2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Merhaba kizlar.Bizimde bugun 2li testimiz vardi,cok sukur temiz cikti.
Bugun usg'de tam 12+3 cikti bebegimin olculeri.
Kyr nin dedigi gibi nasilda buyuyolar hemen,masallah kuzularimiza.
Kyr seninde gozun aydin.3 ayimizi atlattik cok sukur.
Darisi dogum zamanlarini gormeye.

Çok şükür cnm, evet valla bitti gitti ilk dönem, Allahım gerisini de böyle nasip etsin. Ohhh çok şükür senden de temiz haberler aldık, öyle de devam etsin kuzularımız inşallah.

inşllh kocamn olmuştur bebeğin saglıkla, hımm ben cok içiyorum su cnm ama haln ağrım ınşllh gecıcek bunlrda dıger topicte arkdas var 5 haftalk basladı kanama fkt şimdi 9 haftalk kanama alanı bitmiş darısı bize inşllh bnm de 6 subtta kontrol hyrlı olsun cnm inşllh gusel hbrler verırsın bize

Biter biter, örneği çok sen de rahat bir anne adayısın şükür o yüzden 3ay bitmeden geçip gidecek inşallah bu sıkıntılar da. Aman bebişler sağlıklı olsun, sağlıkla büyüsün de gerisi çözülüyor bir şekilde.

brnyns, cnm çok geçmiş olsun, arkadaşların dediği gibi ben de duymadım hiç, Rabbim sağlık versin, biran önce geçsin inşallah.

neccnm çok sağol merak etmiş yazmışsın. Düşünceli davranıp sormuşsun, görünce çok sevindim:)))

Gittim kızlar bugün doktora, hala şoktayım, hala şaşkınım, ben en son iki minik fasulye görmüştüm, bugün karşımda poposu ayrı oynayan, eli kolu ayrı oynayan iki bebek gördüm:)))) Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu, sağlıkla, hayırla inşallah... İkili taramamız yapıldı, çok şükür rabbime herşey yolunda, herşey temiz. Kuzularım büyümüş, biri çok uslu, sakin, diğer canavar gibi 2 dk. durmuyor:)) Muayene sırasında sürekli tekme atıyor diğer bebeğin olduğu tarafa... Hem güldük, hem ağladık, şaşkın ayrıldık kuzularımızdan.
Cinsiyet konusuna gelince doktora ben sordum, cinsiyetlerini bir ay sonra öğreneceğiz değil mi diye? Evet %100 bir daha ki ay dedi, ben de %100 değilse söylemeyin dedim.
Hiçbir yorum yok yani:)))) Şuan tek dileğim sağlıklı olmaları, bir de ben başlarken kendime söz vermiştim, canımı hiçbir şeye sıkmayacağım, herşeyin tadını çıkaracağım diye, o yüzden tek dileğim sağlıklı olmaları.
Rabbim hepimizi, bebeklerimi korusun, vakti zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

yesin teyzeleri senin kuzularını, maşallah arkadaşım iyi haberlerine çok ama çok sevindim.
12. hafta çok farklı gerçekten , eller ayaklar artık bebeğe benziyorlar, artık onlar embryo değil fetüs oldular.
ben de 12. hafta kontrolümden sonra birkaç gün kendime gelememiştim.
duların için de kocaman bir aminnnnnnnn

tamam canım bende senin gibi düşünmüştüm bende 2 hafta sonra vurunacam.bu arada ben hamile olduğumu sağlık ocağına söylemedim söylemem lazım mı?
canım sağlık ocakları zaten gebe takibi yapıyorlar, bebek dünyaya gelince de aşıları falan sağlık ocağı takip ediyor. tetenoz aşısını sağlık ocağında vurduracağım bende
Merhaba kizlar.Bizimde bugun 2li testimiz vardi,cok sukur temiz cikti.
Bugun usg'de tam 12+3 cikti bebegimin olculeri.
Kyr nin dedigi gibi nasilda buyuyolar hemen,masallah kuzularimiza.
Kyr seninde gozun aydin.3 ayimizi atlattik cok sukur.
Darisi dogum zamanlarini gormeye.

gözünaydın canım maaşallah senin kuzuna da

merhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyo trnsferinden sonraki 12. günüm. bugün tahlil verdim. hcg 18,82 çıktı.idrarda pozitif çıktı. ama değer çok düşük değil mi sizce? yoksa dondurulmuşlar 15. gün mü sonuç veriyor? doktor 2 gün sonra tekrar tahlil yapalım.değer yükselmeli dedi. çok tedirginim bi bilginiz var mı acaba? ben hamile miyim değil miyim şimdi anlamadım ?

Cnm inşallah hamilesindir, bu işler öyle karışık ki birinin değeri diğerine referans değil, çok örneği var düşük başlayıp yükselen. Rabbim gönlünün muradını versin inşallah... Hamile misin sorusunun cevabı için biraz daha beklemen şart sanırım. Nelere dayandın, bu da geçer azcık sabret, inşallah herşey güzel olsun.

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
porter321.deneme5eylül11haziran4kg:nazar::nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziran2kgErkek:nazar:
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziran8kgKız:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
elon311.deneme22eylül28haziranErkek:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız:nazar:
nili_fer262.deneme29eylülKız/Erkek:nazar::nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
sevinç85261.deneme1ekim7temmuzKız:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekim:nazar:
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek:nazar:
son_ece302.deneme10ekim16temmuz:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuzKız:nazar:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzKız:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuz:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz:nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuz:nazar:
breshka18ekim24temmuzErkek:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustos:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustos:nazar:
lilyum401kasım7ağustos1kg:nazar:
Lotus834.deneme4kasım10ağustos:nazar:
Masideaydn6kasım11ağustos-2,5kg:nazar:
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustos2kg:nazar:
kyr313.deneme8kasım13ağustos3kg:nazar::nazar:
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos:nazar:
brnyns32mucize23kasım29ağustos:nazar:
erva64301.deneme25kasım:nazar::nazar:
poyraz18251.deneme:nazar:

brnyns, cnm çok geçmiş olsun, arkadaşların dediği gibi ben de duymadım hiç, Rabbim sağlık versin, biran önce geçsin inşallah.

neccnm çok sağol merak etmiş yazmışsın. Düşünceli davranıp sormuşsun, görünce çok sevindim:)))

Gittim kızlar bugün doktora, hala şoktayım, hala şaşkınım, ben en son iki minik fasulye görmüştüm, bugün karşımda poposu ayrı oynayan, eli kolu ayrı oynayan iki bebek gördüm:)))) Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu, sağlıkla, hayırla inşallah... İkili taramamız yapıldı, çok şükür rabbime herşey yolunda, herşey temiz. Kuzularım büyümüş, biri çok uslu, sakin, diğer canavar gibi 2 dk. durmuyor:)) Muayene sırasında sürekli tekme atıyor diğer bebeğin olduğu tarafa... Hem güldük, hem ağladık, şaşkın ayrıldık kuzularımızdan.
Cinsiyet konusuna gelince doktora ben sordum, cinsiyetlerini bir ay sonra öğreneceğiz değil mi diye? Evet %100 bir daha ki ay dedi, ben de %100 değilse söylemeyin dedim.
Hiçbir yorum yok yani:)))) Şuan tek dileğim sağlıklı olmaları, bir de ben başlarken kendime söz vermiştim, canımı hiçbir şeye sıkmayacağım, herşeyin tadını çıkaracağım diye, o yüzden tek dileğim sağlıklı olmaları.
Rabbim hepimizi, bebeklerimi korusun, vakti zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Ne guzel duygu allah icine sindirsin...bende bu cuma gorecegim insallah kuzuyu bakalim ne kadar buyumus yavrum :) insallah bu guzel heyecanlarin daim olsun...

beren merhaba

Allah yar ve yardımcın olsun ınsallah. hepımız dedıgın gıbı aynı yollardan geçtik. onemlı olan moral ve ınanmak...

Ben izmirdeyim. Ankara hakkında en ufak bir bilgim yok. emınım yardımcı olabilecek arkadasım vardır.

Aliasblue bende izmirdeyim gorunce yazmak istedim :)

Kızlar ne zamandır yayınlamamıştık, listeyi tekrar yayınlayayım dedim ama birşey farkettim, kimse kilodan bahsetmiyor. Bu nedenle bir önerim var eğer size de uygun gelirse bu kilo kısmını kaldıralım. Bir de aklınıza gelen başka bir bilgi var mı ekleyebileceğimiz, takibi kolay olsun diye. Yorumlarınızı bekliyorum....

Ne guzel duygu allah icine sindirsin...bende bu cuma gorecegim insallah kuzuyu bakalim ne kadar buyumus yavrum :) insallah bu guzel heyecanlarin daim olsun...

Aliasblue bende izmirdeyim gorunce yazmak istedim :)
Sağol cnmmm, hepimizin mutluluğu daim olsun, herbirimizin bebekleri sağlıkla doğsun.
Demek sen de İzmirlisin:))) Bizim kızlar İzmirliler çoğalıyor... Biz tüp bebek çetesi olduk İzmirliler olarak:))))))))

Cnm inşallah hamilesindir, bu işler öyle karışık ki birinin değeri diğerine referans değil, çok örneği var düşük başlayıp yükselen. Rabbim gönlünün muradını versin inşallah... Hamile misin sorusunun cevabı için biraz daha beklemen şart sanırım. Nelere dayandın, bu da geçer azcık sabret, inşallah herşey güzel olsun.

inş. canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.dualarını esirgeme nolur ...

Kızlar ne zamandır yayınlamamıştık, listeyi tekrar yayınlayayım dedim ama birşey farkettim, kimse kilodan bahsetmiyor. Bu nedenle bir önerim var eğer size de uygun gelirse bu kilo kısmını kaldıralım. Bir de aklınıza gelen başka bir bilgi var mı ekleyebileceğimiz, takibi kolay olsun diye. Yorumlarınızı bekliyorum....

canım bende son kontrolümden bu yana yazıcam kilomu, sana zahmet olmasın diye yazmadım.. ama kaldırabilirizde.. başka eklencek bilgi yok bence aklıma gelmiyor cnm.. eline sağlık bu arada cnm

Son düzenleme:
canım bende son kontrolümden bu yana yazıcam kilomu, sana zahmet olmasın diye yazmadım.. ama kaldırabilirizde.. başka eklencek bilgi yok bence aklıma gelmiyor cnm.. eline sağlık bu arada cnm

Zahmet olur mu hiç ben severek yapıyorum her değişikliği, Hepimize sağlık inşallah... Bakalım genel yorumlar ne olacak ona göre bir karar veririz.

canım sanırım topiğin tek kendiliğinde hamilesi benim ama ben bu topiği seviyorum eski topik arkadaşlarımda burada sessiz sakin ve :nazar::nazar::nazar::nazar: lı ilerliyo o yüzden başka bi yere gitmek istemiyorum :) sonuçta tüp bebekten hemen sonra hamile kaldım sizden sayılırım demi :))benim bilgileri değişebilirmisin son adet tarihim 2 aralık olarak belirlendi aslında 23 de başlamıştı ama 2 aralıkmış
kilo alımım 4 kilo :nazar::nazar::nazar: :)) çünki benim kilo almam gerekiyodu doğum tarihim 7 eylül ama benim sezeryan olacağı için ağustos sonu gibi görünüyo şimdiden ellerine sağlık :)

cnm gercekten cogaldık Izmirliler :)
pınar 1202; kyr; ben; cloudly ;sen izmirliyiz. havalar duzelsın ınsallah yuzyuze bulusacagız :)

Aaaa ne cok izmirli varmis sastim kaldim....bulusalim tabi ne guzel olur :)

Sağol cnmmm, hepimizin mutluluğu daim olsun, herbirimizin bebekleri sağlıkla doğsun.
Demek sen de İzmirlisin:))) Bizim kızlar İzmirliler çoğalıyor... Biz tüp bebek çetesi olduk İzmirliler olarak:))))))))

Hehe ceteye cok guldum :) kilo kismini bencede kaldiralim gun gectikce hepimiz bu kisimdan rahatsiz olabiliriz.... :)))))

arkadaşlar hamile kaldıktan sonra sinemaya gittiniz mi? bu akşam gidicektik ama vazgeçtik. acaba yavrularımız sesten etkilenir mi, o kadar oturmak zarar verir mi derken evde yatmaya karar verdik.. siz ne düşünüyorsunuz?

düşünülen isimler olabilir hem fikir verir hepimize

Biter biter, örneği çok sen de rahat bir anne adayısın şükür o yüzden 3ay bitmeden geçip gidecek inşallah bu sıkıntılar da. Aman bebişler sağlıklı olsun, sağlıkla büyüsün de gerisi çözülüyor bir şekilde.

inşallh cnm rabbım hepimize gebeliğimizi sağlıkla tamamlamayı nasip etsin aslında sen bizdn daha nazlı olmalısın biz 1 tane ile başa çıkamıyoruz baksana :nazar::nazar::nazar:sana sen de kendine çok dikkat et inşllh 3 ay bitmeden geçip gitsin dediğin gibi ay şimdi sizin gebelik ayınz öyle uzak geliyrki bana oooo diyorum ama zaman da ne kadar çabuk geçiyor bir bakıcaz gun gelicek ay yurudu ay konuştu ay kreşe başladı ,hadi okula derken bakmışız ki yaşlanmısız :KK50:işte bu da yaşamın gerçeği rabbim hepimizin hakkında hayrlı olanı versin herkesin evladının kaderi guzel, ömrü uzun olsun inşallhh

Benim Satım 19 eylul,doğum için beklenen tarih 26 haziran olarak düzeltildi drum tarafından,çok kilo aldım yaklaşık 8 kg,şuan 19 haftalıkım.Adına karar verdik kısmetse Allahın izniyle Yiğit koyacağız.

Herkese sevgiler

arkadaşlar hamile kaldıktan sonra sinemaya gittiniz mi? bu akşam gidicektik ama vazgeçtik. acaba yavrularımız sesten etkilenir mi, o kadar oturmak zarar verir mi derken evde yatmaya karar verdik.. siz ne düşünüyorsunuz?

merhaba nec86,ben gittim sanırım 14 haftalık falandım yada 15 tam hatırlamıyorum.Çok da uzundu film,2 kişilik koltuklardan yer almıştık,sesden etkilenme olacağını sanmıyorum,fakat uzun sürel, oturunca belim ağrıdı,ben de bacaklarımı kocamın bacaklarının üzerine uzattım:)arasıra böyle aktiviteler kesinlikle gerekli,gittiğin sinema konforlu ise sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum,ben yine gitmek istiyorum
Sevgiler

X