2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

KuZucum slm
Gördün mü miniklerini :) Allahım saglikla kavuştursun ins
Aman bulantın olmasın inanılmaz zormus cnm
Napalim bu da yaşanacakmış

Sagol Myra cim
Son 11 gun 3 ay için
İnsallah bitecek
Evet bebis büyüyor su an annesinden bağımsız
Aklım hep onda
Rabbim kuzularımızı korusun

TAtlım ben ne yaptıysam olmadı
İnsallah bı çözüm bulursun sen
Kraker falan bende ise yaramadı

kızlar bugün kontrolümüz vardı, kuzumun elleri ayakları çıkmış, veee resmen hareket etti şansıma ultrason esnasında, nasıl güzel bir duygu yarabbim isteyen herkese nasip etsin işallah.
7 ocakta da ikili testimiz var kısmetse ...

Cnm merhaba
Bnm bugun 5. Gunüm ama çıkartmadılar hastaneden
Bu halime bile ilaç vermiyor doktorum
Bana kalırsa ilaç sen de alma

çok geçmiş olsun canım
ilaç almıyorum zaten dayanmaya çalışıyorum doktorum da önermedi zaten dayanamaz olursan bir tane al dedi

valla ne yalan söyliyim uyanınca hemen kalkmamaya çalışıyorum ama uyuyakaldım bi sabah. az daha geç kalıyodum okula :) başucumda çubuk krakerle atıyorum bir haftadır. oda fayda etmiyo ki...grissiniyi bi deniyim bakalım teşekkürler...

TAtlım ben ne yaptıysam olmadı
İnsallah bı çözüm bulursun sen
Kraker falan bende ise yaramadı

aynen öyle canım. umarım daha da kötüye gitmez... allahtan gün içinde fazla olmuyo...
ama bunlarda güzel şeyler :)))

arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı.. büyük ihtimal pzt gidicem kontrole inşallah herşey yolundadır..

cloudycim nasıl güzel bir duygu değil mi ellerini ayaklarını oynatıyor Rabbim çoooook büyükkkkk... hepimiz bebeklerimize meleklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah...

Son düzenleme:
Kızlar geçmişi pek okuyamadım ama gönlüm hep sizinle, dualarıınızı esirgemeyin benden , hamişlerin duaları kabul olurmuş , Ya Rabbim bana da nasip etsin , tabiii tümmmmmmmmmm isteyenlere :))) amin..öpüyorum.....

aliasblue

canım benim biraz okuyabildim yazdıklarını, 4.aya girince bıçak gibi kesilir derler mide bulantıları , kasık ağrıları falan, az kalmış bak inşallah geçecektir...öpüyorum.

aliasblue

canım benim biraz okuyabildim yazdıklarını, 4.aya girince bıçak gibi kesilir derler mide bulantıları , kasık ağrıları falan, az kalmış bak inşallah geçecektir...öpüyorum.

Cnm arkadasım
Sagol insallah geçecek
Rabbim insallah minigini göndersin en kısa sürede
Cok öpüyorum seni

Cnm cok sevindim :)
Allah kucağımıza da almayı nasip etsin ins

maşallah canım yaa ne güzel bişeydir kimbilir benim daha iki haftam var görmeye sizleri duydukça nasıl seviniyorum anlatamam Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım

Canım geçmiş olsun benimde şimdiye kadar hiçbişeyim yoktu ama bende iki gündür aynı dertten muzdaribim ama şikayet etmiyorum çok şükür bebeğim hala benimle ki bulantılar oluyor sana tavsiyem sabah uyanınca yataktan kalkmadan tuzlu bisküvi kraker falan ye birkaç dk daha uzan sonra kalk biraz daha iyi oluyor Bide ayva iyi geliyormuş ama onu denemedim henüz ...

Cnm cok tsk ederim
Kaybettiğim kiloları ins en kısa sürede alicaz minigimle
inşallah canım az kaldı umarım 12.haftadan sonra bişeyin kalmaz

yaaaaa maşallah canım nasıl seviniyorum duydukça bende gittiğimde görebilicem o zaman ay çok heyecanlandım

Cnm cok sevindim :)
Allah kucağımıza da almayı nasip etsin ins

kızlar hepinize çok teşekkür ederim, işallah sağlıkla sıhatle alırız yavrularımızı kucaklarımıza

yok yok hiçbişey fayda etmiyo bu bulantılara... ama ben halimden çok memnunum :))

dünden beri göbeğimden kasığıma kadar bir çizgi gibi ağrım var.
göbekten clexane yapıyorum karnım morluklarla dolu acaba iğneden mi?
korkmaya başlıyorum.
claxane yapan arkadaşlar sizlerde de ağrı var mı?

kızlar bugün bebişlerimi gördüm hareketlenmişler çok sevindim.ikizlerde ikili test olarak kan yesti yapmıyorlarmış.sadece ense kalınlığını ölçtü.sağlıklı dedi doktor.Allahım inş. herkese böyle mutluluk versin.çok güzel duygu.

Cnm cok tsk ederim
Kaybettiğim kiloları ins en kısa sürede alicaz minigimle

cnm bende aynı durum var mıde bulantısındn bişi yiyemıyorum hersey kokuo bana evım bıle 1 ayda 3 kılo vermısım ne zamn gecıcek dıe beklıyorum hergun dua edıyorum saglıkla gelsınde bebısım sımdı nasılsın gectımı bıraz ben ıkı gundur ıyıyym bıraz daha

canım banada yapmadı kan testi sadece ense kalınlığını ölçtü heycandan nie yapılmıyor die sormayı unuttum sen sordun mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…