Arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.Ben aslında 2012 nisan annesi olacağım.Ama benim sizinle kontak kurmaktaki amacım can arkadaşımın büyük mücadeleler sonucunda aralık ayında tüp bebek yöntemiyle bir haftalık bebek haberini çok şükür aldık.Ben şu an 6. ayımdayım ve devamlı ona destek halindeyim yalnız onun şu endişesi var tüp bebek yoluyla hami,lelik yaşadığı için ikimizin hamileliğinin farklı olacagını düşünüyor bende sizlerle görüşmesini tavsiye ettim ama kk yı kullanmakta zorlandı ve çok sabırsız:))) face de kurduğunuz grubunuz varsa kendisini sizin gruba eklemeyi önerebilirmiyiz.. Burda benim üyeliğimle girip ara ara bakıyor ama pek bilgilenememiş ..
canımmm bir ara yazmıştım 11 aralıkta bir problem yaşadım sonra bir hafta yattım şimdi iyiyim çok şükür.. 2li test için gittiğimde bir ihtimal erkek dedi doktorum sonra 3 defa daha gittim ama bebeğimin sağlığı söz konusu olunca cinsiyetini hiç soramadım.. 2 ocakta 4lü test var inşallah o zaman netleşir.. bana da erkek gibi doğuyor ama bir kaç kere de rüyamda kız dediler.. hayırlısı.. yavrum sağlıklı olsun sağlıkla gelsinde bana yeter.. sen nasılsın mide bulantıları devam.. benim 10. haftadan sonra filan başladı bu aralar istifrada var.. ama gerekli besini alıyordur yavrularımız inşallah.. gerçi onun dışında çok şükür yiyip içmemde sıkıntı yok..
canlarım günaydınn herkese bir haftadır yoktum ben sayfalar ilerlemiş okumaya başlamadan önce yazim dedimm...
gecen cuma bebişim babasıyla da tanıştı :)) dr. bir problem yok 2 hafta sonra gel dedi ama ben eve ultrason makinası alıp hergün görmek istiyorum iyi mi diye:))
crionone jele devam ediyoruz ne zamana kadar kullanacam onu bilmiyorum ama memnunum halimden o beni psikolojik rahatlatıyor çünkü...folik asitin bitince bırak elevite başla dedi..elevitte baya bulantı yapıyomuş yaa nasıl içecem bilmiyorum(
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | +KAÇ KİLO | CİNSİYET | İSİM | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | ||||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | Erkek | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | ||||
myra | 27 | 2.deneme | 17eylül | 24haziran | ||||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | ||||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | kız | |||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | |||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | |||||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | ||||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | ||||
nimessay | 15eylül | |||||||
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | ||||
breshka | 18ekim | 24temmuz | ||||||
CARMENNN | 30 | 2.deneme | 26ekim | |||||
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | ||||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | |||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | |||||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | |||||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | ||||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz |
iyi olduguna cok sevındım cnm benım mıde bulantılarım ara ara oluo özellıkle yemek kokuları duyunca bende 2 ocakta gıdıcem ıkılı test yaptrdmbişi cıkmadı şükür. banada erkek dedi ama bakalım hayrlısı.bide ben yıyıp içebılsem hayrlısyla neys bebısımı görmek için can atıyorum gunler gecmıo demiii
canım banada yapmadı kan testi sadece ense kalınlığını ölçtü heycandan nie yapılmıyor die sormayı unuttum sen sordun mu acaba?
Gözün aydın canım cinsiyeti de öğrenmişsin oh ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahcanımmm bir ara yazmıştım 11 aralıkta bir problem yaşadım sonra bir hafta yattım şimdi iyiyim çok şükür.. 2li test için gittiğimde bir ihtimal erkek dedi doktorum sonra 3 defa daha gittim ama bebeğimin sağlığı söz konusu olunca cinsiyetini hiç soramadım.. 2 ocakta 4lü test var inşallah o zaman netleşir.. bana da erkek gibi doğuyor ama bir kaç kere de rüyamda kız dediler.. hayırlısı.. yavrum sağlıklı olsun sağlıkla gelsinde bana yeter.. sen nasılsın mide bulantıları devam.. benim 10. haftadan sonra filan başladı bu aralar istifrada var.. ama gerekli besini alıyordur yavrularımız inşallah.. gerçi onun dışında çok şükür yiyip içmemde sıkıntı yok..
Geçmiş olsun canım mide bulantısı kötüymüş ya bende de sadece sabahları oluyor istifra olmuyır ama olsa rahatlarım belki hayırlısıyla şu 3 ayı bi atlatsak kalmaz inşallahkızlarrrrrrrrrrr merhaba nasılsınız? uzun zamandır giremedim.hamilelik beni baya zorladı.hastanede felan yattım.serum taktırdım.mide bulantısı yedi bitirdi beni.ama olsun herşeye rağmen kızımı gördum cumartesi fıkır fıkır oynuyodu.o herşeye değer.ben 12+3 oldum kızlar.mide bulantılarım geçti artık sizinleyim.göğsüm çatladı kızlar siz neler kullanıyorsunuz?umarım sizinde herşey yolundadır.cinsiyetimde belli oldu kızım olcak....allahım herkese nasip etsin kızlar ya bu gerçekten güzel ve değişik bi duygu....
