tşkler canım bilmiyordum netten bakınca her kontrolde yapılması gerekir diye doktorumda hiç bakmadı bakalım salı günü kontrol var yapacakmı?
aynı doktora giden yakın bir arkadaşım var o nerdeyse 4 aylık oıldu onunda ne tansşyonuna nede kilosuna bakmış şimdiye kadar
kızlar yaaa dün gece çok kötü oldum(( saat 2.30 da birden tansiyonum düştü heryerim uyuştu midem felaketti hemen gidip yattım gözlerim karardı uyumuşum tam yeni daldım heralde uykuyaki bi ara uyandım burnum ellerim ayaklarım kollarım buz gibi (( ne oldu böle anlamadım
Canım o banada olmuştu hatta ben wc deyken oldu zor kalktım yerindem hemen soğuk suyla elimi yüzümü yıkayım dedim ama her yerim ıslandı elim yüzüme gitmiyordu resmen çok kötü oldum soğuk soğuk ter döktüm sonra buz kestim resmen ertesi gün doktora gittim şekerim düşük çıkmıştı ondan olabilir biraz tatlı ye demiştiAma illa düşük olması da gerekmiyor yüksek çıkarsa da olabiliyormuş ..
doğru sölüyosun şekerim düşmüş olabilir çünki benim böle bi sorunum var zaten ben bi arıyım dr. olmazsa korktum çünki normaldede olur ama hiç böle gece vakti kaltığımda üşümemiştim
çok teşekkür ederim çok şükür iyiyizbrnyns pınar geçmiş olsun.
umarım daha iyisinizdir.
lotus baya kötü olmuşsunn. kilo kaybı çok kötü arkadaşlarımdan biliyorm sürekli çıkarıyolar.
allahıma şükür sadece sabhaları bulantım oluyor. daha hiç çıkarmadaım umarım böylede devam eder.
brnyns pınar geçmiş olsun.
umarım daha iyisinizdir.
lotus baya kötü olmuşsunn. kilo kaybı çok kötü arkadaşlarımdan biliyorm sürekli çıkarıyolar.
allahıma şükür sadece sabhaları bulantım oluyor. daha hiç çıkarmadaım umarım böylede devam eder.
ohh mşlhhh ye ye bebeğe depo işte :)) ya bide ben böle yiyip içebilsem bulantım yok bişeyim yok ben oldu olası yiyemiyorumevet çok kötüdüm allaha şükürki 2 gündür iyiyim sadece sabah bulantım oluyor birde doymak bilmiyorum bensanırım hemen toparlayıp verdiğim kiloları geri alıcam
brnyns pınar geçmiş olsun.
umarım daha iyisinizdir.
çok teşekkür ederim çok şükür iyiyiz
evet çok kötüdüm allaha şükürki 2 gündür iyiyim sadece sabah bulantım oluyor birde doymak bilmiyorum bensanırım hemen toparlayıp verdiğim kiloları geri alıcam
ohh mşlhhh ye ye bebeğe depo işte :)) ya bide ben böle yiyip içebilsem bulantım yok bişeyim yok ben oldu olası yiyemiyorum
tşkler arkadaşım dr. aradım kızlar olur merak etme dedi hamiellikten oluyo dedi rahatladım baya ama şu anda iim zaten pazartesi kontrol var
kızlar bir şey sormak istiyorum sizin her kontrolunuzde tansiyon ve kilo ölçümü yapılıyormu?
kızlar yaaa dün gece çok kötü oldum(( saat 2.30 da birden tansiyonum düştü heryerim uyuştu midem felaketti hemen gidip yattım gözlerim karardı uyumuşum tam yeni daldım heralde uykuyaki bi ara uyandım burnum ellerim ayaklarım kollarım buz gibi (( ne oldu böle anlamadım
kızlar bir şey sormak istiyorum sizin her kontrolunuzde tansiyon ve kilo ölçümü yapılıyormu?
evet çok kötüdüm allaha şükürki 2 gündür iyiyim sadece sabah bulantım oluyor birde doymak bilmiyorum bensanırım hemen toparlayıp verdiğim kiloları geri alıcam
senin kocada şimdi heeee çok karışıyo yasak getiriyo cnm bırak nie çıkmıycakmışsın evden çok yormadan kendini çık gez ne olucakmış allah alah söle ona topiktekiler kızıyo sana die :))
benimde fasülyecik iidir heralde annesi gayet ii bel ağrıları dışında :)) pazartesi randevum var bakıcaz bakalım fasülyecik ne alemde
kızlar selam,
bugün ikili test yapıldı, çok şükür rabbime burun kemiği ve ense kalınlığı normal, büyümüş kuzum kıpır kıpır yerinde durmuyordu :))
bir de kan verdik tabi test için işallah rabbimin iznyle onlar da temiz çıkar işallah..
cinsiyet hakkında doktorum yorum bile yapmadı hiç, 16. haftada bakacağız dedi. ben de hiç oralı olmadım zaten, önemli olan bugünkü ikili testti ama merak etmiyor değilim...
