2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

arkadaşlar merhaba okuduğum kadarıyla herkesin yolunda çok şükür.. benim pazar günü korktuğum başıma geldi siz siz olun ne olur kötü şeyler düşünmeyin bakın ben düşüne düşüne başıma getirttim :KK43: pazar öğlen birşey hissettim hemen tuvalate gittim çamaşırımda leke vardı peçeteyle sildiğimde açık pembe bir akıntı.. dünyam başıma yıkıldı anlatamam o anı.. hemen doktorumu aradım geçen hafta ikili test için gittiğimde kanama alanı olduğundan bahsetmişti işte o yüzden verdiğim ilaçları kullan dinln dedi.. Allahım durmak mümkün mü. pazar olduğu için gidebileceim hiçbir doktor yoktu kadın doğum hastanesi aklımıza geldi hemen gittik saolsun doktor hiç ilgilenmedi her gelen içinde ultrasonu çalıştıramazmış (!) o yüzden eve gönderdi tabi erekli yerlere şikayet mailimiz gitti.. sonra evde yattım akşam bir korku daha.. bu sefer önce koyu kırmızı damla geldi büyükçe.. ve devamında kahverengi akıntılar.. sabahı nasıl ettik bilemezsiniz.. sabah hemen doktora koştuk ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR bebeğim iyidi.. ama bana sırtını dönmüştü :KK43::KK43::KK43: tabi o kadar üzdüm ki onu.. şimdi beni affetmesi için özür diliyorum hep.. raporluyum evde yatıyorum.. ne olur çok dua edin bana.. sonra akıntım damla damla birkaç kez kahverengi oldu ve çok şükür şu an yok ama yine de tedbir için yatıyorum dinleniyorum.. bundan sonra olumssuz düşünmek yokkkkkk

canım çok büyük geçmiş olsun, raporlu olman çok iyi olmuş bol bol dinlenirsin en yakın sürede daha iyi olmanız dileklerimle tekrar geçmiş olsun

arkadaşlar merhaba okuduğum kadarıyla herkesin yolunda çok şükür.. benim pazar günü korktuğum başıma geldi siz siz olun ne olur kötü şeyler düşünmeyin bakın ben düşüne düşüne başıma getirttim :KK43: pazar öğlen birşey hissettim hemen tuvalate gittim çamaşırımda leke vardı peçeteyle sildiğimde açık pembe bir akıntı.. dünyam başıma yıkıldı anlatamam o anı.. hemen doktorumu aradım geçen hafta ikili test için gittiğimde kanama alanı olduğundan bahsetmişti işte o yüzden verdiğim ilaçları kullan dinln dedi.. Allahım durmak mümkün mü. pazar olduğu için gidebileceim hiçbir doktor yoktu kadın doğum hastanesi aklımıza geldi hemen gittik saolsun doktor hiç ilgilenmedi her gelen içinde ultrasonu çalıştıramazmış (!) o yüzden eve gönderdi tabi erekli yerlere şikayet mailimiz gitti.. sonra evde yattım akşam bir korku daha.. bu sefer önce koyu kırmızı damla geldi büyükçe.. ve devamında kahverengi akıntılar.. sabahı nasıl ettik bilemezsiniz.. sabah hemen doktora koştuk ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR bebeğim iyidi.. ama bana sırtını dönmüştü :KK43::KK43::KK43: tabi o kadar üzdüm ki onu.. şimdi beni affetmesi için özür diliyorum hep.. raporluyum evde yatıyorum.. ne olur çok dua edin bana.. sonra akıntım damla damla birkaç kez kahverengi oldu ve çok şükür şu an yok ama yine de tedbir için yatıyorum dinleniyorum.. bundan sonra olumssuz düşünmek yokkkkkk

çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ve lütfen pozitif ol...

Cnm merhaba
Ben pzt yine yattım Ege üniversitesine
3 gün bugun serumlarla duruyorum ayakta 3 haftada 7 kilo verdim
2 hafta daha sabret geçecek dedi doktorum
Bnm umudum yok ama ;(
Dualarınızı esirgemeyin
Öptüm hepinizi de

Cnm bnm çok gecmis olsun, ayy yazdıklarını okuyunca kendime nasıl kızdım anlatamam. Biliyorsun ben de kese görmek icin bekliyorum, son 2gundur artık meraktan delirdiyorum, niye midem bulanmıyor ki duyup dürüyorum. Şimdi senin yaşadıklarını okuyunca çok kızdım kendime çok. Ahhh cnmm dilerim biran önce düzelirsin, biran önce normal haline donersin. Çok çok gecmis olsun, allahım sizi korusun.

