2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

Kızlar hepinize bişey sorcam
Ben istanbulda oturyorum sizler nerelerdesiniz daha tam olarak bilemiyorum
benim bebişler tüp olduğu için hala tüp doktorumuza kontrole gidiyoruz ama çok fazla aydınlandığımızı söyleyemem
Kendisi doçent ve işinde uzman diye biz de bişey soramıyoruz bide ultrasonu çok kötü çocukların başı nerde kıçı nerde anlayamıyoruz
Sizler nerede oturuyosunuz ve doktor tavsiyeniz olur mu
doktorlarınızdan memnun musunuz uzun uzun muayene ediyolar mı
bizim muayene 5dk sürüyoda:44:
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Son düzenleme:

Merhaba hoşbulduk ben hep buralardayım sureklı yattığım için yapcak baska bışey yok takılıyoruz işte
Benim de 15.haftadan beri yoğun kahvelerım devam edıyor doktorum plesentanın bırının tam yerlesemediğinden arkasında pıhtı görunduğunden dolayı dedı aktıf kırmızı kan olmadıkça korkma dedı ama yıne de dusuk tehlıkesı demek oluyo tabıkı can sıkıcı yanı
SERKLAJA gelince 12. haftanızda en gec bu ölçümü yaptırın alttan veya karın dan ıdrara sıkısıkken daha ıyı çıkıyor açılma(hunileşme)veya kısalık gıbı bı sorun görurse serklaj olmayı ıhmal etmeyın Benım daha önce geç dusuğum olduğu için bunu özellıkle dıkkate aldılar yoksakı çoğu doktor bunu önemsemez ve allah korusun bebekler buyudukçe rahım yetmezliği nedenıyle kayıplar olabılır

gulizelifciğim ilerleyen zamanlarda ,yani cinsiyetler belli olunca koyacağımız isimleride ekliyelim listeye,daha şen olur..ben isimlerini buldum sayılır..cinsiyetleri belli olunca yazarım inş..

haklısınnnnn, süper olurrr

Bu tarıhte yanlışlık var bence

tatlım nerde anlayamadım??

canım ben edirnedeyim. burada bir doçente gidiyorum ve doktor çok ilgili sağolsun. ama biliyosunuz ki benim durumum biraz riskli. yani mono-mono denen tek kese gebelik. o yüzden istanbul'da, özellikle tek kese ikiz gebelik takibi yapan, uzman bir doktor varmış florya kadın sağlığı merkezinde. ismi de bora cengiz. ona gitmeyi düşünüyorum ama aslında bir prof. tercih etmeyi de düşünmüyor değilim. tam karar vermiş değiliz. doğumu amerikan'da yapacağım sanırım.

bu arada ayrıntılı ultrasonografi için şiddetle Prof. Dr. Atıl YÜKSEL'i tavsiye ediyorum. Türkiye'nin en meşhur doktoru. Sürekli takip yapmıyor, sadece 1 kez alıyor. İkiz gebelikleri de 21-22. haftalarda alıyormuş. Ben randevumu aldım bile. Ücreti yüksek ama değer. Hele benim durumum için bir zorunluluk. Bebeklerin herşeyini en ince ayrıntısına kadar inceliyor ve teşhisleri %100. Kadınlarkulubu'nde de onunla ilgili topic var oradan bakabilirsiniz.

Beklenen doğum tarıhınde yanlışlık var galıba canım o arkadaşın esıla arkadaşın

Muayne ücretını merak ettım Atıl yukselın

Beklenen doğum tarıhınde yanlışlık var galıba canım o arkadaşın esıla arkadaşın

Muayne ücretını merak ettım Atıl yukselın

canım yüksek dediler ama ben de bilmiyorum. randevumu aldım ama inanır mısın sormadım bile. benim muhakkak atıl beyi görmem gerekiyor çünkü öyle ya da böyle. riskli bir gebeliğim var. ama tekrar arar sorarım tatlım.

kızlar öğrendim, tek gebelik için 500, ikiz gebelik için 700 tl. bir kez bakıyor ve herşeyi okuyor. hele benim pozisyonum için değer,ideal bir isim.

canımcım bulantılarım geçti çok şükür 1 aydır iyiyim...