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder işallah
merhaba kızlar
hediye milupaya üye olan anne adaylarına gönderiliyor. hemde sürekli 1 yaş mumunu bile gönderiyorlar hediye çeki dahil.
kabızlık için ananas suyu için. ayrıca probiyotik yoğurtun kayısılı olanı güzel.
offf benim bu gün akşamdan beri baş dönmeleri mide bulantıları başladı kendime nazar değdirdim galiba((
karın gelirilmesi genelde gaz olduğu ve şişkili olduğu içindir seninde bu yüzdendir sanırım benimde daha yeni olmama rağmen yemeklerden özellikle su bile içsem gerilme şilşlik oluyo sonra geçiyo tasalanma yaniarkadaşlar nasılsınız?? bryncim bana da olmuştu öyle gece uyandığımda bazen elim ayağım uyuşmuş, kaskatı kesilmiş oluyordu hamilelikten diye sormadım doktoruma..
cnm ben sordum merak edilcek bişey değilmiş olabilirmiş yani hem ne güzel iiye işaret dedi hamilelikte olması gereken şeylerden bi tanesiymiş :)) sevinelim bari demi :))
bana da tansiyon ölçümü yapılıyor. kiloda ikinde tartıldım sonrasında ben dedim tartılayım diye yoksa onlar demedi..
muhhanncim 3lün testin iyi çıkmış hayırlı olsun cnm.. cloudycim sanada hayırlı olsun.. insan o an sadece sağlığını düşünüyor değil mi cinsiyet akla gelmiyor..
bi de bişi sorcam size.. karnınız nasıl? yani benim hep gergindi arada bi yumuşar gibi oluyordu ama sonra yine geriliuordu. 2 gündür yumuşak böyle bir garip oldum.. çok aşırı da değil ama eski gerginliği yok sanki. doktora mı gitsem diyorum :S
hahaa işten gelince söyleyecem hemen zaten arda napıyor senin kızlar diye soruyor:))) bende anlatıyorum şu şöyle bu böyle diye:)) sana çok üzülmüştü tekrar hamile dedimm nasıl sevindi ....bel ağrısı bendede acaipti ilk başlarda şimdi geçti sayılır..
ayy cnm benim slm söle kocana o zaman valla hepimiz aynıyız demek hemen paylaşıyoruz onlarlada demi benimkide önceden kızardı şimdi kendi merak edip soruyo hatta bağzı unuttuğum kişiler var o sorunca aklıma geliyo çok fena nickleri ben unutuyorum o hatırlatıyo düşün yani :))
ohh çok şükür bende haftaya cmt.gittiğimde dr.um bakacak tedirginim acıkcası ama güveniyorum bebişime:))
bugun ilk kez çileklisi yedimm..çok kötü bulandırdı midemi sadece hemen çöpe attım kokusu bile rahatsız etti..dr.um bu yoğrdun dışında bişede vermedi ilaç yok diyor napacam bilmiyorum...
gerçi dr.la görüşmüşsün ama fikrimi söyleyim cnm..bana da 2 kere oldu hep gecenin bi yarısı oluyor nedense:)) ama ben dedim hamileliktendir....şimdi acaba dr.a sölemem mi gerekiyordu diye düşünmedim değil..
evet cnm
ohh ya ne güzel herkes çok iyiymiş :)
lotus verdiklerini bir alda gerisi zaten gelicek dediklerine bakılırsa :) ama yinede sen dikkat et.
birkaç gündür yediklerim çok rahatsız ediyor beni karnım patlıcak gibi oluyor :)) bi bakıyorum kendine sanki 4 5 aylık hamileyim :) içmemem gerek ama soda içiyorum az bişey rahatlıyorum. az yiyim diyorum bu seferde doymuyorum ne olucak bilmiyorum valla.
brnyns bakalım pazartesi ne kadar büyümüş olucak. bende çok merak ediyorum ama daha iki hafta kontrolüme :)
canım bendede oluyo baş dönmesi mide bulantıları ilaçlardanmı acaba diyorum ama bilemedim . insanın kendinede nazarı değiyo :):):):)
kızlar merhabalar ben de kasım ayında tüp bebek tedavisine başladım ve 6 aralıkta pozitifi gördüm şimdi 8+4 günlük meleğim . bugün topiğe geldim ve baştan beri okumaya başladım keşke bende baştan beri olabilseydim beni de alırsınız aranıza umarım 8 haftalık olan arkadaşımız varmı acaba . beni de listeye eklerseniz sevinirim sat 6 kasım muhtemel doğum tarihi 11 ağustos inşallah rabbim nasip ederse hepimize kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi