cnm bende aynı durum var mıde bulantısındn bişi yiyemıyorum hersey kokuo bana evım bıle 1 ayda 3 kılo vermısım ne zamn gecıcek dıe beklıyorum hergun dua edıyorum saglıkla gelsınde bebısım sımdı nasılsın gectımı bıraz ben ıkı gundur ıyıyym bıraz daha
Cnm slm
Allah yardımcın olsun
Bugun 10.gun hastanede
Hala yemek yemiyorum gunde bazen sadece bi elma,bazen bı bisküvi ile idare ediyorum.haliyle sadece bir veya iki kez kusuyorum
İnsallah bitecek 10 güne 3ayimiz
Hergün bende dua ediyorum sanırım hayatimdaki en sağlıksız dönemim
Napalim kader .bebisim olmasaydı eminim daha mutsuz olurdum
ne güzel günden güne artıyoruzzzpeki ne durumdasınız arkadaşlar.. bende hala mide bulantısı yok sadece bi kaç kez çok çok az oldu.kafama taktım herkeste diyo ne güzel işte diye ama bende acaba olması mı gerkeiyordu diyorum çünkü nerdeyse herkeste var.. bi de ben evde yemek yapmıorum annem yapıo ondan alıyorum onun etkisi de olabilir mi. çünkü kuzenimde hamile yaptığı yemeği yiyemiyorumuş midesi bulanıyormuş heralde soğandan.. sizleri nasıl??
öle tabı cnm biticek ınş bızde iştahla yemek yiyebılcez bu haftalar gecsın Allahın izniyle inş. nerde yatıosn cnm özel hastanedemi bebısını görüosndr bol bol ıkıli test yapıldımı sana günü gelmiş çünkü
Cnm slm
Allah yardımcın olsun
Bugun 10.gun hastanede
Hala yemek yemiyorum gunde bazen sadece bi elma,bazen bı bisküvi ile idare ediyorum.haliyle sadece bir veya iki kez kusuyorum
İnsallah bitecek 10 güne 3ayimiz
Hergün bende dua ediyorum sanırım hayatimdaki en sağlıksız dönemim
Napalim kader .bebisim olmasaydı eminim daha mutsuz olurdum
kızlar bugün kontrolümüz vardı, kuzumun elleri ayakları çıkmış, veee resmen hareket etti şansıma ultrason esnasında, nasıl güzel bir duygu yarabbim isteyen herkese nasip etsin işallah.
7 ocakta da ikili testimiz var kısmetse ...
canım, seninle günlerimiz ne kadar yakın, ben de bugün 10+0 oldum ve benim ikili test de 6 ocak, Rabbim inşallah peşpeşe doğurduğumuz günleri de göstersin sağlıkla :)
Slm cnm, ben iyiyim şükür, gördüm geçen cuma bebişlerimin keselerini, doktor 5+4 dedi, kalp atışı için çok erken, haftaya cuma gel dedi. Şimdi cumayı bekliyorum:)))KuZucum slm
Gördün mü miniklerini :) Allahım saglikla kavuştursun ins
Aman bulantın olmasın inanılmaz zormus cnm
Napalim bu da yaşanacakmış
slm cnm, ultrason kağıdında keselerin biri 1,67 diğeri 1,23 yazıyor, bu da keselerin boyutu sanırım. Senin kaçtı ilk gördüğünde, şimdi kalp atışını da duydun büyümüştür dimi?Kyr merhaba.
Bebislerinin keselerini gordugunde kac mm di?
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | +KAÇ KİLO | CİNSİYET | İSİM | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | ||||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | Erkek | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | ||||
myra | 27 | 2.deneme | 17eylül | 24haziran | ||||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | ||||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | ||||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | |||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | |||||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | ||||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | ||||
nimessay | 15eylül | |||||||
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | ||||
breshka | 18ekim | 24temmuz | ||||||
CARMENNN | 30 | 2.deneme | 26ekim | |||||
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | ||||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | |||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | ||||||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | |||||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | ||||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz |
kuzum nerelerdesın sen cınsıyetı belli olmustr artık göbüşte buyumustr hadı bilgilendr beni
kızlarrrrrrrrrrr merhaba nasılsınız? uzun zamandır giremedim.hamilelik beni baya zorladı.hastanede felan yattım.serum taktırdım.mide bulantısı yedi bitirdi beni.ama olsun herşeye rağmen kızımı gördum cumartesi fıkır fıkır oynuyodu.o herşeye değer.ben 12+3 oldum kızlar.mide bulantılarım geçti artık sizinleyim.göğsüm çatladı kızlar siz neler kullanıyorsunuz?umarım sizinde herşey yolundadır.cinsiyetimde belli oldu kızım olcak....allahım herkese nasip etsin kızlar ya bu gerçekten güzel ve değişik bi duygu....
