2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.Ben aslında 2012 nisan annesi olacağım.Ama benim sizinle kontak kurmaktaki amacım can arkadaşımın büyük mücadeleler sonucunda aralık ayında tüp bebek yöntemiyle bir haftalık bebek haberini çok şükür aldık.Ben şu an 6. ayımdayım ve devamlı ona destek halindeyim yalnız onun şu endişesi var tüp bebek yoluyla hami,lelik yaşadığı için ikimizin hamileliğinin farklı olacagını düşünüyor bende sizlerle görüşmesini tavsiye ettim ama kk yı kullanmakta zorlandı ve çok sabırsız:))) face de kurduğunuz grubunuz varsa kendisini sizin gruba eklemeyi önerebilirmiyiz.. Burda benim üyeliğimle girip ara ara bakıyor ama pek bilgilenememiş ..

Hoşgeldiniz, öncelikle sana hayırlı son 3ay, sağlıklı bir doğum diliyorum. Arkadaşın için de aynı dileklerim geçerli tabii ki. Biz burada kocaman bir aile olduk, deneme süreçlerimizi beraber yaşadık, şimdi de hamilelikleirmizi paylaşıyoruz. Arkadaşına seve seve yardımcı oluruz. Yeter ki gelip bize katılsın. Gerçi ben bu sayfadaki en yeni anne adayı sayılırım ama bir çok arkadaşımız 3 ayı devirdi, devirmek üzere, onlar eminim daha çok deneyim paylaşabilirler.

canımmm bir ara yazmıştım 11 aralıkta bir problem yaşadım sonra bir hafta yattım şimdi iyiyim çok şükür.. 2li test için gittiğimde bir ihtimal erkek dedi doktorum sonra 3 defa daha gittim ama bebeğimin sağlığı söz konusu olunca cinsiyetini hiç soramadım.. 2 ocakta 4lü test var inşallah o zaman netleşir.. bana da erkek gibi doğuyor ama bir kaç kere de rüyamda kız dediler.. hayırlısı.. yavrum sağlıklı olsun sağlıkla gelsinde bana yeter.. sen nasılsın mide bulantıları devam.. benim 10. haftadan sonra filan başladı bu aralar istifrada var.. ama gerekli besini alıyordur yavrularımız inşallah.. gerçi onun dışında çok şükür yiyip içmemde sıkıntı yok..

iyi olduguna cok sevındım cnm benım mıde bulantılarım ara ara oluo özellıkle yemek kokuları duyunca bende 2 ocakta gıdıcem ıkılı test yaptrdmbişi cıkmadı şükür. banada erkek dedi ama bakalım hayrlısı.bide ben yıyıp içebılsem hayrlısyla neys bebısımı görmek için can atıyorum gunler gecmıo demiii

Son düzenleme:
canlarım günaydınn herkese bir haftadır yoktum ben sayfalar ilerlemiş okumaya başlamadan önce yazim dedimm...
gecen cuma bebişim babasıyla da tanıştı :)) dr. bir problem yok 2 hafta sonra gel dedi ama ben eve ultrason makinası alıp hergün görmek istiyorum iyi mi diye:))
crionone jele devam ediyoruz ne zamana kadar kullanacam onu bilmiyorum ama memnunum halimden o beni psikolojik rahatlatıyor çünkü...folik asitin bitince bırak elevite başla dedi..elevitte baya bulantı yapıyomuş yaa nasıl içecem bilmiyorum:KK43:(

Günaydınnn, maşallah bebişine, babasıyla da tanışmış, inşallah yüzyüze de tanışacaksınız vakti zamanı geldiğinde. Eleviti ben deneme başlamadan 1ay önce başladım, hala devam ediyorum ben de hiç bulantı olmadı. Hiç belli olmaz sen bulantı bekleme, inşallah sana da yapmaz. Ben de kaç gündür, elevit içiyorum bana neden ayrıca folik asit vermedi doktor diyip duruyordum, demek ikisini birarada vermiyorlar...

