- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 34
ohhh mşlh gözün aydın cnm kucağınada almak nasip etsin inşlh pınar topik sahibi senide ekler listesine tabiiki hoşgeldin
valla baş dönmeleri tuaf bende anlamadım dün akşam yatarken bi tansiyon düştü kötü oldum bu akşamada arkadaşımda gezmedeydim oturuken böle içim geçti bi acayip oldum gözüm karardı falan sonra giderken kalktığımda midem bulanmaya başladı ya ben tedavide hamile kalmadım ilaç kullanmıyorum sadece progestan 200 kullanıyorum oda yapmış olabilir
canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir bu sıkıntılarımız bebişlerimiz sağlıklı olsunda ben seni kasım ayı topiğinden beri biliyorum tedavi sürecini yaşadığın olumsuzluklaru
çok sıkıntılar çektin ama rabbim sana mucizesini gönderdi normal yolla hemde ne kadar sevindiğimi bi bilsen . bende progestan 200 lük fitil kullanıyorum coraspin ve elevit buunlara yoruyorum bu bulantılarıi iştahsızlık var bende anladığım kadarıyla sendede vardı yemek yemek istiyoruum ama önüme gelince yüreğim ağzıma geliyo çok uykuya düşkün oldum abartısız 12 kadar uyuyorm söylerken utandum resmen ama başımı kaldıramıyorum ne yapayımm
meleklerimiz için herşeye değerr:):)