Nasılsın?gecmiş olsun korkma bişey olmaz bebegine inş.temizlikte yapma boşver..benim evi görsen taaa antalyaya gitmeden temizlemiştim ama umrumda degil napayım..daha yeni hamileyiz canım biraz korumak lazım dimi?buarada eşim eczcı ona sordum senin progestan tablet dimi?agızdan alınıyo dedi..yinede dr a sorcaksan sor..
kızlar cvplarınız için tşkler
:)) hayırlısı olsun canım ya. çok hoş bende yaptım çift çıktı oğlum olacakmış çin takvimide öyle dedi. biz dün doktora gittik kontrole bacak arasına baktı çok erken yorum yapmayacağım ama bacak arası boş dedi. kocamın yüzünü görmeliydiniz anam sanki bitane daha kız geliyo diye(tabi hiç bişey belli değil biz öyle kendi kendimize yorumluyoruz:))
öncelikle senin için herşeyin yolunda olmasını dilerim... pregestana gelince vajinal fitil olarak kullanmak daha etkiliymiş. ben 8-12-24 saatlerinde 200mg dan kullanıyorum ve dr.um 12 haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi kanamayı ve düşüğü engellemek için. ilk zamanlar çoğu geri çıkıyodu ama şimdilerde biraz daha iyi yaptıktan sonra bi süre kalkmassan vajina daha iyi emiyo.
kızma ne olur ne yapayım yardım edenim yok
ya ben bişey sorucam bana bahçeçideki dr. günde 200 mg progestan vajinal al dedi diğer dr. aradım oda günde 200 mg 3 tane al dedi ne yapcam bilemedim bide bunun prespektüsünde ağızdan almak içindir yazıyo anlamadım ben
Canım bende kullanıyorum onu tüp bebek merkezindeki doktorumda şimdiki doktorumda aynı şekilde kullanmamı ve 12 haftanın sonunda bırakmamı söylediler . Günde 3 kez vajinal olarak kullanıyorum
kuzum noldu geçmişe bakamadım ama son yazılanlardan anladığıma göre kanaman mı vardı??? niye bize bişi demiyosun...bu topiğe girmesem haberim olmayacaktı aşkolsun yaniiii
bende öle düşündüm erkek olsa belli olurdu heralde :))işallah canım hayırlısı tabi sağlıklı olsunlar da kız erkek ne fark eder bebek bebektir:)))
yine doktorun bilir de canım erkek olsaydı fazlalık belli olurdu herhalde değil mi ama :)))) benim de kontrol çarşamba günü canım ikili test yapılacak .....işallah iyi çıkar sen yaptırdın mı canım?
breshka nm sağol bende kontrole kadar kullanıcam
egunal arkadaşım bi lekelenme oldu dün akşama doğru korkuttu beni msn de umutluyumla ve ervayla konuşuyoduk topiğe sorayım dedim şimdi cvp acil beklediğim için 2 topiğede yazsam bi orası bi burası kafam iice karışıcaktı orası hem çok kalabalık ve çoğu kişi tedavide henüz progestan kullanan yok sanırım o yüzden buraya yazdım biliyorum orayada yazsam hemen cvp verirdiniz ama artık orada yazdıklarımda kalabalık olduğu için kaynıyo gidiyo yanlış anlama arkadaşım dr. dediğine göre yerleşme lekelenmesi ama dr. gitmeden rahatlıyamıycam
Arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun.Yeni yılda inşlh bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.Sağlık mutluluk huzur bol bereketli yıllar olur inşlhhhh hepinizi
kızma ne olur ne yapayım yardım edenim yok
ya ben bişey sorucam bana bahçeçideki dr. günde 200 mg progestan vajinal al dedi diğer dr. aradım oda günde 200 mg 3 tane al dedi ne yapcam bilemedim bide bunun prespektüsünde ağızdan almak içindir yazıyo anlamadım ben
bende öle düşündüm erkek olsa belli olurdu heralde :))
ikili test yaptırmadık canım haftaya dedi dokktorum ama haftayada küçük bi taile çıkacağız çok sıkıldık diye o yüzden sanırım oöbür haftaya kalacak testimiz sadece ensesini ölçtürmüştük oda iyi çıkmıştı çok şükür:))