2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

bugün 14.gün degerime baktırdım 1040 cıktı sizce nasıl ikiz olabilirmi?bide ilk dr kontrolüne ne zaman gittiniz?keseyi görmeye hemen gittinizmi?bana saglık ocagında telaş yapma dr gitmek için acele etme,biz 9 haftadan önce ultrason önermiyoruz dediler..saglık ocagına bakarsam 21 ocakta yani 23 gün sonra git,hem keseyi hem kalp atışını duyarsın dediler...sizce napıyım?ilk hamileligim acemi oldugumdan bu hafta mı gitsem saglık ocagınımı dinlesem bilemedim size sorayım dedim??inş.cevaplayan birileri cıkar..şimdiden teşekkürler..rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inş..

canaım ikiz olabilir de olmayabilir de bunu ancak ultrasonda anlayabilirsin bazen değerler yüksek çıksa da ikiz olmayabiliyor, ama ihtimal var tabi.
transfer sonrası 12. gün kan testinden tam 15 gün sonra ilk ultrasona gittim. vajinal ultrason ile hem keseyi gördük hem kalp atışlarını dinledik. o gün tam 6 haftalıktı...15 gün sonra kese için gidebilirsin ama kalp atışları için erken olabilir

Cok cok sevindim
Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin insallah

İnşallah yaşamazsın canım yaa valla çok sevindim hadi güzel haberler getir bakalım bize

kızlar sağolun şimdi geldim hastaneden veee değerim normal yükseliyomuş ayın ocak 5. çağırdı Allahım çok şükürrrrrrrrr

sagolun kızlar evet rabbimin izniyle buraya gelebildim cok şükür:))ayy bu topikte heyecan bastı beni yaaa:))önceden opu günü,catlatma günü,igneler,ilaclar,transfer günü,yok 12 gün say derken cooooook şükür şimdi ayları saycaz bakalım nasıl gececek..RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞ,SAGLIKLI Bİ HAMİLELİK GECİRELİM:))

Cevabın için teşekkürler canım..bende biraz daha gecsin öyle gideyim diyorum..ocak 15 gibi ozamanada inş.7 8 haftalık olurum:))

Pinarcm
Cok sagol cnm
Siz nasıl oldunuz?
canım biz yatıyorua hala kanama alanı beyazlamıştı evin içinde biraz hareket ettim kanama alanı tekrar koyulaşmış o nedenle yine kalkmamacasına yatıyorum napalım kuzucuğum iyi olsunda haftaya ikili testimiz var oda iyi çıkınca Allahın izni ile değme keyfime

ayyy ne kadar sevindim anlatamam gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bende epey bir batma olmustu aniden girip 5 sn falan hissettiriyordu kendini...artık geçti tabii.. 9.haftaya giriyorum bugun...hiçbişey için korkma bol bol dinlen

yüzümü görmeni isterim ağzım kulaklarıma varacak nerdeyse...o kadar cok sevindim ki çok şükür cnmm gözün aydın geçen ay yasadıklarını allah yasatmasın birdaha ama bu sefer daha dikkatli ol ve lütfen bol bol dinlen havalarda soğuk zaten evden cıkmayaya çalış ben halaaaaaaaaaaaa biyere gitmiyorum evdeyim genelde..

çok geçmiş olsun allah bir daha yasatmasın...yatmanktan başka çaremiz yok sıkılıyoruz ama bizim bebeklerimiz biraz nazlı napalım:))

benim 7+2 de ultrasonda kalp atısı duyuldu ama 6.haftada alttan bakıldı ondada duymustumm...

erva tebrik ederim aramıza hoşgeldin değerinde çk güzel ikiz ihtimali var ama ultrasonda belli olur ben 14.test gününde 10 gün sonra keseyi görüp 20 gün sonrada vajinal kontrolle kalp atışını duymuştum yani 7+0 da kalp atışını duydum
umarım senın bulantısız bir hamileliliğin olur ben bulantıdan çok çekiyorum çünkü 12.haftayı dört gözle bekliyorum

canım benim 11. gün değerim 675 çımıştı şuan ikizlerime gebeyimm benim dr um 15 gün sonra çağırdı karından ultrasyonla hem keseyi hemde kalp atışlarını duymuştuk drlar çoğunluklada 2 hafta sonra çağırıyor ama benim merak ettiğim dr na sormadın mı sana birşey demedimi ne zaman gelmen hakkında:26::26:

Canım değerin çok güzel ama ultrasonda görmeden bişey denemiyorki şimdi bizde yalan yanlış yorum yapmayalım ben 11.gün test yaptıktan sonra hemen tüp bebek merkezindeki doktoru aradım 2 gün sonra tekrarla dedi sonra tekrar test yaptım 10 gün sonra ultrason için gel dedi miniğimin pıtır pıtır kalbini görmüştüm
kızlar sağolun şimdi geldim hastaneden veee değerim normal yükseliyomuş ayın ocak 5. çağırdı Allahım çok şükürrrrrrrrr
çok şükür canım allah daim etsin

amin canımmm hepimizin melekleri Rabbime emanet onları bizlerden ayırmasın inşallah bundan sonra gün gün tecrübelerimizi paylaşıcaz

Cnm aman yatın
Bizde yatiyoruz :) napalim onlar iyi olsun da biz katlaniyoruz nasılsa
Ben de ikili test i yarın yaptıracağım ins
Şimdiden telaş sardı
Hayirlisi insallah

COK TEŞEKKÜRLER CANIM..inş.aylarda cabuk gecer...artık hergün yazarım buraya..bende 7 haftalık falan olayım öle gitcem dr a karar verdim.tüp bebek dr uma sorcam keseyi görmek için hemen gitmesem olurmu diye?buakşam hem sonucu söleriz hem sorarım bakalım o ne diycek..benimde midem yanıyo şimdiden:))

cevabın için sagol canım..beni aydınlattınız sagolun..ilk hamileligim olunca nasıl yapsam bilemedim biranda:))ama karar verdim 7 haftalık olayım öyle gitcem dr a...sevgilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…