cnm günde 2kere kullanıyorum bide iğnem var sabahları vuruyorum günde 3kerede estrofem benim dondurulmuş embriyo transferi 2tane traansfer edildi
inşallah benimde öyle olur hamile olduğumu öğrendiğimden beri yatıyorum ben sadece vc ye yemeği bile yatakta yiyorum.az kaldı inşallah geçecek Allahın izni ile...aman dikkat et canım yat sakın fazla ayakta kalma benim diğer topiclerden bir arkadaşında durumu senin gibiydi bir süre yattı sonra ilaç falan kullandı şimdi doğumuna 70 gün falan var Allah şükürhayırlısıyla şu 12.haftayı bitirseydik yaa bende heran bişey olacak diye ödüm kopuyor :26:
kaç haftalık derken daha 12günlük bekleme dönemindeyim ALLAH söyletmiştir inşaallahikiz mi şimdi seninkaç haftalıksın ? iğne progesteron iğnesi sanırım bizim bi tanıdık da yapıyordu baya canı yanıyormuş ağır geliyordu demişti ben sadece folik asit elevit ve progestan kullanıyorum haftaya cumartesi ikinci kontrolüm için gideceğim o zaman başka bişey verirlermi bilmiyorum bu arada doktorum yeni onu da merak ediyorum tüp bebek merkezine gitmeyeceğim takip için işime yakın biyer buldum inşallah iyidir.
kızlar hamileliğinizin kaçıncı haftasındasındasınızve kaçkilo aldınız, haydi paylaşalım,
ben başlıyayaım tedaviyebaşlamadanönce 55 kg idim. 1 ay sonra hamileliğimi öğrendiğimde 57,5 olmuşum. şu anda 7 . hafta içindeyim. 59.2 olmuşum çok çabuk mu kilo alıyorum ne?
kızlar jel artıkları siyah geliyo böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldumu bide 4.günüm acil nolur
inş öyledir transferin ilk günüde peçeteye açık renkte kan gelmişti hemşire alet takıldığı için tahriş olmuş olabilir dedi bide pembe sıvıyla yıkıyolarmış orayı oda olabilirmişBu crinone vajina içini ve rahim ağzını tahriş edip ufak kanamalar yaratabiliyor. İnşallah budur size olan, ama zaten rahimden olsa kan şeklinde de görmeniz gerekirdi diye düşünüyorum.
inşallah canım sen gönlünü ferah tut Allahım meleklerimizi korusun onları bizlere bağışlasın inşallahinşallah benimde öyle olur hamile olduğumu öğrendiğimden beri yatıyorum ben sadece vc ye yemeği bile yatakta yiyorum.az kaldı inşallah geçecek Allahın izni ile...
kaç haftalık derken daha 12günlük bekleme dönemindeyim ALLAH söyletmiştir inşaallahkaç haftalıksın yazısını görünce duygulandım iğnem clexane0.4evet acayip yakıyo kan sulandırıcı galiba inşaallah kontrolünde herşey yolunda gider cnm kalp atımı için gideceksin galiba ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
inşaallah duyarsın o mucizee sesi inşaallahinşallah canım sen gönlünü ferah tut Allahım meleklerimizi korusun onları bizlere bağışlasın inşallah
ay canım ben seni test sonucunu öğrendin de hala jel falan kullanıyorsun sandım belki de Allah söylettiHakkında hayırlısı canım inşallah bi aksilik olmaz sende kavuşursun bebeğine yada bebeklerine
Evet canım ben kalp atışını gördüm çok şükür ama duyamamıştım şimdi doğuma kadar takip etmesini istediğim doktoru bulmaya çalışıyorum tabi miniğimin kalbinin sesini de çok merak ediyorum inşallah duyarım hayırlısıylaDarısı başına inşallah
merhaba arkadaşlar bende yeniyim aranızda. sonucumu pazartesi öğrendim. 16 günük hamileyim bende :)
konu başlığını görünce dayanamadım :)
arkadaşşlar merhaabaaa yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzz... biz de bugün ikili test için doktorumuza gittik.. ultrasonda Rabbime bin şükür meleğiiz iyidi.. ense kalınlığı, burun kemiği vs. bakıldı. kan testi haftaya açıklancak inşallah onda da sıkıntı yoktur.. dualarınızı bekliyorum.. doktor bir yerde kanama alanı gördü korkma dedi, her hamilelikte böyle oluruş herkeste kanama olmazmış.. crinone jelim bitmek üzereydi progestan kullan dedi.. inşallah kanama olmadan geçer günlerimiz.. Allahım hepimizin meleklerini korusun.. hee bi de doğum tarihi 15 haziran demişti bu sefer 13ü dedi.. kyrcım yeni annemizzzzz listede değiştirir misin??
