bugün 14.gün degerime baktırdım 1040 cıktı sizce nasıl ikiz olabilirmi?bide ilk dr kontrolüne ne zaman gittiniz?keseyi görmeye hemen gittinizmi?bana saglık ocagında telaş yapma dr gitmek için acele etme,biz 9 haftadan önce ultrason önermiyoruz dediler..saglık ocagına bakarsam 21 ocakta yani 23 gün sonra git,hem keseyi hem kalp atışını duyarsın dediler...sizce napıyım?ilk hamileligim acemi oldugumdan bu hafta mı gitsem saglık ocagınımı dinlesem bilemedim size sorayım dedim??inş.cevaplayan birileri cıkar..şimdiden teşekkürler..rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inş..
kızlar çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize ve kuzucuklarınıza çokk öpüyprum sizi
Cok cok sevindim
Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin insallah
İnşallah yaşamazsın canım yaa valla çok sevindimhadi güzel haberler getir bakalım bize
bugün 14.gün degerime baktırdım 1040 cıktı sizce nasıl ikiz olabilirmi?bide ilk dr kontrolüne ne zaman gittiniz?keseyi görmeye hemen gittinizmi?bana saglık ocagında telaş yapma dr gitmek için acele etme,biz 9 haftadan önce ultrason önermiyoruz dediler..saglık ocagına bakarsam 21 ocakta yani 23 gün sonra git,hem keseyi hem kalp atışını duyarsın dediler...sizce napıyım?ilk hamileligim acemi oldugumdan bu hafta mı gitsem saglık ocagınımı dinlesem bilemedim size sorayım dedim??inş.cevaplayan birileri cıkar..şimdiden teşekkürler..rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inş..
hoşgeldin canım :) artık buraya transfer oldun demek :))
batmalar gayet normalmiş deneyimli arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla. kanama olmadıktan sonra korkma :)
ne güzel belkide 28 ağustosta olur :)
allahım kalbine göre versin.
kendiğilinden hamile kalman çok güzel :)))
geçmiş olsun. umarım bugün daha iyisindir. aman aman sakın yorma kendini
kızlar çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize ve kuzucuklarınıza çokk öpüyprum sizi
canım biz yatıyorua hala kanama alanı beyazlamıştı evin içinde biraz hareket ettim kanama alanı tekrar koyulaşmış o nedenle yine kalkmamacasına yatıyorum napalım kuzucuğum iyi olsunda haftaya ikili testimiz var oda iyi çıkınca Allahın izni ile değme keyfimePinarcm
Cok sagol cnm
Siz nasıl oldunuz?
slm hanımlar bende geldim aranıza..maşallah benim eski arkadaşlar burdaymış,kızlar bende sizi merak ediyodum,meger buraya yazıyomuşssunuz:))rabbime şükürler olsun benimde bebişlerim benimle:))tabi daha tekmi ikizmi bilmiyoruz,cumartesi dr a gitcez..10.gün degerim 224 cıktı sizce nasıl?son adet tarihim 25 kasımdı..bende hala jel ve elevit kullanıyorum..yarın degerimi bi daha ölçtürcez bakalım kac cıkacak yazarım..buarada siz tecrübelisiniz size sorayım benimde hamilelik belirtileri kasık agrısı ve batmaydı..bugün farkettim sag tarafımdaki agrı ve batma hissi gecti gibi ama sol tarafımda biraz var hala normalmi?sizinde böyle oldumu?ve bu agrı,batma ne kadar sürüyo?hanımlar degerimide yorumlarsanız sevinirim..şimdiden teşekkürler..BİZ İKİZ İSTİYOZ DA TABİ HAYIRLI VE SAGLIKLI OLSUNDA GERİSİ ÖNEMLİ DEGİL,BANA İKİ TANE EMBRİYO KONULMUŞTU:)):106:
evettttttt kızlar yemedim içmedim bende size yetiştim en sonunda :)) ( ESKİ ARKADAŞLAR :)
ağustos sonuna bende doğum yapıcam Allahın izniyle geçen ayki tüp bebeğim düşmüştü bu ay donmuşlarımı kullanıcaktımki kendiliğinden hamile kalmışım
son adet tarihim 23 kasım doğum tarihi 29 ağustos bu arada benim doğum günmde 28 ağustos istesem denk düşüremezdim galiba :))2 senedir hep düşünürdüm hep eşimin veya benim doğum günlerimize denk gelse die inşlh sağlıkla devam ederde benimkine denk gelmiş olur
arkadaşlar merhaba,
pazar günü kanamam oldu, aklımı kaybediyordum korkudan doktorumu aradım ve korkmamamı çok endişe ediyorsam yakın bi yerde gidip bebeğin kalp atışlarını duymamın beni rahatlatacağını söyledi. hemen olduğum yere yakın küçük bir hastaneye gittim ve durumu anlattım, ordaki doktor hemen alttan bakmak istedi ben ve annem hayır dedik, sadece kalp atışını duysak yeter ve tabi doktor bey çok sinirlendi, kalbi atıyo dedi dinletmedi de, sonra da rahim içinde kanama devam ediyor kanama alanları var ama burdan bu kadar görebilirim alttan muayene ettrmediğiniz için de daha fazlasını bilemem ben dedi!!!!
