2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

hoşbuldum canım :)m
evet transfer günüme göre söylemiştim.
son adet tarihim 29 ekimdi. yani şimdi 5 haftalık öylemi ?
tüp bebekte transfer tarihi hamilelik başlangıcı olmuyor mu?

bugun 5+2 sin cnm aramızda 3 gün var:))

çok sevindim allah sonuna erdirsin canım sağlıkla kucağınıda alırsın inşallah

herkese merhaba güzel anne adayları
son yazılanları okudum. ama maalesef bu vesveseler hiç bitmeyecek.
daha işin başından beri başladık tuttu mu tutmadı mı,belirti var mı yok mu, dış gebelik mi değil mi, kese var mı yok mu, varsa boş mu dolu mu, doluysa kalbi atıyor mu, her ultrasonda bakıyoruz yaşıyor mu, ikili test sonucu ne olacak.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,vb. doğuma kadar böyleyiz ben bunu anladım.

çok şükür 13. haftamı doldurdum ikili test sonucumda problem yok ama maalesef doktordan her geldikten 1 hafta sonra bende beynimi kemiren kuruntular başlıyor.
neler mi yapıyorum!!!
mide bulantım azaldı acaba bebeğime bişey mi oldu, sürekli karnımı ve göğüslerimi kontrol ediyorum değişiklik var mı diye.rüyalarıma yorum yapıyorum. daha neler neler
Allah yardımcımız olsun kızlar annelik çok zor anne adayı olmak daha da zormuş.
Allah bebişlerimizi ve aklımızı korusun.

Gözün aydın canım maşallah diyelim inşallah kan sonuçlarında güzel çıkar sen hiç endişelenme Progestanı bende kullanıyorum doktor bana 3.ay boyunca kullanacaksın dedi hatta günde 3 kere kullanıyorum

oyyy maşallah canım yaa bizde h.sonu gideceğiz inşallah miniğimin sesini duymaya çok heyecanlanıyorum valla

kyrcım canım arkadaşım aramıza hoşgeldin, sağlıklı bir hamilelik gçirmen dileği ile sevgiler, sizi öpüyoruz
biz sana daha önce hoşgeldin demiştik bile :))))))))))
Cnmmm yeni gördüm önceki mesajını, ikisine birden cevabım HOŞBULDUK:)))

hoşgeldinizzzz sefalarr getirdinizzzz :)) 588 kaçıncı gün değeri yani canım 12. gün mü? benim 14. ün 632ydi..
Hoşbulduk arkadaşım, ahh ne bekledik buraya gelemk için... Geldik sonunda:)))
Benim değerlerim; 10.gün 227 12.gün 588 çıktı. Bugün doktorumla görüştüm, çok sevindi, bu değerler ikize işaret ama ultrasonda asıl belli olur o güne kadar birşey söylemeyelim dedi. Aslına bakarsan kalbim Rabbimden hayırlısından başka birşey dilemiyor. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

hoş geldiniz canım keyfini yaşama vskti şimdi yaaşasınnnn
Hoşbulduk cnmmm benimmm... Sayende ikiz gebeliğe doğru emin adımlarla ilerliyorum:)))) Randevumu da aldım bugün 17.aralık buluşma tarihimiz, bakalım neler yaşayacağız...

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz
sinem25281.deneme
nec86251.deneme8eylül13haziran
aymutu294.deneme14eylül20haziran
myra272.deneme24haziran
elon311.deneme
hayalimmm271.deneme24eylül30haziran
sevinc851.deneme
hayela89232.deneme
muhhanim2.deneme6eylül12haziran
dilaha273.deneme
Nazlic261.deneme
AliasBlue301.deneme5ekim
baharugur403.deneme
perla1344.deneme4ekim10temmuz
cloudly281.deneme13ekim19temmuz
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz
nimessay15eylül
porter
cancazim38
mucociko2.deneme
breshka18ekim24temmuz
Deren6251.deneme
CARMENNN302.deneme26ekim
kyr313.deneme1kasım8ağustos
ermer29ekim

Son düzenleme:
Herkese selam, geçmişi okuyup düzeltmeleri yaptım kızlar. Bu tabloya eklememiz gereken takip bilgisi var mı sizce? Biraz fikir verin bana nolur...

Bir de ben bizim topiği eklemiştim buraya direk ama pek gelen yok, yazan, paylaşan anneler belli? Hiç uğramamış olanları sileyim mi? Benim için de daha kolay olur diye düşündüm. Ama sizlerin de fikri önemli.

İnşallah, Allahın izniyle tüm hamileliğimizin sıkıntı ve sevinçlerini paylaşacağız burada, yolumuz uzun...
Rabbim hepimizin ve bebeklerimizin yanında olsun...

tablo için teşekkürler. emeklerine sağlık.
benim yaş 30.
1. deneme
birde 4 ağustos gösteriyor d.tarihi olarak.
hiç yazan olmamış olanlar var diyorsun onları sil bencede geldiklerinde isterlerse ekleme yaparsın.

