Okan hocanın da hocası dediği muhtemelen Hakan Beydir. Özel bir hastanede o da.
Bir akrabam da kadın doğumda yaptı doğumunu geçen aylarda. Çok methettiler. Ben de şahsen gidip görmedim.Ben daha önce okan hocaya gittiğim için , orada bir dosyam olduğu için kolay randevu alırım diye düşünüyorum ..Ama yine de içime bir kurt düştü şimdi :))
Isparta soğuktur tabi. Yeni grip atlattım. İnşallah gidince tekrarlamaz. Görüşmek istersen msn adresini mesajla yazabilirsin. Görüşebiliriz, Isparta küçük yer.
okan hoca nın hocası baha bey dedi. bu dr. da okan hoca gibi tıp fakültesindeymiş.
hakan hoca özel ısparta hast. ben oraya gidicem işte :) daha önce de bi kere gitmiştim ama bu dr. a değil.başka bi dr. vardı.eltimde bu hast. doğum yaptı.
beta hcg mi bu hast. yaptırdım hep.Allah nasip ederse inşallah bu hastane de yapıcam doğumumu ama baha beyi de dün hast. tanıştığım bayan çok methetti ona da bi bakayım diyorum. eğer memnun kalırsam baha beye giderim.
senin dosyan var belki alabilirsin , belki zorlanmazsın.ama olmazsa inşallah aynı hast. kontrollerimizi yaptırırız karşılaşırız inşallah :)
bende ısparta nın soğuğundan tırsıyorum bi grip olursam kolay kolay atlatamam diye.birde kayınvalidemler soba yakıyorlar.üşür hasta olurum diye korkuyorum.duyduğuma göre grip ,üst solunum enfeksiyonu erken doğum tetikliyomuş.görüşürüz ama kayınpererimde internet yok ancak kaynım laptopunu getirirse msn ye girebilirim.