2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

carmen tüp bebek merkezinde de burda gittiğim doktorda 12. haftadan sonra bırakıcaksın dedi. ama bana sorsalar hamileliğimin sonuna kadar kullanırım. bence 12. haftaya kadar kullanabilirsin.

clodly formülü nerden buldunuz :)

mide bulantıları kişiden kişiye değişir bulantının fazla olması sağlıklı olucağı olmaması sağlıksız olacağı anlamına gelmez. lütfen öyle düşünmeyin.
bu tamamen annenin durumuna bağlı.

Son düzenleme:
az önce lavaboda iç çamaşırıma lekelenme gelmiş az ama çok korkuyorum (( dr. aradım yerleşmedir dedi progestan vajinal al dedi ya onu dinlemesem gitsemmi dr. ( ilacı aldım ama içim rahat değil

mutlaka sorunlu gebelik doktoruna görün ihmal etme istanbul acıbadem maslakta ibrahim bildirici var. bu konuda uzman mutlaka görün . inşallah korkulacak birşey yoktur. içini ferah tut ama ihmal de etme...

az önce lavaboda iç çamaşırıma lekelenme gelmiş az ama çok korkuyorum (( dr. aradım yerleşmedir dedi progestan vajinal al dedi ya onu dinlemesem gitsemmi dr. ( ilacı aldım ama içim rahat değil

canım bence panik yapma, kanamayı illa kötüye yormamak lazım inşallah bir sorun yoktur pregastanı yaptıktan sonra yat dinlen hemen kalkmaki vajina pregastanı iyice emsin.

canım bence panik yapma, kanamayı illa kötüye yormamak lazım inşallah bir sorun yoktur pregastanı yaptıktan sonra yat dinlen hemen kalkmaki vajina pregastanı iyice emsin.

bana dr. 200 lük koy dedi bende 100 lük vardı bende 2sini birden koydum doğrumu yaptım acaba aman yaaa valla bu korkular artık canıma yetti

canım bulantı sağlık belirtisi der doktorlar ama bu bulantısı olmayan sağlıksız anlamına gelmez. çok şükür ki bebeğin sağlıklıymış inşallah rabbim devamınıda sağlıkla getirir...

aylardır kanama lekelenme ne varsa yaşayan biri olarak önce sakin ol tatlım ve yat ben vc dışında hiç kalkmıyodum halada kalktığım söylenemez fitili kullan bol su iç ve yat yat yat doktorların bana söylediği buydu lütfen sakin olmaya çalış

Son düzenleme:

ya temizlik yapıyodum ne varsa bıraktım ortada yatıyorum bu gün kön kön bi öksürük tuttu acaba ondanmı bu lekelenme dedim ama aklım karıştı tedirginim çok :18::18:

ya temizlik yapıyodum ne varsa bıraktım ortada yatıyorum bu gün kön kön bi öksürük tuttu acaba ondanmı bu lekelenme dedim ama aklım karıştı tedirginim çok :18::18:

lütfen tedirgin olma benim lekelenme değil bildiğin bir pedi dolduracak kadar oldu kanamam, şimdi de kahverengi pembe bazen de kırmız olarak damla damla oluyo arada. yapacak birşey yok bebekler sağlıklı olduğu sürece korkulacak birşey diil , sen dinlen devam ederse de doktora git bebişinin kalbini duy ve rahatla :)

bende bütün hamileliklerimde çok sorun yaşadım ilk oğlumu pramatüre doğum yaptım 2. oğlumu plesenta previye olmuştu doğurana kadar kanamam oldu geçen seneki hamileliğimdede bebek eski scarıma yerleşmişti bebeğin üstünde hematom olmuştu bu yüzden ameliyat bile olmuştum ve o soorunlar yüzünden tüp bebeğimide geçen ay tuttu ama ilerlemedi ( çok sorun yaşadığım için en küçük şey korkutuyo dr. sordum geliyimmi die ama gerek yok dediğim tarihte gel dedi

aynen benimde oldu hastanede yattım 2 defa şimdi o lekelenmeler yada koyu kahve kanama olunca şükür diyorum hiç olmazsa aktif kanamam yok Rabbim evlatlarımızı korusun

slm güzel annecikler bebişler iyidir inşallah
benimde hiç bulantım olmadı 1.kızımdada hiç yaşamadım biz şanslı olanlardanız galiba bulantısı olanlar baya bi zorluk çekio
bugün kontrolüm vardı maşallah bebişim çok iyi görünüyo dedi dr.um 2 hafta sonraya ikili test için randevü verdiler
cinsiyetine bakmaya çalıştı ama daha tam oluşmamış dedi (baklava dilimi gibi bişey var)dedi kızmı dedim hayır oluşmamış dedi ama anlamadım ne oluyo o baklava dilimi
aman rabbim hayırlı sağlıklı versinde kız oğlan farketmez ama ikili testte kesin belli olur dedi
kalça ağrılarım(kuyruksokumuymuş) iyice artti resmen tutuluyorum hareket edemiyorum dr.ilaç fln veremem dedi böyle idare edicez artık inşallah geçer

