- 6 Ocak 2011
- 1.769
- 2
Arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.Ben aslında 2012 nisan annesi olacağım.Ama benim sizinle kontak kurmaktaki amacım can arkadaşımın büyük mücadeleler sonucunda aralık ayında tüp bebek yöntemiyle bir haftalık bebek haberini çok şükür aldık.Ben şu an 6. ayımdayım ve devamlı ona destek halindeyim yalnız onun şu endişesi var tüp bebek yoluyla hami,lelik yaşadığı için ikimizin hamileliğinin farklı olacagını düşünüyor bende sizlerle görüşmesini tavsiye ettim ama kk yı kullanmakta zorlandı ve çok sabırsız:))) face de kurduğunuz grubunuz varsa kendisini sizin gruba eklemeyi önerebilirmiyiz.. Burda benim üyeliğimle girip ara ara bakıyor ama pek bilgilenememiş ..
Hoşgeldiniz, öncelikle sana hayırlı son 3ay, sağlıklı bir doğum diliyorum. Arkadaşın için de aynı dileklerim geçerli tabii ki. Biz burada kocaman bir aile olduk, deneme süreçlerimizi beraber yaşadık, şimdi de hamilelikleirmizi paylaşıyoruz. Arkadaşına seve seve yardımcı oluruz. Yeter ki gelip bize katılsın. Gerçi ben bu sayfadaki en yeni anne adayı sayılırım ama bir çok arkadaşımız 3 ayı devirdi, devirmek üzere, onlar eminim daha çok deneyim paylaşabilirler.