Cnm bnm çok gecmis olsun, ayy yazdıklarını okuyunca kendime nasıl kızdım anlatamam. Biliyorsun ben de kese görmek icin bekliyorum, son 2gundur artık meraktan delirdiyorum, niye midem bulanmıyor ki duyup dürüyorum. Şimdi senin yaşadıklarını okuyunca çok kızdım kendime çok. Ahhh cnmm dilerim biran önce düzelirsin, biran önce normal haline donersin. Çok çok gecmis olsun, allahım sizi korusun.
kızlar ikinizede çok geçmiş olsun.
nec kanamalaı kafana takıp ne olur kendini yıpratma bir kız arkadaşımda da aynı sorum oldu dinlendi sürekli falan geçti gitti çok şükür sende rapor almışsın ne güzel evinin tadını çıkart dinlen sakın üzülme stres üzüntü bizim düşmanlarımız canım iyiyim de iyi ol
AliasBlue mide bulantısını senin kadar yaşamadığım halde zorlandım seni düşünemiyorum bile kıyamam 3 ayın bitmesine az kalmış umarım geçer artık sonradan iştahında açılır bebeğin asıl ihtiyacı ondan sonra başlıycak zaten sıkma canını telafi edersin
çok geçmiş olsun arkadaşlar... umarım biraz daha iyisinizdir.
bir daha tekrarlamaz umarım rahatsızlıklarınız.
bir haftadır sabah kalktığım midem çok kötü.
6.30 kalkıyorum kahvaltıda yapamıyorum o satte ne yapıcam bilmiyorum((
Cnm merhaba
Bnm bugun 5. Gunüm ama çıkartmadılar hastaneden
Bu halime bile ilaç vermiyor doktorum
Bana kalırsa ilaç sen de alma
sabah kalktığımda bende çok kötü oluyorum hatta gün boyu kötüyüm diyebilirim ve yediğim şeyleri bugun hariç diğer günler çıkarttım hep. kraker tarzı yada galeta yada çavdardan yapılan çubuk kraker var grissini diye onlardan ye kahvaltı öncesi bastırıyor. sabah birde yataktan hemen kalkma 5-10 dk uyandıktan sonra dinlen ondan sonra kalk ben o şekilde yaptım bugun rahattım sabah.
TAtlım ben ne yaptıysam olmadı
İnsallah bı çözüm bulursun sen
Kraker falan bende ise yaramadı
aliasblue
canım benim biraz okuyabildim yazdıklarını, 4.aya girince bıçak gibi kesilir derler mide bulantıları , kasık ağrıları falan, az kalmış bak inşallah geçecektir...öpüyorum.
kızlar bugün kontrolümüz vardı, kuzumun elleri ayakları çıkmış, veee resmen hareket etti şansıma ultrason esnasında, nasıl güzel bir duygu yarabbim isteyen herkese nasip etsin işallah.
7 ocakta da ikili testimiz var kısmetse ...
Cnm arkadasım
Sagol insallah geçecek
Rabbim insallah minigini göndersin en kısa sürede
Cok öpüyorum seni
maşallah canım yaa ne güzel bişeydir kimbilir benim daha iki haftam var görmeye sizleri duydukça nasıl seviniyorum anlatamamarkadaşlar bugün kontrolüm vardı , Rabbime binlerce şükür herşey yolundaymış. yavrucuğumu da gördüm kıpırdıyodu bile MAŞALLAAAAAAAH
doğum tarihime de 18 Temmuz dedi dr.umuz. listeye ekleyebilirseniz çoook sevinirim.
Canım geçmiş olsun benimde şimdiye kadar hiçbişeyim yoktu ama bende iki gündür aynı dertten muzdaribim ama şikayet etmiyorum çok şükür bebeğim hala benimle ki bulantılar oluyor sana tavsiyem sabah uyanınca yataktan kalkmadan tuzlu bisküvi kraker falan ye birkaç dk daha uzan sonra kalk biraz daha iyi oluyorçok geçmiş olsun arkadaşlar... umarım biraz daha iyisinizdir.
bir daha tekrarlamaz umarım rahatsızlıklarınız.
bir haftadır sabah kalktığım midem çok kötü.
6.30 kalkıyorum kahvaltıda yapamıyorum o satte ne yapıcam bilmiyorum((
inşallah canım az kaldı umarım 12.haftadan sonra bişeyin kalmazCnm cok tsk ederim
Kaybettiğim kiloları ins en kısa sürede alicaz minigimle
yaaaaa maşallah canımkızlar bugün kontrolümüz vardı, kuzumun elleri ayakları çıkmış, veee resmen hareket etti şansıma ultrason esnasında, nasıl güzel bir duygu yarabbim isteyen herkese nasip etsin işallah.
7 ocakta da ikili testimiz var kısmetse ...
arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı.. büyük ihtimal pzt gidicem kontrole inşallah herşey yolundadır..
cloudycim nasıl güzel bir duygu değil mi ellerini ayaklarını oynatıyor Rabbim çoooook büyükkkkk... hepimiz bebeklerimize meleklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah...
Cnm cok sevindim :)
Allah kucağımıza da almayı nasip etsin ins
maşallah canım yaa ne güzel bişeydir kimbilir benim daha iki haftam var görmeye sizleri duydukça nasıl seviniyorum anlatamamAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım
Canım geçmiş olsun benimde şimdiye kadar hiçbişeyim yoktu ama bende iki gündür aynı dertten muzdaribim ama şikayet etmiyorum çok şükür bebeğim hala benimle ki bulantılar oluyor sana tavsiyem sabah uyanınca yataktan kalkmadan tuzlu bisküvi kraker falan ye birkaç dk daha uzan sonra kalk biraz daha iyi oluyorBide ayva iyi geliyormuş ama onu denemedim henüz ...
inşallah canım az kaldı umarım 12.haftadan sonra bişeyin kalmaz
yaaaaa maşallah canımnasıl seviniyorum duydukça bende gittiğimde görebilicem o zaman ay çok heyecanlandım
Cnm cok tsk ederim
Kaybettiğim kiloları ins en kısa sürede alicaz minigimle
kızlar bugün bebişlerimi gördüm hareketlenmişler çok sevindim.ikizlerde ikili test olarak kan yesti yapmıyorlarmış.sadece ense kalınlığını ölçtü.sağlıklı dedi doktor.Allahım inş. herkese böyle mutluluk versin.çok güzel duygu.