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziranErkek:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziran:nazar:
myra272.deneme17eylül24haziran:nazar:
elon311.deneme22eylül28haziran:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30hazirankız:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekim:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuz:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz:nazar:
nimessay15eylül:nazar:
porter321.deneme5eylül11haziran:nazar:
breshka18ekim24temmuz:nazar:
CARMENNN302.deneme26ekim:nazar:
kyr313.deneme8kasım13ağustos:nazar::nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustos:nazar:
sesiler1.deneme10ekim18temmuz:nazar:
nili_fer262.deneme29eylül:nazar::nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuz:nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuz:nazar:

Son düzenleme:
iyi olduguna cok sevındım cnm benım mıde bulantılarım ara ara oluo özellıkle yemek kokuları duyunca bende 2 ocakta gıdıcem ıkılı test yaptrdmbişi cıkmadı şükür. banada erkek dedi ama bakalım hayrlısı.bide ben yıyıp içebılsem hayrlısyla neys bebısımı görmek için can atıyorum gunler gecmıo demiii

Gözünaydın, ikili testi de atlatmışsınız. Oğluna da sağlık diliyorum, maşallah sayfamızın anneleri cinsiyetleri erken öğreniyor. Hayırlısı olsun cnm...

canım banada yapmadı kan testi sadece ense kalınlığını ölçtü heycandan nie yapılmıyor die sormayı unuttum sen sordun mu acaba?

cnm ikili testinin yani kan testinin sonucu ikizlerde fazla çıkıyormuş tek bebeğe göre.oda doğru sonuç vermiyormuş.bu yüzden yapmadı.

canımmm bir ara yazmıştım 11 aralıkta bir problem yaşadım sonra bir hafta yattım şimdi iyiyim çok şükür.. 2li test için gittiğimde bir ihtimal erkek dedi doktorum sonra 3 defa daha gittim ama bebeğimin sağlığı söz konusu olunca cinsiyetini hiç soramadım.. 2 ocakta 4lü test var inşallah o zaman netleşir.. bana da erkek gibi doğuyor ama bir kaç kere de rüyamda kız dediler.. hayırlısı.. yavrum sağlıklı olsun sağlıkla gelsinde bana yeter.. sen nasılsın mide bulantıları devam.. benim 10. haftadan sonra filan başladı bu aralar istifrada var.. ama gerekli besini alıyordur yavrularımız inşallah.. gerçi onun dışında çok şükür yiyip içmemde sıkıntı yok..
Gözün aydın canım cinsiyeti de öğrenmişsin oh ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK16:

kızlarrrrrrrrrrr merhaba nasılsınız? uzun zamandır giremedim.hamilelik beni baya zorladı.hastanede felan yattım.serum taktırdım.mide bulantısı yedi bitirdi beni.ama olsun herşeye rağmen kızımı gördum cumartesi fıkır fıkır oynuyodu.o herşeye değer.ben 12+3 oldum kızlar.mide bulantılarım geçti artık sizinleyim.göğsüm çatladı kızlar siz neler kullanıyorsunuz?umarım sizinde herşey yolundadır.cinsiyetimde belli oldu kızım olcak....allahım herkese nasip etsin kızlar ya bu gerçekten güzel ve değişik bi duygu....
Geçmiş olsun canım mide bulantısı kötüymüş ya bende de sadece sabahları oluyor istifra olmuyır ama olsa rahatlarım belki hayırlısıyla şu 3 ayı bi atlatsak kalmaz inşallah :KK16: Maşallah demek kızın oluyor :nazar::emir_bebek::nazar: Ben henüz çatlak için krem falan almadım ama bende araştırıyorum badem yağı ve bebe yağı tüylenme yapıyormuş dikkat edin :KK34:

Arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.Ben aslında 2012 nisan annesi olacağım.Ama benim sizinle kontak kurmaktaki amacım can arkadaşımın büyük mücadeleler sonucunda aralık ayında tüp bebek yöntemiyle bir haftalık bebek haberini çok şükür aldık.Ben şu an 6. ayımdayım ve devamlı ona destek halindeyim yalnız onun şu endişesi var tüp bebek yoluyla hami,lelik yaşadığı için ikimizin hamileliğinin farklı olacagını düşünüyor bende sizlerle görüşmesini tavsiye ettim ama kk yı kullanmakta zorlandı ve çok sabırsız:))) face de kurduğunuz grubunuz varsa kendisini sizin gruba eklemeyi önerebilirmiyiz.. Burda benim üyeliğimle girip ara ara bakıyor ama pek bilgilenememiş ..
Gözünüz aydın Allah ikinize de sağlıklı evlatlar nasip etsin :KK16: Arkadaşına gelince hiç takmasın kafasına gebelik süreci normal gebelikle aynı dilerse aramıza gelsin arkadaş olalım tecrübelerimizi paylaşalım :KK34:

canlarım günaydınn herkese bir haftadır yoktum ben sayfalar ilerlemiş okumaya başlamadan önce yazim dedimm...
gecen cuma bebişim babasıyla da tanıştı :)) dr. bir problem yok 2 hafta sonra gel dedi ama ben eve ultrason makinası alıp hergün görmek istiyorum iyi mi diye:))
crionone jele devam ediyoruz ne zamana kadar kullanacam onu bilmiyorum ama memnunum halimden o beni psikolojik rahatlatıyor çünkü...folik asitin bitince bırak elevite başla dedi..elevitte baya bulantı yapıyomuş yaa nasıl içecem bilmiyorum:KK43:(
Maşallah canım demek miniğini babası da gördü ne heyecanlanmıştır eminim :KK1: Bende progestan kullanmaya devam ediyorum 3.ayın sonuna kadar kullanacakmışım yalnız ben transferden hemen sonra folbiol ve eleviti birlikte kullanmaya başladım elevit bana biraz mide bulantısı yapıyor ama çok da abartılacak kadar değil ama ne olur ne olmaz bulantılarımda başladı diye akşamları içiyorum ben :KK34:

Maşallah sende cinsiyeti öğrenmişsin ay ne güzel yaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizleri duydukça bende heyecanlanıyorum :KK52::KK52::KK52:

Kızlar merhaba biraz önce geçmişi okudum mide bulantıları haricinde herkesin iyi olduğuna çok sevindim. Çatlaklar için ben daha öncede yazmıştım buraya aman dikkat edelim krem kullanmak için daha erken diye düşünmeyin cildin nemlenip esneklik kazanması için gerekli ben 6. hft dan beri dönüşümlü olarak vazelinin kakaolu nemlendiricisiyle bebek yağı kullanıyorum hergün. ama 1-2 hafta sonra palmer's in kakao yağlı masaj kremi ve birde mustela nın çatlak kremini almıştım onlara başlıycam artık göbeğim çıkmaya başladı çünkü :KK49:
2'li test için bende geçen hafta dr. gittim fakat bizimki yüzünü bize doğru dönmüştü malesef tüm çabalarımıza rağmen sırt üstü yatıramadık ensesindense pipisini göstermeye daha bir meraklıydı bacak arasını açıp duruyordu :KK1: dr. %80 erkek olduğunu söyledi haftaya tekrar gidicem bakalım bu sefer ensesini göstericek mi?
hepinize ve bebeklerinize sağlık diliyorum allahtan öpüldünüz :KK54:

Gözünaydın, ikili testi de atlatmışsınız. Oğluna da sağlık diliyorum, maşallah sayfamızın anneleri cinsiyetleri erken öğreniyor. Hayırlısı olsun cnm...

tskler cnm daha tam bellıdegıl bakalım hayırlısı cnm test 1 hafta sonra cıkıyor beklemek zor ama ıns ogunlerden cabucak hayrlısyla gecmek nesıp etsın mevlam....:nazar:

Kızlar merhaba biraz önce geçmişi okudum mide bulantıları haricinde herkesin iyi olduğuna çok sevindim. Çatlaklar için ben daha öncede yazmıştım buraya aman dikkat edelim krem kullanmak için daha erken diye düşünmeyin cildin nemlenip esneklik kazanması için gerekli ben 6. hft dan beri dönüşümlü olarak vazelinin kakaolu nemlendiricisiyle bebek yağı kullanıyorum hergün. ama 1-2 hafta sonra palmer's in kakao yağlı masaj kremi ve birde mustela nın çatlak kremini almıştım onlara başlıycam artık göbeğim çıkmaya başladı çünkü :KK49:
2'li test için bende geçen hafta dr. gittim fakat bizimki yüzünü bize doğru dönmüştü malesef tüm çabalarımıza rağmen sırt üstü yatıramadık ensesindense pipisini göstermeye daha bir meraklıydı bacak arasını açıp duruyordu :KK1: dr. %80 erkek olduğunu söyledi haftaya tekrar gidicem bakalım bu sefer ensesini göstericek mi?

