Maşallah cnm, hep iyi olacaklar Allahın izniyle. Ben şuanda sabahları crinone jel, akşamları progestan fitil kullanıyorum. Öğlen de ecoprin, elevit içiyorum. Daha ne kadar kullanırım bilmiyorum.allahıma şükürler olsun gayet iyi dedi. tam 8 haftalıkmış :))
clexane artık kullanma dedi nasıl olsa düşük riskin yok dedi. sizler hala kullanıyo musnuz. elevite başladık bide.
artık tüp bebek merkezine gelmene gerek yok dedi. içim bi kötü oldu ki anlatamam.
çarşamba günü bulunduğum yerde doktora başlıcam bakalım o neler dicek.
sabah bulantısı oluor sadece bende onuda hemen ağzıma bişey atıyorum geçiyo gibi.
bol tuzlu kraker ye. çok kötüysen hastanedeye yatırabilirler. umarım bir an önce geçer.
Cok gecmis olsun cnm, şimdi iyisin ama dımı? Benim hiç olmadı kanamam, ama etkileniyor insan yazılanlardan, her tuvalete gidişinde leke yok görünce şükür ediyorum. Panik yapmıyorum cnm, cok rahatım şükür, yeni yeni bulantim başladı ancak kendimi hamile hissetmeye başladım))
bişey değil canım benimde doktora soramadıklarım oluyor.çünkü bebişlerimizi görünce heycandan herşeyi unutuyoruz.
Hepinize saglikli,huzurlu hamilelik gecirmenizi diliyorum ve bi avazda yavrunuzu kucaginiza alin insalla af..
Bugun benim transferimin 7.gunu bitmek uzere,kafama takildi acaba herkezdemi kasik batmasi ve lekelenme oldu?
Bende ikiside olmadi,bu normalmi?
Lutfen cvp?????
Cok gecmis olsun cnm, şimdi iyisin ama dımı? Benim hiç olmadı kanamam, ama etkileniyor insan yazılanlardan, her tuvalete gidişinde leke yok görünce şükür ediyorum. Panik yapmıyorum cnm, cok rahatım şükür, yeni yeni bulantim başladı ancak kendimi hamile hissetmeye başladım))
merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir.benım bulantılarım hat safhada yemek yiyemiyorum nerdeyse aç yaşıyorum zorla biraz yiyorum sonrası malum istifra ne yaptıysam olmuyor bulantı ilacıda kullandım banamısın demedi hala devam ediyor doktorumun dediği tek şey yapacak birşey yok katlanacaksın siz neler yapıyorsunuz bulantılar için
Maşallah cnm, hep iyi olacaklar Allahın izniyle. Ben şuanda sabahları crinone jel, akşamları progestan fitil kullanıyorum. Öğlen de ecoprin, elevit içiyorum. Daha ne kadar kullanırım bilmiyorum.
kızlar az önce doktorumla görüştüm kanaman falan yoksa jeli kes dedi çok sevindim :)
yanlız belimde bir batma var, sırt üstü 10 dakika yatınca çıldırıcak gbii oluyorum dönemiyorum işallah bel fıtığı falan çıkmaz , böyle bir şikayeti olan var mı ya da bel fıtığı olan bölye mi olur ki fıtık , doktorum bel fıtığı olabilir dedi sol yanına yat dedi böyle idare edeceğim ama canım çok yanıyor bazen
kızlar az önce doktorumla görüştüm kanaman falan yoksa jeli kes dedi çok sevindim :)
yanlız belimde bir batma var, sırt üstü 10 dakika yatınca çıldırıcak gbii oluyorum dönemiyorum işallah bel fıtığı falan çıkmaz , böyle bir şikayeti olan var mı ya da bel fıtığı olan bölye mi olur ki fıtık , doktorum bel fıtığı olabilir dedi sol yanına yat dedi böyle idare edeceğim ama canım çok yanıyor bazen
senin 10 hafta mı bittimi bazı arkadaşlara 12. haftada bırakmalarını söylemişler.
fazla vakit geçirmeden doktora bir görün. belki kaslarla ilgilidir,belki disklerle ilgili ne olur ne olmaz. böyle bir durumda ihöale gelmez.