Merhaba kyr,

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, inşallah hiç sorunsuz, süper bir hamilelikle kavuşursunuz bebek(ler)inize. Ben de ikiz bekliyorum, artık ilk 3 ayım geçti bu fikre biraz alıştım :)) Nasıl bakacaksın falan dediklerinde "sokağa atacak, satacak halimiz yok ya, bir tanesine nasıl bakılırsa ikisine de bakacağız bir şekilde" diyorum :)

Liste için ise ekstra bir fikrim yok, sadece kendi bilgilerimi tamamlayayım:. Yaşım 32, 1. deneme, SAT 5 eylül, doğum tarihi 11 haziran.

beni de eklermisiniz listeye 7+4. günüm bugün :)

biraz önce de yazdım ama beni de eklerseniz sevinirim. son adet 10 ekim ama drun söylediğine göre 7+4 günlük hamileyim. ilk denememizde tuttu rabbime çok şükür...

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM
pinar1202304.deneme14ekim20temmuz
sinem25281.deneme
nec86251.deneme8eylül13haziran
aymutu294.deneme14eylül20haziran
myra272.deneme24haziran
elon311.deneme22eylül28haziran
hayalimmm271.deneme24eylül30haziran
sevinc851.deneme
hayela89232.deneme
muhhanim2.deneme6eylül12haziran
AliasBlue301.deneme5ekim
perla1344.deneme4ekim10temmuz
cloudly281.deneme13ekim19temmuz
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz
nimessay15eylül
porter321.deneme5eylül11haziran
cancazim38
mucociko2.deneme
breshka18ekim24temmuz
Deren6251.deneme
CARMENNN302.deneme26ekim
kyr313.deneme1kasım8ağustos
ermer301.deneme29ekim4ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustos
sesiler1.deneme10ekim

önce seni tebrik etmek isterim ay birde ikizse ne güzel olur bence bu gün hastanede sıra beklerken ultrason odasından bir "ayyy inanmıyorum" çığlığı duydum :) meğer muayene olan kadın ikizlere hamile olduğunu öğrenmiş bir tane de kızı vardı yeni yeni yürüyen inş. sende bize yazarsın canım ikiz diye :))))
benim sat'ım 17 eylül bencede uğramayanları sil aramıza katılmak isteyenler zaten hemen bilgilerini veriyorlar hem belki artık yazışmak istemiyor olabilirler istedikleri zaman gelirler zaten göbişleriyle sanada kolaylık olur daha çok uzar bu liste allahın izniyle

kyrcım tabloya bence eklenmesi gereken bir bilgi yok , uğramayanlara gelince bence sil eğer sürekli gelmeye başlayan olursa zaten sana söylerler ekle diye....

Cnm benim değerlerime bakarak ikiz yorumu yaptı doktorum ama beklenti icinde olma olmayabilir dedi. İlk kontrole kadar bilemeyeceğim yani, hakkımızda hayırlısı. Sana katılıyorum, korkacak birsey yok, Rabbim kimseye kaldirabileceginden fazlasını vermez. Saglikla büyüsünler, saglikla doğsunlar insallah
sagol cnm hepimiz icin hayırlı yazılar yazsın Rabbim. Biz 1 bebek diye çıktık yola, Rabbim 2 derse boynum kıldan ince))
Ben de çıkardım cnm ugramayanlari, dediğin gibi geldiklerinde ekleriz.

bence ikiz annelerine çift boncuk koyabilirsin kyrcım hem biz de anlarız kimler ikizlere hamile diye hem de nazar değmesin bebeklere dimi ama:)))

ay cok güldürdün beniii..ben kese görünecek mi kısmındayım şuan yarın kontrole gidecem inşallah bir sonraki aşamaya geçebilirim de kalbi atacak mı diye heyecanla beklerimmm..:)) transfer sonrası beklemek kolaymış meğersemmmm:)) bu bekleyiş daha bi zorrr...

ellerine sağlık hiçbir eksik yok bence ....kızlarda sölemiş bence de gelmeyenleri sil isteyeni eklersinn

Günaydın Güzel anne aayları

liste çok güzel eksik yok. ayrıca ikiz bekleyen anneler için çift boncuk fikrine katılıyorum.
belki şu yapılabilir. listede sadece bebekle ilgili bilgiler yazılı bizimle ilgili bir iki şey eklesek nasıl olur. mesela alınan kilo miktarı, normal yada sezeryan doğum mu gibi. yada başka bir şey.

bu arada kayracım listede benim yaşım yazmıyor . yaşım 31 . listeye eklersen sevinirim.

ben geldim dr.dan bebeğim yerine yerleşmiş kalp atışları da başlamış dedi dr.ama dinletmedi erken biraz haftaya gel dinleyelim dedi...5+6 gözüktü ultrasonda ama aslında 6+0 geriden mi gidecek acaba?? yoksa normal mi bilemedimm bu 1 günlük farkk

canım benim de öyle, tüp bebek merkezine göre bugün 8+1 günlük, doktorun ilk hesabına göre 8 haftalık, ama ultrason görüntüsüne göre 7+3 günlük yani 4 gün geriden geliyor, bu tip farklılıklar olabiliyormuş doktorum bana önemli olan bebeiğin büyüklüğü dedi, şu ultrason kağıtlarında CRL diye bir ölçüm var baş popo mesafesini ölçüyorlar bu değere göre saptanan hafta baz alınıyomuş. senin 1 günlük fark benim 4 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…