Cnmmm çok çok çok gecmis olsun, ilk ve son korkun olsun inşallah. Allah'a şükürler olsun, bebeğin iyiymis, aman dinlen cnm, uzat ayaklarını yat, öpüyorum ıkınızı de:KK66:)

ya kızlar gerçi daha öncede sordum ama cvp gelmedi :KK14: özellikle istanbuldaki arakadaşlar kim hangi hastaneye gidiyor bunları da paylaşsak en azından birbirimize yardımcı oluruz mesela ben gittim biyere ama memnun kalmadım şimdi yeni bir hastane araştırıyorum da :26:

selam canım, ben gayrettepe florance nightangale'e gidiyorum, çok çok da memnunum diğer özel hastaneler gibi, varaklarla mermerlerle süslü değil ama gerçek üniversite hastaneleri kadar bilgili ve profesyonel hemşire ve doktorlara sahip, acıbadem de yaşadığım acı tecrubelerden sonra doğru teşhisleriyle kanserin ucundan döndüm orda... saolsunlar , evime de işime de uzak ama ben razıyım yeterlüki emin ellerde olayımm...

sesi merhaba
canım ultrason kesinlikle karından yapılacak. için rahat olsun.
yapılacak tesltrde kan testi. şekere ve kan değerlerine bakılıyor.

çok saol canımmmm, çooook heyecanlıyım Allahım yüzümüzü güldürür herşey yolundadır inşallah, hergün hepimiz için dua ediyorum, isteyen herkesin duasını kabul etsin Rabbim kavuştursun yavrularımıza sağlıkla :)

selam canım, ben gayrettepe florance nightangale'e gidiyorum, çok çok da memnunum diğer özel hastaneler gibi, varaklarla mermerlerle süslü değil ama gerçek üniversite hastaneleri kadar bilgili ve profesyonel hemşire ve doktorlara sahip, acıbadem de yaşadığım acı tecrubelerden sonra doğru teşhisleriyle kanserin ucundan döndüm orda... saolsunlar , evime de işime de uzak ama ben razıyım yeterlüki emin ellerde olayımm...

selam canımmm çok sağol bende bahçelievler yada halkalı k.çekmece civarında bakıyorum ama karar veremedim yaa sinir oldum :26: B.evleri işime yakın diye istiyorum K.çekmece de evime yakın :44: Geçen hafta B.evler Nisa hastanesine gittim doktoru çok sevdim ama hastanenin imkanlarını yetersiz gördüm ben bi heyecanla kalp sesini dinlemeye gidiyorum doktor bana diyorki bu cihazda duyamayız dopplere girmen lazım :KK53: nasıl yani yaa dedim benim daha önce gittiğim yer dinletmeye çalıştı ama daha küçük olduğu için duyamamıştık bide ayrıyetten onamı para ödemem gerekiyor diye sinirlendim çıktım eve geldim ... Şimdi Ataköy hastanesine bakıyorum bide yeni açılan Kanuni Sultan Süleyman Devlet hastanesi varya orası evime çok yakın acaba devlete mi gitsem diye de düşündüm ama karar veremedim

selam canımmm çok sağol bende bahçelievler yada halkalı k.çekmece civarında bakıyorum ama karar veremedim yaa sinir oldum :26: B.evleri işime yakın diye istiyorum K.çekmece de evime yakın :44: Geçen hafta B.evler Nisa hastanesine gittim doktoru çok sevdim ama hastanenin imkanlarını yetersiz gördüm ben bi heyecanla kalp sesini dinlemeye gidiyorum doktor bana diyorki bu cihazda duyamayız dopplere girmen lazım :KK53: nasıl yani yaa dedim benim daha önce gittiğim yer dinletmeye çalıştı ama daha küçük olduğu için duyamamıştık bide ayrıyetten onamı para ödemem gerekiyor diye sinirlendim çıktım eve geldim ... Şimdi Ataköy hastanesine bakıyorum bide yeni açılan Kanuni Sultan Süleyman Devlet hastanesi varya orası evime çok yakın acaba devlete mi gitsem diye de düşündüm ama karar veremedim

bilmiyorum ki canım, ben hastane ve doktor konusunda çok seciciyim, çok şeyler atlattığım için, devlete bence ilerleyen dönemlerde gidilebilir 5-6-7 . aylarda, ama şimdiki dönemlerimiz sanki daha hassas , daha donanımlı teşekküllü hastanaeler daha iyi olur bence..

