kızlar crionone jel kullananlar kaçıncı haftada bırakmıştınız...ben bugun tüp bebek merkezimi aradım biz 8.haftada bıraktırıyoruz kullanmana gerek yok artık dedi ama internetten baktım genelde 12.haftaya kadar kullanılıyormuş...çok kararsızım o bana güven veriyordu sanki kanama olmayacak onu kullandığım süre boyunca diyee...
kızlar crionone jel kullananlar kaçıncı haftada bırakmıştınız...ben bugun tüp bebek merkezimi aradım biz 8.haftada bıraktırıyoruz kullanmana gerek yok artık dedi ama internetten baktım genelde 12.haftaya kadar kullanılıyormuş...çok kararsızım o bana güven veriyordu sanki kanama olmayacak onu kullandığım süre boyunca diyee...
canım hiç kanamam olmadığı için doktorum 11. haftanın başında kesti....kızlar crionone jel kullananlar kaçıncı haftada bırakmıştınız...ben bugun tüp bebek merkezimi aradım biz 8.haftada bıraktırıyoruz kullanmana gerek yok artık dedi ama internetten baktım genelde 12.haftaya kadar kullanılıyormuş...çok kararsızım o bana güven veriyordu sanki kanama olmayacak onu kullandığım süre boyunca diyee...
canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.... ben de sık sık çamaşır değiştiriyorum haftaya ikili test için gideceğiz aten işallah o zamana kadar geçer. bol su içmeye çalışıyorum ....canım geçmiş olsun çok rahatsız edici birşey malesef bende de aynı sorun oldu 3 hft önce fln idrar deliğimin etrafında beyaz kremsi birşeyler oluyordu ve çamaşırımada bulaşıyordu 1-2 damla ama kaşıntım yoktu yanma vardı idrar tahlilim temiz çıkmıştı dr. hafif bir enfeksiyondur hemen ilaç vermiyim bol su iç ve o bölgeni sabah akşam 1 su bardağının içine 2-3 damla sirke damlatıp yıka 1 hafta demişti. 1 hft sonunda şikayetlerim tam anlamıyla geçmeyince vajinal muayne oldum çok az akıntı var mantar olmuşsun normal dedi fitil verdi ben kullanmadım sirkeye bir süre daha devam ettim çamaşırımı günde 2 yerine 3 kez değiştirdim ve ütüyüde daha yüksek ısıda yaptım sonuç olarak şuan şikayetim yok.
inşallah cnmm bnm hoşgeldinn...diğer topik korkunç ilerliyor ben artık yetişemez oldum ..çok internetin başında da kalmak istemediğim için giremiyorum artık oraya..
hemen deniyecem umarım işe yarar
allahtan cok az günün kalmış bol su içerek idare etmeye çalış geçmiş olsun cnm
Cnm
Ben 9 hafta da gormuştum 2,5 cm di ama seçilmiyordu eli ayağı
Simdi 6 cm olmuş el ayak bacak hersey cok netti
Umarım sizimde ikili test temiz çıkar cnm :)
gebelikle ilgili blog site ne varsa karıştırırken şöyle birşey okudum "Hamile kaldığınız zamanki yaşınızla hamile kaldığınız ayın rakamını toplayın elde ettiğiniz rakam çift sayı ise erkek tek sayı ise kız." benim için doğru 27 yaşındayım eylül ayında hamile kaldım yani 2+7+9=18 dr. da %80 erkek demişti.kızlar isterseniz hesaplayıp sonucu yazın lütfen bende meraktayım
gebelikle ilgili blog site ne varsa karıştırırken şöyle birşey okudum "Hamile kaldığınız zamanki yaşınızla hamile kaldığınız ayın rakamını toplayın elde ettiğiniz rakam çift sayı ise erkek tek sayı ise kız." benim için doğru 27 yaşındayım eylül ayında hamile kaldım yani 2+7+9=18 dr. da %80 erkek demişti.kızlar isterseniz hesaplayıp sonucu yazın lütfen bende meraktayım
kızlar selam umarım herkes iyidir, ben maalesef idrar yolu enfeksiyonu oldum, müthiş akıntı ve kaşıntı var. doktorum 12. hafta dolmadan ilaç falan vermiyor hoş ben de içmek istemiyorum zaten, bol su içerek işallah atlatırım
inşallah cnmm bnm hoşgeldinn...diğer topik korkunç ilerliyor ben artık yetişemez oldum ..çok internetin başında da kalmak istemediğim için giremiyorum artık oraya..
Cnm cok gecmis olsun
Bol su iç bakalım
Öptüm sizi
:)) hayırlısı olsun canım ya. çok hoş bende yaptım çift çıktı oğlum olacakmış çin takvimide öyle dedi. biz dün doktora gittik kontrole bacak arasına baktı çok erken yorum yapmayacağım ama bacak arası boş dedi. kocamın yüzünü görmeliydiniz anam sanki bitane daha kız geliyo diye(tabi hiç bişey belli değil biz öyle kendi kendimize yorumluyoruz:))28 yaş ekimde hamile kaldım 2+8+1+0=11 bu durumda tek kız çıkıyor , bakalım öğrenince anlarız tutup tutmadığını çin takvimine göre de kız çıkıyor ama ben erkek hissediyorum bakalım zaman gösterecek :)
inşallah allah gönlündeki neyse onu versin. eğlenceli olur diye düşünüp paylaşmak istedim tabi en doğrusunu dr.larımız söyliycek :)evet cnm sanırım doğru benimde 2+5+9=16 banada 12. haftada erkek olabilir dendi.. pazartesi kesin cevabı veririm inşallah...
bende erkek hissediyordum eşim de kız ama ben kazandım28 yaş ekimde hamile kaldım 2+8+1+0=11 bu durumda tek kız çıkıyor , bakalım öğrenince anlarız tutup tutmadığını çin takvimine göre de kız çıkıyor ama ben erkek hissediyorum bakalım zaman gösterecek :)
hoşbulduk canımmmm...evet topiğimiz aldı başını gidiyorrr...arada gel amaaaa...nasılsın nasıl gidiyor annelikkk
bu zamana kadar iyi gidiyordu ilk günler 1.5 ay falan korkunc uyudum günde 15 saat falan uyuyordum şimdi geçti o...ama dünden beri bulantım var normalde 5.-6.hafta başlar bulantılar 10.haftada azalmaya başlar 12.haftada biter genelde...ama bende yeni başlıyor galiba 9.haftamı dolduracakken kötü oldu yaniii...yarın kontrolüm var umarım herşey iyidir...
evet cnm sanırım doğru benimde 2+5+9=16 banada 12. haftada erkek olabilir dendi.. pazartesi kesin cevabı veririm inşallah...
bulantısı olmayanların bebeği sağlıksızmı oluyo ben anlayamadım. çok şkür bebeğim sağlıklı gözüküyo benim bulantım yok. bunu söyleyen doktorlarınıza bu durumu bi sorarsanız çok sevinirim.araştırdığımda bulantısı olmayan sağlıklı doğum yapan bi sürü insan gördüm ilginç...
ben bişi soracaktım kızlar,transfer tarihini hesaplayacağız değilmi?son adet tarihi değil??