2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Gördük cnm kalp atışlarını, valla duymak icin 15gun sonra dedi doktor. Sanırım bizim doktorun cihaz eski biraz:KK66:) allahıma çok şükür gördük, ikisinin de atıyor kalbi. Hersey yolunda dedi doktorum. Senin de dediğin gibi kız erkek farketmez allahım sağlıklı nasip etsin. Amaaa herkesin gönlünde içten ice bir aslan yatar ya ben şimdi Rabbim 1kiz 1erkek nasip et diyorum. Elbette hayırlısı. Senin ismi de beğendim ömrü uzun olsun, senin de kalan ömrün onunla olsun:)))

ne güzel bir duygu kalp atışlarını görmek insanın içi kıpır kıpır oluyor :)) hele birde sesini duyunca kim bilir nasıl oluruz.
sağlıkla sıhhatla kucağına alırsın inşallah bebeklerini.
inşallah allahım gönlüne göre verir 1 kız 1 erkek olur. hep hayalimdir benimde :)

bizde yarın ikinci kontrolümüze gidicez. bugün 7+6 yız.
bakalım doktorumuz ne dicek çok sabırsızlanıyorum.

Kyr gozun aydin canim.Yerim senin ikizlerini.
Ben pzt gunu gormustum bebegimin kalp atislarini.
O zaman tup bebek bolumundeydim hala,kalp atisi gorulunce gebe polikligine gectim,bugunde orda muayenem vardi.
Yine sadece kalp atislarini gorduk.
Dopler cihazi olmali sanirim duymak icin yada gebeligin biraz ilerlemesi gerekiyor.
Bazi dr lar gebelik haftasi 10 un altindayken ozellikle dinletmiyolar.
Bugun bana dr tam 6+5 sin dedi. Bebisimde 7.8 mm olmus.
Masallah kuzularimiza.

Sagol cnm senin de gozunaydin, allahım bugünleri yaşattı şükürler olsun. İnşallah devamını da saglikla nasip etsin.

gidemedim canım malesef ama ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum
bizi düşündüğün için teşekkür ederiz öpüyoruz sizi:emir_bebek::nazar:
canım sende duymuşsun bebeklerinin kalp atışını allahım hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah
1kız 1oğlan olur inşallah tabii önce hayırlısı sağlıklısı olsunda

Önemli birsey yoktur, yoksa beklemez giderdin:KK66:) hamilelik ağrıları bunlar, şükürler olsun hamileyim ki bunları yasıyoruz. Ben de 1kiz, 1erkek diye dua ediyorum ama Rabbim neyi uygun gördüyse basımın tacı, hayirla, saglikla inşallah.

Canim masallah kuzucuklarina,allahim nazarlardan saklasin sizi..:nazar::nazar:

Sagolll cnmmm inşallah sen de alacaksın bir kaç gune mutlu haberini, hep beraber sevineceğiz inşallah. İnan heyecanla bekliyorum senin icin, okuduklarimdan anladığım keyifli geçiyor bu surecin ve bir nedeni yok ama ben senden çok umutluyum. Rabbim bizi hakli çıkarsın.

kyr
canım çok sevindim gördüğüne ama en kısa zamanda da duyarsın seslerini inş. çok büyülü bir ses bu arada sana benden bir öneri canım 12 haftalığa kadar dikkat et ikiz anneleri daha dikkatli olmalı demşti doktorum.

myra

canım dediklerinde çok haklısın bende buraya girip okuyunca çok mutlu oluyorum ve gülümsüyorum.çünkü bende aynı duygulara sahibim.
Sagol cnm hep böyle keyifle sursun inşallah hamileliklerimiz. Dikkatli olmaktan kastın ne, sanırım ben biraz fazla rahatım. Cogu zaman hamile oldugumu unutuyorum, beyin daha tam kabul etmedi sanki:KK66:))

ne güzel bir duygu kalp atışlarını görmek insanın içi kıpır kıpır oluyor :)) hele birde sesini duyunca kim bilir nasıl oluruz.
sağlıkla sıhhatla kucağına alırsın inşallah bebeklerini.
inşallah allahım gönlüne göre verir 1 kız 1 erkek olur. hep hayalimdir benimde :)

bizde yarın ikinci kontrolümüze gidicez. bugün 7+6 yız.
bakalım doktorumuz ne dicek çok sabırsızlanıyorum.

Gercekten müthiş bir duygu, hele de icimde atan iki kalp görmek Rabb'imin mucizesi hepsi. Hepimiz saglikla geçirelim inşallah bu dönemleri. Senin 2.bulusma da güzel geçmiştir umarım.

dağına göre kar hoşuma gitti :) allahım cinsiyetlerini de gönlüne göre verir inşallah canım sağlıkla kalp atışlarını da görmüşsün ne mutlu. isim bulmak gerçekten zor iş bende arada netten bakmaya başladım hem anlamı güzel olsun hem soyadına uysun yok tersten okununca flnda dalga geçilcek birşey olmasın derken doğuma kadar ancak bulunur:) birde kız ismi daha çok var sanki erkeğe daha zor bulunuyor. ben önceki bebeğime (oda erkekti) çınar ismini düşünüyordum kısmet olmadı. ama bir arkadaşımızda önermiş yağmur ve bulut güzel olur

İsim ısı zor sanırım, insan bir sürü şey düşünüyor, biz haberi aldığımız gun esim istedi kız olan yağmur olsun diye. Ben de inşallah biri de erkek olur diyorum ve onun icin de toprak istiyorum. Bunu söylediğim bir arkadasım bigun bana bir yerde okuduğu bir metni yollamış, bayıldım paylaşmak istedim:KK66:))

Bir Kızım Olsun Adı Yağmur Olsun,
Bir De Oğlum Olsun Adı Toprak Olsun,
İkisi Kavga Etsin Ortalık Çamur Olsun...

Sagol cnm hep böyle keyifle sursun inşallah hamileliklerimiz. Dikkatli olmaktan kastın ne, sanırım ben biraz fazla rahatım. Cogu zaman hamile oldugumu unutuyorum, beyin daha tam kabul etmedi sanki:KK66:))

benim çok kanamalarım oldu daha yeni yeni ağa kalkıyorum.o yüzde benim gözüm çok korktu sende dikkat et diye o yüzde dedim.yani ağır kaldırma çalışmıyorsan bol bol dinlen.çalışıyorsan kendini çok yorma.yoksa panik yapma canım.

İsim ısı zor sanırım, insan bir sürü şey düşünüyor, biz haberi aldığımız gun esim istedi kız olan yağmur olsun diye. Ben de inşallah biri de erkek olur diyorum ve onun icin de toprak istiyorum. Bunu söylediğim bir arkadasım bigun bana bir yerde okuduğu bir metni yollamış, bayıldım paylaşmak istedim:KK66:))

:KK60: :KK60: :KK60: ayy çok güzelmiş toprak ismide güzel umarım eşin ikna olur :)

arkadaşlar merhaba.. herkesin keyfi yerinde çok şükür.. kyrcımmm ne güzelll değil miii Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.. şimdiden bu kadar heyecan ve mutluluk veriyorlarsa kucağımızda kim bilir neler hissederiz..

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba.. herkesin keyfi yerinde çok şükür.. kyrcımmm ne güzelll değil miii Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.. şimdiden bu kadar heyecan ve mutluluk veriyorlarsa kucağımızda kim bilir neler hissederiz..

Cok güzel valla, sukurler olsun gördük bu günleri de, allahım inşallah sonuna kadar keyifle nasip edecek. Ben kalp atışlarını gördüğümden beri çok rahatladım. İcimi bir huzur kapladı, 3-4 gundur de feci bulantım başladı. Suan yaşadığım herseye şükür edip, dua ediyorum. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim. Sen nasılsın, gecti dımı sıkıntılar?

benim çok kanamalarım oldu daha yeni yeni ağa kalkıyorum.o yüzde benim gözüm çok korktu sende dikkat et diye o yüzde dedim.yani ağır kaldırma çalışmıyorsan bol bol dinlen.çalışıyorsan kendini çok yorma.yoksa panik yapma canım.

Cok gecmis olsun cnm, şimdi iyisin ama dımı? Benim hiç olmadı kanamam, ama etkileniyor insan yazılanlardan, her tuvalete gidişinde leke yok görünce şükür ediyorum. Panik yapmıyorum cnm, cok rahatım şükür, yeni yeni bulantim başladı ancak kendimi hamile hissetmeye başladım:KK66:))

herkese merhaba
ayy ne güzel şimdide bebişlerimize isim bulma aşamasına başladık.
gerçekten çok zor. özellikle erkek ismi bulmak daha da zor. birkaç siteye baktım. içime sinen hiçbir isim bulamadım oğluşuma.

kızlar ben birşey söyleceğim sizlere. benim amniyon zarım 15. haftamı doldurmama rağmen hala rahimle birleşmedi. bu zarın normalde 14. haftaya kadar birleşmesi gerekiyormuş. doktorlarınıza benim için bu sorunu söylermisiniz. benim doktorum endişe edilecek bişey yok diyor ama aklıma takıldı. lütfen doktorunuza birleşme olmaması ne anlama gelir diye sorar mısınız.
cevaplarınızı bekliyorum.

