2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

kızlar hamileyken sanki zaman ağır mı işliyor bana mı öyle geliyor. hamileliğimi öğrendiğimden beri 5 hafta geçti ancak bana 3 ay gibi geldi bu süre... size de böyle mi geliyor?

canım benim içinde öyle.benim bu cumartesi ense kalığı gibi ölçümleri var sanki zaman hiç geçmiyor.3 haftadır çocuklarımı göremiyorum çok merak ediyorum ne kadar büyüdüklerini.

canım benim içinde öyle.benim bu cumartesi ense kalığı gibi ölçümleri var sanki zaman hiç geçmiyor.3 haftadır çocuklarımı göremiyorum çok merak ediyorum ne kadar büyüdüklerini.
ya keske her hafta gidip görebilsek dimi arkadaşlar... içimiz hiç rahat etmiyor hareketlerini hissedene kadar da etmeyecek...
ama ultrasound da adı üstünde ultra ses dalgaları ve avrupa ve amerikada çok zorunlu ( testler ve cinsiyet ) olmadıkça kullanılmıyor, bizde heray göstermeleri onlara tuhaft geliyor..

canım nasılsınız, görünmedin epeydir nasıl oldu bulantıların geçti mi?

Cnm merhaba
Ben pzt yine yattım Ege üniversitesine
3 gün bugun serumlarla duruyorum ayakta 3 haftada 7 kilo verdim
2 hafta daha sabret geçecek dedi doktorum
Bnm umudum yok ama ;(
Dualarınızı esirgemeyin
Öptüm hepinizi de

benımde bulantılarım başlayalı 3 gün oldu hemen hemen her yemekten sonra yediklerimi çıkarıyorum nerdeyse aç geziyorum doktorumu aradım ilaç verdi ama pek kullanmak istemiyorum çubuk kraker galete onlarla besleniyorum. ilk 3 ay bebek bağımsız beslendiğinden içim rahat yemek için zorlamıyorum kendimi...

canım yine çok büyük geçmiş olsun, senin minik biraz yaramaz olcak galiba:) şaka bir yana işallah bir an önce biter canım... allah yardımcın olsun kendineçok iyi bak , bizi habersiz burakma tatlım....

arkadaşlar selamlar,
cuma günü kontrole gidicem merak ediyorum ne testleri yağılacak ve ultrason alttan mı göbekten mi bakılacak?
bilgisi olan var mı?????

canım ya Allah yardımcın olsun, ben hiç kusmadığım halde bana çok zor geliyo bulantılar senin durumun çok daha zor ama şöyle düşün bu bebeklere sahip olmak için buna benzemez ne zorluklardan geçtik , bu da gecicek inşallah canım...

arkadaşlar merhaba okuduğum kadarıyla herkesin yolunda çok şükür.. benim pazar günü korktuğum başıma geldi siz siz olun ne olur kötü şeyler düşünmeyin bakın ben düşüne düşüne başıma getirttim pazar öğlen birşey hissettim hemen tuvalate gittim çamaşırımda leke vardı peçeteyle sildiğimde açık pembe bir akıntı.. dünyam başıma yıkıldı anlatamam o anı.. hemen doktorumu aradım geçen hafta ikili test için gittiğimde kanama alanı olduğundan bahsetmişti işte o yüzden verdiğim ilaçları kullan dinln dedi.. Allahım durmak mümkün mü. pazar olduğu için gidebileceim hiçbir doktor yoktu kadın doğum hastanesi aklımıza geldi hemen gittik saolsun doktor hiç ilgilenmedi her gelen içinde ultrasonu çalıştıramazmış (!) o yüzden eve gönderdi tabi erekli yerlere şikayet mailimiz gitti.. sonra evde yattım akşam bir korku daha.. bu sefer önce koyu kırmızı damla geldi büyükçe.. ve devamında kahverengi akıntılar.. sabahı nasıl ettik bilemezsiniz.. sabah hemen doktora koştuk ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR bebeğim iyidi.. ama bana sırtını dönmüştü tabi o kadar üzdüm ki onu.. şimdi beni affetmesi için özür diliyorum hep.. raporluyum evde yatıyorum.. ne olur çok dua edin bana.. sonra akıntım damla damla birkaç kez kahverengi oldu ve çok şükür şu an yok ama yine de tedbir için yatıyorum dinleniyorum.. bundan sonra olumssuz düşünmek yokkkkkk