kızlarrrrrrrrrrr merhaba nasılsınız? uzun zamandır giremedim.hamilelik beni baya zorladı.hastanede felan yattım.serum taktırdım.mide bulantısı yedi bitirdi beni.ama olsun herşeye rağmen kızımı gördum cumartesi fıkır fıkır oynuyodu.o herşeye değer.ben 12+3 oldum kızlar.mide bulantılarım geçti artık sizinleyim.göğsüm çatladı kızlar siz neler kullanıyorsunuz?umarım sizinde herşey yolundadır.cinsiyetimde belli oldu kızım olcak....allahım herkese nasip etsin kızlar ya bu gerçekten güzel ve değişik bi duygu....
[sıze=3]haziran_temmuz_ağustos_eylül ayında anne olacaklar bizim kızlar [/sıze]
isim yaş k. Deneme sat d.tarihi +kaç kilo cinsiyet isim pinar1202 30 4.deneme 14ekim 20temmuz nec86 25 1.deneme 8eylül 13haziran erkek aymutu 29 4.deneme 14eylül 20haziran myra 27 2.deneme 17eylül 24haziran elon 31 1.deneme 22eylül 28haziran hayalimmm 27 1.deneme 24eylül 30haziran hayela89 23 2.deneme 15eylül 22haziran kız/erkek muhhanim 31 2.deneme 6eylül 12haziran erkek aliasblue 30 1.deneme 5ekim perla1 34 4.deneme 4ekim 10temmuz cloudly 28 1.deneme 13ekim 19temmuz bbeydam 30 1.deneme 15ekim 21temmuz nimessay 15eylül porter 32 1.deneme 5eylül 11haziran breshka 18ekim 24temmuz carmennn 30 2.deneme 26ekim kyr 31 3.deneme 8kasım 13ağustos ermer 30 1.deneme 29ekim 4ağustos enteresann 1.deneme 27ekim 4ağustos sesiler 1.deneme 10ekim nili_fer 26 2.deneme 29eylül mucociko 31 2.deneme 17ekim 23temmuz pele 30 1.deneme 29eylül 18haziran nihall 24 1.deneme 27ekim 2ağustos beren_berat 30 14ekim 20temmuz
merhaba,
öncelikle hayırlısı ile evladını kucağına almanı rabbim nasip etsin işallah... bizim face de bir grubumuz yok buradan yazışıyoruz. kendisi buradan yazışırsa yardımcı olabiliriz elimizden geldiğince...
belki arkadaşın şu satırlarımı okur...
ben şu anda 10 haftalık hamileyim. normal hamileler ile inan aramızda hiç bir fark yok :) , sadece tüp bebek anneleri biraz daha psikolojik olarak evhamlı ve stresli oluyor ...o da biraz uğraş sonucu hamile kalabildiğimiz için....
tetkikler muayeneler ultrasonlar her şey ama her şey aynı, ....ayrıca normal yolla olsun tüp bebekle olsun her hamile farklı bir hamilelik yaşar, örneğin bu forumda var kimi arkadaşlarımız istifra etmekten ne yazık ki hastanede yattı, kimilerimiz çok az mide bulatısı yaşadı kimimiz ise hiç yaşamadı...
şimdi lütfen rahatla ve hamileliğin tadını çıkar üye ol ve aramıza katıl. ne kadar keyifli olursan bebeiğin de o kadar mutlu olur anlaştık mı ? :)))
Cnmmm hoşgeldin, gelmiş geömiş olsun inşallah. Aramıza sağlıkla dönmenize çok sevindim. Kızını da ayrıca tebrik ederim, Allahım sağlıkla kucağına nasip etsin. Darısı hepimize inşallah...kızlarrrrrrrrrrr merhaba nasılsınız? uzun zamandır giremedim.hamilelik beni baya zorladı.hastanede felan yattım.serum taktırdım.mide bulantısı yedi bitirdi beni.ama olsun herşeye rağmen kızımı gördum cumartesi fıkır fıkır oynuyodu.o herşeye değer.ben 12+3 oldum kızlar.mide bulantılarım geçti artık sizinleyim.göğsüm çatladı kızlar siz neler kullanıyorsunuz?umarım sizinde herşey yolundadır.cinsiyetimde belli oldu kızım olcak....allahım herkese nasip etsin kızlar ya bu gerçekten güzel ve değişik bi duygu....