- 28 Kasım 2011
- 5.964
- 2
canım öncelikle çok geçmiş olsun ben açıkçası hiç bilmiyorum umarım ciddi bir sorun yoktur bol su iç doktorunun dediği gibi sanırım bebeğin suyu artacaktır gerekirse serum taktır. ben kanama nedeni ile bol su içerken ilaveten herhün serum taktırmıştım 1000 cc lilk bu şekilde bebeğinin suyunun artacağını düşünüyorum diğer konularda ise hiç fikrim yok inan Rabbbim yardımcın olsun zor ama sakin olmaya çalış lütfen Allaha emanet olun..kızlar sayfalar oldukça ilerlemiş kusura bakmayın geçmişi okuyamadım herkesin iyi olduğunu umarak kendi sorunumu anlatmak istedim biraz bencilce olacak ama dün bir sürü sorunla karşılaştık malesef
1. sorun: dün dr. 2li test yaptırmak için tekrar gittik hatırlarsanız 2 haft. öncede gitmiştim ensesini göstermemişti bir türlü yine aynı şeyi yaşadım bebek ön profilden görünüyor bir türlü dönmedi ve test yapılamadı.
2. sorun: sata göre 14hft 3 günlük hamile olmam gerekirken crl.(4.84 cm.) 11 hafta 5 günlük olduğumu söylüyor. 2 haft. önce gittiğimde ise dr. 11 haftalık olduğumu söylemişti yani 2 haftada sadece 5 gün büyümüş oluyor bebek
3. sorun: dr. bebeğin suyunun az olduğunu bunun için rahat hareket edemediğini boynunun öne doğru fazla eğik durduğunu bunun içinde crl.nin eksik ölçüm yaptığını söyledi. boynunu kaldırabilse daha doğru bir ölçüm olurmuş. bebek ayak ve ellerini hareket ettiriyor kalp atışı normalama pozisyonu sabit.
4. sorun: sağ kasığımda ki ana damardan bebeğe giden kan akım hızının ölçümü yapıldı ondada çentiklerin olduğu normalde bunun olmaması gerektiği söylendi sesini dinledik sesinde daha güçlü olması gerekirmiş sonuç olarak bebeğe giden kan akımı yavaş bebek beslenemiyor olabilir dedi dr.
ilk iki sorunu sabah gittiğimiz özel hst.nedeki dr.um söyledi ve istanbulda tedavi gördüğümüz yere gitmemizi önerdi. öğleden sonra oturduğum yerde asker hastanesinde ki dr.uma gittim oda sonraki iki sorunu anlattı bol su iç ve dinlen dedi. 3 ocakta tüp bebek dr.umla görüşmeye gidicem fakat o zamana kadar böyle şeyler duyan yada yaşayan oldumu aranızda oldukça endişeliyim :18:
kızlar sayfalar oldukça ilerlemiş kusura bakmayın geçmişi okuyamadım herkesin iyi olduğunu umarak kendi sorunumu anlatmak istedim biraz bencilce olacak ama dün bir sürü sorunla karşılaştık malesef
1. sorun: dün dr. 2li test yaptırmak için tekrar gittik hatırlarsanız 2 haft. öncede gitmiştim ensesini göstermemişti bir türlü yine aynı şeyi yaşadım bebek ön profilden görünüyor bir türlü dönmedi ve test yapılamadı.
2. sorun: sata göre 14hft 3 günlük hamile olmam gerekirken crl.(4.84 cm.) 11 hafta 5 günlük olduğumu söylüyor. 2 haft. önce gittiğimde ise dr. 11 haftalık olduğumu söylemişti yani 2 haftada sadece 5 gün büyümüş oluyor bebek
3. sorun: dr. bebeğin suyunun az olduğunu bunun için rahat hareket edemediğini boynunun öne doğru fazla eğik durduğunu bunun içinde crl.nin eksik ölçüm yaptığını söyledi. boynunu kaldırabilse daha doğru bir ölçüm olurmuş. bebek ayak ve ellerini hareket ettiriyor kalp atışı normalama pozisyonu sabit.
4. sorun: sağ kasığımda ki ana damardan bebeğe giden kan akım hızının ölçümü yapıldı ondada çentiklerin olduğu normalde bunun olmaması gerektiği söylendi sesini dinledik sesinde daha güçlü olması gerekirmiş sonuç olarak bebeğe giden kan akımı yavaş bebek beslenemiyor olabilir dedi dr.
