2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

cnm bende aynı durum var mıde bulantısındn bişi yiyemıyorum hersey kokuo bana evım bıle 1 ayda 3 kılo vermısım ne zamn gecıcek dıe beklıyorum hergun dua edıyorum saglıkla gelsınde bebısım sımdı nasılsın gectımı bıraz ben ıkı gundur ıyıyym bıraz daha :nazar:

Cnm slm
Allah yardımcın olsun :KK43:
Bugun 10.gun hastanede
Hala yemek yemiyorum gunde bazen sadece bi elma,bazen bı bisküvi ile idare ediyorum.haliyle sadece bir veya iki kez kusuyorum
İnsallah bitecek 10 güne 3ayimiz
Hergün bende dua ediyorum sanırım hayatimdaki en sağlıksız dönemim
Napalim kader .bebisim olmasaydı eminim daha mutsuz olurdum

Cnm slm
Bugun 10.gun hastanede
Hala yemek yemiyorum gunde bazen sadece bi elma,bazen bı bisküvi ile idare ediyorum.haliyle sadece bir veya iki kez kusuyorum

öle tabı cnm biticek ınş bızde iştahla yemek yiyebılcez bu haftalar gecsın Allahın izniyle inş. nerde yatıosn cnm özel hastanedemi bebısını görüosndr bol bol ıkıli test yapıldımı sana günü gelmiş çünkü

ne güzel günden güne artıyoruzzz:nazar: peki ne durumdasınız arkadaşlar.. bende hala mide bulantısı yok sadece bi kaç kez çok çok az oldu.kafama taktım herkeste diyo ne güzel işte diye ama bende acaba olması mı gerkeiyordu diyorum çünkü nerdeyse herkeste var.. bi de ben evde yemek yapmıorum annem yapıo ondan alıyorum onun etkisi de olabilir mi. çünkü kuzenimde hamile yaptığı yemeği yiyemiyorumuş midesi bulanıyormuş heralde soğandan.. sizleri nasıl??

kuzum nerelerdesın sen cınsıyetı belli olmustr artık göbüşte buyumustr hadı bilgilendr beni:nazar:

öle tabı cnm biticek ınş bızde iştahla yemek yiyebılcez bu haftalar gecsın Allahın izniyle inş. nerde yatıosn cnm özel hastanedemi bebısını görüosndr bol bol ıkıli test yapıldımı sana günü gelmiş çünkü

Cnm Ege üniversitesinde yatıyorum
Bnm doktorum burada, yeni yasa nedeniyle direk muayene edemese de asistanları ona sormadan birsey yapmıyor
O yüzden Ozel yerine buraya yattık
Bebisi her hafta gördüm :) bu haftada goriyim diyorum ama ultrason zararlı o yüzden bir sonraki hafta ikili test zamani gorurum artık

Cnm slm
Bugun 10.gun hastanede

canım çok gçmş olsun işallah bir an önce toparlarsın kendini , merak etme yemeğe başlayınca hızla alırsın kilolarını ....kendineve bebeiğine iyi bak tatlım tekrar geçmiş olsun

kızlar merabalar bende 5 haftalık hamileyim bu perşembe günü keseyi görmeye gidicez inşallah bi sorun çıkmaz rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi

kızlar bugün kontrolümüz vardı, kuzumun elleri ayakları çıkmış, veee resmen hareket etti şansıma ultrason esnasında, nasıl güzel bir duygu yarabbim isteyen herkese nasip etsin işallah.
7 ocakta da ikili testimiz var kısmetse ...

canım, seninle günlerimiz ne kadar yakın, ben de bugün 10+0 oldum ve benim ikili test de 6 ocak, Rabbim inşallah peşpeşe doğurduğumuz günleri de göstersin sağlıkla :)

canım, seninle günlerimiz ne kadar yakın, ben de bugün 10+0 oldum ve benim ikili test de 6 ocak, Rabbim inşallah peşpeşe doğurduğumuz günleri de göstersin sağlıkla :)

evet canım aynıymış, hayırlısı ile önümüzdeki ikili testi atlatsak rahatlayacağım, gerçi bu heyecan bu endişeler 9 ay bitmeyecek gibi , rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin işallah...

