuma kadar
allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
melitta doktorun yoktu demek neyse pazartesi inşallah herşey normal çıkar canım.umarım erken doğum riski azalmıştır.keçi boynuzu pekmezi içiyorum ben hergün 3 4 kaşık çok faydalı kan için.şeker çıkmadıysa içebilirsin.bende açıkcası sormak istiyordum bu epilasyon işini.bikaç gün önce bende bacaklarıma o kadar uğraştımki hiç uzanamıyorum zorda olsa hallettim..sizler nasıl yapıyorsunuz diye sormayı düşüyorum.açıkcası ben hala kuaföre gidebileceğimi zannetmiyorum. :26: şimdi ayıp olmassa bişey söyleyim.ben eşimden aldım yardım hiç göremediğim yerleri . :26: artık dedim doğuma kadar bu iş sana kaldı tamam yaparız napalım dedi.:26:
melitta, nurtencb , fatosyy
ya kızlar sizleri tabiki diğer arkadaları da aynen takip ediyorum
doğum hazırlıkları yapanları dah heycanla takip ediyorum :)
of allahım inşallah bizde sağlıcakla ilerleriz doğuma kadar
allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
canım ne güzel 34. haftayı doldurdun. benim de hedefim 37 ama zor görünüyo. ben de 26 ya girdim şimdilik bi soruum yok ama salı günü şeker yüklemesi yaptıravcağım. inş. bi sorun çıkmaz çalışmak da zorlamıyo daha. böyle devam eder inşallah. hızla kilo almaya devam tabi 10 kilo oldu şimdiden. bebişlerim de alsın da hiç önemli değil.
sen de hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeklerini kucağına alırsın inşallah...
merhaba arkadaşlar dün renkli ultrasona girdim bebekleri daha net gördük çok hoşumuza gitti herkese tavsiye ederim çok şükür bir yaramazlık yoknazar: 3 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak Allahım hayırlı hamilellik nasip etsin herkese
haklısın hazırlıklı olmak lazım bebişler biz geliyoruz derler bi anda elimiz ayağımız bi pabuca girer.dün dr. yoktu şansıma muayene yapsaydı yatış yapsaydı kara kara düşünürdüm artık derdim yarım saat müsade edin geliyorum hemen diye :)
hazırlık yaptınmı hiç bebişlere ?hastane çantası falan hazırladın mı ?
ben sadece hastane çıkışı aldım beşli ama içinde iç zıbın çıtçıtlı bady yok.türkiyeye geldiğim de hazırlayayım diyorum çantamı.birde çanta da başka neler olur acaba ? birkaç not aldım aslında ama hazırlayanlar var ise bilgilendirir misiniz ?
evet nurtencim gönül en az 35 olsunlar isterdi ama hayırlısı artık, sabırsız çıktı kuzucuklarr:)) inşallah hedeflediğin gibi olur ama asıl sıkıntı 31-32 den sonra yaşadım ben, o zaman anladım hamile ağırlığını, yoksa gez toz, çok rahattım.şeker de çıkmaz inşalahh.
kızlarr hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:)) topik baya ilerlemiş ya ne güzel... hepinizi okuyorum. yazabildiğim kadar artık bn de yazarım yattığım yerden zor oluyoo....
gül ve fatma07 takip ediyorum sizi fatma ne güzel en az sen sorunsuz gidiyosun, planladığın gibi olur inşallahh. güllcüm canım sen de bnm gibi çok dikkt et, bebişler isteyince dikkat etmekmiş, su içmekmiş, yatmakmış işe yaramıyoo... ama canımı sıkmıyorum, sadce sağlıklı olmalarını düşünüyorum. florinda saol canım desteğin için.
buğlemcim akıntım beyaz koyu kıvamlı canım, senn haftalarında vardı, rengi koyuysa sorun var demektir...senn gibi benm de aynı ağrılarım 30. hafta bitiminde başladı canım. melittacım değerlerine üzüldüm ama ikizlerde oluyo canım normal, üzülme. doğal yollardan değerlerini düzeltmeye çalış canım, ben kuru üzüm, pekmez, kırmızı et, yumurtayla düzeltmiştim. bi de canım aynı kulak tıkanması ben de de var, dengemi bozuyo valla kötü bi his. hamilelikten snra geçermişş. iyi habrlerle canım bebeklerin de iyidir:) 2 gündür de mide yanması yaşıyorum, çok iğrenç bişeyy yaadoğum için tahliller normal çıkmış kızlarr hazırım galiba... gelişmeleri aktarırımm... öpüldünüz
fatosyy canım dogum icin tahlıllerin temiz cıkmıs.cok sevındım.allah yardımcın olsun.dualarım aklım senınle.saglıklı bı sekılde bebeklerını kucagına alırsın insallah.canım ya ben bisey soracaktım?benim karnım sertlesiyo tas gibi oluyor.nasıl deyım sana bırı sol tarafımda sertlesiyo dıgeri sag tarafımda göbegimin ortası bos kalıyor.nefesım daralıyor ve kalbım carpıyor.bu sende de oluyor mu canım.eskıdende sertlesırdı ama nefesım daralmazdı.oncekı gıtıgımde dr dedım sertlesıyo dıye bebek hareket ettıgınden olur dedı.gecelerı hic uyuyamıyorum.gec yattıgım halde 2 saat arayla uyanıyorum.uykuda bıle bebek sertlesi nefes nefese kalıyom.kalkıp bı dolasıp tekrar yatıyom.hayırlısıyla su 4 haftamda bi gecseydi.bugun 34 haftalık olduk.allahım 37,38 görmeyi nasip etsin amın...
allah hepimizin yardımcısı olsun.saglıkla ve küveze gerek kalmadan bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.aminnn...
kuaföre giden arkadaslara bısey soracaktım.bende cok utanıyorum orayı aldırmaktan.aldırırken acıyomu kızlar.daha once bacagımı aldırmıstım.pek acımamıstı.orası daha nazık oldugu icin acır belki.bide televizyonda doktor kuaförde aldırmayı pek önermemisti.kıl kökleri acıkta kalıyormu mıkrop almaya elverişli oluyormus.bende kararsız kalmıstım.hala da kararsızım.
kızlar disim cok kötü agrıyor.yardım edin.hap yutamam ne yapmalıyım.zeytın ıyı gelır dedıler zeytın koydum dısımın ustune daha yenı.fikirlerınizi beklıyom.lütfen yardım edin.......
hazırlık yaptım biraz. yataklarını bile aldım. oyun parkı diyorlar ya ondan. yatak odasına kurduk bile.. çok güzel bir duygu..... hastane çıkışlarını da aldım. ama benimkiler 15 parça falan. heşey var içinde.ayrıyetten küçük birkaç takım, battaniye, çorap,emzik, banyo havlusu, çıtçıtlı atletler falan da aldım. bu ay sonunda da çantayı hazırlayacağım. daha kendim için hiçbirşey almadım.arkadaşların yazdıklarından yararlanacağım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?