2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

ben geldim dr.dan bebeğim yerine yerleşmiş kalp atışları da başlamış dedi dr.ama dinletmedi erken biraz haftaya gel dinleyelim dedi...5+6 gözüktü ultrasonda ama aslında 6+0 geriden mi gidecek acaba?? yoksa normal mi bilemedimm bu 1 günlük farkk

maşallah canım gözün aydın :nazar::emir_bebek::nazar: kafana takma sakın benimki de maşallah 1 gün önde gidiyordu ultrasona göre doktora gittiğimde 6+0 olması lazımdı sata göre ama 6+1 demişti ve ben 3 kez sormuştum :KK1: bir arkadaşında 4 gün gerideydi ama 1 ay sonraki kontrolünde tam gününde ilerlemişti olabiliyor yani bakalım bu kez ne diyecekler bende onu merak ediyorum :KK52:

ben geldim dr.dan bebeğim yerine yerleşmiş kalp atışları da başlamış dedi dr.ama dinletmedi erken biraz haftaya gel dinleyelim dedi...5+6 gözüktü ultrasonda ama aslında 6+0 geriden mi gidecek acaba?? yoksa normal mi bilemedimm bu 1 günlük farkk

benim de son adet tarihime göre 4 gün geride ama hiç dert etmeye değmez bence sonuçta bizimkiler tüp bebek ve normala hesaplamalarda bile 3 gün kayabiliyor...

kyr cım bende bilgilerimi tamamlayayım 15 eylül sat muhtemel doğum tarihi 22 haziran bildiğin gibide ikizz eklersen sevinirimm :KK34::KK34:

armut gibi hafif çıktı ama bu gaz da olabilir ben de her gün bakıyorum büyümüş mü diye ama büyümüyor :KK43:( bir an önce hamiş kıyafeti almak istiyorum :))))))) 15 .haftadan sonra çıkar herhalde

bende de aynı ama çıkmasını çok istiyorum çıkarsa kendimi hamile gibi daha çok hissedicem gibi geliyorr 15. haftalarda çıkmaya başlarsa benim az kalmış:21::KK9::KK9:

bende de aynı ama çıkmasını çok istiyorum çıkarsa kendimi hamile gibi daha çok hissedicem gibi geliyorr 15. haftalarda çıkmaya başlarsa benim az kalmış:21::KK9::KK9:

benim çıktı ve pantalonlarımın hiçbiri olmadığı için gidip hamile pantalonu aldım, ama gaz yada tedavideki ilaçlardan dolayı da şişmiş olabilir tabi bilmiyorum :)

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziran:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziran:nazar:
myra272.deneme17eylül24haziran:nazar:
elon311.deneme22eylül28haziran:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziran:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziran:nazar::nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziran:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekim:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuz:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz:nazar:
nimessay15eylül:nazar:
porter321.deneme5eylül11haziran:nazar:
breshka18ekim24temmuz:nazar:
CARMENNN302.deneme26ekim:nazar:
kyr313.deneme1kasım8ağustos:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustos:nazar:
sesiler1.deneme10ekim:nazar:

Son düzenleme:
Slmmm herkese, nasılsınız bakalım 2012 yılının güzel anne adayları?
Listeye +kaç kilo ekledim isteğiniz üzerine, çok da mantıklı geldi, çok kilo almışsak burada görmek daha etkili olur, kontrol etmeyi destekler...
Ben bugün evde keyif yapıyorum, ayyy ne zor birşeymiş bu süre, hep söylüyordu kızlar, içimden amannnn hamile olduğumu duyayım takar mıyım birşeyi diyordum ama kazın ayağı öyle değilmiş:))))
Deli gibi oldum, habire kendime ordalar korkma, bak 10gün sonra göreceksin sakin ol diyorum, çünkü aklımın içinde bir ses oradalar mı acaba? Ne oluyor acaba? Neden hiç his yok? diye cevapsız sorular soruyor. Valla Allah hepimizin yanında, yardımcısı olsun zor iş anne olmaya çalışmak:)))
Gerçi bunu duyan anneler de oooo bunlar ne ki bir de doğurduktan sonra görün diyor:)))

armut gibi hafif çıktı ama bu gaz da olabilir ben de her gün bakıyorum büyümüş mü diye ama büyümüyor :KK43:( bir an önce hamiş kıyafeti almak istiyorum :))))))) 15 .haftadan sonra çıkar herhalde
gazdır o gaz :KK9: bende de oluyor özellikle yemekten sonra :KK1: ama bende biran önce hamile badileri falan varya onlardan giymek istiyorum :KK16:

maşallah canım senin az kalmış evet çıkar yakında :KK34:

benim çıktı ve pantalonlarımın hiçbiri olmadığı için gidip hamile pantalonu aldım, ama gaz yada tedavideki ilaçlardan dolayı da şişmiş olabilir tabi bilmiyorum :)
hadi yaaa kaçıncı haftandasınki sen kuzum ay ne güzel :KK16:hatıladığım kadarıyla 1 hafta falan vardı aramızda ama :44: Gerçi benim ilaçların verdiği şişkinlikler yeni geçiyor gaz falan da olunca arada benimde hafif bir çıkıntı oluyor :KK1:

Son düzenleme:
Slmmm herkese, nasılsınız bakalım 2012 yılının güzel anne adayları?
Listeye +kaç kilo ekledim isteğiniz üzerine, çok da mantıklı geldi, çok kilo almışsak burada görmek daha etkili olur, kontrol etmeyi destekler...
Ben bugün evde keyif yapıyorum, ayyy ne zor birşeymiş bu süre, hep söylüyordu kızlar, içimden amannnn hamile olduğumu duyayım takar mıyım birşeyi diyordum ama kazın ayağı öyle değilmiş:))))
Deli gibi oldum, habire kendime ordalar korkma, bak 10gün sonra göreceksin sakin ol diyorum, çünkü aklımın içinde bir ses oradalar mı acaba? Ne oluyor acaba? Neden hiç his yok? diye cevapsız sorular soruyor. Valla Allah hepimizin yanında, yardımcısı olsun zor iş anne olmaya çalışmak:)))
Gerçi bunu duyan anneler de oooo bunlar ne ki bir de doğurduktan sonra görün diyor:)))
:))) tatlı telaşlar bunlar kuzucum keseler kalp atışı ve diğerleri sanırım bitmeyecek doğuma kadar....
sağlıkla bir alsak kucağımıza çeksek mis kokularımızı içine ...
hoş gene bitmeyecek bu endişeler ama koynumuzda olacak kuzularımız hiç olmazsa...

kızlar ben yanlış bakmışım zaten 5+6 mışım boşa pimpirik yapmışımmm...

göbek meselesine gelince bnm hafif var ama ilaçlardan dolayı vardı zaten...yani çıkan bişey yok şu anda ama 1-0 yenik başladık bu minik göbeklerle sanırım çoookkk şişerizz ki ben adanada oturan biri olarak temmuzun son günllerinde yapacağım doğumuve kendimi sıcaklarda düşünemiyorum şu an...çok çok zor olacak ama hiç önemli değil tabi...

bu arada normal yaşamınıza devam ediyor musunuz yani temizlik,yemek,ütü yapıyor musunuz ben kendimi şu çivilediğim yataktan yavaş yavaş kaldırmak istiyorumm

canım bende ismimi listeye yazırmak istiyorum ama 12 haftalıktan sonra.bende ikizlere hamileyim.her anne gibi korkuyorum 12 haftalığa kadar.şimdi 10 haftalık hamileyim çok fazla vesvese yapıyorum.hep içimden diyorum ki : keşke hareketlerini hissetsemde panikliğim geçse.haftaya 11 haftalık konturolüm var heycanla onu bekliyorum.ben sizi her gün takip ediyorum ama yorum yazmıyorum yoksa bende sizin yakından takipçinizim.

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziran:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziran:nazar:
myra272.deneme17eylül24haziran:nazar:
elon311.deneme22eylül28haziran:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziran:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziran:nazar::nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziran:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekim:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuz:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz:nazar:
nimessay15eylül:nazar:
porter321.deneme5eylül11haziran:nazar:
breshka18ekim24temmuz:nazar:
CARMENNN302.deneme26ekim:nazar:
kyr313.deneme1kasım8ağustos:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustos:nazar:
sesiler1.deneme10ekim:nazar:

beni neden sildin cnm ya:)yaş 31,2.denemem sat 17 ekim doğum 23 temmuz

canım benimde pantolonlarım olmuyor ama bebekten değil tedavi sırasında aldığım ilaçlardan dolayı 3 kilo aldım:KK17::18: ondanda elbise giymek zorunda kalıyorm:KK9::KK9:

göbek meselesine gelince bnm hafif var ama ilaçlardan dolayı vardı zaten...yani çıkan bişey yok şu anda ama 1-0 yenik başladık bu minik göbeklerle sanırım çoookkk şişerizz ki ben adanada oturan biri olarak temmuzun son günllerinde yapacağım doğumuve kendimi sıcaklarda düşünemiyorum şu an...çok çok zor olacak ama hiç önemli değil tabi...

