2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Kızlar bir bebeğimiz daha doğdu. Nec dün gece saat 10da sezeryanla oğlunu dünyaya getirmiş. Allahtan sağlık diliyorum, analı babalı büyüsün inşallah...

canım sakın korkma. bak bu haftalara kadar gelmişsiniz bebişinle. düzelmeyecek bir sorun değilki
hadi bebeğini ve kendini üzme. gereken neyse yap. öpüyorum.

ayyyyy kızlar
kendi doğum tarihimi vereyim derken nec in doğum yağtığını öğrendim. çok heyecanlandım.
nec canım sağlıkla allah analı babalı büyümeyi ve büyütmeyi nasip etsin.

kızlar benimde kesin doğum tarihim 7 haziran. Allah ın izniyle bir aksilik olmazsa 7 Haziran sabahı sezeryana gireceğim . epidural istiyordum baştan ama artık korkmaya başladığım için tam uyumayı tercih edeceğim sanırım.

bebek çamaşırları için dalin in sıvı deterjanı tam doğru seçim. kokusu çok güzel kalıcı ve yumuşak. ayrıca yumuşatıcı zararlı diye kullanmadım ve kullanmayıda düşünmüyorun.

mrb lar öncelikle..merak ettiğim bi konu var.transfer sonrasında 5.gün yapılan e2 ve progesteron değerleri.. transferin öncesındeki değerlrimi yazayım önce progesteron 0.67 e2 değeri ise yüksekti hatrlayamıorum..trnasfer sonrası 5.gün değerlerim de şöyle progesteron 18.8 e2 de 298 yada 300 cıvarıydı onuda tam hatırlayamıorum..sizde durum ne yönde dün geceden beri netten bakıorum aklım karıstı bıraz..simdiden tesekkürler iyi gunler

merhaba arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı bu ay sadece oğlum kilo almış 1 kilo 1.900 gram olmuş 3 hafta önden gidiyo dedi gelişkin yapılı bi bebek dedi nasıl beslemişsin böyle bir kilo almış bu ay dedi 29.2 haftalığım normalde bebek 32 haftalık görünüyo ben normal doğum düşünüyodum ama bu gidişle normal olmaz heralde dr diyo tosuncuk geliyoo ben de dedim tüp bebekler gelişkin oluyomuş hormon iğnelerinden dolayı onunla alakası yok dedi yapısı böyle kızlar bide halini görseydiniz elleri kafasının altında keyif çatıyo oğlum 3 hafta sonra tekrar muayeneye çağırdı çocuğun hareketlerini izle dedi günde 10 defa hareket etmesi gerekiyo duymassan hemen gel dedi bekleme. bizden bu kadar teyzoşlarr yorumlarınızı bekliyoruz oğlumlaa

kızlar nec doğummu yapmış neccim gözüünüz aydıınn meleğiniz yuvanıza geldi darısı bizim başımıza inşallahhhh

tebrik ederim canım,yavrunu kucagına almışsın coook sevindim,darısı bizlerin başına inş.adıyla,anasıyla,babasıyla saglıkla büyüsün inş..:))

Nec tebrik ederim arkadaşım,darısı bizlerin başına sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah.

kyr teşekkür ederim listeye eklediğin için

muhhanim, ne güzel doğum tarihin belli olmuş, sağlıcakla doğmasını dilerim.

Masideaydn
arkadaşım bence kilolu olmasında bir sakınca yok, eğer şeker vs. hastalığın yoksa tabi, benim kızımda en son 1280 gr dı ptesi kontrolüm var bakalım ne kadar olacak :))

