süper yaa. bizde daha diş falan yok. ellerine vermeyede cesaret edemedim. bazen yiyorlar bazen yemiyorlar. bende zorlamaya kesinlikle karşıtım istemedilerse vermiyorum. böyle böyle alışacakar sanırım. gündüz uyku düzenimiz çok fena. biri düzeliyor biri bozuluyor. herşeylerini aynı yapmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor. bakıcıda gelince daha farklı olur diye düşünüyorum. daha doğrusu yardımcı. ev işleri ona bebekler anneme ve bana. ben nisan sonunda işe başlayacağım, iznim bitiyor ve bu sebeple acilen düzene girmeleri lazım.
burası gayet iyi. diğer forumlar çok kalabalık, geçmişi okuyacak vakit yok ve bir süre sonra kopuyorsun. sık sık gelirim artık. genelde kızları uyuturken bilgisayarı açıyorum.
çok geçmiş olsun.. benimde ödüm patlıyor hastalanacaklar diye.
Vallahi tek bakanlara hayranım. ben 1-2 saat bile yalnız kalamıyorum. baştan öyle başladık belki de ondan. yalnız olsaydım bir şekilde alışırdım sanırım. ama sizleri çooookkk tebrik ederim.
uykuları hiç belli olmuyor ki. o sabah kaçta kalkmışlarsa ona göre değişiyor düzen. bir tanesi saat 3 kadar düzgün uyumuyor saat 3 ten sonra 6-7 ye kadar uyumak istiyor. diğeri 1 saat uyudunu rekor oluyor. nasıl yapıcam bilmiyorum.
Canim hic merak etme daha guzel olur insallah.ben surekli kendimi telkin ede ede daha dogrusu kandira devam ediyorum.hersey zor ama boyle