Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar
çok şükür 3 lü test sonucumuzda temiz çıkmış.
gerçi 2 li önemliydi ama insan yinede tedirgin oluyor işte.
birde facebooktan istediğimiz hediyeler vardı onlar ne zaman gelecek acaba.
inş canım sonuç temiz çıkmış çok şükür kuzucuklarımıza feda olsun yeter ki sağlıklı olsunlarpınarcım amin inşallah. bizde sizin sonuçlarınızı tebrik eder seviniriz.
2 li test sonucum çok güzel çıkmasına rağmen doktor yaptı. bana kalsa bende yaptırmazdım. bende bişey demdim. bu test ücretli olduğu için sanırım para için yapıyorlar.
ohh çok şükür darısı başımıza olsun inş
3 lü testi doktorunmu istedi eğer 2 li ,yi çıkarsa gerek yok diyor benim doktorum
kızlar
çok şükür 3 lü test sonucumuzda temiz çıkmış.
gerçi 2 li önemliydi ama insan yinede tedirgin oluyor işte.
birde facebooktan istediğimiz hediyeler vardı onlar ne zaman gelecek acaba.
canlarım canikolarım soruma hepiniz sabırla cvp vermişsiniz çok teşekkür ederim....
PRİMA hediyesine gelince bende geçen hafta aldım hediyemi .. ben başvurduğumda çıtçıtlı bady takımı var yazıyordı sette sonra markayla anlaşmamızı iptal ettik artık yollamicz diye bişe yazmışlar...gerçektende yollamadılar bi arkadas içindekileri yazmış,yani saçma sapan şeyler vardı,çok komik 4 bez,tanıtım broşürleri o kadar..değmez helede kargoyla sakın istemeyin 5 tl.nizz çöpe gitmesin..
kuzucum nasılsın nerelerdesin hamişlik nasıl gidiyo özledim
evdeyim eşim 12 haftayı doldurana kadar gezme tozma iş yapma yasağı getirdiği için televizyon başında pinekliyorumm:)) rahatım ama kabızlık sorunum var bugun yine yarım saatt tuvalette ağlamaklı bi haldeydim nasıl çözecem bilmiyorum dr.ilaç içmeyeceksin dedi..probiyotik yoğurt ye hergün dedi bugun aldım ama tadına bakamadım kötü mü acaba:))
sende iyisindir inşaşallhhh napıyor minik fasülyen:)) benimki nohut oldu:))
kızlar selam,
bugün ikili test yapıldı, çok şükür rabbime burun kemiği ve ense kalınlığı normal, büyümüş kuzum kıpır kıpır yerinde durmuyordu :))
bir de kan verdik tabi test için işallah rabbimin iznyle onlar da temiz çıkar işallah..
cinsiyet hakkında doktorum yorum bile yapmadı hiç, 16. haftada bakacağız dedi. ben de hiç oralı olmadım zaten, önemli olan bugünkü ikili testti ama merak etmiyor değilim...
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder işallah
ohh çok şükür çoookkk sevindi teyzesi herşeyin yolunda olmasına darısı başımıza inşşşş:))kızlar selam,
bugün ikili test yapıldı, çok şükür rabbime burun kemiği ve ense kalınlığı normal, büyümüş kuzum kıpır kıpır yerinde durmuyordu :))
bir de kan verdik tabi test için işallah rabbimin iznyle onlar da temiz çıkar işallah..
cinsiyet hakkında doktorum yorum bile yapmadı hiç, 16. haftada bakacağız dedi. ben de hiç oralı olmadım zaten, önemli olan bugünkü ikili testti ama merak etmiyor değilim...
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder işallah
Cnm cook gecmis olsun birsey olmamasına coook sevindim
Ben de Pazar gunü acilden tekrar yattım Ege ye 3 günde 3 kilo daha vermisim -10 kilodayim. bizde yaklaşık 5 haftası hastane de 1hafta da evde olmak üzere yattık heP napalim basa gelen çekiliyor
Allahım hepimizin bebeklerini korusun
OPtum cnm
Bu arada bnm minik göstermiyor cinsiyetini bakalım daha ne kadar saklayacak
kızlar bir şey sormak istiyorum sizin her kontrolunuzde tansiyon ve kilo ölçümü yapılıyormu?
cnm normalinde kalp atışını duyduktan sonra başlar kilo ölçümü ve tansiyon ve her kontrolde yapılır benim 2 oğlumdada yapılmıştı normali bu