2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

canım gözünaydın çok sevindim test temiz çıkmış.
ben de 10. haftada en son ultraosna girdim eller ayaklar kıpır kıpırdı kuzum. haftaya yine gideceğim ikili test için ... çok merak ediyorum. artık onlar embryo değil FETÜS oldular maaşallah kuzularımıza

Cnm bnm
Cok cok sukur bebeğim iyi
Allahım hepimizin bebeklerini korusun ins
Benim bulantım azaldı ama hala birsey yiyemiyorum
Bugun çıkıyoruz hastaneden
Bı sekilde kendimi zorlayıp yiyeceğim artık

ne güzel artık iyisin ve çıkıyorsun demek.
bir daha yatmazsın inşallah.
bebeğinin iyi olmasınada sevindim.

ben test sonucumu aldım demir eksikliği var dedi
et yememekten olurmuş.
malesef kırmızı eti hiç sevmem.
ilaç verdi. 12. haftada tekrar gidicem. baya bir zaman var.
rabbim hepimizi ve bebişlerimizi sakınsın

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM
porter321.deneme5eylül11haziran
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek
nec86251.deneme8eylül13haziranErkek
aymutu294.deneme14eylül20haziran
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
nimessay15eylül
myra272.deneme17eylül24haziranerkek
elon311.deneme22eylül28haziran
hayalimmm271.deneme24eylül30hazirankız
nili_fer262.deneme29eylül
pele301.deneme29eylül18haziran
perla1344.deneme4ekim10temmuz
AliasBlue301.deneme5ekim
sesiler1.deneme10ekim18temmuz
cloudly281.deneme13ekim19temmuz
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz
Beren_Berat3014ekim20temmuz
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz
mucociko312.deneme17ekim23temmuz
breshka18ekim24temmuz
CARMENNN302.deneme26ekim
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustos
ermer301.deneme29ekim4ağustos
kyr313.deneme8kasım13ağustos2,5kg
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos
brnyns32mucize23kasım29ağustos
erva64301.deneme25kasım

Son düzenleme:
kyr,cloudly,lotus cevaplarımınız için çok teşekkür ederim....

cnm ben sana yardımcı olamicam çünkü hiç bir bilgim yok ama kendini çok üzüp strese girme bak arkadaslar serumla çoğalıyor diyor artık herşeyin bir çözümü var..bebeğide strese sokarsınn...iyi haberlerini alacağımıza eminim ben..
bu arada ben cok az su içiyorum max 4 bardak falan o da zorlamayla..normal hayatımdada böyle.. hamileliğimdede artıramadım ama şu an gördümki su içmek cok önemli..bugunden sonra biraz daha zorlayacm..

hadi gözün aydınn o küçük insana slm söyle bizden:))

biziiiiimmmmm kızlarrrrr nerde diyordum işteeee buldummmm demek burada takılıyorsunuzzzz...arada bende geliyim bariiii...rabbim izin verirse listenizede girerim belkiii

Cnm
Ben 9 hafta da gormuştum 2,5 cm di ama seçilmiyordu eli ayağı
Simdi 6 cm olmuş el ayak bacak hersey cok netti
Umarım sizimde ikili test temiz çıkar cnm :)

İnsallah yatmam cnm
Evimi özlemisim
Sen de zorla et yemeğe calis bakalım
Bu bebisler için nelere katlanmiyoruz ki

sagol carmencim
İki hafta sonra söylerim memnuniyetle :)

cnm nasılsın evıne gelmişşin hayırlı olsun cok sevındım bısıler yıyıp ıcmeye basladınmı ben hala aynıyım hala mıde bulantısı ıstahsızlık ne zamn gıdıosun doktora cınsıyetını gorursun belkı bızde cumartesı doktora gıdıcez bebısmı gorcem tatlım göbüşün cıktıımı bıraz kıpırdama hıssedıonmu hıc

biziiiiimmmmm kızlarrrrr nerde diyordum işteeee buldummmm demek burada takılıyorsunuzzzz...arada bende geliyim bariiii...rabbim izin verirse listenizede girerim belkiii

yakalanmışızzzz :) gel tabi canım her zaman. allahım o temiz kalbine göre versin. en yakında güzrl haberinibizlerle paylaşırsın inşallah.

