brnyns, cnm çok geçmiş olsun, arkadaşların dediği gibi ben de duymadım hiç, Rabbim sağlık versin, biran önce geçsin inşallah.
neccnm çok sağol merak etmiş yazmışsın. Düşünceli davranıp sormuşsun, görünce çok sevindim:)))
Gittim kızlar bugün doktora, hala şoktayım, hala şaşkınım, ben en son iki minik fasulye görmüştüm, bugün karşımda poposu ayrı oynayan, eli kolu ayrı oynayan iki bebek gördüm:)))) Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu, sağlıkla, hayırla inşallah... İkili taramamız yapıldı, çok şükür rabbime herşey yolunda, herşey temiz. Kuzularım büyümüş, biri çok uslu, sakin, diğer canavar gibi 2 dk. durmuyor:)) Muayene sırasında sürekli tekme atıyor diğer bebeğin olduğu tarafa... Hem güldük, hem ağladık, şaşkın ayrıldık kuzularımızdan.
Cinsiyet konusuna gelince doktora ben sordum, cinsiyetlerini bir ay sonra öğreneceğiz değil mi diye? Evet %100 bir daha ki ay dedi, ben de %100 değilse söylemeyin dedim.
Hiçbir yorum yok yani:)))) Şuan tek dileğim sağlıklı olmaları, bir de ben başlarken kendime söz vermiştim, canımı hiçbir şeye sıkmayacağım, herşeyin tadını çıkaracağım diye, o yüzden tek dileğim sağlıklı olmaları.
Rabbim hepimizi, bebeklerimi korusun, vakti zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...