2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

Hoşbulduk sağol amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah ısrarla doktorlarınıza söyleyın lutfen çok önemli beklenen doğum tarıhı 20 ocak ben aralığı görsem sukredıcem 1 veya 2 kılo aldım açken farklı tokken farklı oluyo ya ondan tam çözemedım

e canım süper, çok fazla almamışsın. kaç kg ile kaldın peki? şimdi forumun başındaki listeye ekliyorum seni de

:emir_bebek::emir_bebek:buyrun 2012'nin güzel anneleri listemizin son hali:emir_bebek::emir_bebek:

NO|Kullanıcı adı|Cinsiyetler|Beklenen doğum tarihi|Kilo değişimi
1|:49:NURSIN1981| 1 kız - 1 erkek geliyor:64:| 20 ocak:nazar::nazar: |62 kg'dan 64'e çıktı
2|:49:ah_ah| 1 kız - 1 erkek geliyor:64:| |
3|:49:ilaybrs|1 kız - 1 erkek geliyor:64:|4 şubat :nazar::nazar:|
4|:49:buglem80| belli değil |4 şubat :nazar::nazar:|
5|:49:boncukkkkk| belli değil |5 şubat :nazar::nazar:| 64 kg'dan 67'ye çıktı
6|:49:florinda|belli değil|29 şubat :nazar::nazar:|
7|:49:asel01|belli değil| |
8|:49:gulizelif| belli değil |19 mart :nazar::nazar:|74 kg'dan 77'ye çıktı
9|:49:zeynepppppp|belli değil|3 nisan :nazar::nazar: |

merhabalar.. ben 17 hafta 3 günlük ikizlerime hamileyim hamileliğimin başında 64 kiloydum 5 haftalıkken başlayan bulantılar yüzünden 60 kiloya düştüm 12 haftamdan itibaren tekrar kilo almaya başladım şimdi 63 kiloyum yani son 5 haftada 3 kilo aldım yani aslında 60 kilo ile başlayıp şuan 63 kiloyum diyebiliriz.. biraz karışık oldu sanırım...:))) bebeklerimin biri kız diğeri henüz göstermedi bacakları kapalıydı.. biri 150gr diğeri 162gr. boyları 16cm. şimdilik bilgiler bukadaaarrr....:))):emir_bebek::emir_bebek:

merhabalar.. ben 17 hafta 3 günlük ikizlerime hamileyim hamileliğimin başında 64 kiloydum 5 haftalıkken başlayan bulantılar yüzünden 60 kiloya düştüm 12 haftamdan itibaren tekrar kilo almaya başladım şimdi 63 kiloyum yani son 5 haftada 3 kilo aldım yani aslında 60 kilo ile başlayıp şuan 63 kiloyum diyebiliriz.. biraz karışık oldu sanırım...:))) bebeklerimin biri kız diğeri henüz göstermedi bacakları kapalıydı.. biri 150gr diğeri 162gr. boyları 16cm. şimdilik bilgiler bukadaaarrr....:))):emir_bebek::emir_bebek:

e canım hoşgeldin ozaman aramıza :64: ama doğum tarihini yazmamışsın tatlım liste için gerekli :34:

:emir_bebek::emir_bebek:bayanlar işte ennn son durumumuz, 2012'nin güzel ikiz anneleri :emir_bebek::emir_bebek:

1|:49:asel7884| 1 kız geliyor:64:-diğeri belli değil|ocak:nazar::nazar: |64 kg'dan 63'e düştü (bulantıları çok :59: )
2|:49:NURSIN1981| 1 kız - 1 erkek geliyor:64:| 20 ocak:nazar::nazar: |62 kg'dan 64'e çıktı
3|:49:ah_ah| 1 kız - 1 erkek geliyor:64:| |
4|:49:ilaybrs|1 kız - 1 erkek geliyor:64:|4 şubat :nazar::nazar:|
5|:49:buglem80| belli değil |4 şubat :nazar::nazar:|
6|:49:boncukkkkk| belli değil |5 şubat :nazar::nazar:| 64 kg'dan 67'ye çıktı
7|:49:florinda|belli değil|29 şubat :nazar::nazar:|
8|:49:asel01|belli değil| |
9|:49:gulizelif| belli değil |19 mart :nazar::nazar:|74 kg'dan 77'ye çıktı
10|:49:zeynepppppp|belli değil|3 nisan :nazar::nazar: |

:65:20 bebek geliyooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:65:

oyy oyy maşallah.. :) benim durumda farklı biraz..hamile kalmadan önce kilo vermeye çalışıyordum..ama bi baktım 77 kilo ile hamile kaldım..şu anda 73 kiloyum..4 kilo verdim..iştehım yok..midem bulanıyor hala :( biraz karnım çıktı ama başka yerlerim eridi..buna sevinmiyorum değil :32:

gulizelifciğim benide 77 den 73 e düştü yazabilirsin canım.. :79:

bende 14+5 günlük ikizlere hamileyim.tahmini doğum tarihim 4 şubat.cinsiyetleri ise 1'i ksin erkek diğeri ise kız olabilir dedi doktorumuz.2012 anneleri olarak ayrıca konu açmanız süper olmuş.

