- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 34
ohhh mşlh gözün aydın cnm kucağınada almak nasip etsin inşlh pınar topik sahibi senide ekler listesine tabiiki hoşgeldin
valla baş dönmeleri tuaf bende anlamadım dün akşam yatarken bi tansiyon düştü kötü oldum bu akşamada arkadaşımda gezmedeydim oturuken böle içim geçti bi acayip oldum gözüm karardı falan sonra giderken kalktığımda midem bulanmaya başladı ya ben tedavide hamile kalmadım ilaç kullanmıyorum sadece progestan 200 kullanıyorum oda yapmış olabilir
offf benim bu gün akşamdan beri baş dönmeleri mide bulantıları başladı kendime nazar değdirdim galiba((
kızlar merhabalar ben de kasım ayında tüp bebek tedavisine başladım ve 6 aralıkta pozitifi gördüm şimdi 8+4 günlük meleğim . bugün topiğe geldim ve baştan beri okumaya başladım keşke bende baştan beri olabilseydim beni de alırsınız aranıza umarım 8 haftalık olan arkadaşımız varmı acaba . beni de listeye eklerseniz sevinirim sat 6 kasım muhtemel doğum tarihi 11 ağustos inşallah rabbim nasip ederse hepimize kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
inşlh arkadaşım ama inan bu kadar sıkıntıdan sonra bulantılar vız gelir gibi geliyo :))) dediğin gibi sende 12. haftadan sonra düzelirsin merak etme bular hamileliğin cilveleri :)))bulantıların başlıyor artık umarım en hafif şekilde geçirirsin
ben erken konuştum galiba dün akşam ne yediysem çıkardım( sanırım 12. haftadan önce düzelmeyecek
canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir bu sıkıntılarımız bebişlerimiz sağlıklı olsunda ben seni kasım ayı topiğinden beri biliyorum tedavi sürecini yaşadığın olumsuzluklaru
çok sıkıntılar çektin ama rabbim sana mucizesini gönderdi normal yolla hemde ne kadar sevindiğimi bi bilsen . bende progestan 200 lük fitil kullanıyorum coraspin ve elevit buunlara yoruyorum bu bulantılarıi iştahsızlık var bende anladığım kadarıyla sendede vardı yemek yemek istiyoruum ama önüme gelince yüreğim ağzıma geliyo çok uykuya düşkün oldum abartısız 12 kadar uyuyorm söylerken utandum resmenama başımı kaldıramıyorum ne yapayımm
meleklerimiz için herşeye değerr:):)
kızlar merhabalar ben de kasım ayında tüp bebek tedavisine başladım ve 6 aralıkta pozitifi gördüm şimdi 8+4 günlük meleğim . bugün topiğe geldim ve baştan beri okumaya başladım keşke bende baştan beri olabilseydim beni de alırsınız aranıza umarım 8 haftalık olan arkadaşımız varmı acaba . beni de listeye eklerseniz sevinirim sat 6 kasım muhtemel doğum tarihi 11 ağustos inşallah rabbim nasip ederse hepimize kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
hoş geldinn cnm,kyr seni mutlaka ekleyecektir...
hoş geldin sağlıkla al kucağına bebeğini:)) kyr arkadaşımız ekler seni listeye
slm kızlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kalmış bir agustos annesi adayıyım. kasımda tedaviye başladık. ben çikolata kisti hastasıyım.haziranda ameliyatla kistim alındı fakat 1 ay sonra kistim tekrarladı ve doktorlar bu kistin ilaç tedavisi olmadığı için her ameliyatta da yumurtalık zarar gördüğü için acil hamilelik istediler. gebelik şansımın tüp bebekle ilk denemede % 35 en fazla dediler 3. denemede şansın artar dediler. tedaviye başladık ve ilk denemede hamileyim doktorlarım şaşırdı hatta bir tanesi senin rahatsızlığında hamile kalmak çok zordur dedi çok çabuk oldu dedi. bunları yazmamın nedeni bu tedavide pozitif olmak çok önemli bana yakınlarımdan bile bu tedavinin zor olduğunu bilerek bana cocuğunuz olmayacak diye korkuyorum diyenler oldu. kulağımı tıkadım dedim eğer Rabbim o cocuğu yaratcaksa ve beni buna vesile kılacak emanetine emanetçi yapacksa herşey boş kim ne derse desin O cocuk doğacak. inandım ve hamileyim. şimdi 9 haftalık hamileyim. herşeyde çok ii gidiyor çok şükür. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. dua edin ve inanın herşey Allah'tan
bugün 10+0 olduk:)
şu 2 3 hafta bir geçsede rahat rahat istediklerimi yapabilsem :)
dün ilk defa çıkardım ne kadar kötü oldum anlatamam elim ayağım kesildi yığılıp kalıcaktım nerdeyse. bir daha olmaz inşllah.
