kızlar sayfalar oldukça ilerlemiş kusura bakmayın geçmişi okuyamadım herkesin iyi olduğunu umarak kendi sorunumu anlatmak istedim biraz bencilce olacak ama dün bir sürü sorunla karşılaştık malesef
1. sorun: dün dr. 2li test yaptırmak için tekrar gittik hatırlarsanız 2 haft. öncede gitmiştim ensesini göstermemişti bir türlü yine aynı şeyi yaşadım bebek ön profilden görünüyor bir türlü dönmedi ve test yapılamadı.
2. sorun: sata göre 14hft 3 günlük hamile olmam gerekirken crl.(4.84 cm.) 11 hafta 5 günlük olduğumu söylüyor. 2 haft. önce gittiğimde ise dr. 11 haftalık olduğumu söylemişti yani 2 haftada sadece 5 gün büyümüş oluyor bebek
3. sorun: dr. bebeğin suyunun az olduğunu bunun için rahat hareket edemediğini boynunun öne doğru fazla eğik durduğunu bunun içinde crl.nin eksik ölçüm yaptığını söyledi. boynunu kaldırabilse daha doğru bir ölçüm olurmuş. bebek ayak ve ellerini hareket ettiriyor kalp atışı normal
ama pozisyonu sabit.
4. sorun: sağ kasığımda ki ana damardan bebeğe giden kan akım hızının ölçümü yapıldı ondada çentiklerin olduğu normalde bunun olmaması gerektiği söylendi sesini dinledik sesinde daha güçlü olması gerekirmiş sonuç olarak bebeğe giden kan akımı yavaş bebek beslenemiyor olabilir dedi dr.
ilk iki sorunu sabah gittiğimiz özel hst.nedeki dr.um söyledi ve istanbulda tedavi gördüğümüz yere gitmemizi önerdi. öğleden sonra oturduğum yerde asker hastanesinde ki dr.uma gittim oda sonraki iki sorunu anlattı bol su iç ve dinlen dedi. 3 ocakta
tüp bebek dr.umla görüşmeye gidicem fakat o zamana kadar böyle şeyler duyan yada yaşayan oldumu aranızda oldukça endişeliyim :18: