2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Çok şükür cnm, evet valla bitti gitti ilk dönem, Allahım gerisini de böyle nasip etsin. Ohhh çok şükür senden de temiz haberler aldık, öyle de devam etsin kuzularımız inşallah.

Biter biter, örneği çok sen de rahat bir anne adayısın şükür o yüzden 3ay bitmeden geçip gidecek inşallah bu sıkıntılar da. Aman bebişler sağlıklı olsun, sağlıkla büyüsün de gerisi çözülüyor bir şekilde.

yesin teyzeleri senin kuzularını, maşallah arkadaşım iyi haberlerine çok ama çok sevindim.
12. hafta çok farklı gerçekten , eller ayaklar artık bebeğe benziyorlar, artık onlar embryo değil fetüs oldular.
ben de 12. hafta kontrolümden sonra birkaç gün kendime gelememiştim.
duların için de kocaman bir aminnnnnnnn

tamam canım bende senin gibi düşünmüştüm bende 2 hafta sonra vurunacam.bu arada ben hamile olduğumu sağlık ocağına söylemedim söylemem lazım mı?
canım sağlık ocakları zaten gebe takibi yapıyorlar, bebek dünyaya gelince de aşıları falan sağlık ocağı takip ediyor. tetenoz aşısını sağlık ocağında vurduracağım bende

gözünaydın canım maaşallah senin kuzuna da

Cnm inşallah hamilesindir, bu işler öyle karışık ki birinin değeri diğerine referans değil, çok örneği var düşük başlayıp yükselen. Rabbim gönlünün muradını versin inşallah... Hamile misin sorusunun cevabı için biraz daha beklemen şart sanırım. Nelere dayandın, bu da geçer azcık sabret, inşallah herşey güzel olsun.

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM
porter321.deneme5eylül11haziran4kg
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek
nec86251.deneme8eylül13haziran2kgErkek
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziran8kgKız
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız
nili_fer262.deneme29eylülKız/Erkek
pele301.deneme29eylül18haziran
sevinç85261.deneme1ekim7temmuzKız
perla1344.deneme4ekim10temmuz
AliasBlue301.deneme5ekim
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuz
cloudly281.deneme13ekim19temmuzKız
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzKız
Beren_Berat3014ekim20temmuz
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz
mucociko312.deneme17ekim23temmuz
breshka18ekim24temmuzErkek
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustos
ermer301.deneme29ekim4ağustos
lilyum401kasım7ağustos1kg
Lotus834.deneme4kasım10ağustos
Masideaydn6kasım11ağustos-2,5kg
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustos2kg
kyr313.deneme8kasım13ağustos3kg
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos
brnyns32mucize23kasım29ağustos
erva64301.deneme25kasım
poyraz18251.deneme

Ne guzel duygu allah icine sindirsin...bende bu cuma gorecegim insallah kuzuyu bakalim ne kadar buyumus yavrum :) insallah bu guzel heyecanlarin daim olsun...

Aliasblue bende izmirdeyim gorunce yazmak istedim :)

Kızlar ne zamandır yayınlamamıştık, listeyi tekrar yayınlayayım dedim ama birşey farkettim, kimse kilodan bahsetmiyor. Bu nedenle bir önerim var eğer size de uygun gelirse bu kilo kısmını kaldıralım. Bir de aklınıza gelen başka bir bilgi var mı ekleyebileceğimiz, takibi kolay olsun diye. Yorumlarınızı bekliyorum....

Ne guzel duygu allah icine sindirsin...bende bu cuma gorecegim insallah kuzuyu bakalim ne kadar buyumus yavrum :) insallah bu guzel heyecanlarin daim olsun...

Aliasblue bende izmirdeyim gorunce yazmak istedim :)
Sağol cnmmm, hepimizin mutluluğu daim olsun, herbirimizin bebekleri sağlıkla doğsun.
Demek sen de İzmirlisin:))) Bizim kızlar İzmirliler çoğalıyor... Biz tüp bebek çetesi olduk İzmirliler olarak:))))))))

inş. canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.dualarını esirgeme nolur ...

canım bende son kontrolümden bu yana yazıcam kilomu, sana zahmet olmasın diye yazmadım.. ama kaldırabilirizde.. başka eklencek bilgi yok bence aklıma gelmiyor cnm.. eline sağlık bu arada cnm