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | +KAÇ KİLO | CİNSİYET | İSİM | |
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | ||||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | |||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | Erkek | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | ||||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
nimessay | 15eylül | |||||||
myra | 27 | 2.deneme | 17eylül | 24haziran | Erkek | |||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | ||||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | |||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | |||||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | |||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | |||||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | ||||
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | ||||
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | |||||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | ||||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | ||||
breshka | 18ekim | 24temmuz | ||||||
CARMENNN | 30 | 2.deneme | 26ekim | |||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | |||||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | ||||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | ||||||
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | 2,5kg | |||
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 22ağustos | ||||
brnyns | 32 | mucize | 23kasım | 29ağustos | ||||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım |
slm kızlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kalmış bir agustos annesi adayıyım. kasımda tedaviye başladık. ben çikolata kisti hastasıyım.haziranda ameliyatla kistim alındı fakat 1 ay sonra kistim tekrarladı ve doktorlar bu kistin ilaç tedavisi olmadığı için her ameliyatta da yumurtalık zarar gördüğü için acil hamilelik istediler. gebelik şansımın tüp bebekle ilk denemede % 35 en fazla dediler 3. denemede şansın artar dediler. tedaviye başladık ve ilk denemede hamileyim doktorlarım şaşırdı hatta bir tanesi senin rahatsızlığında hamile kalmak çok zordur dedi çok çabuk oldu dedi. bunları yazmamın nedeni bu tedavide pozitif olmak çok önemli bana yakınlarımdan bile bu tedavinin zor olduğunu bilerek bana cocuğunuz olmayacak diye korkuyorum diyenler oldu. kulağımı tıkadım dedim eğer Rabbim o cocuğu yaratcaksa ve beni buna vesile kılacak emanetine emanetçi yapacksa herşey boş kim ne derse desin O cocuk doğacak. inandım ve hamileyim. şimdi 9 haftalık hamileyim. herşeyde çok ii gidiyor çok şükür. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. dua edin ve inanın herşey Allah'tan
aramıza hoşgeldin. rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
bilgilerini tam olarak yazarsan SAT ve doğum tarihi gibi kyr seni listeye ekleyecektir :)
hoşgeldin aramıza canımmm.. Allaha güvenmek en doğrusu her aşamada.. çok şükür ki bize bu günleri gösterdi, kucağımıza alıp büyüteceğimiz günleri de gösterir inşallah..
Geçer cnm geçer, inşallah bulantında geçicidir. Gerçi yeni başladıysa çok sürmez herhalde. Ben 2 haftadır akşam 8de başlıyorum öğürmeye, 2-3saat sürüyor ama Allahıma çok şükür yine de çok iyiyim. İkizlerde iki katı olurmuş bulantı, her yerde aynı şey yazıyor, elbette bünye çok farklı herkesin farklı oluyor. Ben yatıp kalkıp şükrediyorum, sadece bulantım oluyor o da dayanılmaz değil.
Allahım bu günleri gösterdi ya gerisi boş, neler çektik, neler yaşadık, ben hep şöyle diyorum; "takılma geçecek nasıl olsa, en fazla 7 ay daha, sonra bebişlerin kollarında:)))"