geldik kızlar kuzum iyi çok şükür yeni bir kanama alanıda yok doktor korkma diyor ama işte zor gerçekten neyse bunada çok şükür yatıyorum zaten anlaşılan 9 ay evden çıkmak yasak bize olsun iyi olsunda kuzum. gideceğimiz yer çok yakındı doktorlarımda tamam deyince işte gidelim dedik neyse bundada vardır bir hayır Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepinize çok teşekkür ederim..
geldik kızlar kuzum iyi çok şükür yeni bir kanama alanıda yok doktor korkma diyor ama işte zor gerçekten neyse bunada çok şükür yatıyorum zaten anlaşılan 9 ay evden çıkmak yasak bize olsun iyi olsunda kuzum. gideceğimiz yer çok yakındı doktorlarımda tamam deyince işte gidelim dedik neyse bundada vardır bir hayır Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepinize çok teşekkür ederim..
kızlarrrrrrrrrrrrr şimdi sonucumu aldım herşey çok güzel ilerliyo değerim 1800 olmuş yupiiiiiiiii içim çok rahatladı bıdığım benimleanneinin yavrusu kuzusu herşeyii ayy sevinçten ölücem
slm kızlar ben biz eşimle dün minik bi tatile çıkacaktık doktorlarım izin vermişti dün sabah eşimin iş yerine gittim 2 saat falan oturdum sonra doktora gittik herşey yolundaydı eve geldim yola çıkacağız aktif kanamam başladı bütün geece devam etti. eşim işe gitti izin alıp gelecek doktora gideceğiz bebeğim Rabbime emanet ne olur dualarınızı eksik etmeyin
kızlar bugun bir arkadasımla daha hesapladık ama ben halaa anlayamadım herkes başka birşey söylüyor şimdi ben yarın 10+0 olucam 10 haftalık mı hamile olacam 11 haftalık mı?? 2 aylık mımıyım 3 e mi girdim ...12yi doldurunca 3 sayılırsın diyenler var ben 2yi bitirp 3e girdiğimi zannediyordum..
kızlar bugun bir arkadasımla daha hesapladık ama ben halaa anlayamadım herkes başka birşey söylüyor şimdi ben yarın 10+0 olucam 10 haftalık mı hamile olacam 11 haftalık mı?? 2 aylık mımıyım 3 e mi girdim ...12yi doldurunca 3 sayılırsın diyenler var ben 2yi bitirp 3e girdiğimi zannediyordum..
Cnm cook gecmis olsun birsey olmamasına coook sevindim
Ben de Pazar gunü acilden tekrar yattım Ege ye3 günde 3 kilo daha vermisim -10 kilodayim. bizde yaklaşık 5 haftası hastane de 1hafta da evde olmak üzere yattık heP napalim basa gelen çekiliyor
Allahım hepimizin bebeklerini korusun
OPtum cnm
Bu arada bnm minik göstermiyor cinsiyetinibakalım daha ne kadar saklayacak
canım çok geçmiş olsun tekrar, iyi olsun da bebeiğin yeter ki yat yeter ki...
senin minik kız o zaman , öyle derler ya göstermezse kız derler :))))
ayy sorma arkadaşım yaa bitti şükür ama resmen kırkladdım evi artık içim rahat ve gerile gerile otururum ohhh :) şimdi birazada kendimle ilgileneyim dinlenip bebeğime bakayım demi :))çok yorma kendini canım napıyosun evimi kırklıyosun bu kadar temizlik yapıyosun yaBak zaten uykusuz kalmışsın bırak işi gücü azcık dinlen yeğenimizi de yorma
tşk ettim cnm en çokta size yetişebildim geçte olsa ona daha çok seviniyorum :)) bu arada soru sormuşsun allahım yaaa çok güldüm resmen bulmaca gibi yazmışsın :))) ama 11.haftanın içindesin 3.ayınında içindesin bebeğim bak diğer arkadaşlarda yazmışlar kafan karışmasın kuzu :))hadi gözüm aydın allah tamamına erdirir inşallah...
çok korktum okurken ama sonra gördüm ki iyisin çok şükürrr...iyi dinlenmeler canım sana
Cnm cook gecmis olsun birsey olmamasına coook sevindim
Ben de Pazar gunü acilden tekrar yattım Ege ye3 günde 3 kilo daha vermisim -10 kilodayim. bizde yaklaşık 5 haftası hastane de 1hafta da evde olmak üzere yattık heP napalim basa gelen çekiliyor
Allahım hepimizin bebeklerini korusun
OPtum cnm
Bu arada bnm minik göstermiyor cinsiyetinibakalım daha ne kadar saklayacak
çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için arkadaşlar. yatıyoruz biz
cloudy canım bu benim kuzu keyifçi anladım ben hadi güzel haberlerle dön inş. doktor az çok cinsiyet tahmini yapar bence ayy çok heyecanlı.
alias valla senin kuzuda annesini manken gibi istiyo belli kilo aldırmıcak sana zayıf seviyo:))
carmen canım kyr bana anlattı kıyamam ama bende çok anlayamadım 12+1 ben ama 13 haFtalıkmı oluyom acaba yani 4. aya girdimmi. ay öyleyse yuppi:))
kızlar primadan ilk hediye setim bugun geldi
Ben de baktım şimdi primaya, ilk hediye müthiş olmuş:)) Akıllı adamlar valla...