2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

canım ben ankarada yaptırdım.ankara üniversitesi tıp fakültesine gittim sana orayı tavsiye ederim tüp bebek için.çünkü alanlarında iyiler.biz iki kişiydik konulduğu gün daha o arkadaşımlada görüşüyorum oninkide benimkide tutdu.ikimizde çok şükür devam ediyoruz.benim ikinci denememde tutdu.hem maddi açıdanda az para gidiyor diye biliyorum ama takibimde benimle ilgilenmiyince doktorumu değiştirdim.şimdi özel hastaneye gidiyorum burada çok ii ama tüp bebek merkezi nasıl bilmiyorum.inş. ilk denemende tutar canım.bol şans Allah yardımcın olsun canım.

hepinizede sagolun.inş sağlıkcala bebişinizi kucagınıza alırsınız. bu arada adres içinde sağol arkadaşım

canım çok geçmiş olsun.peki neden olurmuş araştırdın mı.bide ilaç tedavisi yokmuymuş.

sagol canım tavsiyen için şimdilik araştırıyorum başarılı ve güvenilir bir yer olması benim için çook önemli ilk denemem hayırlısı olsun inş.nisan mayıs gibi düşünüyorum hayırlısı ozamana kadar araştırıyorum bakalım. çook sagol rabbim gönlüne göre versin.

sagol canım tavsiyen için şimdilik araştırıyorum başarılı ve güvenilir bir yer olması benim için çook önemli ilk denemem hayırlısı olsun inş.nisan mayıs gibi düşünüyorum hayırlısı ozamana kadar araştırıyorum bakalım. çook sagol rabbim gönlüne göre versin.

brnyns cım yaa sızı rahtsız edıyorum ama bendede var aynı kanama alanı ıncelmış dedı gecen gıttıgımde gecn hafta pet koyuyordum durdu sukur ama yatyorum şimdilk ne zamn gecıcek bunlar varmı bılgın cnm ben pınardn baya bılgı aldım ama şimdi senınyazıyı gorunce dıkktımı cektı rabbım saglıkla hepimizin gebeliğini tamamına erdırsin inşllh

canım çok geçmiş olsun.peki neden olurmuş araştırdın mı.bide ilaç tedavisi yokmuymuş.

yok cnm yaa malesef hiç bi açıklaması yok şöle anlatayım
rahim biliyosunuzki kan damarlarıyla dolu kaygan bi organ bağzı kadınlarda olabilen bi durum hematom ama çok küçük oluyo ve anlaşılmadan geçebiliyo malesef benimki nedense heralde çok fazla hareket ettiğim için büyüyo ve hemen gitmiyo olasılıklardan bi tanesi rahimde tutunma kanamalarından tutta küçük hafif kanamalardan dolayı oluşabilecek bi durum die tahmin ediyorum müdahale edilemiyo çünki rahim dediğim gibi kan damarlarıyla dolu operasyon olsa riskli daha fazla zarar verilebilinir ve bide üstüne bebek olunca hiç bir müdahale edilemiyo bebeğe zarar verilmemesi açısından ilaç tedaviside yok ancak ve ancak zorlanmaması gerekiyo o kadar

nedemek canım yardımcı olabildiysem.iyi dileklerin için saol canım amin.Allah herkesin gönlüne göre versin.

amin cnm sanada geçmiş olsun
ya işte böle olunca hematom içi kan dolu bi kese gibi düşün ve az bi zorlanmayla hemen kanama yapıyo ve sonra duruyo inşlh devam etmez ve büyümez o yüzden çok dikkat edilmeli başka yapılabilinecek hiç bir müdahale yok

çok çok geçmiş olsun canım o zaman bol bol yat dinlen inş. bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın ozaman bol bol gezersin.

cnm şimdi gördüm dikkatimi çekti 9.haftana girdiysen dr. bu sefer bana hematomun küçük geçenki gibi değil hem 9. haftana gelmişsin bebeğe zarar vermemesi açısından bebekte büyümüş ve düşük riskin azalmış dedi bide önemli olan bebeğin neresinde toplandığı mesela benimki bebeğin kesesinin yanında biraz oradan şanslıymışım

kyr cım bebişlerini görmüşsün canım ne kadar tuhaf bişey demek o kadar büyüdüler yerim ben onları :) bende cuma güünü görücem yavrumu işallah çok heyecanlıyım yaaa

Öyle cnm bilmiyorum sen ne zaman gördün, ben 1ay önce gormuştum, tam anlamıyla fasulyelerdi)) bak sen de cuma hayret edeceksin, harika bir duygu))

canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

saol inşllh bırdaha hıc kanama olmaz benım ılk başladıgı gun kucuktu hemn yattım ınan hiç harekt etmedım ama 3gun sonra pof patladı resmen apar topar klınığe koştuk kalp atışı görduk alttn muayne ok dedi ben haln tabk bıle kaldrmıyrm yatmaya devm ama 2 gece sonra tekrr aynı saattepet petşakır şakır kanama rabbım inşllh bırdaha göstermesın çok korkuyorum çünkü gecn gittiğimde incelmişti cok t ederım bılgı için sadece ağrılarım var benim brnys cim inşllh sorun yasamayız

Öyle cnm bilmiyorum sen ne zaman gördün, ben 1ay önce gormuştum, tam anlamıyla fasulyelerdi)) bak sen de cuma hayret edeceksin, harika bir duygu))

ya bende 11 ocakta görmüştüm şok geçirmiştim çok büyümüş gelmişti bana şimdi daha çok merak ediyorum doktrm bir gün bile fark ediyo demiştii . senin ikili taramada yapıldı dimi
benimde cuma yapılcak inşallah güzel souçlar alırım snn gibi

cnm aynen yatmaya devam et benimde öle işte perşembeden perşembeye nöbet gibi şakır şakır kanama oluyo aynısı işte ağrın olması normal çünki rahim kasılıyo hematomdan dolayı bol bol su iç ben o yüzden dr. devamlı her hafta kontrole çağırıyo beni bakalım cumartesi ne olucak ne kadar olmuş boyu
inşlh yaşamayız

inşllh kocamn olmuştur bebeğin saglıkla, hımm ben cok içiyorum su cnm ama haln ağrım ınşllh gecıcek bunlrda dıger topicte arkdas var 5 haftalk basladı kanama fkt şimdi 9 haftalk kanama alanı bitmiş darısı bize inşllh bnm de 6 subtta kontrol hyrlı olsun cnm inşllh gusel hbrler verırsın bize

Merhaba kizlar.Bizimde bugun 2li testimiz vardi,cok sukur temiz cikti.
Bugun usg'de tam 12+3 cikti bebegimin olculeri.
Kyr nin dedigi gibi nasilda buyuyolar hemen,masallah kuzularimiza.
Kyr seninde gozun aydin.3 ayimizi atlattik cok sukur.
Darisi dogum zamanlarini gormeye.

merhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyo trnsferinden sonraki 12. günüm. bugün tahlil verdim. hcg 18,82 çıktı.idrarda pozitif çıktı. ama değer çok düşük değil mi sizce? yoksa dondurulmuşlar 15. gün mü sonuç veriyor? doktor 2 gün sonra tekrar tahlil yapalım.değer yükselmeli dedi. çok tedirginim bi bilginiz var mı acaba? ben hamile miyim değil miyim şimdi anlamadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…