ilaybrs ,doğum tarihlerimiz aynı.. :4: son adet tarihin kaçtı ..benimki 30 nisan..ayy bakalım neler olacak :) :71:bende bu hafta gideceğim,cinsiyeti belli olur inşallah :13:

oyy oyy maşallah.. :) benim durumda farklı biraz..hamile kalmadan önce kilo vermeye çalışıyordum..ama bi baktım 77 kilo ile hamile kaldım..şu anda 73 kiloyum..4 kilo verdim..iştehım yok..midem bulanıyor hala :( biraz karnım çıktı ama başka yerlerim eridi..buna sevinmiyorum değil :32:

gulizelifciğim benide 77 den 73 e düştü yazabilirsin canım.. :79:

buglem al benden de okadar. kilo vermeye çalışırken bi baktım ki hamileyim. ama benim mide bulantım olmadığı için hiç kilo da vermedim git gide şişiyorum :59:

:emir_bebek::emir_bebek:işte 2012'nin güzel ikiz anneleri :emir_bebek::emir_bebek:

1|:49:esila7884| 1 kız geliyor:64:-diğeri belli değil|ocak:nazar::nazar: |64 kg'dan 63'e düştü (bulantıları çok :59: )
2|:49:NURSIN1981| 1 kız - 1 erkek geliyor:64:| 20 ocak:nazar::nazar: |62 kg'dan 64'e çıktı
3|:49:ah_ah| 1 kız - 1 erkek geliyor:64:| |
4|:49:ilaybrs|1 kız - 1 erkek geliyor:64:|4 şubat :nazar::nazar:|
5|:49:buglem80| belli değil |4 şubat :nazar::nazar:| 77 kg'dan 73'e düştü (bulantıları çok :59: )
6|:49:boncukkkkk| belli değil |5 şubat :nazar::nazar:| 64 kg'dan 67'ye çıktı
7|:49:florinda|belli değil|29 şubat :nazar::nazar:|
8|:49:asel01|belli değil| |
9|:49:gulizelif| belli değil |19 mart :nazar::nazar:|74 kg'dan 77'ye çıktı
10|:49:zeynepppppp|belli değil|3 nisan :nazar::nazar: |

:65:20 bebek geliyooooooooooorrrrrrrrr:65:

buglem al benden de okadar. kilo vermeye çalışırken bi baktım ki hamileyim. ama benim mide bulantım olmadığı için hiç kilo da vermedim git gide şişiyorum :59:

ay niye üzülüyorsun canım,sen daha iyi durumdasın..bebeklerin daha iyi beslenecek..düşün 4.ayımdayım ve iştahım yok..çok istiyorum iştahımın artmasını,her şeyden yemeyi..böyle olunca halimde kalmıyor...inşallah doğumdan sonra da burda birlikte verirriz kiloları canım benim..üzülme..:emir_bebek:

canım benim daha vaktim gelmedi sanırım, doktorum hiç bahsetmedi. haftaya salı 16sında randevum var orada konuşuruz diye düşünüyorum. ben de onun yönlendirmesine göre hareket edeceğim artık

ooooohhh maşallah, çifter çifter gidiyosunuz desene boncukkkkcum :61: ablanı da bekleriz tatlım aramıza

ben çalışıyorum tatlım ama çok kararsızım bırakıp bırakmamak arasında gidip geliyorum. çok iyi bir işim, iyi bir mevkim var ama yavrularım herşeyden önemli olacak tabi. bilmiyorum ki bıraksam mı? yoksa daha sonra pişman mı olurum :44: bir türlü karar veremiyorum :26: şimdilik çalışmakla ilgili bir sıkıntım yok, düşük tehlikem de olmadı çok şükür ama yine de insan dinlenmek, kendine odaklanmak, bebeklerine odaklanmak istiyor..

tatlım forumun en başında hepimizin doğum tarihleri var, oraya bakarsan görürsün. aslında hepimizin arasında çok az zaman var. en fazla 1 ay gibi gözüküyor şimdilik ah_ah hariç :61:

canım ben de kako yağı kullanmaya başladım. şimdilik haftada 1, 3. aydan sonra sürekli sürmeyi düşünüyorum çünkü karnım hızla büyüyorr:44:

süppeerrrrr:nazar::nazar: aramıza hoşgeldin canım. bana doğum tarihini söyle seni de hemen ekliyim forumun başındaki listeye canım

canım benim şubat 27 doğumum görünüyor bakalım

ilaybrs ,doğum tarihlerimiz aynı.. :4: son adet tarihin kaçtı ..benimki 30 nisan..ayy bakalım neler olacak :) :71:bende bu hafta gideceğim,cinsiyeti belli olur inşallah :13:

benimde 30 nisan canım.doktora mutlaka sorun cinsiyetlerini.sormadan bir şey söylemiyorlar.bende kontrolleri iple çekiyorum.bende 22sinde gideceğim.3lü test yapılacak.belki senin bu hafta yapılabilir???

