oh maşallahhhh...allahın izniyle bişey olmaz korkma...kaç haftalıksın ben bu ikili test ne zaman yapılıyor merak ediyorumda..
amin inşallah o günleride görürüzzz....
bulantın ne zaman başladı şu an kaç haftalıksın cnm
Canım arkadaşlarımmm, biz geldik... Bugün 2.testimi de aldım sonucum 588 çıktı... Ben de sizinleyim bundan sonra inşallah... Bugüne kadar hep tedbirli davrandım buraya yazmak için ama artık rahatça yazabiliyorum çünkü ben de HAMİLEYİMMM...
kyrcım canım arkadaşım aramıza hoşgeldin, sağlıklı bir hamilelik gçirmen dileği ile sevgiler, sizi öpüyoruz
Canım arkadaşlarımmm, biz geldik... Bugün 2.testimi de aldım sonucum 588 çıktı... Ben de sizinleyim bundan sonra inşallah... Bugüne kadar hep tedbirli davrandım buraya yazmak için ama artık rahatça yazabiliyorum çünkü ben de HAMİLEYİMMM...
Selam kızlar, bende 5+4 günlük hamileyim, perşembe.keseyi gördük,bu Perşembe de kalp atışına bakilcak ama beni vesveseler sardı ya kese boş olursa falan diye,allahım iyice sardım ...belirtim çok yok ondan heralde,inşallah sorunsuz ağlayoruz hepimiz 9 ayımızı
ahh canım sorma hepimizde oldu o korkular hala doktora gittiğimde ilk sorduğum kalbi atıyomu.Selam kızlar, bende 5+4 günlük hamileyim, perşembe.keseyi gördük,bu Perşembe de kalp atışına bakilcak ama beni vesveseler sardı ya kese boş olursa falan diye,allahım iyice sardım ...belirtim çok yok ondan heralde,inşallah sorunsuz ağlayoruz hepimiz 9 ayımızı
Selam kızlar, bende 5+4 günlük hamileyim, perşembe.keseyi gördük,bu Perşembe de kalp atışına bakilcak ama beni vesveseler sardı ya kese boş olursa falan diye,allahım iyice sardım ...belirtim çok yok ondan heralde,inşallah sorunsuz ağlayoruz hepimiz 9 ayımızı
ahh canım sorma hepimizde oldu o korkular hala doktora gittiğimde ilk sorduğum kalbi atıyomu.
şimdide ikili testlere takıldım nasıl çıkacak diye hemen dua okumata iyi şeyler düşünmeye güzel hayeller kurmaya çalışıyorum sende öyle yap hiç bir şey olmayacak Allahın izni ile yavrularımıza...
bu arada benim neredeyse 7. hafta bitiyo Allahın izni ile bende hiç belirti yok..
ahh canım sorma hepimizde oldu o korkular hala doktora gittiğimde ilk sorduğum kalbi atıyomu.
şimdide ikili testlere takıldım nasıl çıkacak diye hemen dua okumata iyi şeyler düşünmeye güzel hayeller kurmaya çalışıyorum sende öyle yap hiç bir şey olmayacak Allahın izni ile yavrularımıza...
bu arada benim neredeyse 7. hafta bitiyo Allahın izni ile bende hiç belirti yok..
canımm hamişliğin hayırlı olsunnn ahh ahh o vesveseleer.. Allaha bin şükür bu haftaya geldik ama inan sürekli ya öyle olursa ya böyle olursa.. kese, kalp atışı, ikili test ve daha sonraları.. Rabbime güvenip düşünmemek lazım ama bunu başarmak zor oluyor niyeyse.. inşallah iyi düşünüp Allahımıza emanetlerini koruması için bol bol dua etmeliyiz.. huzurlu, sağlıklı gebelikler geçiririz inşallah.. belirtiler bende de öyleydi mide bulantılarım bile 10. haftadan sonra başladı o yüzden onları yok diye stres yapma cnm normal yani..
Tam 5. Haftada gittim ben kese göründü 6. Haftada da gel kalp atışlarını görelim dedi,ağrılar bende adet dönemim itibariyle var özellikle sabahları,kanaman olmadıktan sonra hafif ağrılar normal canım...azıcık göğüslerim hassas hepsi o.....selametlebende 5+1 :) 3 gün var aramızda. ben daha gitmedim doktora 12 sinde çağırdı.
sen en azından keseyi görmüşsün ben nasıl dayanıcam bilmiyorum....
belirti olması gerekmiyor ki. herkeste farklı olabiliyormuş.
birkaç gündür kasıklarımda ve rahimde az ağrım var benimde.
bende çok korkuyorum........
Sagol canım,biraz fazla kötü haber okudum etkilendim ama artık bakmicam inşallah...hepsi yolunda gidecek,içimizdeki gercek sesi dinleyelim
nec kuzum sende ikili testten korkuyomuydun nereden çıktı bilmem atamadım aklımdan...pınarcım aynı dakikalarda yazmışız ama nerdeyse yazdıklarımız aynı.. aynı heyecanlar aynı korkular.. doktor ekrana bakıyor ben de stres.. ifadesi nasıl bir terslik mi var diye inceliyorum sonra hemen ekrana bakıp çok şükür görüyorum yavrumu.. Allahım meleklerimizi korusunnnnn
nec kuzum sende ikili testten korkuyomuydun nereden çıktı bilmem atamadım aklımdan...
çok şükür canım Allahın izni ile onlarda temiz çıkar darısı bizlere olsun inşallah...canımm ben neyden korkmuyorum kiultrasonda iyi görünce rahatladım gerçi ama kan testimde inşallah iyi çıkar..
aaa kesinlikle canım sakın sakın okuma.. bak bu topicte önceki sayfalarda söz verdik birbirimize öyle haberler okumucaz diye çok çok etkiliyor insanı.. şu an benimde merak ettiğim korktuğum şeyler var ama okumucamm.. müthiş etkiliyor hem bizler hem meleklerimizi.. iyi olacak diye düşünelim öyle olsun inşallahh.. dualarımızda unutmayalım birbirimizi..
bi de progestanı hazneye yerleştir dedi ben daha önce klomen tedavimde içiyordum.. bu sefer farklı.. bu şekilde kullanan var mı arkadaşlar? normal fitil gibi mi kullanıyoruz?