İnsallah yatmam cnm
Evimi özlemisim
Sen de zorla et yemeğe calis bakalım
Bu bebisler için nelere katlanmiyoruz ki

çevremdeki arkadaşlarımdanda hastanede yatanlar. az çok nasıl olduğunu sıkıntılarını biliyorum.
öyle böyle idare edicez artık.
et konusu canımı sıkıyo zorlayıncada midem bulanıyo napıcam bilmiyorum

hepinize sonsuz teşekkür ediyorum desteğiniz dualarınızla içimi rahatlattınız (artık stresten dudaklarımı yemiyorum) iyilik dolu kalplerinize inanıyorum geçicek herşey Allahımın izniyle burda hep birlikte sağlıklı bir 9 ay atlatacağımıza olan inancım daha da arttı.
pınarcım serum fikri aklıma yattı önceki gebeliğimde benimde kanamalarım olmuştu (6-16 hftlar arasında) o zaman banada dr. hastaneye yatıralım daha iyi bakarız serum falan takarız yada evde sürekli yatacaksın bol su içeceksin demişti ben o zamanki aklımla evde kaldım malesef. o kadar umutla beklediğimiz bir hamilelikte böyle bazen ufak bile olsa hiç sorun olmasın istiyorum ( hepimiz sağlıkla atlatalım şu günleride inşallah yaa kucağımıza bebeklerimizi alalım artık bu sefer.
2li teste çok fazla üzülmüyorum çünkü bulunduğum yerdeki dr. ensesini ölçmüş, burun kemiğine de bakmıştı sadece kan vermemiştim çünkü burda yapılmıyor 2li test. dr. şuan %90 sağlıklı kan testiylede bunu %99lara tamamlarız sadece demişti. sende serumdan bahsetmişsin yarın burdaki dr. uma tekrar gidicem bi söylerim en azından istanbula gidene kadar serum takarlar belki senin bebeğine de maşallah gününe gelmiş geçmiş bile

sende çok zor günler geçirmişsin canım 9 hamilelik hiç kolay değil çok şaşkınım şuan allahım seninde gönlüne göre versin (amin). kan gitmemesini böyle bir ölçüm olduğunu bende ilk kez duydum. ilk haftalarda su azlığı olmasına bile çok şaşırdım bunu bile duymadım ben daha önce. sanırım gerçek sorunumun ne olduğunu ancak istanbuldaki dr.a gidince öğrenebilicem. orası daha donanımlı bir hastane test fln gerekirse hemen yapabilirler diye düşünüyorum. hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum ama ciddi bişey olmaması için de dua ediyorum.

bencede babaların o anki yüz ifadeleri gerçekten unutulmaz güzel anlar yaşatıyor ben son kontrolümde keşke fotoğrafını çekebilsem diye düşündüm bir an :) iyi dileğin için teşekkürler sende sağlıkla büyüt fasulyeni

kadın olmak, hamilelik, doğum... insanın aklına gelmeyen şeyleri görmesine yaşamasına sebep oluyormuş meğer. burda bile bir birimizden bir sürü değişik hikaye öğreniyoruz. bazen keşke çocuk kalsaydım diyorum. sen de üzülme ne olur desteğin için teşekkürler.

bende inanmaya çabalıyorum küçük bir sınav bu bizim için inşallah sağlıkla atlatıcam diyorum. dün daha bir paniktim burda sizlerin desteğini, iyi dileklerini, dualarını okudukça içim ferahladı. buranın gerçekten farklı bir enerjisi var bir anda insanın üstündeki karamsarlığı alıveriyor.
görümcene de benden geçmiş olsun dilekleri gönderirsin. bir hamile kalıyım hayırlısıyla diyordum şimdide suyuydu testiydi derken 9 ay da böyle geçicek sanırım. sağlıkla huzurla kavuşalım inşallah bebeklerimize

aman ne olur su içmeye dikkat et ben günde 1.5 lt. fln içiyordum şimdi böyle olunca 1.5 lt. pet aldım sabahtan akşam 7-8 e kadar 2 sefer doldurup içiyorum uyuyana kadar susarsam +1 bardak daha toplamda 3 lt. kesin içmiş oluyorum. inşallah işe yarar da geçer gider sorunlar. arkadaşların tavsiyesine uyucam bugün eşimede anlattım paylaşımlarınızı serum kesin istiycem dr.dan. en kısa zamanda bende iyi haberler yazmayı istiyorum. birde su içmeyi sevmeyenler için birşey duymuştum mesela bir sürahinin içine 1 tane elma doğrayıp elma aromalı su elde ediyormuşsun öyle bardak bardak içebiliyormuşsun sende deneyebilirsin

