2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir bu sıkıntılarımız bebişlerimiz sağlıklı olsunda ben seni kasım ayı topiğinden beri biliyorum tedavi sürecini yaşadığın olumsuzluklaru

çok sıkıntılar çektin ama rabbim sana mucizesini gönderdi normal yolla hemde ne kadar sevindiğimi bi bilsen . bende progestan 200 lük fitil kullanıyorum coraspin ve elevit buunlara yoruyorum bu bulantılarıi iştahsızlık var bende anladığım kadarıyla sendede vardı yemek yemek istiyoruum ama önüme gelince yüreğim ağzıma geliyo çok uykuya düşkün oldum abartısız 12 kadar uyuyorm söylerken utandum resmen ama başımı kaldıramıyorum ne yapayımm

meleklerimiz için herşeye değerr:):)

offf benim bu gün akşamdan beri baş dönmeleri mide bulantıları başladı kendime nazar değdirdim galiba ((

bulantıların başlıyor artık umarım en hafif şekilde geçirirsin
ben erken konuştum galiba dün akşam ne yediysem çıkardım ( sanırım 12. haftadan önce düzelmeyecek

hoş geldin sağlıkla al kucağına bebeğini:)) kyr arkadaşımız ekler seni listeye

Son düzenleme:
bulantıların başlıyor artık umarım en hafif şekilde geçirirsin
ben erken konuştum galiba dün akşam ne yediysem çıkardım ( sanırım 12. haftadan önce düzelmeyecek
inşlh arkadaşım ama inan bu kadar sıkıntıdan sonra bulantılar vız gelir gibi geliyo :))) dediğin gibi sende 12. haftadan sonra düzelirsin merak etme bular hamileliğin cilveleri :)))

amin cnm inşlh sende biliyosun herkes gibi bende çok olunsuzluklar ve sıkıntılar geçirdim işte ama Yüce Mevlam bi kapıyı kapatıp birini açıyomuş doğru öle bi süpriz olduki hamileliğimi öğrenmeden bir gün önce dua ediyodum Allahım bu kara bulutlu olumsuzluklarla dolu yılı geride bırakmamıza az kaldı bi an önce bitsin die geççtiğimiz yılı hayatımdan silicem hiç 2011 yaşamamış gibi derken ertesi gün hamile olduğumu öğrendim tabii şok şimdide geçirilen bu sıkıntılar geçen seneki çektiklerimin yanında bişey değil çok şükür bebeklerimiz için seve seve tabiii katlanıcaz neticede hepimiz inşlh anne olucaz annelik iç güdüsü şimdiden verici oluyo işte böle :))

hoş geldinn cnm,kyr seni mutlaka ekleyecektir...

hoş geldinn cnm,kyr seni mutlaka ekleyecektir...

hoşbuldum canım teşekkür ederim senin nasıl gidiyo hamileliğin :)

amin cnm inşlh sende biliyosun herkes gibi bende çok olunsuzluklar ve sıkıntılar geçirdim işte ama Yüce Mevlam bi kapıyı kapatıp birini açıyomuş doğru öle bi süpriz olduki hamileliğimi öğrenmeden bir gün önce dua ediyodum Allahım bu kara bulutlu olumsuzluklarla dolu yılı geride bırakmamıza az kaldı bi an önce bitsin die geççtiğimiz yılı hayatımdan silicem hiç 2011 yaşamamış gibi derken ertesi gün hamile olduğumu öğrendim tabii şok şimdide geçirilen bu sıkıntılar geçen seneki çektiklerimin yanında bişey değil çok şükür bebeklerimiz için seve seve tabiii katlanıcaz neticede hepimiz inşlh anne olucaz annelik iç güdüsü şimdiden verici oluyo işte böle :))[/QUOTE]

canım benim nasıl duygulu konuştun böyle içim cız etti inan 2011 yılı benim için de zor geçti bende inan hiç hatırlamak istemiyorm yaşadığım olumsuzlukları 2012 bizim senemizz inşallahhhh :):):):)

hoş geldin sağlıkla al kucağına bebeğini:)) kyr arkadaşımız ekler seni listeye

çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için hepimiz inşallah alalım kucağımıza meleklerimizi :)

canımm gördüm seniii.. nasılsın napıyorsun???

slm kızlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kalmış bir agustos annesi adayıyım. kasımda tedaviye başladık. ben çikolata kisti hastasıyım.haziranda ameliyatla kistim alındı fakat 1 ay sonra kistim tekrarladı ve doktorlar bu kistin ilaç tedavisi olmadığı için her ameliyatta da yumurtalık zarar gördüğü için acil hamilelik istediler. gebelik şansımın tüp bebekle ilk denemede % 35 en fazla dediler 3. denemede şansın artar dediler. tedaviye başladık ve ilk denemede hamileyim doktorlarım şaşırdı hatta bir tanesi senin rahatsızlığında hamile kalmak çok zordur dedi çok çabuk oldu dedi. bunları yazmamın nedeni bu tedavide pozitif olmak çok önemli bana yakınlarımdan bile bu tedavinin zor olduğunu bilerek bana cocuğunuz olmayacak diye korkuyorum diyenler oldu. kulağımı tıkadım dedim eğer Rabbim o cocuğu yaratcaksa ve beni buna vesile kılacak emanetine emanetçi yapacksa herşey boş kim ne derse desin O cocuk doğacak. inandım ve hamileyim. şimdi 9 haftalık hamileyim. herşeyde çok ii gidiyor çok şükür. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. dua edin ve inanın herşey Allah'tan

bnmde allaha şükür iyi gidiyor...bel ağrıları,hafif bulantılar vs...ler olmuyor değil arada hiç önemli değil ....o kadar iğneler vurulduk ki bunlar vız geliyorr...bende 10+3üm bugun...12yi bitirirsem biraz daha rahatlarım belki...

aramıza hoşgeldin. rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
bilgilerini tam olarak yazarsan SAT ve doğum tarihi gibi kyr seni listeye ekleyecektir :)

bugün 10+0 olduk :)
şu 2 3 hafta bir geçsede rahat rahat istediklerimi yapabilsem :)
dün ilk defa çıkardım ne kadar kötü oldum anlatamam elim ayağım kesildi yığılıp kalıcaktım nerdeyse. bir daha olmaz inşllah.

Hoşgeldin aramıza, kusuruma bakma biraz geç oldu, giremedim kaç gündür nete. Ekledim cnm seni de aramıza, seninle günlerimiz çok yakın, hayırlı devam eder, hayırlı haberlerle alırız inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza...

Geçer cnm geçer, inşallah bulantında geçicidir. Gerçi yeni başladıysa çok sürmez herhalde. Ben 2 haftadır akşam 8de başlıyorum öğürmeye, 2-3saat sürüyor ama Allahıma çok şükür yine de çok iyiyim. İkizlerde iki katı olurmuş bulantı, her yerde aynı şey yazıyor, elbette bünye çok farklı herkesin farklı oluyor. Ben yatıp kalkıp şükrediyorum, sadece bulantım oluyor o da dayanılmaz değil.
Allahım bu günleri gösterdi ya gerisi boş, neler çektik, neler yaşadık, ben hep şöyle diyorum; "takılma geçecek nasıl olsa, en fazla 7 ay daha, sonra bebişlerin kollarında:)))"

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM
porter321.deneme5eylül11haziran
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek
nec86251.deneme8eylül13haziranErkek
aymutu294.deneme14eylül20haziran
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
nimessay15eylül
myra272.deneme17eylül24haziranErkek
elon311.deneme22eylül28haziran
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız
nili_fer262.deneme29eylül
pele301.deneme29eylül18haziran
perla1344.deneme4ekim10temmuz
AliasBlue301.deneme5ekim
sesiler1.deneme10ekim18temmuz
cloudly281.deneme13ekim19temmuz
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz
Beren_Berat3014ekim20temmuz
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz
mucociko312.deneme17ekim23temmuz
breshka18ekim24temmuz
CARMENNN302.deneme26ekim
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustos
ermer301.deneme29ekim4ağustos
Masideaydn6kasım11ağustos
kyr313.deneme8kasım13ağustos2,5kg
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos
brnyns32mucize23kasım29ağustos
erva64301.deneme25kasım

Son düzenleme:
Kızlar kaç gündür giremedim, şimdi okudum yazdıklarınızı, herkes iyi çok şükür, mide bulantısı en çok konuşulan konu:)))) Geçecek inşallah o da Allahın izniyle...

Biz çok iyiyiz, kuzularımla geçen çarşamba görüştük, büyümüşler, sepilmişler, iyice yerleşmişler:))) Doktorcum gayet iyi buldu durumlarını, çok mutluyuz şükür, yatıp, yuvarlanıyoruz:)))
Benim bulantılar, baş dönmeleri, kusmalar, hep akşam saatleri, ters kadınım vesselam:)) Herkes sabah yaşar, yataktan kalkamaz, ben de akşam yaşıyorum, yatamıyorum. Ama çooook şükür Rabbime, bebeklerim iyi, gerisi beyhude...

hoşgeldin aramıza canımmm.. Allaha güvenmek en doğrusu her aşamada.. çok şükür ki bize bu günleri gösterdi, kucağımıza alıp büyüteceğimiz günleri de gösterir inşallah..

aramıza hoşgeldin. rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
bilgilerini tam olarak yazarsan SAT ve doğum tarihi gibi kyr seni listeye ekleyecektir :)

rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin. sat 1 kasım doğum tarihide 7 ağustos inşaallah.

hoşgeldin aramıza canımmm.. Allaha güvenmek en doğrusu her aşamada.. çok şükür ki bize bu günleri gösterdi, kucağımıza alıp büyüteceğimiz günleri de gösterir inşallah..

çok şükür canım bize gösterdi isteyen herkese de göstersin inşaallah

geçer tabi canım :) ben çok memnunum halimden her bulantım olduğunda şükrediyorum allahıma :)
bebeğim sağlıklı olsunda 7 ay daha bulanım olsun hiç farketmez.
ikizlerde evet öyle olurmuş. Akşam olması fazla yemek yemenden olabilir mi. benimde çok nadir akşam oluyor fazla yiyince.
bebişlerin iyi olmasına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…