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir.benım bulantılarım hat safhada yemek yiyemiyorum nerdeyse aç yaşıyorum zorla biraz yiyorum sonrası malum istifra ne yaptıysam olmuyor bulantı ilacıda kullandım banamısın demedi hala devam ediyor doktorumun dediği tek şey yapacak birşey yok katlanacaksın siz neler yapıyorsunuz bulantılar için

Gercekten müthiş bir duygu, hele de icimde atan iki kalp görmek Rabb'imin mucizesi hepsi. Hepimiz saglikla geçirelim inşallah bu dönemleri. Senin 2.bulusma da güzel geçmiştir umarım.

allahıma şükürler olsun gayet iyi dedi. tam 8 haftalıkmış :))
clexane artık kullanma dedi nasıl olsa düşük riskin yok dedi. sizler hala kullanıyo musnuz. elevite başladık bide.
artık tüp bebek merkezine gelmene gerek yok dedi. içim bi kötü oldu ki anlatamam.
çarşamba günü bulunduğum yerde doktora başlıcam bakalım o neler dicek.

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir.benım bulantılarım hat safhada yemek yiyemiyorum nerdeyse aç yaşıyorum zorla biraz yiyorum sonrası malum istifra ne yaptıysam olmuyor bulantı ilacıda kullandım banamısın demedi hala devam ediyor doktorumun dediği tek şey yapacak birşey yok katlanacaksın siz neler yapıyorsunuz bulantılar için

sabah bulantısı oluor sadece bende onuda hemen ağzıma bişey atıyorum geçiyo gibi.
bol tuzlu kraker ye. çok kötüysen hastanedeye yatırabilirler. umarım bir an önce geçer.

harika bayıldım :)

nec forumun ilk anneleridensin maaşallah :nazar: size 15 hafta olmuş karnın büyümüştür senin?

Yaşananların hepsi zor beklemek zor herşeyi zor ama ben her zorluktan sonra bir rahatlık vardır diye düşünüyorum değerlerim çok güzel 14.gün testimde 1183 çıktı değerim rabbime şükürler olsun şimdi tek dileğim sağlıklı bir şekilde kucağıma almak rabbime hep dua ediyorum allah hayırlı zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin amin

herkese merhaba
ayy ne güzel şimdide bebişlerimize isim bulma aşamasına başladık.
gerçekten çok zor. özellikle erkek ismi bulmak daha da zor. birkaç siteye baktım. içime sinen hiçbir isim bulamadım oğluşuma.

kızlar ben birşey söyleceğim sizlere. benim amniyon zarım 15. haftamı doldurmama rağmen hala rahimle birleşmedi. bu zarın normalde 14. haftaya kadar birleşmesi gerekiyormuş. doktorlarınıza benim için bu sorunu söylermisiniz. benim doktorum endişe edilecek bişey yok diyor ama aklıma takıldı. lütfen doktorunuza birleşme olmaması ne anlama gelir diye sorar mısınız.
cevaplarınızı bekliyorum.
Maşallah size nerdeyse 4ayı devirmişsiniz, inşallah tamamı da böyle sağlıkla geçsin cnm. Sorun hakkında hiç fikrim yok, okuyunca dün netten epey bakındım ama cvp olabilecek birşey bulamadım. Malum ben daha 7haftalığım, ama eminim hamileliği ilerleyen arkadaşlar fikir verebilir. Sağlıkla kal

Ahh cnm az sabır inşallah geçecek kısa zamanda, bu da yaşadığımız bu mucizenin cilvesi. Benim de başladı bulantılarım, ama benim herşey akşam saatleri oluyor, gündüz öyle kısa süreli gelip geçiyor, akşam oldu mu başlıyor ve saatlerce bulanıyor. C.tesi akşamı bir dostumuza gittik, bebeği 4aylık oldu, anne de çocuk doktoru, bana bir bardak su ile çok az kuru kekik yutmamı tavsiye etti. İşe yarıyormuş henüz kullanmadım ama bilgi olarak iletmek istedim.

X