ESİLAcım sen de aramıza hoşgelmişsin,sen de baştan bulantılarla boğuşmuşsun ama şimdi daha iyisin anlaşılan...Demek bebişlerden biri prenses bakalım diğeri ne çıkcak

hoşbuldummm teşekkür ederimm evet bir aydır iyiyim şükür.. diğerinin cinsiyetini 10 gün sonra öğreneceğiz inşallah..

kilolarıda yazıyorsunuz demek artık. 55 kiloydum hamileyken.hiç doğru dürüst yemek yemediğim için sanırım kilo verdim.bizim tartıda bozuldu tartılamıyorum.zırt pırt tartılınca tartıda dayanamadı bozuldu.

işte 2012 ikiz anneleri

NO|Kullanıcı adı|Cinsiyetler|Beklenen doğum tarihi|Kilo değişimi
1|esila7884| 1 kız geliyor-diğeri belli değil|17 ocak |64 kg'dan 63'e düştü
2|NURSIN1981| 1 kız - 1 erkek geliyor| 20 ocak |62 kg'dan 64'e çıktı
3|ah_ah| 1 kız - 1 erkek geliyor| |
4|ilaybrs|1 kız - 1 erkek geliyor|4 şubat |
5|buglem80| belli değil |4 şubat | 77 kg'dan 73'e düştü (bulantıları çok )
6|boncukkkkk| belli değil |5 şubat | 64 kg'dan 67'ye çıktı
7|asel01|belli değil|27 şubat |69'dan 71'e çıktı
8|florinda|belli değil|29 şubat |
9|gulizelif| belli değil |19 mart |74 kg'dan 77'ye çıktı
10|zeynepppppp|belli değil|3 nisan |

arkadaşlar buarada ben bi detay vereyim geçen detaylı ultrasonda bebeklerimden birinin ense kalınlığı 1.06 iken diğerininki 3.01 çıktı ve haliyle bi sorun olma ihtimali üstünde durdular sıvı almayı ve sorun varsa kalbini durdurmayı teklif ettiler tabiki böyle bir ihtimali asla düşünmediğim için sıvı aldırmadım şimdi bayramdan sonra inşallah tekrar detaylı ultrasona gireceğim o zaman organlarına bakılacak ben rabbime güveniyorum dualar ediyorum hiçbir sorun olmadığını düşünüyorum Allahın izniyle. o yüzden gayet rahatım kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum sizlerden de dua rica edeceğim bu mübarek günlerde.. ismim ebru ismen dua ederseniz aklınıza geldikçe, çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim...

Allah hepimizin yardımcısı olsun ya çok kızıyorum bu doktorlara ne kadar kolay kalp durdur bıtır ısını 4 boyutlu ultrasona bıle gırmek ıstemıyorum benım alnımda ne yazılmışssa o sağlıklı değil deseler aldırcakmıyım asla o yuzden bu detaylara gırıp hıç canımı sıkmak ıstemıyorum

ben de aynen öyle düşünüyorum ikinci detaylı ultrasona girme sebebimse Allah muhafaza iddia ettikleri gibi yavrumun organlarının birinde rahatsızlık varsa belki anne karnında tedavisi olabilir diye.. ben birkaç yakınımla bu durumu paylaştığımda bir kısmı bile bile özürlü çocuk mu doğuracaksın dediler düşünsenize dedim ben özürlü doğma ihtimaliyle bebeğimin kalbini durdurdum diğerinin sağ doğacağının yada sağlıklı doğacağının garantisi var mı. yada çocuklarım sapasağlam doğdular biri allah korusun bi kaza geçirdi sakat kaldı öldürecekmiyim çocuğumu dedim.. yani ben böyle düşünüyorum o yüzden Allaha emanet hepimizin çocukları. hepimize sağlıklı özürsüz kusursuz evlatlar nasip etsin inşallah... yeter ki sığınalım yeter ki güvenelim... Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler inşallah!

Katılıyorum sana o ultrasona gırme sebebım dediğin gıbı bı rahatsızlıkları varsa tedavısı
Bence kımseye bışey soyleme her kafadan bı sözçıkıp canını sıkmasınlar

kızlar bişey soracağım.. son iki haftadır zaman zaman karnımda acayip sertlik oluyor hani çok sıkışık olursunuz da çatlayacak gibi olursunuz ya öyle.. geçen gittiğimde doktora söyledim idrar tahlili istedi bişey çıkmadı yani iltihap varsa da üreme yok dedi ilaç vermedi özellikle akşam yemeklerden sonra daha çok oluyor karnıma bastırdığımda ağrıyor sizde de oluyor mu. amniyo sıvısı çok olduğunda böyle bişey olur mu.. bi bilginiz var mı.. kafama çok takılıyor..

Canım kasılma oluyodur magnezyum yazdır kullan ıyı gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…