hoşbuldum canım :)m
evet transfer günüme göre söylemiştim.
son adet tarihim 29 ekimdi. yani şimdi 5 haftalık öylemi ?
tüp bebekte transfer tarihi hamilelik başlangıcı olmuyor mu?
Canım arkadaşlarımmm, biz geldik... Bugün 2.testimi de aldım sonucum 588 çıktı... Ben de sizinleyim bundan sonra inşallah... Bugüne kadar hep tedbirli davrandım buraya yazmak için ama artık rahatça yazabiliyorum çünkü ben de HAMİLEYİMMM...
Gözün aydın canım maşallah diyelim inşallah kan sonuçlarında güzel çıkar sen hiç endişelenmearkadaşşlar merhaabaaa yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzz... biz de bugün ikili test için doktorumuza gittik.. ultrasonda Rabbime bin şükür meleğiiz iyidi.. ense kalınlığı, burun kemiği vs. bakıldı. kan testi haftaya açıklancak inşallah onda da sıkıntı yoktur.. dualarınızı bekliyorum.. doktor bir yerde kanama alanı gördü korkma dedi, her hamilelikte böyle oluruş herkeste kanama olmazmış.. crinone jelim bitmek üzereydi progestan kullan dedi.. inşallah kanama olmadan geçer günlerimiz.. Allahım hepimizin meleklerini korusun.. hee bi de doğum tarihi 15 haziran demişti bu sefer 13ü dedi.. kyrcım yeni annemizzzzz listede değiştirir misin??
kızlar selam ,
bugün kendi doktorumuza gittik, babasıyla tanıştı kuzum, kalp atışlarını dinledik çok şükür her şey yolunda, doktorum bebeiğimizin uzun boylu olacağını söyledi :)))
artık ocağın ilk haftası ense kalınlığı ölçülecek burun kemiğine bakılacak ve ikili test yapılacak kısmetse, şubatın ilk haftası da cinsiyetine bakacak kısmetse ayy çok heyecanlı, rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin işallah
kyrcım canım arkadaşım aramıza hoşgeldin, sağlıklı bir hamilelik gçirmen dileği ile sevgiler, sizi öpüyoruz
Cnmmm yeni gördüm önceki mesajını, ikisine birden cevabım HOŞBULDUK:)))biz sana daha önce hoşgeldin demiştik bile :))))))))))
Hoşbulduk arkadaşım, ahh ne bekledik buraya gelemk için... Geldik sonunda:)))hoşgeldinizzzz sefalarr getirdinizzzz :)) 588 kaçıncı gün değeri yani canım 12. gün mü? benim 14. ün 632ydi..
Hoşbulduk cnmmm benimmm... Sayende ikiz gebeliğe doğru emin adımlarla ilerliyorum:)))) Randevumu da aldım bugün 17.aralık buluşma tarihimiz, bakalım neler yaşayacağız...hoş geldiniz canım keyfini yaşama vskti şimdi yaaşasınnnn
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | CİNSİYET | İSİM | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | |||
sinem25 | 28 | 1.deneme | |||||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | |||
myra | 27 | 2.deneme | 24haziran | ||||
elon | 31 | 1.deneme | |||||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | |||
sevinc85 | 1.deneme | ||||||
hayela89 | 23 | 2.deneme | |||||
muhhanim | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | ||||
dilaha | 27 | 3.deneme | |||||
Nazlic | 26 | 1.deneme | |||||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | ||||
baharugur | 40 | 3.deneme | |||||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | |||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | |||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | |||
nimessay | 15eylül | ||||||
porter | |||||||
cancazim38 | |||||||
mucociko | 2.deneme | ||||||
breshka | 18ekim | 24temmuz | |||||
Deren6 | 25 | 1.deneme | |||||
CARMENNN | 30 | 2.deneme | 26ekim | ||||
kyr | 31 | 3.deneme | 1kasım | 8ağustos | |||
ermer | 29ekim |
Herkese selam, geçmişi okuyup düzeltmeleri yaptım kızlar. Bu tabloya eklememiz gereken takip bilgisi var mı sizce? Biraz fikir verin bana nolur...
Bir de ben bizim topiği eklemiştim buraya direk ama pek gelen yok, yazan, paylaşan anneler belli? Hiç uğramamış olanları sileyim mi? Benim için de daha kolay olur diye düşündüm. Ama sizlerin de fikri önemli.
İnşallah, Allahın izniyle tüm hamileliğimizin sıkıntı ve sevinçlerini paylaşacağız burada, yolumuz uzun...
Rabbim hepimizin ve bebeklerimizin yanında olsun...
Herkese selam, geçmişi okuyup düzeltmeleri yaptım kızlar. Bu tabloya eklememiz gereken takip bilgisi var mı sizce? Biraz fikir verin bana nolur...
Bir de ben bizim topiği eklemiştim buraya direk ama pek gelen yok, yazan, paylaşan anneler belli? Hiç uğramamış olanları sileyim mi? Benim için de daha kolay olur diye düşündüm. Ama sizlerin de fikri önemli.
İnşallah, Allahın izniyle tüm hamileliğimizin sıkıntı ve sevinçlerini paylaşacağız burada, yolumuz uzun...
HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİM YAŞ K. DENEME SAT D.TARİHİ CİNSİYET İSİM pinar1202 30 4.deneme 14ekim 20temmuz sinem25 28 1.deneme nec86 25 1.deneme 8eylül 13haziran aymutu 29 4.deneme 14eylül 20haziran myra 27 2.deneme 24haziran elon 31 1.deneme hayalimmm 27 1.deneme 24eylül 30haziran sevinc85 1.deneme hayela89 23 2.deneme muhhanim 2.deneme 6eylül 12haziran dilaha 27 3.deneme Nazlic 26 1.deneme AliasBlue 30 1.deneme 5ekim baharugur 40 3.deneme perla1 34 4.deneme 4ekim 10temmuz cloudly 28 1.deneme 13ekim 19temmuz bbeydam 30 1.deneme 15ekim 21temmuz nimessay 15eylül porter cancazim38 mucociko 2.deneme breshka 18ekim 24temmuz Deren6 25 1.deneme CARMENNN 30 2.deneme 26ekim kyr 31 3.deneme 1kasım 8ağustos ermer 29ekim
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | CİNSİYET | İSİM | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | |||
sinem25 | 28 | 1.deneme | |||||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | |||
myra | 27 | 2.deneme | 24haziran | ||||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | |||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | |||
sevinc85 | 1.deneme | ||||||
hayela89 | 23 | 2.deneme | |||||
muhhanim | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | ||||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | ||||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | |||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | |||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | |||
nimessay | 15eylül | ||||||
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | |||
cancazim38 | |||||||
mucociko | 2.deneme | ||||||
breshka | 18ekim | 24temmuz | |||||
Deren6 | 25 | 1.deneme | |||||
CARMENNN | 30 | 2.deneme | 26ekim | ||||
kyr | 31 | 3.deneme | 1kasım | 8ağustos | |||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | |||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | ||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim |
Cnm benim değerlerime bakarak ikiz yorumu yaptı doktorum ama beklenti icinde olma olmayabilir dedi. İlk kontrole kadar bilemeyeceğim yani, hakkımızda hayırlısı. Sana katılıyorum, korkacak birsey yok, Rabbim kimseye kaldirabileceginden fazlasını vermez. Saglikla büyüsünler, saglikla doğsunlar insallahMerhaba kyr,
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, inşallah hiç sorunsuz, süper bir hamilelikle kavuşursunuz bebek(ler)inize. Ben de ikiz bekliyorum, artık ilk 3 ayım geçti bu fikre biraz alıştım :)) Nasıl bakacaksın falan dediklerinde "sokağa atacak, satacak halimiz yok ya, bir tanesine nasıl bakılırsa ikisine de bakacağız bir şekilde" diyorum :)
Liste için ise ekstra bir fikrim yok, sadece kendi bilgilerimi tamamlayayım:. Yaşım 32, 1. deneme, SAT 5 eylül, doğum tarihi 11 haziran.
sagol cnm hepimiz icin hayırlı yazılar yazsın Rabbim. Biz 1 bebek diye çıktık yola, Rabbim 2 derse boynum kıldan inceönce seni tebrik etmek isterim ay birde ikizse ne güzel olur bence bu gün hastanede sıra beklerken ultrason odasından bir "ayyy inanmıyorum" çığlığı duydum :) meğer muayene olan kadın ikizlere hamile olduğunu öğrenmiş bir tane de kızı vardı yeni yeni yürüyeninş. sende bize yazarsın canım ikiz diye :))))
benim sat'ım 17 eylül bencede uğramayanları sil aramıza katılmak isteyenler zaten hemen bilgilerini veriyorlar hem belki artık yazışmak istemiyor olabilirler istedikleri zaman gelirler zaten göbişleriylesanada kolaylık olur daha çok uzar bu liste allahın izniyle
herkese merhaba güzel anne adayları
son yazılanları okudum. ama maalesef bu vesveseler hiç bitmeyecek.
daha işin başından beri başladık tuttu mu tutmadı mı,belirti var mı yok mu, dış gebelik mi değil mi, kese var mı yok mu, varsa boş mu dolu mu, doluysa kalbi atıyor mu, her ultrasonda bakıyoruz yaşıyor mu, ikili test sonucu ne olacak.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,vb. doğuma kadar böyleyiz ben bunu anladım.
çok şükür 13. haftamı doldurdum ikili test sonucumda problem yok ama maalesef doktordan her geldikten 1 hafta sonra bende beynimi kemiren kuruntular başlıyor.
neler mi yapıyorum!!!
mide bulantım azaldı acaba bebeğime bişey mi oldu, sürekli karnımı ve göğüslerimi kontrol ediyorum değişiklik var mı diye.rüyalarıma yorum yapıyorum. daha neler neler
Allah yardımcımız olsun kızlar annelik çok zor anne adayı olmak daha da zormuş.
Allah bebişlerimizi ve aklımızı korusun.
ben geldim dr.dan bebeğim yerine yerleşmiş kalp atışları da başlamış dedi dr.ama dinletmedi erken biraz haftaya gel dinleyelim dedi...5+6 gözüktü ultrasonda ama aslında 6+0 geriden mi gidecek acaba?? yoksa normal mi bilemedimm bu 1 günlük farkk