- 17 Şubat 2011
- 404
- 223
çok şükür canım nasıl sevindim anlatamam ben sana bir şey diyeyim mi senin kuzun karakter olarak çok güçlü olacak ...maaşallah size :)
benim ki de 4 gün geriden geliyormuş yani normalde bugün 8. hafta 1 günlük ultrasona göre... ama bazen bir sonraki ultrasonda aradaki fark kapanabiliyormuş yani çok önemli değil ....ufaklık iyidir herhalde arada beni istifra ettiriyor ama hakkını yemiyeyim kuzumun bir gün ara veriyor hep :) canım doktora gidince görünce rahatlıyorum ancak aradan bir hafta geçince acaba her şey yolunda mıdır diyorum, doktorum arada uğra bakalım dedi haftaya cumartesi yanına uğramayı düşünüyorum ....:)
cloudyl merhaba
sende aynı benim gibisin.
doktorumun 15 günde verdiği hiç bir randevuya zamanında gitmedim. ben süreyi 10 güne indirdim. doktor her gidişimde bişey mi oldu diye sordu yok dedim bebeğimi özledim geldim.
tabi birgün azar işittim. stres yapma diye ama o kadar.
tek bir randevuya zamanında gittim. o da 1 haftalık bir süre içinde olduğu için. :)))))))))))))
sanırım her annede bu var. benim tek korkum şu missed abortus varmış ya bozulmuş gebelik ve hiç bir beliritiside yokmuş. ondan çok korkuyordum. ama bu durum erken haftalarda oluyormuş. Artık bunu düşünmek istemiyorum.