Gözünüz aydın Allah ikinize de sağlıklı evlatlar nasip etsinArkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.Ben aslında 2012 nisan annesi olacağım.Ama benim sizinle kontak kurmaktaki amacım can arkadaşımın büyük mücadeleler sonucunda aralık ayında tüp bebek yöntemiyle bir haftalık bebek haberini çok şükür aldık.Ben şu an 6. ayımdayım ve devamlı ona destek halindeyim yalnız onun şu endişesi var tüp bebek yoluyla hami,lelik yaşadığı için ikimizin hamileliğinin farklı olacagını düşünüyor bende sizlerle görüşmesini tavsiye ettim ama kk yı kullanmakta zorlandı ve çok sabırsız:))) face de kurduğunuz grubunuz varsa kendisini sizin gruba eklemeyi önerebilirmiyiz.. Burda benim üyeliğimle girip ara ara bakıyor ama pek bilgilenememiş ..
Maşallah canım demek miniğini babası da gördü ne heyecanlanmıştır eminimcanlarım günaydınn herkese bir haftadır yoktum ben sayfalar ilerlemiş okumaya başlamadan önce yazim dedimm...
gecen cuma bebişim babasıyla da tanıştı :)) dr. bir problem yok 2 hafta sonra gel dedi ama ben eve ultrason makinası alıp hergün görmek istiyorum iyi mi diye:))
crionone jele devam ediyoruz ne zamana kadar kullanacam onu bilmiyorum ama memnunum halimden o beni psikolojik rahatlatıyor çünkü...folik asitin bitince bırak elevite başla dedi..elevitte baya bulantı yapıyomuş yaa nasıl içecem bilmiyorum(
Maşallah sende cinsiyeti öğrenmişsin ay ne güzel yaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizleri duydukça bende heyecanlanıyorumiyi olduguna cok sevındım cnm benım mıde bulantılarım ara ara oluo özellıkle yemek kokuları duyunca bende 2 ocakta gıdıcem ıkılı test yaptrdmbişi cıkmadı şükür. banada erkek dedi ama bakalım hayrlısı.bide ben yıyıp içebılsem hayrlısyla neys bebısımı görmek için can atıyorum gunler gecmıo demiii
Gözünaydın, ikili testi de atlatmışsınız. Oğluna da sağlık diliyorum, maşallah sayfamızın anneleri cinsiyetleri erken öğreniyor. Hayırlısı olsun cnm...
Kızlar merhaba biraz önce geçmişi okudum mide bulantıları haricinde herkesin iyi olduğuna çok sevindim. Çatlaklar için ben daha öncede yazmıştım buraya aman dikkat edelim krem kullanmak için daha erken diye düşünmeyin cildin nemlenip esneklik kazanması için gerekli ben 6. hft dan beri dönüşümlü olarak vazelinin kakaolu nemlendiricisiyle bebek yağı kullanıyorum hergün. ama 1-2 hafta sonra palmer's in kakao yağlı masaj kremi ve birde mustela nın çatlak kremini almıştım onlara başlıycam artık göbeğim çıkmaya başladı çünkü
2'li test için bende geçen hafta dr. gittim fakat bizimki yüzünü bize doğru dönmüştü malesef tüm çabalarımıza rağmen sırt üstü yatıramadık ensesindense pipisini göstermeye daha bir meraklıydı bacak arasını açıp duruyordudr. %80 erkek olduğunu söyledi haftaya tekrar gidicem bakalım bu sefer ensesini göstericek mi?
hepinize ve bebeklerinize sağlık diliyorum allahtan öpüldünüz
Kızlar merhaba biraz önce geçmişi okudum mide bulantıları haricinde herkesin iyi olduğuna çok sevindim. Çatlaklar için ben daha öncede yazmıştım buraya aman dikkat edelim krem kullanmak için daha erken diye düşünmeyin cildin nemlenip esneklik kazanması için gerekli ben 6. hft dan beri dönüşümlü olarak vazelinin kakaolu nemlendiricisiyle bebek yağı kullanıyorum hergün. ama 1-2 hafta sonra palmer's in kakao yağlı masaj kremi ve birde mustela nın çatlak kremini almıştım onlara başlıycam artık göbeğim çıkmaya başladı çünkü
2'li test için bende geçen hafta dr. gittim fakat bizimki yüzünü bize doğru dönmüştü malesef tüm çabalarımıza rağmen sırt üstü yatıramadık ensesindense pipisini göstermeye daha bir meraklıydı bacak arasını açıp duruyordudr. %80 erkek olduğunu söyledi haftaya tekrar gidicem bakalım bu sefer ensesini göstericek mi?
hepinize ve bebeklerinize sağlık diliyorum allahtan öpüldünüz
yaa evt benımkıde 10 dak ugrastık sonrA dondu busene erkek senesı sanırım ohh masallh
canım bizde ensesini ölçmek için bağı uğraştık.çocuklarımın biriçok hareketliydi o hemen döndü ölçtük.öbürü ise çok sakindi öksürdüm doktor karnımı salladı biraz 10 dk sonra yavaş yavaş dönü.benim yaramaz olan bebeğim sanki benim gördüğümü hissetti sürekli ayağa kalkıyordu sonra sürekli dönüyordu.ama cinsiyet söylemedi doktor.2 hafta sonra gidecez ozman öğreniz herhalde.
cnm ikili testinin yani kan testinin sonucu ikizlerde fazla çıkıyormuş tek bebeğe göre.oda doğru sonuç vermiyormuş.bu yüzden yapmadı.
ayyy benimde karnımı salladı sağa sola döndürdü yok olmadı bir türlü bir ara gösterdi sadece oda dr. tuşlara basana kadar yine döndü nazlımı desem yaramazmı bilemedim utangaç olmadığı kesin :) ben ikiz anneleri için çok heyecanlanıyorum çok güzel çoookkk ben çok isterdim ikiz olmasını tek seferde kardeş olayıda çözülmüş oluyor böylece ama bebeği görmek çok heyecan verici dr. bitti deyince kızıyorum azcık daha baksam ne olurdu sanki diye