2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

kızlar bu ne kalabalık, 6 kişiyiz şuanda maşallah maşallahh :nazar::nazar: dayanışmamız başladı desenize. ama ben birazdan çıkmak zorundayım, işyerindeyim mesaim bitti :58:

hepinizi öpüyorum 2012'nin güzel ikiz anneleriiiii :71::71::71:

GÜLİZELİFcim 7kişiyiz 7 MAŞALLAH:nazar:...RABBİM paylaşımlarımızın artarak sürmesini nasip etsin İNŞALLAH...Sana iyi dinlenmeler tatlım iş bittiyse şimdi eve gidip dinlenme vakti...Öptük seni kendine iyi bak şeker:70:....

kızlar çalışıyormusunuz ev hanımımısınız ben evdeyim çalışmıyorum bugün ilk defa kendimi iyi hissediyorum bulantı yok yemek bile yaptım :62::62:

benim doktorda yapılması gerek diyor salı günü gidicem anacım ona test buna test özellerde ucuz değil yani allah yardımcımız olsun

FLORİNDAcım kim nerde oturuyo bilmiyorum ama eğer istanbulda oturyosan çamlıca görüntüleme merkezini önerebilirim tatlım...Bizim hastane erdem hastanesi orda 300tl idi,sonra buraya yönlendirdiler 100tlye yaptırdık bilgin olsun canım:49:

FLORİNDAcım ben ev hanımıyım...Zaten çalışıyo olsaydım bile düşük riskim olduğu için işi bırakmam gerekirdi..Gün boyu yatıyorum herşeyi kayınvalidem yapıyo sağolsun..Doktor kesin yatcan dedi ben de bi tuvalete kalkıyorum:49:...Sen evdesin ama sürekli yatman falan gerekmiyo dimi canım..MAŞALLAH yemeklerde yapılmış...:nazar:

Kızlar ben de çıkıyorum kociş gelmek üzeredir hepiniz sağlıcakla kalınnnn:)))))))

Son düzenleme:
FLORİNDAcım ben ev hanımıyım...Zaten çalışıyo olsaydım bile düşük riskim olduğu için işi bırakmam gerekirdi..Gün boyu yatıyorum herşeyi kayınvalidem yapıyo sağolsun..Doktor kesin yatcan dedi ben de bi tuvalete kalkıyorum:49:...Sen evdesin ama sürekli yatman falan gerekmiyo dimi canım..MAŞALLAH yemeklerde yapılmış...:nazar:

canım benim geçen aya kadar benimde düşük riskim vardı hatta kahverengi lekelenme yaşadım iş agır kaldırmak afedersin tuvalette bile zorlanmak yasaktı ama şimdi şimdi ayaklandım bulantılarda beni mahvetmişti şimdi iyiyim çok şükür salı gününü iple çekiyorum bebeklerimi görmeyi benimkilerinin aralarında gün farkı var seninkiler nasıl çift yumurta ikizi benimkiler:nazar:

merhaba kızlar,allah nasip ederse bende 2012'de ikiz annesi olucam,umarım hepimiz sorunsuz hamilelik yaşarız.

İLAYcım hoşgeldin aramıza bizden 5gün büyüksün bugün kontrolümüz vardı biz cinsiyet falan sormayı unuttuk doktorda bişey demedi demek ki daha tam görünmüyodu ya da onun da aklına gelmedi...Senin ve AHAHın cinsiyetler belli sanırım şu an..Hadi bakalım sağlıkla hayırla gelsin paşalarınız,prensesleriniz...Gerçi sizin prenses tam belli değilmiş ama olsun bi daha ki sefer kesin öğreniriz herhalde:))))

hoşbulduk cnm.bize ilk 20 gün önce söyledi cinsiyetlerini.5 gün önce gittiğimiz kontrolde de yine aynı şeyleri söyledi.erkek sere serpe yatıyo.diğeri yani kız olan arkası dönük göstermiyo.
demek ki tüm doktorlar aynı.sormadan bi şey söylemiyolar.

FLORİNDA ben yaptırmak istemiyodum ama doktorumuz ısrar edince yaptırdım canım...Ama ablamın doktoru ikizlerde ikili testin yapılmadığını söylemiş ve yaptırmanıza gerek yok demiş....Bu arada ablamda ikiz bekliyo da o yüzden:)))

bu nasıl güzel tesadüf yakın mı doğacakları tarih?

arkadaşlar bu arada çatlakları önlemek için bi şeyler yapıyor musunuz?ben haftada 1 falan bebek yağı sürmeye başladı.ne kadar erken başlarsak o kadar cildimiz esnek olur.önerilenizi bekliyorum

GÜLİZELİFcim galiba ikiz oldukları için daha fazla şişiyoruz tatlım..Ben de 8.haftadan sonra karnımın çıkmaya başladığını iyice fark etmiştim....Bişey sorcam acaba hamile kalış kilolarımızla ay ay aldığımız kiloları da listeye eklesek çok mu karışık olur..Bi fikir olarak söylim dedim ama yine de sen bilirsin tabiii.....Ben 64tüm şimdi 67 oldum
3kilo ilk aylara göre sanırım fazla ama olsun napalımmmmİ)))))

tatlımm siz nası isterseniz ben size uyarım. iyi yine canım yaa çok almamışsın. ben 74 kg ile hamile kaldım şimdiden 76 77 oldum bile. sana göre daha hızlıyım çünkü sen benden 1 ay öndesin tatlım. valla bu gidişle iyice şişicek gibiyiz kabul etmek de zor oluyo hani :50: ozaman ben şimdiden ikimizin de aldığı kiloları ekliyim..

