2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

cnm hayırlı olsun aramızda iki hafta varmış bende bende bir heycan doğumumuzu bekliyoruz.inş sağ sağlim çocuklarımızı kucağımıza alırız.

açıkçası hiç çocuk bakmadım fakat ben zor olacağını düşünmüyorum dediğin gibi allahın vardır bir bildiği üçüz olsa bence zorluğu o zaman düşünmek gerek çünkü sadece 2 mememiz var o yüzden senin düşünmene gerek yok seninkilere yeter birde anneye göre de değişiyor sanırım 2 farklı tanıdığım var biri yaşıtım 1 tane kızı var ilk okula gidiyor ama "kardeş kesinlikle yapmam çok zor" diyor. (ve ben çok kızıyorum içimden nedense) diğeri ise 35 li yaşlarında tedaviyle ikiz (kız) annesi olmuş "bunlar büyüdü artık ana okuluna başlıycaklar yakında yaşım uygun olsa 3. yü yapardım" diyor. tesadüf annemin dükkanına doğum için gecelik almaya gelen bir bayanla tanıştım çok heyecanlıydı çünkü karnında 1ikız 1i erkek(isimleri yağmur bulut olacakmış:) ikizlerini taşıyordu yanındada 5 yaşlarında ikiz kızları yani toplamda 4 çocuk (kocası fabrika işçisi)
hiç kimseye kulak asma bence bazen insanlar kıskançlıklarından dolayı da böyle tepkiler verebiliyorlar senin durumun çok özel sıklıkla karşılaşılmayan bir gebelik bence keyfini çıkart yeterki allah sağlık versin bebeklerimize

merhaba kızlar bugun bebeğimizin kalp atışını duyduk dünyanın en güzel melodisiydi sanki
6+6 olmuşuz
Ahhh cnm gözünaydın, Allah tamamına erdirsin, ben de inşallah bugün duyacağım, aramız az sanırım seninle...

Ne yaptın cnm gittin mi doktora, ne dedi merak ettim sizi?

Cnmmm benim de şimdilik ikiz görünüyor, gerçi bugün daha da netleşecek,, kalp atışları için gideceğiz, rabbim hayırla dönmeyi nasip etsin inşallah. İkiz konusunda ben de yorumlardan dolayı çok gerginim, her önüme çıkan " aaaa, allah kolaylık versin, zor valla" diyor. Ama senin dediğine tamamen katılıyorum, Rabbim bunu nasip ettiyse bizim için vardır bir hayrı, taşıyamayacağımızı düşünse, bakamayacağımızı düşünse nasip etmezdi. İlk defa bizim ikizimiz olmayacak sonuçta, bir sürü insna var, sağlıkla taşıyıp, sağlıkla doğurup, sağlıkla büyüten. Hakkımızda iyi şeyler yazılmış olsun inşallah.
Tamamen katılıyorum, çok kişisel bir durum, bunu yapamayacak anne de var, 2 değil, 4üne birden bakacak anne de . Ve bunu Rabbim biliyor, her karı dağına göre veriyor.
Ayyy cnm yazdıklarını okuyunca çok heyecanlandım, bizim daha çok yeni, ama biz başladık isim koyma çalışmalarına:)) Bize sorarsan bir kız biri erkek:))) Kızın ismi kesin yağmur, erkeğe bulamıyoruz:))) Ben toprak, ya da rüzgar dedim eşim kabul etmiyor. Hay Allahım şimid yazarken daha da komik geldi, doğmamış çocuğa don biçmek sözü tam da bizim için söylenmiş...

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz
nec86251.deneme8eylül13haziranErkek
aymutu294.deneme14eylül20haziran
myra272.deneme17eylül24haziranerkek
elon311.deneme22eylül28haziran
hayalimmm271.deneme24eylül30hazirankız
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek
AliasBlue301.deneme5ekim
perla1344.deneme4ekim10temmuz
cloudly281.deneme13ekim19temmuz
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz
nimessay15eylül
porter321.deneme5eylül11haziran
breshka18ekim24temmuz
CARMENNN302.deneme26ekim
kyr313.deneme8kasım13ağustos
ermer301.deneme29ekim4ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustos
sesiler1.deneme10ekim18temmuz
nili_fer262.deneme29eylül
mucociko312.deneme17ekim23temmuz
pele301.deneme29eylül18haziran
nihall241.deneme27ekim2ağustos
Beren_Berat3014ekim20temmuz

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim içim rahatladı.bende senle aynı fikirdeyim.bakacağıma inanıyorum o yüzden ben rahatım.çevremiizde çok çekemeyen var bende onlarla görüşmeme kararı aldım.çünkü bu dönemde biz zaten çok stresliyiz.bende beni seven insanlarla ve bana pozitif davranan insanlarla görüşme kararı aldım.yazdıkların için çok saol.

kyr

canım çok sevindim inş. kalp atışlarını duyarsın çok güzel bir ses.

Son düzenleme:
bebeklerinin kalp atışlarını umarım duymuşundur çok muhteşem bir ses,sağ salim kucağına alırsın umarım Allah'ım nazardan korusun sizi ve tüm anne ve bebeklerini
kız ismi yağmursa erkek için bulut'u düşünebilirsiniz
ben hiç isim konusuna girmiyorum şimdilik kız veya erkek farketmeksizin ömür ismini düşünüyorum bakalım

Gördük cnm kalp atışlarını, valla duymak icin 15gun sonra dedi doktor. Sanırım bizim doktorun cihaz eski biraz) allahıma çok şükür gördük, ikisinin de atıyor kalbi. Hersey yolunda dedi doktorum. Senin de dediğin gibi kız erkek farketmez allahım sağlıklı nasip etsin. Amaaa herkesin gönlünde içten ice bir aslan yatar ya ben şimdi Rabbim 1kiz 1erkek nasip et diyorum. Elbette hayırlısı. Senin ismi de beğendim ömrü uzun olsun, senin de kalan ömrün onunla olsun:)))

Kyr gozun aydin canim.Yerim senin ikizlerini.
Ben pzt gunu gormustum bebegimin kalp atislarini.
O zaman tup bebek bolumundeydim hala,kalp atisi gorulunce gebe polikligine gectim,bugunde orda muayenem vardi.
Yine sadece kalp atislarini gorduk.
Dopler cihazi olmali sanirim duymak icin yada gebeligin biraz ilerlemesi gerekiyor.
Bazi dr lar gebelik haftasi 10 un altindayken ozellikle dinletmiyolar.
Bugun bana dr tam 6+5 sin dedi. Bebisimde 7.8 mm olmus.
Masallah kuzularimiza.

Ne yaptın cnm gittin mi doktora, ne dedi merak ettim sizi?

gidemedim canım malesef ama ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum
bizi düşündüğün için teşekkür ederiz öpüyoruz sizi
canım sende duymuşsun bebeklerinin kalp atışını allahım hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah
1kız 1oğlan olur inşallah tabii önce hayırlısı sağlıklısı olsunda

Son düzenleme:
dağına göre kar hoşuma gitti :) allahım cinsiyetlerini de gönlüne göre verir inşallah canım sağlıkla kalp atışlarını da görmüşsün ne mutlu. isim bulmak gerçekten zor iş bende arada netten bakmaya başladım hem anlamı güzel olsun hem soyadına uysun yok tersten okununca flnda dalga geçilcek birşey olmasın derken doğuma kadar ancak bulunur:) birde kız ismi daha çok var sanki erkeğe daha zor bulunuyor. ben önceki bebeğime (oda erkekti) çınar ismini düşünüyordum kısmet olmadı. ama bir arkadaşımızda önermiş yağmur ve bulut güzel olur.

bizi seven mutlu eden kişilerle olmak gerek gerçekten endişe ve üzüntü hiç lazım değil bu dönemde uzak olsun bizlerden mesela burda hiçbirinizi şahsen tanımama rağmen ben burda paylaşımlarımızı okurken gülümsüyorum burdaki herkesin mutluluğu beni de mutlu ediyor. seni bi nebze olsun rahatlatabildiğime sevindim :) bizim mutluluğumuz bebeklerinde mutluluğu demek bence

Hepinize saglikli,huzurlu hamilelik gecirmenizi diliyorum ve bi avazda yavrunuzu kucaginiza alin insalla af..

Bugun benim transferimin 7.gunu bitmek uzere,kafama takildi acaba herkezdemi kasik batmasi ve lekelenme oldu?
Bende ikiside olmadi,bu normalmi?
Lutfen cvp?????

kyr
canım çok sevindim gördüğüne ama en kısa zamanda da duyarsın seslerini inş. çok büyülü bir ses bu arada sana benden bir öneri canım 12 haftalığa kadar dikkat et ikiz anneleri daha dikkatli olmalı demşti doktorum.

myra

canım dediklerinde çok haklısın bende buraya girip okuyunca çok mutlu oluyorum ve gülümsüyorum.çünkü bende aynı duygulara sahibim.

Son düzenleme:

benim arkadaşımda ikiside olmamıştı.ama bende oldu herkesde farklı belirtiler var.bence bunlara takılma.çünkü çok rahat olman gereken bir zamandasın stres yapma.

Minecim slm
Bende lekelenme olmadı ama kasık batması olmuştu
Herkesin farkli cnm
Belirtilere takılma hiç
İnsallah güzel haberi verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…