2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

baktım bizim topikteki kızlar buraya takılıyo, dedim bende geleyim:)) tabi kabul ederseniz.. hamile olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum rabbim sağlıkla mutlılukla kucaklarına almayı nasip etsin...

canım öncelikle çok geçmiş olsun ben açıkçası hiç bilmiyorum umarım ciddi bir sorun yoktur bol su iç doktorunun dediği gibi sanırım bebeğin suyu artacaktır gerekirse serum taktır. ben kanama nedeni ile bol su içerken ilaveten herhün serum taktırmıştım 1000 cc lilk bu şekilde bebeğinin suyunun artacağını düşünüyorum diğer konularda ise hiç fikrim yok inan Rabbbim yardımcın olsun zor ama sakin olmaya çalış lütfen Allaha emanet olun..

Cnm slm
Gecen haftalarda benim bebeğim de 5 gun geriden geliyordu
Serumlar sayesinde ultrason da 2 gun one gecmisiz
gerekirse sende serum taktir
Umarım kafandaki tüm soru işaretleri silinir bı an önce
2 li test ede üzülme 3 li yaptırırsın bazen bebek uygun görüntü vermeyebiliyor

Kizlar uzun zamandan sonra minigimi gördüm
:)
Maşallah ikili testimiz temiz çıktı
3 haftada o kadar değişmiş ki küçük bı insan görünümünde artık
Eller bacaklar herseyi seçiliyor
Rabbim kuzularımızı korusun

cnm öncelikle geçmiş olsun 9.hamilelik denemimle sana yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum ama bağzen bebeğin dönmediği çok uzun sürebliyo bunu en çok cinsiyet öğrenmede yaşıyoruz inat ediyolar dönmüyolar ama sende anladığıma göre suyun az bu durumda bol bol sıvı tüket ve dr.lar buna müdahale edebiliyolar endişelenme bebeğin gelişimi şöle sölüyeyim benimde ilk oğlumun hamileliğinde ulturasonda hep farklı gösteriyodu bi gitmemizde 1 hafta geç bi gimemizde 1 hafta erken gösterebiliyodu aynı zamanda 2 doğum yaptım hiç bi zaman ulturasonun bilgi verdiği kiloda doğmadı çocuklarım ve bunu çevremdede gördüm benim hep daha eksik çıkardı bundada endişelenme damarlardan kan gitmeme durumuna gelincede onunla ilgili fikir yürütebiliyorum ama ilk kez duyduğum için yorum getirmem yanlış olur inşlh herşey yolunda gider

myra geçmiş olsun. umarım hamileliğin sağlıklı devam eder sorunların koybolur.

biz bugün bulunduğum yerde doktora gittik :)
babasıda duydu kalp atışlarını :) yüzündeki tebessüm herşeye değerdi.
gayet iyi durumdaymış. haftasına göre gelişimi iyi dedi. 18 mm olmuş fasulyem :)

kan idrar tahlili istedi 5 te yine gidicem. umarım sonuçlarda sıkıntı çıkmaz.

kızlar birde 8-12 hafta arası riskli bir dönem çok daha fazla dikatli olman gerekiyor dedi.
bebeğin rahime tutunması yumurtayla ilişkisinin kesilmesi ile ilgili bişeymiş.

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz
nec86251.deneme8eylül13haziranErkek
aymutu294.deneme14eylül20haziran
myra272.deneme17eylül24haziranerkek
elon311.deneme22eylül28haziran
hayalimmm271.deneme24eylül30hazirankız
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek
AliasBlue301.deneme5ekim
perla1344.deneme4ekim10temmuz
cloudly281.deneme13ekim19temmuz
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz
nimessay15eylül
porter321.deneme5eylül11haziran
breshka18ekim24temmuz
CARMENNN302.deneme26ekim
kyr313.deneme8kasım13ağustos2,5
ermer301.deneme29ekim4ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustos
sesiler1.deneme10ekim18temmuz
nili_fer262.deneme29eylül
mucociko312.deneme17ekim23temmuz
pele301.deneme29eylül18haziran
nihall241.deneme27ekim2ağustos
Beren_Berat3014ekim20temmuz
erva64301.deneme25kasım
brnyns32mucize23kasım29ağustos

Cnmmm cok geçmiş olsun, dilerim bu son korku olur yaşadığın, önerilerin için çok teşekkürler. Maalesef hepimiz çok gergin geçiriyoruz bu ilk haftaları malum, biz özel çabalarla sahip olduk bebeklerimize. Dilerim Rabbim hepimizi kavuşturacak bebeklerimize.