benimde 30 nisan canım.doktora mutlaka sorun cinsiyetlerini.sormadan bir şey söylemiyorlar.bende kontrolleri iple çekiyorum.bende 22sinde gideceğim.3lü test yapılacak.belki senin bu hafta yapılabilir???

evet,her gitmeye soruyorum zaten ama daha belli değil dediler..ben pazartesi normal bi doktora gideceğim..test yapmıyacak..sadece bebeklerin sağlıklı olup olmadığını söyleyecek..ayın 24. ünde çarşamba günü özel bi doktorda randevum var..özel bi hastane..orda yaptıracağım testlerimi filan..3 boyutlu ultrasonda var..aynı günlerde doğum yaparız belkide..senin ilk gebeliğin mi? :emir_bebek:

gulizelifciğim ilerleyen zamanlarda ,yani cinsiyetler belli olunca koyacağımız isimleride ekliyelim listeye,daha şen olur..ben isimlerini buldum sayılır..cinsiyetleri belli olunca yazarım inş..:emir_bebek:

hoşbulduk cnm.bize ilk 20 gün önce söyledi cinsiyetlerini.5 gün önce gittiğimiz kontrolde de yine aynı şeyleri söyledi.erkek sere serpe yatıyo.diğeri yani kız olan arkası dönük göstermiyo.
demek ki tüm doktorlar aynı.sormadan bi şey söylemiyolar.

İLAYcım MAŞALLAH ne kadar erken öğrenmişsiniz RABBİM hayırla doğmalarını da nasip etsin tatlım:nazar:

bu nasıl güzel tesadüf yakın mı doğacakları tarih?

Canım bizim ki tam olarak tesadüf değil aslında çünkü tüp bebekle hamile kaldık..Aramızda sadece 1hafta var,:49: bakalım tabi erken doğumda söz konusu hayırlısı yaniiiii:nazar:

arkadaşlar bu arada çatlakları önlemek için bi şeyler yapıyor musunuz?ben haftada 1 falan bebek yağı sürmeye başladı.ne kadar erken başlarsak o kadar cildimiz esnek olur.önerilenizi bekliyorum

Çatlakları önlemek için ablam Mustela diye bi krem almış,1tanede bana yollamış bugün geldi kargom:46:..Bakalım akşam kullanmaya başlıycam ona da hemşire ve hamile olan bi yakınımız tavsiye etmiş hamileliğinde bu kremi kullanmış hiç çatlağı oluşmamış o yakınımızın:nazar:

Merhaba arkadaşlar benim de allah bağışlarsa bı kızım bı oğlum olacak rısklı bır hamılelık geçırıyorum 3.aydan ıtıbaren hep yatıyorum serklaj yapıldı kahverengı kanamalarım oluyor kızımın plesentasının arkasında pıhtılasma goruluyor
Sızlerede tek ve çok önemli olan önerım rahım boyunuzu mutlaka ölçturun çoğu doktor bunu önemsemıyor serklaj gerekenler 12 ile 14 hafta arasında mutlaka yaptırsın çok önemli ihmal etmeyın ısrarla söyleyın ve ölçturun

NURSİNcim seni daha öncelerden hatırlar gibiyim aramıza hoşgelmişsin tatlım...Benim hamileliğimde riskli grupta canım ve yoğun kanamalar geçirdim şükür ki şimdi sadece kahverengi lekenmelerim var ama düşük riskim devam ediyor tabi...Sana bazı sorularım olucak canım ya,rahim boyu ölçümü nasıl yapılıyo bide serklajı doktorun mu öneriyo bi cevaplarsan çok sevinirm:26:

ESİLAcım sen de aramıza hoşgelmişsin,sen de baştan bulantılarla boğuşmuşsun ama şimdi daha iyisin anlaşılan...Demek bebişlerden biri prenses bakalım diğeri ne çıkcak:emir_bebek:

evet,her gitmeye soruyorum zaten ama daha belli değil dediler..ben pazartesi normal bi doktora gideceğim..test yapmıyacak..sadece bebeklerin sağlıklı olup olmadığını söyleyecek..ayın 24. ünde çarşamba günü özel bi doktorda randevum var..özel bi hastane..orda yaptıracağım testlerimi filan..3 boyutlu ultrasonda var..aynı günlerde doğum yaparız belkide..senin ilk gebeliğin mi? :emir_bebek:

BUGLEMcim sen benden büyüksün ama daha sende cinsiyetini öğrenmedin demek ki, ben de dün doktora sormayı unuttum diye üzülüyodum belki bişeyler görseydi söylerdi diyerek kendimi avutuyorum 2hafta daha beklemem gerek çünkü:45:Hayırlısı bekleriz işimiz neeee:2:

Back