2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

ikiz mi bekliyorsunuz? kaç embriyo yerleştirdiler benim tek yumurta. korkuyordum ikiz olacak diye tek oldu.

tedaviye 63 kg başladım almadım o süreçte.. 63 ile hamile kaldım 64,9 um şu an..

tedavi sürecinde ilaçlar yüzünden 10 kg alınıyor demişlerdi ama çok şükür benim tedavi süreci kısa olunca almadım inşaallah aşırı kg almadan tamamlarız

tedavi sürecinde ilaçlar yüzünden 10 kg alınıyor demişlerdi ama çok şükür benim tedavi süreci kısa olunca almadım inşaallah aşırı kg almadan tamamlarız

ooo 10 kg çokkk.. hiç duymadım o kadar alan.. belki birkaç kez tekrarlanınca olabilir ama.. benim uzun protokoldü 1 ay kadar sürdü gerçide.. şişkinlik hep vardı ama kilo değilmiş.. tartılınca hep aynı çıkıyordum.. sağlıklı olsunda yavruşlarımız inşallah sonra veririz hiç önemli değil kilolar..

bende duyunca şaşırmıştım ama biri komşum biride teyzem. onların tedavileri uzun sürmüştü. benim tedavim kısa protokoldü başka bir ilde yaptırdığım ve çalıştığım için kısa protokol istedim

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM
porter321.deneme5eylül11haziran
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek
nec86251.deneme8eylül13haziran2kgErkek
aymutu294.deneme14eylül20haziran
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
nimessay15eylül
myra272.deneme17eylül24haziranErkek
elon311.deneme22eylül28haziran
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız
nili_fer262.deneme29eylül
pele301.deneme29eylül18haziran
perla1344.deneme4ekim10temmuz
AliasBlue301.deneme5ekim
sesiler1.deneme10ekim18temmuz
cloudly281.deneme13ekim19temmuz
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz
Beren_Berat3014ekim20temmuz
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz
mucociko312.deneme17ekim23temmuz
breshka18ekim24temmuz
CARMENNN302.deneme26ekim
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustos
ermer301.deneme29ekim4ağustos
lilyum401kasım7ağustos1kg
Masideaydn6kasım11ağustos
kyr313.deneme8kasım13ağustos2,5kg
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos
brnyns32mucize23kasım29ağustos
erva64301.deneme25kasım

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldin canım. benim de senin gibi tüp bebek nedenim çikolata kisti ... ben de açık ameliyat oldum, doktorlar çocuk dedi, 9 ay denedik normal yolla bu arada kist tekrarladı
şu an bir kistim var ama ilk tüp denemesiyle de çok şükür bebeiğim de var...
kendimi çok ama çok şanslı hissediyorum.... allahım kucağımıza almayı nasip etsin işallah

pınacım şimdi cetvellere baktım da 12+5 olmuşuz maaşallah kuzularımıza sanki artık geçiyor gibi zaman, şaka maka 3 ayı doldurduk :)))

kyr canım benıde eklermisin listeye sat 4 kasım 4.deneme muhtemel doğum 10 ağustos

ya pek çoğunuz 1 2 kilo almış bende bi tuhaflık var galiba:))))) ben hayatım boyunca zayıf bi insan oldum ve 60 kg yi bile gördüğüm çok nedirdir. tedaviye başlamadan önce sigaryı bıraktım ve 3 kg kadar aldım sonra tedaviye başladım ve ogünden bu güne rahat 6kg aldım. henüz 7+1 im ama gören en az 3 4 aylık der. eşim dalga geçiyo yakında sana vinç kiralarız diye....

pınacım şimdi cetvellere baktım da 12+5 olmuşuz maaşallah kuzularımıza sanki artık geçiyor gibi zaman, şaka maka 3 ayı doldurduk :)))
ayy evet canım ya biz aslında bi gün geriden takip ediyoruz sizi ama böyle çıkmış çizelge. neyse şükürler olsun fundacım geçermi geçmezmi derken 3 ay bitti kaldı 6 ay:))

kilonun kadına en yakıştığı dönem tabiiki çok fazla abartmadan hiç takma bence keyfini çıkarrr:))

hoşgeldin ağlıkla alırsın inş bebişini kollarına

biz geldikkkk ikili testimiz şükürler olsun güzel geçti ölçümler gayet güzel dedi doktorumuz kanımızı verdik 1 hafta sonra onunda temiz haberini alacağız Allahın izni ile
veee doktorumuz yine bize tabi yanılma payı var demek ile birlikte ben burada pipi görüyorum dedi:)) tabi asıl önemli olan sağlıklı olması
bana bu günleri gösteren Rabbime binlerce kere şükürler olsun sağlıkla kucağıma almak inş nasip olsun
darısı dileyen isteyen herkese olsun:))

ayy evet canım ya biz aslında bi gün geriden takip ediyoruz sizi ama böyle çıkmış çizelge. neyse şükürler olsun fundacım geçermi geçmezmi derken 3 ay bitti kaldı 6 ay:))

Heyyo ben de varım ben de, sizi 1ay geriden takip ediyorum ama benim de 6ay kaldı bu şartlarda)) azmime bakar mısınız yetişeceğim diye))

canımm çok şüküür.. erkek deniyorsa erkek oluyormuş genelde kızlarda yanılma payı oluyormuş.. tabi öncelikel sağlıklı olması dediğin gibi.. durumun nasıl pınarcım??

kilonun kadına en yakıştığı dönem tabiiki çok fazla abartmadan hiç takma bence keyfini çıkarrr:))

aslında bi şikayetim yok 33 yıldır zayıftım şimdi etli butlu olmak hoşuma gidiyo benden çok eşimin ve annemlerin hoşuna gidiyo:)))) ama kilo almaya çok erken başladım:))
sanada şehzade geliyomuş çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

arkadaşlarrr ben normalde 1 haftayı geçti günde 3 tane progestan 200 mg kullanıyodum dün 2 tane kullandım hatta bu gün başladım sayılır bu gün öğlen progestan geri geliyo ya sanki rengi kremimsi değil koyu olmaya başlamış anlıyamadım kanamada değil ama nie koyu geliyo bilgisi olan varsa acil cvpppp

bende 12. haftadan sonra progestana başladım fitil olarak.. ama benimde 10-15 dk yatmama rağmen kalkınca hemen geri geliyordu kendi renginde ama. sonra doktora söyledim ağızdan al dedi. heralde iyi itemiyoruz ileriye. bence sende doktoruna söyle ağızdan almaya aşla. öbü türlü faydası olamaz zannımca hemen geri gelince. o kadar sürede gerekeni almış olamaz bence.

koyu derken kahverengi gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…