Cnm öncelikle hayırlı olsun, inşallah önümüzdeki 8 ay sağlıkla geçsin, sonunda da bebeğin ya da bebeklerin kucağında olsun. Tek mi çift mi konusuna gelince, benim de 2embriyo transferim oldu. 10.gün 227, 12.gün 558 çıktı değerim. 5+4de keseleri gördüm, 6+3de kalp atışlarını gördüm. Olabilir ikiz ama beklemek en doğrusu bazen olmasa da çok yüksek olabiliyormuş değer, doktorum öyle demişti. İkiz istediğini yazmışsın, dilerim gönlünün istediği olur.

cnm ellerine sağlık ayy bu arada bi benmiyim merkezi mucize olan :)) inşlhh eksilmeden çoğalırızzzz :)

Cnm gözünaydın, şükürler olsun herşey yolunda, testiniz de temiz çıkmış ohh çok şükür. Maşallah bebişine, sağlıkla büyüsün annesi, Allahım sizi nazarlardan korusun. Sen nasıl oldun cnm? Daha iyi misin?

Cnm o dert bende de var bana en iyi gelen incir ve süt ikilisi. Bir de bazı yiyecekler gerçekten çok işe yarıyor. Pırasa, brokoli, ıspanak gibi tavsiye ederim.

Cnmmm dileirm bu korkular, endişeler biran önce çözülür. Yazdıkların hakkında hiç fikrim yok, sadece canının sıkılmasına üzüldüğümü dile getirmek istedim. Rabbimin izniyle bu endişeler birer birer çözülür inşallah.

Almaz olur muyuz hiç seve seve. Hosgeldin, liste icin bilgilerini yaz ekleyelim seni de. Unutmadan bebisin icin gözün Aydın)) allahım saglikla kucağına nasip etsin.

teşekkür ederim canım... benim ilk denemem yaş 33 sat 16kasım. muhtemel doğum 22 ağustos.

Cnm bnm
Cok cok sukur bebeğim iyi
Allahım hepimizin bebeklerini korusun ins
Benim bulantım azaldı ama hala birsey yiyemiyorum
Bugun çıkıyoruz hastaneden
Bı sekilde kendimi zorlayıp yiyeceğim artık

canım çok geçmiş olsun.ben inanıyorum ki bunlarını atlatacaksın.bence çözülecek sorunlar bunlar.çünkü gebelikte daha erken safadayız bunların mutlaka ilaçları vardır.erken olmasa bile anne karnında çoğu şeyin düzeleceğine inanıyorum.ben ikizlere hamileyim bizde sadece ense kalınlığı ölçülüyor.o yüzden o kötü çıksaydı ben herşeye razıyım.kaç tane ikili üçlü test yanlış çıkıpta sağlıklı doğan çocuk var.sakin ol canını sıkma.

çok geçmiş olsun benım pek bilgim yok ama hemen hemen aynı sorunlar görümcemde de var ikili testi problemli çıktı ve ense hala ölçülemedi 3 aylık oldu galiba o 2 hafta sonra tekrar gel demiş umarım bunların geçeceğine inanıyorum sen moralini yüksek tut.

canım ellerine saglık liste cok güzel olmuş..umarım hepimiz saglıkla,hayırla o listenin ve 9 ayın sonuna kadar gideriz..bebeklerimizi kucagımıza alırız..rabbim bugünleride gösterdi coooook şükür..buarada güzel dileklerin için sagol bakalım 2 hafta sonra dr a gittigimde neler olacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…