Kizlarrrr bugün burası şenlenmiş maşallah, kaçırmışım ben
)
Erva hosgeldin aramıza, bazı kızlar birbirini tanıyor daha önceki forumlardan, bir listemiz var, onun icin bilgilerini yazar misin? Ayrıca kuzucugun hayırlı, uğurlu olsun, saglikla büyüsün inşallah.
Alias ahh cnm ya hala hastanedeymissin, allahım inşallah bir an önce geçirir de sen de rahat edersin. Bebeğin iyi maşallah, inşallah 2li test de temiz çıkacak.
Pinarcim arayamadim geç oldu diye, dün mü dedi doktor kanama alanı koyu diye? Hay Allahım yaaa... Dualarım sizinle kuzummm, inşallah geçecek tez zamanda.
Cloudly kızlar gecmis olsun demiş hayirdir arkadasın noldu? Ben kaçırdım, dün iyiyiydin, önemli birsey yok dımı?allahim korusun
Brnyns cnmm cok sevindim, gozunaydin. Hele de denemeye gerek kalmadan kendiliğinden gelmesi mest etti beni. Allahım nazarlardan korusun bebeğini. Yaz bilgilerini keyifle ekleyelim seni de listeye
))
Ayyy umarım kimseyi atlamadım, hepinizi öpüyorum
) bizde evde keyif yapıyoruz Bebislerimle teyzeleri, bugün doktorumun istediği testler icin kan ve idrar verdik. Kuzularım icin hersey yolunda mı diye bakmak istedi doktor amcası, bulantılar hafif hafif devam, keyifler son gaz
)) iyiyiz yani kısaca
))