öğle derler ama bulantısı olmayanın bebeği sağlıksız demeyi kabul etmiyorlar ...bnm bugun daha iyiyim belkide ölesine geldi geçecek arada yokluyor galiba ama bunada sükür...allah bulantısı çok olanlara sabır versin..

ben bişi soracaktım kızlar,transfer tarihini hesaplayacağız değilmi?son adet tarihi değil??

son adet tarihi.

yarın kontrolüm var soracammm

ama sana o kadar kızgınım kii...bu kadar problem yasayıp neden hala temizlik derdindesin pessssssssssssssss...............ben 3 aya girdim hala hiçbişey yapmıyorum ha yapmayınca bişe olmayacak diye bişe yok ama ben elimden geleni yapimde gerisi allahın taktiri...lütfen hiç kalkma ve yat...dr.a gitsende bişe yapamaz yat ilaç kullan dicek gene...kıpırdama sakınn ama korkmada bu sefer bişey olmayacak allahın izniyle...

yarın sabah kontrolüm var bu gece uyuyamam ben:)) allahım inşallah herşey yolundadır da yeni yıla mutlu mutlu girerimm ...2011 çok yordu ve üzdü benii...bu yıl herkesin isteyenlerin tabii kucağına sağlıklı mis kokulu bebişler versin...şimdiden herkese iyi yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................yarın belki giremem hepinizi öpüyorumm....:79::79::79::79::79::79::79:

canım bende 14. haftada yaşadım inanılmaz tedirgin ediyor insanı şu an yapabileceğin tek şey progestanı alıp yatmak ama içinin rahat etmesi için yarın doktora git bence.. ben ancak o zaman rahatlamıştım.. ama ne olur temizlik iş gç unut bunları bir kaç ay en azından.. doktorlar bu konuda epey rahat gördüğüm yat dinlen artarsa gel diyorlar ama insan tedirgin oluyor ister istemez.. o yüzden nasıl rahatlıcaksan o şekilde yap ama şu an kesinlikle yat.. fitil olarak rahat kullanamıyorsan ben kullanamamıştım ağızdan ilaç olarak al..

kızma ne olur ne yapayım yardım edenim yok
ya ben bişey sorucam bana bahçeçideki dr. günde 200 mg progestan vajinal al dedi diğer dr. aradım oda günde 200 mg 3 tane al dedi ne yapcam bilemedim bide bunun prespektüsünde ağızdan almak içindir yazıyo anlamadım ben

bulantı hakkında benimde söylemek istediklerim var.. yaklaşık ilk 9-10 hafta hiçbir bulantı kusma yoktu herkesten duyduğuma görede sağlıklı bebekler bulantı yaparmış sözü doktora bin kere sormama neden oldu.. doktora bulantım yok deyince ne güzel işte şanslısın dedi sürekli.. 10dan sonra başladı halada devam ediyor haftada 3 defa istifraya kadar varıyor.. o durum annenin yapısına bağlı ve ortamda olan şeylere bağlı.. mesala yemek yapmayınca koku sinmiyor dolayısıyla mide bulanmıyor..

Son düzenleme:

yok yok ben onu doktorada eczacıya da sordum iki türlü de kullanılıyor hangisi kolayına gelirse.. ağızdan alınınca sanırım daha fazla mide bulantısı baş dönmesi yapıyor o yüzden fitil deniyor önce.. banada 2 tane al demişti, lekelenme olunca 3e çıkar dedi bir doktor.. bende bir hafta 200 mg 3 tane kullandım sonra yine 200 mg 2ye döndüm.. progestanın bebeğe herhangi bir zararı yokmuş o yüzden bence sabah akşam al en azından..

ben akşam üstü 100 mg lık vardı 2 tane vajinal aldım saat 2 veya 3 de 200 mg aldırdım eşime onu kullanırım tekrar yatarken bide yarın 11 12 gibi kalkarım o zamanda 200 mg alırım ayın 5 randevuya kadar 3 tane almaya devam edeyim olmadı en mantıklısı bu demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…