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun öncelikle bu pazar bende aynışeyleri yaşadım bide benim uzun sürdü şimdi iyiyiz çok şükür ben şu an 2 doktora birden gidiyorum söyledikleri tek şey dinlenmem ve progestan fitil ve iğneler bide Rabbine sığınıp dua etmek lütfen lütfen sadece yatttttt en önemllisi yatma ve bol su canım çok geçmiş olsun..

canım benim çok geçmiş olsun, allah bir daha korkutmasın böyle.. Ama çok şükür ki bebeğin iyiymiş Maşallah. içini ferah tut artık...

pinarcım sen hepimizin umudusun, onca zorluğa rağmen seni bırakmayan bebeğin hiçbirşeyin imkansız oomadığını, karamsarlığa alsa yer olmadığını gösterdi bize hep. MAŞALLAAAAAAAH sana...

nec canım çok geçmiş olsun
yazdıklarını okurken gözlerim doldu inan ki.
lütfen dikkat et kendine ilaçlarını ne olursa olsun iç dinlen.
Allah bebişini ve seni korusun.

arkadaşlar selamlar,
cuma günü kontrole gidicem merak ediyorum ne testleri yağılacak ve ultrason alttan mı göbekten mi bakılacak?
bilgisi olan var mı?????

sesi merhaba
canım ultrason kesinlikle karından yapılacak. için rahat olsun.
yapılacak tesltrde kan testi. şekere ve kan değerlerine bakılıyor.

pinarcım sen hepimizin umudusun, onca zorluğa rağmen seni bırakmayan bebeğin hiçbirşeyin imkansız oomadığını, karamsarlığa alsa yer olmadığını gösterdi bize hep. MAŞALLAAAAAAAH sana...
canım benim bizim kuzucuklarımız Rabbim mucizeleri
Rabbimin min emanetleri yine Rabbime emanetler Allahın izni le alacağız kucağımıza ben çok inanıyorum herşey çok güzel olacak Allahın izni ile.

Ah canım benim inşallah biran önce geçer baya kilo vermişsin dualarım seninle canım inşallah biter

arkadaşlar selamlar,
bilgisi olan var mı?????
Canım ultrason göbekten bakılacak . Tsh - şeker - kreatenin -toxoplazma vs. gibi şeylere bakılacak diye biliyorum bende h.sonu gittiğimde bu testleri istediler benden bende daha önce yaptırmıştım verdim doktora başka bişey istemedi

Canım geçmiş olsun Rabbim o korkuyu bidaha yaşatmasın inşallah Sen bol bol dinlen canım hep pozitif ol arada bebeğinle konuş anneciğini üzme sakın de

ya kızlar gerçi daha öncede sordum ama cvp gelmedi özellikle istanbuldaki arakadaşlar kim hangi hastaneye gidiyor bunları da paylaşsak en azından birbirimize yardımcı oluruz mesela ben gittim biyere ama memnun kalmadım şimdi yeni bir hastane araştırıyorum da :26:

canım çok geçmiş olsun.bende çok yaşadım kanamayı canını sıkma ben bu kanamalar yüzünden doktorumu ve hastanemi değiştirdim sadece kadın doğum olan özel hastaneye gidiyırum.banada doktorum bakmadı.benimkide senin kadar az değil di 2 gün adet görmüş kadar sürdü.bende bol bol dinlendim.sende dinlen.

evet canım keşke her hafta gide bilsek.ama çocuğa zararlı.napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…