KuZucum slm
Gördün mü miniklerini :) Allahım saglikla kavuştursun ins
Aman bulantın olmasın inanılmaz zormus cnm
Napalim bu da yaşanacakmış
Slm cnm, ben iyiyim şükür, gördüm geçen cuma bebişlerimin keselerini, doktor 5+4 dedi, kalp atışı için çok erken, haftaya cuma gel dedi. Şimdi cumayı bekliyorum:)))
Allahtan sabır diliyorum cnm bnm, inşallah hayırlısıyla çıkacaksın, az daha sabret geçecek cnm. Yine de az eziyet değil yaşadığın, yemek yiyememek zor, Rabbim sabır versin, bebeğine de sağlık inşallah. Öpüyoruz sizi kocaman:)))

Kyr merhaba.
Bebislerinin keselerini gordugunde kac mm di?
slm cnm, ultrason kağıdında keselerin biri 1,67 diğeri 1,23 yazıyor, bu da keselerin boyutu sanırım. Senin kaçtı ilk gördüğünde, şimdi kalp atışını da duydun büyümüştür dimi?

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziranErkek:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziran:nazar:
myra272.deneme17eylül24haziran:nazar:
elon311.deneme22eylül28haziran:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziran:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekim:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuz:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz:nazar:
nimessay15eylül:nazar:
porter321.deneme5eylül11haziran:nazar:
breshka18ekim24temmuz:nazar:
CARMENNN302.deneme26ekim:nazar:
kyr313.deneme8kasım13ağustos:nazar::nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustos:nazar:
sesiler1.deneme10ekim:nazar:
nili_fer262.deneme29eylül:nazar::nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuz:nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuz:nazar:

Son düzenleme:
kuzum nerelerdesın sen cınsıyetı belli olmustr artık göbüşte buyumustr hadı bilgilendr beni:nazar:

canımmm bir ara yazmıştım 11 aralıkta bir problem yaşadım sonra bir hafta yattım şimdi iyiyim çok şükür.. 2li test için gittiğimde bir ihtimal erkek dedi doktorum sonra 3 defa daha gittim ama bebeğimin sağlığı söz konusu olunca cinsiyetini hiç soramadım.. 2 ocakta 4lü test var inşallah o zaman netleşir.. bana da erkek gibi doğuyor ama bir kaç kere de rüyamda kız dediler.. hayırlısı.. yavrum sağlıklı olsun sağlıkla gelsinde bana yeter.. sen nasılsın mide bulantıları devam.. benim 10. haftadan sonra filan başladı bu aralar istifrada var.. ama gerekli besini alıyordur yavrularımız inşallah.. gerçi onun dışında çok şükür yiyip içmemde sıkıntı yok..

kızlarrrrrrrrrrr merhaba nasılsınız? uzun zamandır giremedim.hamilelik beni baya zorladı.hastanede felan yattım.serum taktırdım.mide bulantısı yedi bitirdi beni.ama olsun herşeye rağmen kızımı gördum cumartesi fıkır fıkır oynuyodu.o herşeye değer.ben 12+3 oldum kızlar.mide bulantılarım geçti artık sizinleyim.göğsüm çatladı kızlar siz neler kullanıyorsunuz?umarım sizinde herşey yolundadır.cinsiyetimde belli oldu kızım olcak....allahım herkese nasip etsin kızlar ya bu gerçekten güzel ve değişik bi duygu....

kızlarrrrrrrrrrr merhaba nasılsınız? uzun zamandır giremedim.hamilelik beni baya zorladı.hastanede felan yattım.serum taktırdım.mide bulantısı yedi bitirdi beni.ama olsun herşeye rağmen kızımı gördum cumartesi fıkır fıkır oynuyodu.o herşeye değer.ben 12+3 oldum kızlar.mide bulantılarım geçti artık sizinleyim.göğsüm çatladı kızlar siz neler kullanıyorsunuz?umarım sizinde herşey yolundadır.cinsiyetimde belli oldu kızım olcak....allahım herkese nasip etsin kızlar ya bu gerçekten güzel ve değişik bi duygu....

gözünaydın kız annesi mi oluyorsun, 12. haftada öğrenmişsin cinsiyetini ne güzel . ben de 12. haftada ikili test için gideceğim belki benim kuzumun da belli olabilir. gerçi benim için öncelikli olan şu an için ense kalınlıığı testi....göğüs çatlaması için hiç bilgim yok canım.

