açıkçası hiç çocuk bakmadım fakat ben zor olacağını düşünmüyorum dediğin gibi allahın vardır bir bildiği üçüz olsa bence zorluğu o zaman düşünmek gerek çünkü sadece 2 mememiz var o yüzden senin düşünmene gerek yok seninkilere yeter
birde anneye göre de değişiyor sanırım 2 farklı tanıdığım var biri yaşıtım 1 tane kızı var ilk okula gidiyor ama "kardeş kesinlikle yapmam çok zor" diyor. (ve ben çok kızıyorum içimden nedense) diğeri ise 35 li yaşlarında tedaviyle ikiz (kız) annesi olmuş "bunlar büyüdü artık ana okuluna başlıycaklar yakında yaşım uygun olsa 3. yü yapardım" diyor. tesadüf annemin dükkanına doğum için gecelik almaya gelen bir bayanla tanıştım çok heyecanlıydı çünkü karnında 1ikız 1i erkek(isimleri yağmur bulut olacakmış:) ikizlerini taşıyordu yanındada 5 yaşlarında ikiz kızları yani toplamda 4 çocuk (kocası fabrika işçisi)
hiç kimseye kulak asma bence bazen insanlar kıskançlıklarından dolayı da böyle tepkiler verebiliyorlar senin durumun çok özel sıklıkla karşılaşılmayan bir gebelik bence keyfini çıkart yeterki allah sağlık versin bebeklerimize