bu arada normal yaşamınıza devam ediyor musunuz yani temizlik,yemek,ütü yapıyor musunuz ben kendimi şu çivilediğim yataktan yavaş yavaş kaldırmak istiyorumm

ben ütü yapıyorum, toz alıyorum arada yemek yapıyorum yerleri elimle değil vileda ile siliyorum ( kovayı çok az doldurarak kaldırıyorum) tabi süpürecek birini bulursam :))) ama elektrik süpürgesi tutmuyorum .. hafif işler yapıyorum yani bunları da hepisni aynı gün değil dinlenerek mola vererek yapıyorum çünkü 12. haftaya kadar dikkatli olmamız gerekiyor ....

canım benimde pantolonlarım olmuyor ama bebekten değil tedavi sırasında aldığım ilaçlardan dolayı 3 kilo aldım:KK17::18: ondanda elbise giymek zorunda kalıyorm:KK9::KK9:

evet tedaviden dolayı ben de 2.5 kg aldım 8 haftalık hamileyim 1.5 kilo da 1 ayda aldım, benimde pantolonların hiç biri olmuyor ....

ben önceki hamileliğimde kullanmıştım neccim inci tanesi gibi birşeydi parmağınla içeri ittiriyorsun ama bunda biraz uzanmak gerekiyor jele göre daha katı olduğu için daha geç çözünüyor ve jel gibi yine kalanı geri geliyor. 2li test sonucuna sevindim ultrason ölçümü iyi olunca zaten kanda da iyi oluyormuş sonuçlar bizimde ayın 15inde kısmetse şimdi 11 haftalığım :nazar:

Gözün aydın canım maşallah diyelim inşallah kan sonuçlarında güzel çıkar sen hiç endişelenme :KK16: Progestanı bende kullanıyorum doktor bana 3.ay boyunca kullanacaksın dedi hatta günde 3 kere kullanıyorum :KK34:

oyyy maşallah canım yaa bizde h.sonu gideceğiz inşallah miniğimin sesini duymaya çok heyecanlanıyorum valla :KK53:

canlarım yaa birşey daha sorcam bu progestanı ben çok ileri itemiyorum sanki.. jel zaen uzundu gidiyordu bu ilaçta gereken yere götürüyor mudur hormonu?

kızlar yaa karnı çıkmaya başlayan varmı :26:

cnm benim pantolanlarım tam kapanmıyor kilitli iğneyle tutturuyorum herkes karnın büyüdü diolar heralde büyümeye başladı:KK1:

cnm ben yemeği transferden beri yapmıyorum saolsun annem yapıyor her gün.. temizlik yapmadım ama ütü yapıyorum.. her ne kadar dikkat etmeye çalışsakta çalışınca kolay oluyor.. okuldayım sürekli ayakta, yorucu oluyor tabi ama evde dinlenebildiği kadar dinleniyorum..yani tü yorunluğu işle ilgili.. evde nerdeyse bulaşık makinasını bile doldurmuyorum..evde şımarıp işte şımaramayanlardanım yani :KK34:

Son düzenleme:
ben ütü yapıyorum, toz alıyorum arada yemek yapıyorum yerleri elimle değil vileda ile siliyorum ( kovayı çok az doldurarak kaldırıyorum) tabi süpürecek birini bulursam :))) ama elektrik süpürgesi tutmuyorum .. hafif işler yapıyorum yani bunları da hepisni aynı gün değil dinlenerek mola vererek yapıyorum çünkü 12. haftaya kadar dikkatli olmamız gerekiyor ....

Birde ben kendimi anlatayım:hamile olmadan önce ne yapıyorsam hepsini ,transfer gunü ertesi de dahil fulll aynı tempo hayatıma devam: ev temizliğinden tut yemeğine,istanbulun berbat trafiğinde hergün en az 1 saat direksiyon basında olmaya,1.sınıfa giden oğlumun hergunki okul ve ders yapma maceralarına kadar yogun bı sekilde devamdayim....tabi kendi çapımda dikkat ediyorum...bazan hamilemiyim diye inanamıyorum kendime buyuzden arkadaslar:26:

evet tedaviden dolayı ben de 2.5 kg aldım 8 haftalık hamileyim 1.5 kilo da 1 ayda aldım, benimde pantolonların hiç biri olmuyor ....

bende 1 ayda 1 kilo aldım hemde benim ikiz olmasına rağmen üzülüyodum çok mu alıyorum die nese çok almamışımm:KK53::KK53:

X