Son düzenleme:
canım bende son kontrolümden bu yana yazıcam kilomu, sana zahmet olmasın diye yazmadım.. ama kaldırabilirizde.. başka eklencek bilgi yok bence aklıma gelmiyor cnm.. eline sağlık bu arada cnm

Zahmet olur mu hiç ben severek yapıyorum her değişikliği, Hepimize sağlık inşallah... Bakalım genel yorumlar ne olacak ona göre bir karar veririz.

bencede kilo kısmı kaldırılsın protesto ediyorum listeniziiiii(çok kilo aldım ya:)))

canım sanırım topiğin tek kendiliğinde hamilesi benim ama ben bu topiği seviyorum eski topik arkadaşlarımda burada sessiz sakin ve lı ilerliyo o yüzden başka bi yere gitmek istemiyorum :) sonuçta tüp bebekten hemen sonra hamile kaldım sizden sayılırım demi :))benim bilgileri değişebilirmisin son adet tarihim 2 aralık olarak belirlendi aslında 23 de başlamıştı ama 2 aralıkmış
kilo alımım 4 kilo :)) çünki benim kilo almam gerekiyodu doğum tarihim 7 eylül ama benim sezeryan olacağı için ağustos sonu gibi görünüyo şimdiden ellerine sağlık :)

cnm gercekten cogaldık Izmirliler :)
pınar 1202; kyr; ben; cloudly ;sen izmirliyiz. havalar duzelsın ınsallah yuzyuze bulusacagız :)

Aaaa ne cok izmirli varmis sastim kaldim....bulusalim tabi ne guzel olur :)

Sağol cnmmm, hepimizin mutluluğu daim olsun, herbirimizin bebekleri sağlıkla doğsun.
Demek sen de İzmirlisin:))) Bizim kızlar İzmirliler çoğalıyor... Biz tüp bebek çetesi olduk İzmirliler olarak:))))))))

Hehe ceteye cok guldum :) kilo kismini bencede kaldiralim gun gectikce hepimiz bu kisimdan rahatsiz olabiliriz.... :)))))

arkadaşlar hamile kaldıktan sonra sinemaya gittiniz mi? bu akşam gidicektik ama vazgeçtik. acaba yavrularımız sesten etkilenir mi, o kadar oturmak zarar verir mi derken evde yatmaya karar verdik.. siz ne düşünüyorsunuz?

düşünülen isimler olabilir hem fikir verir hepimize

inşallh cnm rabbım hepimize gebeliğimizi sağlıkla tamamlamayı nasip etsin aslında sen bizdn daha nazlı olmalısın biz 1 tane ile başa çıkamıyoruz baksana sana sen de kendine çok dikkat et inşllh 3 ay bitmeden geçip gitsin dediğin gibi ay şimdi sizin gebelik ayınz öyle uzak geliyrki bana oooo diyorum ama zaman da ne kadar çabuk geçiyor bir bakıcaz gun gelicek ay yurudu ay konuştu ay kreşe başladı ,hadi okula derken bakmışız ki yaşlanmısız işte bu da yaşamın gerçeği rabbim hepimizin hakkında hayrlı olanı versin herkesin evladının kaderi guzel, ömrü uzun olsun inşallhh

Benim Satım 19 eylul,doğum için beklenen tarih 26 haziran olarak düzeltildi drum tarafından,çok kilo aldım yaklaşık 8 kg,şuan 19 haftalıkım.Adına karar verdik kısmetse Allahın izniyle Yiğit koyacağız.

Herkese sevgiler

arkadaşlar hamile kaldıktan sonra sinemaya gittiniz mi? bu akşam gidicektik ama vazgeçtik. acaba yavrularımız sesten etkilenir mi, o kadar oturmak zarar verir mi derken evde yatmaya karar verdik.. siz ne düşünüyorsunuz?

merhaba nec86,ben gittim sanırım 14 haftalık falandım yada 15 tam hatırlamıyorum.Çok da uzundu film,2 kişilik koltuklardan yer almıştık,sesden etkilenme olacağını sanmıyorum,fakat uzun sürel, oturunca belim ağrıdı,ben de bacaklarımı kocamın bacaklarının üzerine uzattım:)arasıra böyle aktiviteler kesinlikle gerekli,gittiğin sinema konforlu ise sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum,ben yine gitmek istiyorum
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…