bu arada ptesi sorun olmazsa dr. doğum öncesi iznimi aktaracak, ileride izinler bana daha çok lazım olur diye aktarılmasını istiyorum inşallah tahlillerimde sorun çıkmaz, ayrıca bende sezeryanda genel anestezi istiyodum ama yavaş yavaş fikrim kaydı epidural istiycem sanırım, kızımı dr. dan sonra ilk gören ben olmak istiyorum. ama tabi cesaretimi toplayabilirsem :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle hayırlısı olsun, dilerim çok istediğin bebeğine kavuşursun. Bahsettigin 5.gun testini bana da yaptı doktorum, çok yapılan birşey olmadıgı icin netten ben de pek birşey bulamamistim. Keske o degerler birşey ifade etse ama inan bana gebelikle ilgili değil o degerler, zaten transferin 5.gunu gebelik varsa çok yeni ve bunu anlamak mümkün değil. Benim doktorum bunun bir kontrol olduğunu, o degerlerin çok yükselmesinin ohss olma riskini gösterdiğini, onceden önlem almak icin yaptığını söylemişti. Umarım işine yarar yazdıklarım.

anladım cok teskrler,hemsıre banada sölemıstı önlem ıcın oldugunu..ınsallah hersey yolundadır,iyi dileklerin teskrler cnm

günaydın kızlar nasılız bu gün bakalım?

biz iyiyiz allaha şükür zaman azaldıkca sabırsızlanmak mı heyecan mı yoksa korku mu değişik duygular içindeyim valla uyku filan uyuyamıyorum neyse azaldı iyice son 19 gün kaldı bitime bakalım bekleyecek mi kuzucum bu günlere kadar geldik çok şükür.

canımm çok şükür şeker testimiz iyi çıkmıştıı oğlum tosuncuk olacak dimekki. inşallah kontrolüün güzel geçer arkadaşıımm hepimizin bebeğine sağlıklı ömürler versiiinnn

merhaba annecikler
geri sayımda olan bir anne olarak iyice stres oldum .
hayatımızın en önemli dönüm noktası olan günü beklemek o kadar heyecanlı ki.

allah hepimize hayırlısıyla bu güzel günü yaşatsın. burada doğum yapan tüm arkadaşlar sanki kendi ailemden biri doğurmuş gibi heyecankanıp seviniyorum. birlikte çıktığımız bu yolda bizde bu topikte bir aile olduk buna inanaıyorum.

ayy ne güzel muhannim ne kadar az kaldı keşke bizimde o kadar az kalmış olsa:))

nec canım tebrikler maşallah oğluşuna çok çok sevindim canımm

aymutu maşallah canım kilo almış senin minik cadı çok esevindim ne güzel seninde az kaldı sağlıkla inş

canım nasılsın ?
derin nasıl görmeye gidiyor musun?

Cnm slm
Bugun cok cok iyiyim
Derin bugun ilk defa emdi beni, ilk defa optum kokladim kucagima aldim kizimi
Rabbim hic ayirmasin insallah
Yarin sabahta emzirme denemelerimiz devam edecegi icin su an usakta oteldeyiz
Sabah 10 da minigimle bulusacagim
Bu arada doktor sorun olmazsa haftaya pazar eve cikariyor kuzumu biz daha kalsin dedik babasiyla ama doktor evdaha guvenli olur diyor.hastanede enfeksiyon riski daha fazla diyor
Haftaya da emzirme denemeleri icin usakta olacagim crs dan pazara.pazarda derin le evimize geliyoruz
Bizde gelismeler boyle kucagina alipkokusunu duyunca kopamadim kizimdan
Rabbim bu duygudan mahrum etmedi bizleri cok sukur,tum isteyenlere de nasip etsin insallah
Senin de kizin cok sukur kilo almis annesi :) rabbim kazasiz kavustursun ins

Rabbim bir daha hiç ayırmasın sizi dogum yaptığınızı ilk okuduğum gun kendimi koydum yerinize cok duygulandim herseyde vardır bir hayir diyoruz vakti gelmiş derinin dünya ya merhaba demesinin masallh kiz bebekler her zaman sabırla ve hırsla tutunuyor yasama hamdolsun derin de güçlü bir bebek Onlar bize cok uzun yolardan geldiler degerleri yerleri cok farklı herkesin evladı değerli ama bizim kuzularımız daha farklı biz de onlarda cok sansliyiz Rabbim bir ömür boyu saglikla huzurla büyütmeni kocaman bir aile olmanızı nasip etsin insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…