yaa evt benımkıde 10 dak ugrastık sonrA dondu busene erkek senesı sanırım ohh masallh:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım bizde ensesini ölçmek için bağı uğraştık.çocuklarımın biriçok hareketliydi o hemen döndü ölçtük.öbürü ise çok sakindi öksürdüm doktor karnımı salladı biraz 10 dk sonra yavaş yavaş dönü.benim yaramaz olan bebeğim sanki benim gördüğümü hissetti sürekli ayağa kalkıyordu sonra sürekli dönüyordu.ama cinsiyet söylemedi doktor.2 hafta sonra gidecez ozman öğreniz herhalde.

yaa evt benımkıde 10 dak ugrastık sonrA dondu busene erkek senesı sanırım ohh masallh:nazar::nazar::nazar::nazar:

öyle olacak sanırım erkek patlaması yaşanacak haziranda listede şimdiden çoğunluktayız :KK9: allah hepimize sağlıkla görmeyi büyütmeyi nasip etsin inşallah amiiinnn.. :nazar:

canım bizde ensesini ölçmek için bağı uğraştık.çocuklarımın biriçok hareketliydi o hemen döndü ölçtük.öbürü ise çok sakindi öksürdüm doktor karnımı salladı biraz 10 dk sonra yavaş yavaş dönü.benim yaramaz olan bebeğim sanki benim gördüğümü hissetti sürekli ayağa kalkıyordu sonra sürekli dönüyordu.ama cinsiyet söylemedi doktor.2 hafta sonra gidecez ozman öğreniz herhalde.

ayyy benimde karnımı salladı sağa sola döndürdü yok olmadı bir türlü bir ara gösterdi sadece oda dr. tuşlara basana kadar yine döndü nazlımı desem yaramazmı bilemedim utangaç olmadığı kesin :) ben ikiz anneleri için çok heyecanlanıyorum çok güzel çoookkk ben çok isterdim ikiz olmasını tek seferde kardeş olayıda çözülmüş oluyor böylece ama bebeği görmek çok heyecan verici dr. bitti deyince kızıyorum azcık daha baksam ne olurdu sanki diye :KK47:

kızlar mrb ben ikinci denemem de kavuştum mucizeme 14 haftalık bizede doktor kız olabilir dedi ikili testimizi yaptırdık sonuç normalmiş beklenen doğum tarihi 19 haziran allahım zaman çabuk geçse ben çok özledim bebişimi bu arada listeye benide eklermisiniz inşallahhh çokkk çokkkk olur listenizzzzz

merhaba kızlar bugun bebeğimizin kalp atışını duyduk dünyanın en güzel melodisiydi sanki :nazar:
6+6 olmuşuz :nazar:

slm kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir:emir_bebek:
benim sol kalça kemiğinde 1 haftadır bi ağrı var oturup kalkarken çok canım yanıyo
sizlerdede varmı böyle bisey yarın doktora gitmeyi düşünüyorum kontrol randevum 30 aralıkta ozamana kadar beklemek istemiyorum

herkese merhaba

sanırım 1 haftadır yazmıyorum. yazılanları takip ediyorum sadece.
herkes şuanda iyi mide bulantıları haricinde tabi.
tam geçti derken yine başlıyor maalesef.
benim güzel oğluşum 104 gram olmuş teyzeleri.
o küçücük fasulyem büyüdü. inanamıyorum hala.
gün saymaya başladım tezkere bekleyen askerler gibi.

ayyy benimde karnımı salladı sağa sola döndürdü yok olmadı bir türlü bir ara gösterdi sadece oda dr. tuşlara basana kadar yine döndü nazlımı desem yaramazmı bilemedim utangaç olmadığı kesin :) ben ikiz anneleri için çok heyecanlanıyorum çok güzel çoookkk ben çok isterdim ikiz olmasını tek seferde kardeş olayıda çözülmüş oluyor böylece ama bebeği görmek çok heyecan verici dr. bitti deyince kızıyorum azcık daha baksam ne olurdu sanki diye :KK47:

canım bende senle aynı fikirdeyim doktor bitti diyince bende çok üzülüyorum.bence senin bebiş çok akıllı yada annesinin gördüğünü hissetti ondan naz yaptı.herkes ikiz olduğunu duyunca çok heycanlanıyor ama nasıl bakacaksın deyip canımı sıkıyorlar.bende Allah bir bildiği vardır ki iki tane vermiştir diyorum.yani bende çok heycanlıyım ama böyle konuşulunca canımı çok sıkıyorlar.sonra bebişlerimi görünce o kadar rahatlıyorum ki bütün stresim sıkıntım gidiyor.

X