ya kızlar gerçi daha öncede sordum ama cvp gelmedi :KK14: özellikle istanbuldaki arakadaşlar kim hangi hastaneye gidiyor bunları da paylaşsak en azından birbirimize yardımcı oluruz mesela ben gittim biyere ama memnun kalmadım şimdi yeni bir hastane araştırıyorum da :26:

canım ben ist. dışında oturuyorum fakat tedavim gatada olduğu için ben kontroller içinde oraya gidiyorum yorucu oluyor tabii (4 saat gidiş 4 saat dönüş) fakat dün bir değişiklik yapıp çanakkaledeki bir özel hast. gittik yakınımızda da bir dr. olsun istedik hastane ismi verip sana yardımcı olamam fakat içine sinen bir devlet has. bulursan yada k.doğum ve çocuk has. gibi gitmeni tavsiye ederim dr. çok daha tecrübeli oluyor ellerinden geçen hasta sayısı daha fazla çünkü benim özeldeki dr.umda eski ssk dr. olduğu için 3 dr. arasından öncelikli tercihim oldu. daha önce birde istanbulda dr.ümit özekici ye de gitmiştim oda çok iyidir sanırım maltepe üniversitesinde çalışıyor (ben ofisine gitmiştim) he birde gideceğin dr.la doğuma kadar devam edeceksen hastanenin yeni doğan bölümünü küvöz imkanlarını çocuk dr. unu vs. araştırmanı tavsiye ederim. sana kolaylıklar diliyorum canım zor iş :)

kızlar ikinizede çok geçmiş olsun.
nec kanamalaı kafana takıp ne olur kendini yıpratma bir kız arkadaşımda da aynı sorum oldu dinlendi sürekli falan geçti gitti çok şükür sende rapor almışsın ne güzel evinin tadını çıkart dinlen sakın üzülme stres üzüntü bizim düşmanlarımız canım iyiyim de iyi ol :KK49:
AliasBlue mide bulantısını senin kadar yaşamadığım halde zorlandım seni düşünemiyorum bile kıyamam 3 ayın bitmesine az kalmış umarım geçer artık sonradan iştahında açılır bebeğin asıl ihtiyacı ondan sonra başlıycak zaten sıkma canını telafi edersin :KK1:

bilmiyorum ki canım, ben hastane ve doktor konusunda çok seciciyim, çok şeyler atlattığım için, devlete bence ilerleyen dönemlerde gidilebilir 5-6-7 . aylarda, ama şimdiki dönemlerimiz sanki daha hassas , daha donanımlı teşekküllü hastanaeler daha iyi olur bence..
Bende çok kararsızım bu konuda işte normalde doktor çok iyi ama hastanenin makinası yüzünden soğudum Devleti de yeni açıldı temiz kalabalık değil ve evime çok yakın diye seçenekler içine aldım ama bakalım hakkımızda hayırlısı artık ikisine de gideceğim hangisinden memnun kalırsam onda devam edicem sanırım teşekkür ederim canım :KK54:

canım ben ist. dışında oturuyorum fakat tedavim gatada olduğu için ben kontroller içinde oraya gidiyorum yorucu oluyor tabii (4 saat gidiş 4 saat dönüş) fakat dün bir değişiklik yapıp çanakkaledeki bir özel hast. gittik yakınımızda da bir dr. olsun istedik hastane ismi verip sana yardımcı olamam fakat içine sinen bir devlet has. bulursan yada k.doğum ve çocuk has. gibi gitmeni tavsiye ederim dr. çok daha tecrübeli oluyor ellerinden geçen hasta sayısı daha fazla çünkü benim özeldeki dr.umda eski ssk dr. olduğu için 3 dr. arasından öncelikli tercihim oldu. daha önce birde istanbulda dr.ümit özekici ye de gitmiştim oda çok iyidir sanırım maltepe üniversitesinde çalışıyor (ben ofisine gitmiştim) he birde gideceğin dr.la doğuma kadar devam edeceksen hastanenin yeni doğan bölümünü küvöz imkanlarını çocuk dr. unu vs. araştırmanı tavsiye ederim. sana kolaylıklar diliyorum canım zor iş :)

of senin işinde zor be canım o kadar yol çekiyorsun ama yakınlarında bi doktor bulmakla iyi etmişsin Allah göstermesin herhangi bir durum karşısında yardımcı olabilecek birileri olsun :KK34: Benim evimin çok yakınında K.Doğum hastanesi var canım ve yeni açıldı aslında orayı da düşünüyorum ama hani ilgi bakımından eksik kalırlarmı diye düşünüyorum onun içinde kafam karışıyor :44: Bir sonraki kontorlüm 3 hafta sonra olacak inşallah o zamana kadar iyi bir yer bulurum ama o zamanı bekleyemiycem tabi çünkü bebeğimin kalp sesini merak ediyorum :KK1:Teşekkür ederim canım :KK16:

çok geçmiş olsun arkadaşlar... umarım biraz daha iyisinizdir.
bir daha tekrarlamaz umarım rahatsızlıklarınız.

bir haftadır sabah kalktığım midem çok kötü.
6.30 kalkıyorum kahvaltıda yapamıyorum o satte ne yapıcam bilmiyorum :KK43:((

arkadaşlar bugün kontrolüm vardı , Rabbime binlerce şükür herşey yolundaymış. yavrucuğumu da gördüm kıpırdıyodu bile MAŞALLAAAAAAAH
doğum tarihime de 18 Temmuz dedi dr.umuz. listeye ekleyebilirseniz çoook sevinirim.

arkadaşlar bugün kontrolüm vardı , Rabbime binlerce şükür herşey yolundaymış. yavrucuğumu da gördüm kıpırdıyodu bile MAŞALLAAAAAAAH
doğum tarihime de 18 Temmuz dedi dr.umuz. listeye ekleyebilirseniz çoook sevinirim.

ayy ne mutlu sana çok sevindim kucağımızada alalım sağlıkla inş:nazar::nazar::nazar:

bnmde ilk zamanlar transferden itibaren hatta göğüslerim dolmustu, ara ara kasıklarıma ani sancılar giriyordu bıcak batması gibii...tuvaletede sanki daha çok gider olmustum belki psikolojikti bilmiyorum...başka da bişeyim yoktu şimdi onlarda kalmadı

ayyy maşallahhhh ikizlerde en güzel haberdir bir kız bir erkek..gözün aydınnnn

strese girersen kanaaman çoğalır burda ne kadar cok kanaması olanlar oldu bebekleri kucaklarında şimdi...hatta bu topikte pınar var onunda kanaması var ama cok şükür ki bebek iyi...yanlız imkanın varsa yat hep.bnm kanamam olmadı ama korkudan yatıyorum hep

hoşgeldinn...bende 6+2 yimm..sen tam kaç günlüksün?? şikayetlerin var mı nasıl gidiyor?

benim 8.haftayım,bulantılarım başladı,ağrılarımda var hala geçmedi,bel kasık ve karın ağrısı,ama normal diyor doktorum,,

çok geçmiş olsun arkadaşlar... umarım biraz daha iyisinizdir.
bir daha tekrarlamaz umarım rahatsızlıklarınız.

bir haftadır sabah kalktığım midem çok kötü.
6.30 kalkıyorum kahvaltıda yapamıyorum o satte ne yapıcam bilmiyorum :KK43:((

sabah kalktığımda bende çok kötü oluyorum hatta gün boyu kötüyüm diyebilirim ve yediğim şeyleri bugun hariç diğer günler çıkarttım hep. kraker tarzı yada galeta yada çavdardan yapılan çubuk kraker var grissini diye onlardan ye kahvaltı öncesi bastırıyor. sabah birde yataktan hemen kalkma 5-10 dk uyandıktan sonra dinlen ondan sonra kalk ben o şekilde yaptım bugun rahattım sabah.

benımde bulantılarım başlayalı 3 gün oldu hemen hemen her yemekten sonra yediklerimi çıkarıyorum nerdeyse aç geziyorum doktorumu aradım ilaç verdi ama pek kullanmak istemiyorum çubuk kraker galete onlarla besleniyorum. ilk 3 ay bebek bağımsız beslendiğinden içim rahat yemek için zorlamıyorum kendimi...

Cnm merhaba
Bnm bugun 5. Gunüm ama çıkartmadılar hastaneden
Bu halime bile ilaç vermiyor doktorum
Bana kalırsa ilaç sen de alma

canım yine çok büyük geçmiş olsun, senin minik biraz yaramaz olcak galiba:) şaka bir yana işallah bir an önce biter canım... allah yardımcın olsun kendineçok iyi bak , bizi habersiz burakma tatlım....

Sagol tatlım
Benim ufaklik bence de baya yaramaz olacak :) olsun bakalim

canım ya Allah yardımcın olsun, ben hiç kusmadığım halde bana çok zor geliyo bulantılar senin durumun çok daha zor ama şöyle düşün bu bebeklere sahip olmak için buna benzemez ne zorluklardan geçtik , bu da gecicek inşallah canım...

Ah sorma cnm
Ben hep bı hamile kalayım bı bebeğim olsun hiç şikayet etmeyeceğim demiştim
Rabbim sabrimi siniyor sanırım
Bugüne de sukur cnm

X