arkadaşşlar merhaabaaa yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzz... biz de bugün ikili test için doktorumuza gittik.. ultrasonda Rabbime bin şükür meleğiiz iyidi.. ense kalınlığı, burun kemiği vs. bakıldı. kan testi haftaya açıklancak inşallah onda da sıkıntı yoktur.. dualarınızı bekliyorum.. doktor bir yerde kanama alanı gördü korkma dedi, her hamilelikte böyle oluruş herkeste kanama olmazmış.. crinone jelim bitmek üzereydi progestan kullan dedi.. inşallah kanama olmadan geçer günlerimiz.. Allahım hepimizin meleklerini korusun.. hee bi de doğum tarihi 15 haziran demişti bu sefer 13ü dedi.. kyrcım yeni annemizzzzz listede değiştirir misin??
cnm mrhb ohh maşallah sonuçlarn ıns temız cıkar ooo dogum tarihn yaklaşmışhadi hayrlısı.bulantılarm gecmedı bıtürlü hıc bısı yıyemıyorum cıkarmıyorum ama bulantım cok bızde 14 de gıdıcez doktora buarada görüşemıoz cnm
oh maşallahhhh...allahın izniyle bişey olmaz korkma...kaç haftalıksın ben bu ikili test ne zaman yapılıyor merak ediyorumda..arkadaşşlar merhaabaaa yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzz... biz de bugün ikili test için doktorumuza gittik.. ultrasonda Rabbime bin şükür meleğiiz iyidi.. ense kalınlığı, burun kemiği vs. bakıldı. kan testi haftaya açıklancak inşallah onda da sıkıntı yoktur.. dualarınızı bekliyorum.. doktor bir yerde kanama alanı gördü korkma dedi, her hamilelikte böyle oluruş herkeste kanama olmazmış.. crinone jelim bitmek üzereydi progestan kullan dedi.. inşallah kanama olmadan geçer günlerimiz.. Allahım hepimizin meleklerini korusun.. hee bi de doğum tarihi 15 haziran demişti bu sefer 13ü dedi.. kyrcım yeni annemizzzzz listede değiştirir misin??
kızlar selam ,
bugün kendi doktorumuza gittik, babasıyla tanıştı kuzum, kalp atışlarını dinledik çok şükür her şey yolunda, doktorum bebeiğimizin uzun boylu olacağını söyledi :)))
artık ocağın ilk haftası ense kalınlığı ölçülecek burun kemiğine bakılacak ve ikili test yapılacak kısmetse, şubatın ilk haftası da cinsiyetine bakacak kısmetse ayy çok heyecanlı, rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin işallah
cnm mrhb ohh maşallah sonuçlarn ıns temız cıkar ooo dogum tarihn yaklaşmışhadi hayrlısı.bulantılarm gecmedı bıtürlü hıc bısı yıyemıyorum cıkarmıyorum ama bulantım cok bızde 14 de gıdıcez doktora buarada görüşemıoz cnm
demek bu topiktede beraberiz artık,hoşgeldiiinnnnn....son adet gününe göre hesapla hamileliğini sanırım transfere göre söylüyorsun