kızlar hadi bakalım kiloları da ekliyoruz, iki kişi eklendi bile şimdiden. bana bildirin bekliyorummmmmmmmmmm:64:

kızlar ikili test yaptırdınızmı:94:

canım benim daha vaktim gelmedi sanırım, doktorum hiç bahsetmedi. haftaya salı 16sında randevum var orada konuşuruz diye düşünüyorum. ben de onun yönlendirmesine göre hareket edeceğim artık

FLORİNDA ben yaptırmak istemiyodum ama doktorumuz ısrar edince yaptırdım canım...Ama ablamın doktoru ikizlerde ikili testin yapılmadığını söylemiş ve yaptırmanıza gerek yok demiş....Bu arada ablamda ikiz bekliyo da o yüzden:)))

ooooohhh maşallah, çifter çifter gidiyosunuz desene boncukkkkcum :61: ablanı da bekleriz tatlım aramıza

kızlar çalışıyormusunuz ev hanımımısınız ben evdeyim çalışmıyorum bugün ilk defa kendimi iyi hissediyorum bulantı yok yemek bile yaptım :62::62:

ben çalışıyorum tatlım ama çok kararsızım bırakıp bırakmamak arasında gidip geliyorum. çok iyi bir işim, iyi bir mevkim var ama yavrularım herşeyden önemli olacak tabi. bilmiyorum ki bıraksam mı? yoksa daha sonra pişman mı olurum :44: bir türlü karar veremiyorum :26: şimdilik çalışmakla ilgili bir sıkıntım yok, düşük tehlikem de olmadı çok şükür ama yine de insan dinlenmek, kendine odaklanmak, bebeklerine odaklanmak istiyor..

bu nasıl güzel tesadüf yakın mı doğacakları tarih?

tatlım forumun en başında hepimizin doğum tarihleri var, oraya bakarsan görürsün. aslında hepimizin arasında çok az zaman var. en fazla 1 ay gibi gözüküyor şimdilik ah_ah hariç :61:

arkadaşlar bu arada çatlakları önlemek için bi şeyler yapıyor musunuz?ben haftada 1 falan bebek yağı sürmeye başladı.ne kadar erken başlarsak o kadar cildimiz esnek olur.önerilenizi bekliyorum

canım ben de kako yağı kullanmaya başladım. şimdilik haftada 1, 3. aydan sonra sürekli sürmeyi düşünüyorum çünkü karnım hızla büyüyorr:44:

merhaba kızlar,allah nasip ederse bende 2012'de ikiz annesi olucam,umarım hepimiz sorunsuz hamilelik yaşarız.

süppeerrrrr:nazar::nazar: aramıza hoşgeldin canım. bana doğum tarihini söyle seni de hemen ekliyim forumun başındaki listeye canım

Merhaba arkadaşlar benim de allah bağışlarsa bı kızım bı oğlum olacak rısklı bır hamılelık geçırıyorum 3.aydan ıtıbaren hep yatıyorum serklaj yapıldı kahverengı kanamalarım oluyor kızımın plesentasının arkasında pıhtılasma goruluyor
Sızlerede tek ve çok önemli olan önerım rahım boyunuzu mutlaka ölçturun çoğu doktor bunu önemsemıyor serklaj gerekenler 12 ile 14 hafta arasında mutlaka yaptırsın çok önemli ihmal etmeyın ısrarla söyleyın ve ölçturun

Merhaba arkadaşlar benim de allah bağışlarsa bı kızım bı oğlum olacak rısklı bır hamılelık geçırıyorum 3.aydan ıtıbaren hep yatıyorum serklaj yapıldı kahverengı kanamalarım oluyor kızımın plesentasının arkasında pıhtılasma goruluyor
Sızlerede tek ve çok önemli olan önerım rahım boyunuzu mutlaka ölçturun çoğu doktor bunu önemsemıyor serklaj gerekenler 12 ile 14 hafta arasında mutlaka yaptırsın çok önemli ihmal etmeyın ısrarla söyleyın ve ölçturun

tatım hoşgeldin aramıza. inşallah en kısa zamanda riskleri atlatır alırsın bebeklerini kucağına canım. önerin iyi oldu, ilk randevumda doktora soracağım. doğumunu 2012'de yapacaksan eğer, doğum ne zaman bana bildir tatlım seni de forumun başındaki listeye alalım. bir de kaç kg aldın onu da ekliyoruz canım:61: yani kaç kg ile hamile kaldın ve kaç kg'sin bunu da eklemeye başladık, hadi sen de katıl aramıza

tatım hoşgeldin aramıza. inşallah en kısa zamanda riskleri atlatır alırsın bebeklerini kucağına canım. önerin iyi oldu, ilk randevumda doktora soracağım. doğumunu 2012'de yapacaksan eğer, doğum ne zaman bana bildir tatlım seni de forumun başındaki listeye alalım. bir de kaç kg aldın onu da ekliyoruz canım:61: yani kaç kg ile hamile kaldın ve kaç kg'sin bunu da eklemeye başladık, hadi sen de katıl aramıza

Hoşbulduk sağol amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah ısrarla doktorlarınıza söyleyın lutfen çok önemli beklenen doğum tarıhı 20 ocak ben aralığı görsem sukredıcem 1 veya 2 kılo aldım açken farklı tokken farklı oluyo ya ondan tam çözemedım

Back