canım bende kırmızı et hiç sevmezdim yersem sadece köfte yerdim oda maximum 3 adet o kadar. o eti çiğnemek ağzımda olduğunu bilmek çok tuhaf gelirdi. ilk bebeğimi kaybettikten sonra şundanmı oldu acaba diye düşündüğüm öyle çok şey geldi ki aklıma bunlardan biride tabiki et tüketimiydi (hamileyken beyaz ette yiyemiyordum) 2. tedavimin tarihini az çok netleştirdiğimiz zaman beslenmeme dikkat etmeye başladım eti sebzeyle karıştırdım, tabağıma fazla bakmadan yemeye çalıştım, görmiyim diye çatalımda havuç altına gizledim kemik kaynatıp suyunu kullandım fln. şimdide bazen midem kabul etmiyorum desede düşünmemeye çalışıyorum gözümü kapatıyorum ama yiyiyorum. demir hapı kabızlık yapıcaktır büyük tuvaletinin rengini siyah yapacaktır sakın panik yapma.

Sagol cnm bnm cok sukur evdeyim
Kusmalarim devam ediyor geçmedi
Hala yemek yiyemiyorum ufak tefek atıştırıyorum
En büyük sorunda su içemiyorum asırı midemi bulandırıyor su. Korkum idrar yolu enfeksiyonu olmak
Biz dün doktordaydik ama benim kuzum göstermedi bacakları kapalı yatıyor
2hafta sonra gittiğimizde belki gösterir İns Cumartesi seninki gösterir :)
Ben cok zayıfladım cnm hala -7 kilodayim Serumlar aldırır dmiştim ama almamisim
Dolayısıyla inan kemiklerim görünüyor iskelet gibiyim. göbek bu gidişle zor çıkar

yakalanmışızzzz :) gel tabi canım her zaman. allahım o temiz kalbine göre versin. en yakında güzrl haberinibizlerle paylaşırsın inşallah.

evet canım yakaladım siziiii ...baktım hamilelerimiz ara ara giriyorlar topiğe hemen şüphelendim tamda tahmin ettiğim gibi burdasınızzz...güzel sözlerin ve dileklerin içinde teşekkür ediyorum

ya kızlar ben şu karbonat testine takıldım iice şaka maka doğru çıkıyo hamileler denesenize
ben ilk duyduğumda yapmıştım ozaman hamile değildim ve karbonat kabarmamıştı olmadı yani geçen günüm geçti idrarda baktım negatif karbonat yaptım köpürdü ama az bu gün yine aklıma geldi hamileyim die denedim öle bi köpürüyoki yani doğruymuş :)))

kızlar selam umarım herkes iyidir, ben maalesef idrar yolu enfeksiyonu oldum, müthiş akıntı ve kaşıntı var. doktorum 12. hafta dolmadan ilaç falan vermiyor hoş ben de içmek istemiyorum zaten, bol su içerek işallah atlatırım

canım geçmiş olsun çok rahatsız edici birşey malesef bende de aynı sorun oldu 3 hft önce fln idrar deliğimin etrafında beyaz kremsi birşeyler oluyordu ve çamaşırımada bulaşıyordu 1-2 damla ama kaşıntım yoktu yanma vardı idrar tahlilim temiz çıkmıştı dr. hafif bir enfeksiyondur hemen ilaç vermiyim bol su iç ve o bölgeni sabah akşam 1 su bardağının içine 2-3 damla sirke damlatıp yıka 1 hafta demişti. 1 hft sonunda şikayetlerim tam anlamıyla geçmeyince vajinal muayne oldum çok az akıntı var mantar olmuşsun normal dedi fitil verdi ben kullanmadım sirkeye bir süre daha devam ettim çamaşırımı günde 2 yerine 3 kez değiştirdim ve ütüyüde daha yüksek ısıda yaptım sonuç olarak şuan şikayetim yok.

inşallah cnmm bnm hoşgeldinn...diğer topik korkunç ilerliyor ben artık yetişemez oldum ..çok internetin başında da kalmak istemediğim için giremiyorum artık oraya..

hemen deniyecem umarım işe yarar

allahtan cok az günün kalmış bol su içerek idare etmeye çalış geçmiş olsun cnm

kızlar crionone jel kullananlar kaçıncı haftada bırakmıştınız...ben bugun tüp bebek merkezimi aradım biz 8.haftada bıraktırıyoruz kullanmana gerek yok artık dedi ama internetten baktım genelde 12.haftaya kadar kullanılıyormuş...çok kararsızım o bana güven veriyordu sanki kanama olmayacak onu kullandığım süre boyunca diyee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…