2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

dün kontrolumuz vardı ikili test için kan verdik sonucu cumartesi alıcaz ense ölçümü 1,8mm çıktı gayet iyi dedi doktorumuz
bebeğim yüzüstü yattığı için ense ölçümü biraz zor oldu ne kadarda büyümüş geçen kontrolumde fasulye tanesi kadardı şimdi hertarafı seçiliyor
kocaman göbüşü var meleğimin kilom hala problem 68 ile hamile kalmıştım bulantılardan dolayı 8 kilo kaybım oldusadece 2 kilo almışım (
bugun 13+0 olduk ilk dönemi bitirdik hayırlısıyla iştahımızda açılırsa tamolacak
Allah hepimizin meleklerini korusun

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
inşlh bende en kısa zamanda hamile kalırsam yanınıza gelmek istiyorum sizinle sohpet etmek istiyorum. ara ara topiğe bakıp okuyorum sesizce çıkıyorum.ama hepiniz aklımdasınız. inşh hepnizin iyisinizdir hamileliğiniz güzel gidiyodur inşlh.arkadaşlar şimdidden MEVLİD KANDİLİNİZİ kutlu olsun. dualarınızda beni unutmayın olurmu neolur dualarınızda benim için, isim hatırlamasanız bile bi arkadaşımız var "bebek hasretiyle ölüyor" diye benim içinde dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş
Allaha emanet olun.. sizleri çook seviyorum....

hayırlı olsun canım tahlillerin güzel çıkmış zaten ense kalınlığı normal çıkarsa kanda genelde normal çıkıyor.inş. hep böyle sorunsuz devam eder hamileliğimiz.

merhaba arkadaşlar
dün gizli şeker değerim yüksek çıkınca dahiliye uzmanına gittim. dahiliye uzmanı bu şeker yüklemesinin gereksiz olduğunu, artık yapılmadığını ve yapılsada gerçek sonuçları yansıtmadığını söyledi.
bana 3 ayın ortalamasına yönelik farklı bir şeker testi yaptırdı ve sonucum normal çıktı. :)))))))))
doktor hamilelikte çok fazla kilo almayı önermiyoruz sadece gereken kiloyu alın dedi. bende zaten sorun yok.şuan 62 kg yum. 4 ay kaldı ancak 70 falan olurum herhalde.

nec sinema konusunda bebekler bu haftadan itibaren dışardan gelen yüksek sesleri duyup uyanabiliyormuş. bir yazıda okudum.
birde ben haftaya sadece tetanoz aşısı yaptırıcam difteri aşısını doktorum söylemedi sanırım yapılacak olsa benim doktorum kesin söylerdi.

carmenn ne yaptı acaba. ?

cnm insallah sen de heyecanını paylaşacaksın bizimle.

Senin de kandilin mubarek olsun. insallah dualarımız kabul olsun. Rabbim en kısa surede melegını gondersın sana da.

hep dualarımdasınız...

cnm slm

ıkılı testın guzel cıkmıs cok sukur. nılıfer ın de dedıgı gıbı kan da, ense kalınlıgı ıyı cıkınca normal cıkıyor.

kılo benım de problemım olmustu 49 kıloya dusmustum en son 12. haftamda. sımdı cok sukur 52 olduk.

benım normal kılom 56. daha dusuguyle cırkın oluyorum. napalım yavas yavas alıcaz kıloları. iştah kısmına gelırsek de benım hala ıstahım yok ama cok açım. en rahat yıyebıldıgım üçlü ekmek ,peynır ve domates. zaten bu kıloyu da çok ekmek yemekden aldım :) 14. haftamda yavas yavas yemeğe baslamıstım. insallah sen de en geç 14. haftanda yemeğe başlarsın.

canım çok sevindim şeker çıkmamasına.difteri aşısını çocuk doğunca anneden yada babadan boğmaca hastalığı kapmasın diye dedi.çünkü bir yaşına kadar boğmaca hastalığı kötü sonuçlara varıyormuş.başka bir arkadaşımada gerek yok hiçbirini vurunma demiş doktor.hepimiz doktorlarının düşüncesi farklı.

kızlar slm

size birşey sormak istiyorum.

sabahları kıyafetten bellı olmuyor ama karnım kucucuk cıktı. dısardan bakan hamıle demez daha ama ben bılıyorum ya gurur duyuyorum o mınık gobekle :)

geceleri ise sankı içime bir dev girmiş gibi kocaman oluyor. o kadar rahatsız oluyorum kı gecekı buyuk halınden sureklı gergın ve sert oluyor. sizin de oyle mı? neden bu kadar buyuyor bılen var mı?

canım kilolara hiç takılmayın şimdi 18 haftalık oldum iştahım çok açık değil ama sürekli ağzım dolu.genelde meyve çok tüketiyorum grip olmak istemdeğim için.zaten kilo son 2 ayda alınıyormuş.hatta gece kalkıp yiyenleri biliyorum.sonra bunları vermek için uğraşacaz

ben gece patlıycam sanıyorum karnım çok geriliyor.

cnm benım gunduzde oluyo karnım gerılıo dıyorumkı kızım poposunu uzatıo bana:)yirin onun totosunu benımde azcık karnım var ama elbıselerım olmuo daha hamıle pantolonu aldım lcwden bi orda var gusel 21 doktra gıdıcem bıdaha bıde kıslar bısı sorcm sızlere saglık ocagına kayıt yaptrdnızmı sütmü verıolarmıs tam bılmıyorum ama ole duydum

Kizlar herkese selam,

Dilerim herkes iyidir ve karinlardaki yavrular tabi onlar iyi olsun :) alies benimde aksamlar karnim bir beton oluyor hatta anaaaa karnim cikmis deyip bakiyorum aynada :)

Bendede su 2gundur asiri halsizlik var,bazen acayip bir acikma geliyor hemen birseyler yemem gerekiyor yoksa bayilcak gibi oluyorum bu normalmi sizce?gerci nezlede oldum belki o da etkiliyordur sizde boyle cok halsiz kaliyormuydunuz ilk 3 ay?hep boyle olmuyor diymi ya 9 ay boyunca?

ben de yerim :)

cnm ben 7. haftamda kayıt olmustum. bana 20. haftayı tamamlayınca tetanoz asın var mutlaka gel dediler. ama daha sut falan veren olmadı. sut konusunu bılmıyorum henuz.
ama onlar da bızı takıp edıyor.. bence kayıt ol. hem senın hem de bebısın asılarını onlar takıp edıyorlar

evet bi onu düşündüm çünkü evde bile 10 dk aynı pozisyonda oturmuyorum.. bi de 20. haftadan sonra yavrularımız duymaya başlıyormuş ya dışardaki sesi, rahatsız olmasın dedim.. gitmedim bakalım doktora sorarım sorun olmaz derse sinemaya da gitmek istersem o zaman giderim..

evet canım öyle bir yazı bende okudum 20 haftadan sonra duymaya başlıyor diye o yüzden de vazgeçtim aslında.. ilk haftalar olsa sorun olmazdı sanırım. olsun evimizde izleriz bizde yeter ki yavrularımız rahat olsunlar.. hadi hayırlı olsun cnm şekerinde normalmiş..

sevincim bende kan değeri iki kat artmış mı diye baktırdığımda sağlık ocağının dolayısıyla haberi oldu. ama haber vermek gerekiyormuş. bikaç sayfa öncede yazmıştım 28. haftaydı sanırım ondan sonra süt veriyorlar 1 ltlik. aşı zamanlarımızı haer veriyorlar. genel kontrole çağırıyorlar tansiyon kilo ölçümü, bebeğin hareketlerini takip ediyorlar filan.

canım benim inan hep dualarımdasın sen bnim en kısa zamanda sende gelecesininş bu topiğe çok güzelşeyler paylaşacağız seninde kandilin mübarek olsun dilerim bu hayırlı günlerde Rabbim hepimizin seninde dualarını kabul etsin bebişini önce göbüşüne sonra sağlıkla karnına versin canımmm

...............................................

canım benim de aynı oluyor, gündüzleri ufak yuvarlak bir top gibi, akşamsa nerdeyse basketbol topu gibi oluyor, çok gergin olduğun zamanlarda ılık bir duş alabilirsin rahatlatıyor tavsiye ederim.

cnm insallah sen de heyecanını paylaşacaksın bizimle.

Senin de kandilin mubarek olsun. insallah dualarımız kabul olsun. Rabbim en kısa surede melegını gondersın sana da.

hep dualarımdasınız...

Allah razı olsun arkadaşım, inşlh bende sizlerle birlikte o heycanları yaşarım, Rabbim dualrımızı kabul etsin.Mevlam sanda bebğini sana bağışlasın inşlh...

canım arkadaşım benim Rabbim senden razı olsun..biliyorum senin bana dua ettiğini hissediyorum ..inşlh o güzel günler banada uğrayacak, Rabbime inanıyorum banada o güzel duyguyu nasip edecek. Rabbim sanada meleğini bağışlasın hayırlı, sağlıklı evlat olmasını nasip etsin. Mevlid Kandilinde dualırmızın kabul olması dileğiyle..

hayırlı olsun canım tahlillerin güzel çıkmış zaten ense kalınlığı normal çıkarsa kanda genelde normal çıkıyor.inş. hep böyle sorunsuz devam eder hamileliğimiz.

tahlil sonucunu stres yapacak kadar takmıyorum kafama bizden önce yaptıran arkadaşlardan tecrübe kazandım :)) ense kalınlığının normal çıkması yeterli şükürler olsunki oda iyi çıktı

yemek konusuna gelince bende çok çabuk acıkıyorum fazla birşey yiyemiyorum iştahla yediğim tek yemek yeşil mercimek :)) onun dışında hep midemi bastıracak şeyler yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…