2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

doktorum jeli 12.hafta bitene kadar kullanacağımı söyledi bana gerekirse 12.haftadan sonra günde 1 defaya düşürüp 1-2 hafta daha devam edebiliriz dedi.
ayrıca eleviti bırakan arkadaşlar var onuda sordum doktora doğuma kadar kullanacağımı söyledi

bende 9. hft bittiğide bırakmıştım insan bırakınca biraz tedirgin oluyor ama 1-2 güne unutuyorsun. benim ilk hamileliğimde 6. hft. da kanamam başlamıştı jelde kullanıyordum yinede kanamam oldu. korkma allahın izniyle hiçbirşey olmaz iyi düşün içini ferah tut.

canım hiç kanamam olmadığı için doktorum 11. haftanın başında kesti....
canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.... ben de sık sık çamaşır değiştiriyorum haftaya ikili test için gideceğiz aten işallah o zamana kadar geçer. bol su içmeye çalışıyorum ....

çok tşkler sağol canım

Cnm
Ben 9 hafta da gormuştum 2,5 cm di ama seçilmiyordu eli ayağı
Simdi 6 cm olmuş el ayak bacak hersey cok netti
Umarım sizimde ikili test temiz çıkar cnm :)

maaşallah kuzuna :) 10. haftada 3 cm di benimki de bakalım ne kadar büyümüş göreceğiz işallah canım şu testi atlatsak gerçi daha önümzde çooook test var

gebelikle ilgili blog site ne varsa karıştırırken şöyle birşey okudum "Hamile kaldığınız zamanki yaşınızla hamile kaldığınız ayın rakamını toplayın elde ettiğiniz rakam çift sayı ise erkek tek sayı ise kız." benim için doğru 27 yaşındayım eylül ayında hamile kaldım yani 2+7+9=18 dr. da %80 erkek demişti. kızlar isterseniz hesaplayıp sonucu yazın lütfen bende meraktayım

cnm banada tüp bebek doktorum 10. haftaya kadar demişti kadın doğum doktorum 12. haftaya kadar dedi.. ama ondan sonrada progestan verdi çünkü kanama alanı görmüştü hala ona devam ediyorum..bence doktor kontrolüne göre ilacı bırak.. onlar risk görürse bir şekilde devam ettiriyorlar ama şöyle bir durum varmış 12. haftadan sonra jel kullanılmıyormuş progestana geçmek lazımmış..

evet cnm sanırım doğru benimde 2+5+9=16 banada 12. haftada erkek olabilir dendi.. pazartesi kesin cevabı veririm inşallah...

28 yaş ekimde hamile kaldım 2+8+1+0=11 bu durumda tek kız çıkıyor , bakalım öğrenince anlarız tutup tutmadığını çin takvimine göre de kız çıkıyor ama ben erkek hissediyorum bakalım zaman gösterecek :)

Cnm cok gecmis olsun
Bol su iç bakalım
Öptüm sizi

inşallah cnmm bnm hoşgeldinn...diğer topik korkunç ilerliyor ben artık yetişemez oldum ..çok internetin başında da kalmak istemediğim için giremiyorum artık oraya..

hoşbulduk canımmmm...evet topiğimiz aldı başını gidiyorrr...arada gel amaaaa...nasılsın nasıl gidiyor annelikkk

:)) hayırlısı olsun canım ya. çok hoş bende yaptım çift çıktı oğlum olacakmış çin takvimide öyle dedi. biz dün doktora gittik kontrole bacak arasına baktı çok erken yorum yapmayacağım ama bacak arası boş dedi. kocamın yüzünü görmeliydiniz anam sanki bitane daha kız geliyo diye(tabi hiç bişey belli değil biz öyle kendi kendimize yorumluyoruz:))

evet cnm sanırım doğru benimde 2+5+9=16 banada 12. haftada erkek olabilir dendi.. pazartesi kesin cevabı veririm inşallah...
inşallah allah gönlündeki neyse onu versin. eğlenceli olur diye düşünüp paylaşmak istedim tabi en doğrusunu dr.larımız söyliycek :)

bende erkek hissediyordum eşim de kız ama ben kazandım fakat şimdide oturmuş sağlıklı olması için dua ediyorum... hislerin seni yanıltmayabilir bakmışsın nur topu gibi oğlan kucağında

merhaba arkadaşlar,hepinize huzurlu bi hamilelik diliyorum.bende eylül ayında 2.tüp bebek denememle hamile kaldım.Allah kısmet ederse büyük ihtimal bi kızım olucak.

hoşbulduk canımmmm...evet topiğimiz aldı başını gidiyorrr...arada gel amaaaa...nasılsın nasıl gidiyor annelikkk

bu zamana kadar iyi gidiyordu ilk günler 1.5 ay falan korkunc uyudum günde 15 saat falan uyuyordum şimdi geçti o...ama dünden beri bulantım var normalde 5.-6.hafta başlar bulantılar 10.haftada azalmaya başlar 12.haftada biter genelde...ama bende yeni başlıyor galiba 9.haftamı dolduracakken kötü oldu yaniii...yarın kontrolüm var umarım herşey iyidir...

carmen selam ,senle aramızda çok az fark var,bende 9.haftanın içindeyim,benim bulantılarım 6.haftadan beri var,sonra kusmalarda başladı,hiçbişey yiyemiyorum doğru dürüst,bulantıların olması bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyormuş,doktorum öyle diyor,sık dişini biraz daha dedi,12.haftadan sonra bişey kalmayacak dedi,inşallah bakalım,,

bulantısı olmayanların bebeği sağlıksızmı oluyo ben anlayamadım. çok şkür bebeğim sağlıklı gözüküyo benim bulantım yok. bunu söyleyen doktorlarınıza bu durumu bi sorarsanız çok sevinirim.araştırdığımda bulantısı olmayan sağlıklı doğum yapan bi sürü insan gördüm ilginç...

bence bu bulantılar bebeklerler alakalı,1.bebeğinde bulantısı olmayıpta 2.bebeğinde aşırı bulantısıı olanlarda var,,herkese göre değişir,benim çok fazla olduğu için bulantılarım doktorumun açıklaması o oluyor bana,bulantım olmasaydı sorabilirdim o soruyu..bebeğiniz sağlıklıymış çok şükür,bulantınız yoksa sağlıksız olucak diye birşey yok tabiki,öyle bişeyde demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…