2011 e yazıyordum bende .başlığı açmanız iyi olmuş.çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda hamileliğin düzene girer.bende pazartesi günü öğrendim ikiz bebeklerimin olduğunu.eğer teke inmesse şimdilik ikiz bakalım.banada riskli dedi doktor.iki kere kanamam oldu çünkü.sadece lavobaya giderken kalkıcaksın dedi doktor ama ben açıkcası pekde yattığım söylenemez.yemeği falan yapıyorum.bana orucu yasakladı doktor ama eşim için yapmak zorundayım.dışarı çıkıp biraz oturuyorum ama dolaşmıyorum.eğer yiyecek ekmeği varsa arkadaşın dediği gibi her şekilde olur.düşecek çocuk sen akşama kadar yat o çocuk yine düşer.6 ay önce bir düşük yaşadım oradan biliyorum.tabi dikkat ediyorum ama akşama kadarda yatmıyorum açıkcası.doktorlar gerçekten biraz abartıyo.en kötü olacakları söylüyolar moralimizi bozuyorlar.en kısa zamanda inşallah güzel haberler alırsınız sizde.
merhaba kızlar en zor dönem ilk 3 ay sonra yavaş yavaş rahatlıyor insan veee göbüş büyüyünce yeniden ufak ağrılar başlıyor.ben önce haftada sonra 10 günde sonrada 15 ve ayda bir gitmeye başladım dr a.Allah hepimizin ve bebişlerimizin yardımcısı olsun.bende ayda 2-3 kez ancak evden çıkıyorum,herhafta 3 gün hasta oluyorum.katlancasss herşey meleklerimiz için
canım ben şuan doktorun hesabına göre 9, kendi hesabıma göre 7. haftadayım. hangisi doğru bilmem :26: önce 5 haftalıkken gitmiştik keseyi gördü, 10 gün sonra çağırdı ikiz olduğunu farkettik ve kalp atışlarını dinledik, çooook güzel bir duyguyduşimdi ise 15 gün sonraya verdiler, yani 2 hafta sonraya. şimdilik 2 haftada 1 çağırıyolar yani canım.
bu arada .ok güzel yaa, şimdiden üç kişi olmuşuz bile. kızlar hadi bizde çizelge yapalım ozaman forumun başına. git gide büyür o liste. bana doğum tarihlerinizi söyleyin
....merhaba kızlar en zor dönem ilk 3 ay sonra yavaş yavaş rahatlıyor insan veee göbüş büyüyünce yeniden ufak ağrılar başlıyor.ben önce haftada sonra 10 günde sonrada 15 ve ayda bir gitmeye başladım dr a.Allah hepimizin ve bebişlerimizin yardımcısı olsun.bende ayda 2-3 kez ancak evden çıkıyorum,herhafta 3 gün hasta oluyorum.katlancasss herşey meleklerimiz için
GÜLİZELİFcim peki netteki hesaplayıcılara göre kaç haftalıksın....Ne zaman kontrole gitceksin bi daha...Doğum tarihi olarak benim ki şubatın 5i gibi ama biliyosun ikiz gebeliklerde erken doğum riskimiz var o yüzden ne zaman olur bilemiyorum ,ama görünen günümüz şubat 5 yazabilirsin tatlım:))):82:
merhaba bende 2012 ikiz annesi olacagım allahın izniyle
benimde tek yumurta ikizi,14.haftamdayım..beklenen doğum tarihi 4 şubat ama erken doğum olabilir dedi doktor..cinsiyetleride daha belli değil..haftaya gideceğim ..o zaman belli olur inşallah :)
benimde tek yumurta ikizi,14.haftamdayım..beklenen doğum tarihi 4 şubat ama erken doğum olabilir dedi doktor..cinsiyetleride daha belli değil..haftaya gideceğim ..o zaman belli olur inşallah :)
AHAHcım benim altta cetvel olmayınca seninkini de fark etmemişim:26:...MAŞALLAH 22haftalık olmuşsunuz..Sanırım aramızda bi tek sizin cinsiyetler belli...Hayırla tamamına da erersin İNŞALLAH canım
FLORİNDA sen de aramıza hoşgelmişsin...Nasıl gidiyo hamişlik bakalım...Miden falan iyi mi...Sıkıntıların falan var mı
GÜLİZELİFcim listemizde pek bi güzel olmuş,ellerine sağlık tatlım...Nasılsın herşey yolunda dimi,yatıyomuydun ayaktamıydın sen canım