Cnm slm
Ben hala hastanedeyim :KK43:
Serumla idare ediyoruz 10 gündür
Ama bana bı umut oldun cnm. 8 gun sonra 12 yi tamamlıyoruz bizde
İns benimki de gecer
kızını saglikla al kucağına ins :) çatlamaya da lierac diye bı krem iyi geliyormuş

canlarım günaydınn herkese bir haftadır yoktum ben sayfalar ilerlemiş okumaya başlamadan önce yazim dedimm...
gecen cuma bebişim babasıyla da tanıştı :)) dr. bir problem yok 2 hafta sonra gel dedi ama ben eve ultrason makinası alıp hergün görmek istiyorum iyi mi diye:))
crionone jele devam ediyoruz ne zamana kadar kullanacam onu bilmiyorum ama memnunum halimden o beni psikolojik rahatlatıyor çünkü...folik asitin bitince bırak elevite başla dedi..elevitte baya bulantı yapıyomuş yaa nasıl içecem bilmiyorum:KK43:(

[sıze=3]:nazar:haziran_temmuz_ağustos_eylül ayında anne olacaklar bizim kızlar:nazar:[/sıze]
isimyaşk. Denemesatd.tarihi+kaç kilocinsiyetisim:emir_bebek:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziranerkek:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziran:nazar:
myra272.deneme17eylül24haziran:nazar:
elon311.deneme22eylül28haziran:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziran:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22hazirankız/erkek:nazar::nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranerkek:nazar:
aliasblue301.deneme5ekim:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuz:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz:nazar:
nimessay15eylül:nazar:
porter321.deneme5eylül11haziran:nazar:
breshka18ekim24temmuz:nazar:
carmennn302.deneme26ekim:nazar:
kyr313.deneme8kasım13ağustos:nazar::nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustos:nazar:
sesiler1.deneme10ekim:nazar:
nili_fer262.deneme29eylül:nazar::nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuz:nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
beren_berat3014ekim20temmuz:nazar:

canım benim d. Tarihi 18 temmuz dedi dr.um ekleyebilirsen çok sevinirim...

maşallah canım allah nazarlardan sakınsın...
ben de cinsiyetini merak etmeye başladım artık 12. haftada ben de öğrenirim inşallah :)
allahımıza binlerce şükür ki bugünlere gelebildik hala inanamıyorum :)
göğsüm benim çok kuruyor pul pul dökülüyor evdeki nomal nemlendirircimi kullanıyorum ama sanırım benim de almam lazım çatlak kremi

merhaba,

öncelikle hayırlısı ile evladını kucağına almanı rabbim nasip etsin işallah... bizim face de bir grubumuz yok buradan yazışıyoruz. kendisi buradan yazışırsa yardımcı olabiliriz elimizden geldiğince...

belki arkadaşın şu satırlarımı okur...

ben şu anda 10 haftalık hamileyim. normal hamileler ile inan aramızda hiç bir fark yok :) , sadece tüp bebek anneleri biraz daha psikolojik olarak evhamlı ve stresli oluyor ...o da biraz uğraş sonucu hamile kalabildiğimiz için....

tetkikler muayeneler ultrasonlar her şey ama her şey aynı, ....ayrıca normal yolla olsun tüp bebekle olsun her hamile farklı bir hamilelik yaşar, örneğin bu forumda var kimi arkadaşlarımız istifra etmekten ne yazık ki hastanede yattı, kimilerimiz çok az mide bulatısı yaşadı kimimiz ise hiç yaşamadı...

şimdi lütfen rahatla ve hamileliğin tadını çıkar üye ol ve aramıza katıl. ne kadar keyifli olursan bebeiğin de o kadar mutlu olur anlaştık mı ? :)))

Canımmmmm cloudly:)sizlerde sağlıkla alın bebelerinizi inş. ellerinize.. bende aynı senin dediklerini ona iletmiştim çok şükür ben hamileliğimi bilmeden geçirdim dediğin gibi herkes başka yaşıyor bu süreci.cvp verdiğin için çok teşekkür ederiz .Arkadaşıma da bildireceğim yine benim üyeliğimle girip bakar buradaki yazışmalarınıza:))).Devamlı bebeğin gelişmesine bağlı kan testi yaptıklarından sorun oldugunu zannediyor kolay değil yaşadığı süreç buranın çok faydası oluyor benimde ilk hamileliğim di ve bu süreci aynı anda yaşadığım bir dolu kişiyle şikayetlerim aynı gidince herşeyin normal oldugu hissiyle rahatlamıştım o yüzden arkadaşımda sizlerin arasına katılsın istiyorum. hepinize sevgiler...

Cnmmm hoşgeldin, gelmiş geömiş olsun inşallah. Aramıza sağlıkla dönmenize çok sevindim. Kızını da ayrıca tebrik ederim, Allahım sağlıkla kucağına nasip etsin. Darısı hepimize inşallah...

X