ilk iki sorunu sabah gittiğimiz özel hst.nedeki dr.um söyledi ve istanbulda tedavi gördüğümüz yere gitmemizi önerdi. öğleden sonra oturduğum yerde asker hastanesinde ki dr.uma gittim oda sonraki iki sorunu anlattı bol su iç ve dinlen dedi. 3 ocakta tüp bebek dr.umla görüşmeye gidicem fakat o zamana kadar böyle şeyler duyan yada yaşayan oldumu aranızda oldukça endişeliyim :18:
kızlar sayfalar oldukça ilerlemiş kusura bakmayın geçmişi okuyamadım herkesin iyi olduğunu umarak kendi sorunumu anlatmak istedim biraz bencilce olacak ama dün bir sürü sorunla karşılaştık malesef
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | +KAÇ KİLO | CİNSİYET | İSİM | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | ||||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | Erkek | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | ||||
myra | 27 | 2.deneme | 17eylül | 24haziran | erkek | |||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | ||||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | kız | |||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | |||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | |||||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | ||||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | ||||
nimessay | 15eylül | |||||||
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | ||||
breshka | 18ekim | 24temmuz | ||||||
CARMENNN | 30 | 2.deneme | 26ekim | |||||
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | 2,5 | |||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | |||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | |||||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | |||||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | ||||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | |||||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | |||||
brnyns | 32 | mucize | 23kasım | 29ağustos |
Cnmmm cok geçmiş olsun, dilerim bu son korku olur yaşadığın, önerilerin için çok teşekkürler. Maalesef hepimiz çok gergin geçiriyoruz bu ilk haftaları malum, biz özel çabalarla sahip olduk bebeklerimize. Dilerim Rabbim hepimizi kavuşturacak bebeklerimize.arkadaşlar merhaba,
pazar günü kanamam oldu, aklımı kaybediyordum korkudan doktorumu aradım ve korkmamamı çok endişe ediyorsam yakın bi yerde gidip bebeğin kalp atışlarını duymamın beni rahatlatacağını söyledi. hemen olduğum yere yakın küçük bir hastaneye gittim ve durumu anlattım, ordaki doktor hemen alttan bakmak istedi ben ve annem hayır dedik, sadece kalp atışını duysak yeter ve tabi doktor bey çok sinirlendi, kalbi atıyo dedi dinletmedi de, sonra da rahim içinde kanama devam ediyor kanama alanları var ama burdan bu kadar görebilirim alttan muayene ettrmediğiniz için de daha fazlasını bilemem ben dedi!!!!
kendi doktorumu aradım tamam hiç korkma bir gün yat wc hariç kalkmadan salı bana gel endişe etme bebek iyiyse sorun yok dedi. bugun de druma gittim, yavrum çok iyi çok şükür kıpır kıpır kıpırdıyo, ve hiç bir kanama alanı yok uzun uzun baktı. orda ki doktor sadece sinir olduğu için beni korkuttu!!! ve kendi doktorum bile alttan bakmadı , şu aşamada alttan bakmamnın hiçbir anlamı yok dedi.
neyse esas mesele kızlar aklınızda olsun, sizin de başınıza gelirse hemen panik yapmayın, sakin olun doktorunuzu arayın ve dinlenin. bunlar olabilirmiş özellikle tüp bebek gebeliklerinde daha fazla... avuç içi kadar parçalar düşüren insanlar oluyormuş, önemli olan bebeğimizin kalbi ve gelişimiymiş.
Allah bir daha korkutmasın ve hepimizin bebişlerine sağlık versin...
bana cevap veren herkese teşekkürler..inş.dayanicigim ocak 15 te gidip hem keseyi hem kalp atışlarını duyarım inş.kyr canım bilgilerim 30 yaşındayım,ilk deneme,son adet tarihim 25 kasım..yanlız meleklerim 2 mi 1 mi bilmiyom.2 tane konulmuştu bana:))
HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİM YAŞ K. DENEME SAT D.TARİHİ +KAÇ KİLO CİNSİYET İSİM pinar1202 30 4.deneme 14ekim 20temmuz nec86 25 1.deneme 8eylül 13haziran Erkek aymutu 29 4.deneme 14eylül 20haziran myra 27 2.deneme 17eylül 24haziran erkek elon 31 1.deneme 22eylül 28haziran hayalimmm 27 1.deneme 24eylül 30haziran kız hayela89 23 2.deneme 15eylül 22haziran Kız/Erkek muhhanim 31 2.deneme 6eylül 12haziran Erkek AliasBlue 30 1.deneme 5ekim perla1 34 4.deneme 4ekim 10temmuz cloudly 28 1.deneme 13ekim 19temmuz bbeydam 30 1.deneme 15ekim 21temmuz nimessay 15eylül porter 32 1.deneme 5eylül 11haziran breshka 18ekim 24temmuz CARMENNN 30 2.deneme 26ekim kyr 31 3.deneme 8kasım 13ağustos 2,5 ermer 30 1.deneme 29ekim 4ağustos enteresann 1.deneme 27ekim 4ağustos sesiler 1.deneme 10ekim 18temmuz nili_fer 26 2.deneme 29eylül mucociko 31 2.deneme 17ekim 23temmuz pele 30 1.deneme 29eylül 18haziran nihall 24 1.deneme 27ekim 2ağustos Beren_Berat 30 14ekim 20temmuz erva64 30 1.deneme 25kasım brnyns 32 mucize 23kasım 29ağustos
Kizlar uzun zamandan sonra minigimi gördüm
:)
Maşallah ikili testimiz temiz çıktı
3 haftada o kadar değişmiş ki küçük bı insan görünümünde artık
Eller bacaklar herseyi seçiliyor
Rabbim kuzularımızı korusun
ayy bugun 3.aya girmenin mutluluğunu yasıyorum allahım inşallahhh bebeğimi kucağımdada sağlıklı bir şekilde görürürm....mide bulantısı başlar mı acaba yaa ilk 2 ay rahattım sadece 1-2 sefer hafif oldu ...artık başlamaz diyorlar ama bilemiyorum..
bnm asıl sıkıntım kabızlık 2 gün önce 45 dk. boyunca resmen işkence çektim tuvalette afadersinizz..malum ıkınmakta yasak öldüm öldüm dirildimm..hergün kayısı yeme dışında önerileriniz var mı bana yardımcı olunn(
beni aranıza almayacakmısınız((((((
Almaz olur muyuz hiç seve seve. Hosgeldin, liste icin bilgilerini yaz ekleyelim seni de. Unutmadan bebisin icin gözün Aydın)) allahım saglikla kucağına nasip etsin.
Cnm gözünaydın, şükürler olsun herşey yolunda, testiniz de temiz çıkmış ohh çok şükür. Maşallah bebişine, sağlıkla büyüsün annesi, Allahım sizi nazarlardan korusun. Sen nasıl oldun cnm? Daha iyi misin?