kendi doktorumu aradım tamam hiç korkma bir gün yat wc hariç kalkmadan salı bana gel endişe etme bebek iyiyse sorun yok dedi. bugun de druma gittim, yavrum çok iyi çok şükür kıpır kıpır kıpırdıyo, ve hiç bir kanama alanı yok uzun uzun baktı. orda ki doktor sadece sinir olduğu için beni korkuttu!!! ve kendi doktorum bile alttan bakmadı , şu aşamada alttan bakmamnın hiçbir anlamı yok dedi.
neyse esas mesele kızlar aklınızda olsun, sizin de başınıza gelirse hemen panik yapmayın, sakin olun doktorunuzu arayın ve dinlenin. bunlar olabilirmiş özellikle tüp bebek gebeliklerinde daha fazla... avuç içi kadar parçalar düşüren insanlar oluyormuş, önemli olan bebeğimizin kalbi ve gelişimiymiş.
Allah bir daha korkutmasın ve hepimizin bebişlerine sağlık versin...
Kızlar slm
Ultrason karından mı vajinal mı yapılıyor?
Canım değerin çok güzel ama ultrasonda görmeden bişey denemiyorki şimdi bizde yalan yanlış yorum yapmayalım ben 11.gün test yaptıktan sonra hemen tüp bebek merkezindeki doktoru aradım 2 gün sonra tekrarla dedi sonra tekrar test yaptım 10 gün sonra ultrason için gel dedi miniğimin pıtır pıtır kalbini görmüştümbugün 14.gün degerime baktırdım 1040 cıktı sizce nasıl ikiz olabilirmi?bide ilk dr kontrolüne ne zaman gittiniz?keseyi görmeye hemen gittinizmi?bana saglık ocagında telaş yapma dr gitmek için acele etme,biz 9 haftadan önce ultrason önermiyoruz dediler..saglık ocagına bakarsam 21 ocakta yani 23 gün sonra git,hem keseyi hem kalp atışını duyarsın dediler...sizce napıyım?ilk hamileligim acemi oldugumdan bu hafta mı gitsem saglık ocagınımı dinlesem bilemedim size sorayım dedim??inş.cevaplayan birileri cıkar..şimdiden teşekkürler..rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inş..
çok şükür canım allah daim etsinkızlar sağolun şimdi geldim hastaneden veee değerim normal yükseliyomuş ayın ocak 5. çağırdı Allahım çok şükürrrrrrrrr
amin canımmm hepimizin melekleri Rabbime emanet onları bizlerden ayırmasın inşallahsagolun kızlar evet rabbimin izniyle buraya gelebildim cok şükür:))ayy bu topikte heyecan bastı beni yaaa:))önceden opu günü,catlatma günü,igneler,ilaclar,transfer günü,yok 12 gün say derken cooooook şükür şimdi ayları saycaz bakalım nasıl gececek..RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞ,SAGLIKLI Bİ HAMİLELİK GECİRELİM:))
canım biz yatıyorua hala kanama alanı beyazlamıştı evin içinde biraz hareket ettim kanama alanı tekrar koyulaşmış o nedenle yine kalkmamacasına yatıyorum napalım kuzucuğum iyi olsunda haftaya ikili testimiz var oda iyi çıkınca Allahın izni ile değme keyfime
ultrasyon karnından yapılıyor canım umarım testin ii çıkar vee bulantıların geçerde biran önce hastaneden çıkarsın