Kızlarrr neler yiyip içiyosunuz bakıyım paylaşalım da fikir olsun birbirimize...Ban balık,tavuk,et yiyemiyorum yahu....Netcezzzzz:26:...Gerçi yerlerini doldurabilicek şeyler yemeye dikkat ediyorum ama...Bu arada öğrendiğim bi bilgiyi de paylaşıyım belki biliyosunuzdur ama ben söyliyim yine de semizotu beyin gelişimi için çok yararlıymış balık yiyemiyosanız yerine semizotu yenebilirmiş..Bilginize arz edilir efenim
AHAHcım benim altta cetvel olmayınca seninkini de fark etmemişim:26:...MAŞALLAH 22haftalık olmuşsunuz..Sanırım aramızda bi tek sizin cinsiyetler belli...Hayırla tamamına da erersin İNŞALLAH canım
FLORİNDA sen de aramıza hoşgelmişsin...Nasıl gidiyo hamişlik bakalım...Miden falan iyi mi...Sıkıntıların falan var mı
GÜLİZELİFcim listemizde pek bi güzel olmuş,ellerine sağlık tatlım...Nasılsın herşey yolunda dimi,yatıyomuydun ayaktamıydın sen canım
Kızlarrr neler yiyip içiyosunuz bakıyım paylaşalım da fikir olsun birbirimize...Ban balık,tavuk,et yiyemiyorum yahu....Netcezzzzz:26:...Gerçi yerlerini doldurabilicek şeyler yemeye dikkat ediyorum ama...Bu arada öğrendiğim bi bilgiyi de paylaşıyım belki biliyosunuzdur ama ben söyliyim yine de semizotu beyin gelişimi için çok yararlıymış balık yiyemiyosanız yerine semizotu yenebilirmiş..Bilginize arz edilir efenim
gulizelif verdiğin beslenme listesi için çok teşekkürler.yaklaşık bende aynı şeyleri yiyorum.tabi midem bulanmassa.midesi bulanmayan arkadaşlar o kadar şanslıki gerçekten.bütün yemekleri seçiyorum bakalım ne olacak.zorla yemeye çalışıyorum sonra daha çok midem bulanıyor.
bu arada ne zaman doğum yapacağınızı nasıl hesapladınız.benim daha 6 haftalık.sizinkiler daha büyükmüş.birde ikiz olduğu için erken doğum riski oluyor onuda hesapladınızmı günü belirlerken?
gulizelif verdiğin beslenme listesi için çok teşekkürler.yaklaşık bende aynı şeyleri yiyorum.tabi midem bulanmassa.midesi bulanmayan arkadaşlar o kadar şanslıki gerçekten.bütün yemekleri seçiyorum bakalım ne olacak.zorla yemeye çalışıyorum sonra daha çok midem bulanıyor.
bu arada ne zaman doğum yapacağınızı nasıl hesapladınız.benim daha 6 haftalık.sizinkiler daha büyükmüş.birde ikiz olduğu için erken doğum riski oluyor onuda hesapladınızmı günü belirlerken?
GÜLİZELİFcim çok tatlısın üşenmeden bütün listeni yazmışsın kendi adıma çok teşekkürler tatlım...Ben şimdiye kadar 3kilo aldım bakalım bundan sonra neler olucak bide ben hep yatıyorum sadece tuvalete ve namaza kalkıyorum..Sürekli istirahat dedi doktorum o yüzden bakalım yata yata büyüycez İNŞALLAH ...Sen demek ki çalışıyosun RABBİM kolaylıklar versin ama izin alma durumun varsa izin alıp biraz dinlensen güzelim...Kendini fazla yorma,benim ablamda ikizlere hamile aramızda 1hafta var ve o da çalışıyo o yüzden çalışanlara hele bide sıcak günlerde çok üzülüyorum..Kendinize dikkat edin ...
Bu arada bahsettiğin sorununuzla alakalı canını sıkma tatlım,zaten yaşadığımız herşeyde yüzde 50ihtimaller söz konusu...Sen kendini ne kadar üzsen de olucak olan neyse o oluyoro nedenle şimdiden kafanı takıpta strese girme..Hep mutlu ol İNŞALLAH...Bak benimde düşük riskim var erken doğum riskim var..Hayırlısı bakalım...Tüm bu risklere rağmen bebiş odalarını,arabalarını,kıyafetlerini incelemek en büyük mutluluğum şu ara:26:...Sen de canını sıkan yazıları değilde seni mutlu edicek yazıları oku emiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?