çok geçmiş olsun. umarım yakın zamanda iyileşirsin.
canım jel progestan içerikliyse kesme bence benim doktor özellikle üstüne basa basa söylüyorum istersen bana gelme kontrollerinde ama 12.haftan bitene kadar progestanı kesme dedi ama sen bilirsin tabi
ayy ben şimdi tereddüt ettim kanamam hiç olmadı benim ne yapsam ki kafam karıştı?
crinone kullanıyordun dimi. herkes ondan kullanıyor.
benimde clexane nı kesti haftasonu kontrole gittiğimde nasıl olsa düşük riskin yok dedi.
benimde kafam çok karışık bulunduğum yerde doktora başlıcam çarşamba o bakalım ne dicek.
tüp bebek merkezine kontrole gittiğimde 9 haft. bitmiş 10. haft.dan gün almıştım dr. tavsiyesiyle bıraktım kullanmayı zaten transfer sonrası verdikleri kağıttada gebelik oluşursa 10. haft.ya kadar jel kullanılcak diye yazıyordu. 10 gün önce bulunduğum yerde bir dr. gittim oda "jel 12. haftaya kadar değilmiydi demek prosedür değişmiş artık fln" dedi.
cloudly sen dr. nasıl uygun görmüşse öyle yap.
vitamin olarakta 10 gün öncesine kadar solgar folic asıt kullanıyordum artık sadece elevit içiyorum.
merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir.benım bulantılarım hat safhada yemek yiyemiyorum nerdeyse aç yaşıyorum zorla biraz yiyorum sonrası malum istifra ne yaptıysam olmuyor bulantı ilacıda kullandım banamısın demedi hala devam ediyor doktorumun dediği tek şey yapacak birşey yok katlanacaksın siz neler yapıyorsunuz bulantılar için
Cok güzel valla, sukurler olsun gördük bu günleri de, allahım inşallah sonuna kadar keyifle nasip edecek. Ben kalp atışlarını gördüğümden beri çok rahatladım. İcimi bir huzur kapladı, 3-4 gundur de feci bulantım başladı. Suan yaşadığım herseye şükür edip, dua ediyorum. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim. Sen nasılsın, gecti dımı sıkıntılar?
nec forumun ilk anneleridensin maaşallahsize 15 hafta olmuş karnın büyümüştür senin?
nec merhaba canım
elevit içmeye devam ediyor musun. ben 12. haftadan sonra bıraktım. acaba yanlış mı yaptım kİ?
ayy ben şimdi tereddüt ettim kanamam hiç olmadı benim ne yapsam ki kafam karıştı?
Hoşgeldin canımslm hanımlar bende geldim aranıza..maşallah benim eski arkadaşlar burdaymış,kızlar bende sizi merak ediyodum,meger buraya yazıyomuşssunuz:))rabbime şükürler olsun benimde bebişlerim benimle:))tabi daha tekmi ikizmi bilmiyoruz,cumartesi dr a gitcez..10.gün degerim 224 cıktı sizce nasıl?son adet tarihim 25 kasımdı..bende hala jel ve elevit kullanıyorum..yarın degerimi bi daha ölçtürcez bakalım kac cıkacak yazarım..buarada siz tecrübelisiniz size sorayım benimde hamilelik belirtileri kasık agrısı ve batmaydı..bugün farkettim sag tarafımdaki agrı ve batma hissi gecti gibi ama sol tarafımda biraz var hala normalmi?sizinde böyle oldumu?ve bu agrı,batma ne kadar sürüyo?hanımlar degerimide yorumlarsanız sevinirim..şimdiden teşekkürler..BİZ İKİZ İSTİYOZ DA TABİ HAYIRLI VE SAGLIKLI OLSUNDA GERİSİ ÖNEMLİ DEGİL,BANA İKİ TANE EMBRİYO KONULMUŞTU:)):106:
evettttttt kızlar yemedim içmedim bende size yetiştim en sonunda :)) ( ESKİ ARKADAŞLAR :)
ağustos sonuna bende doğum yapıcam Allahın izniyle geçen ayki tüp bebeğim düşmüştü bu ay donmuşlarımı kullanıcaktımki kendiliğinden hamile kalmışım
son adet tarihim 23 kasım doğum tarihi 29 ağustos bu arada benim doğum günmde 28 ağustos istesem denk düşüremezdim galiba :))2 senedir hep düşünürdüm hep eşimin veya benim doğum günlerimize denk gelse die inşlh sağlıkla devam ederde benimkine denk gelmiş olur