bugün doktor kontrolümüz vardı 2.düzey sonuçlarını birde yeni kadın doğumcumun görmesini istedim ne tuhaftır ki 5 gün önce farkedemediği suyumuzun biraz fazla olduğunu bugun benım söylemem üzerine onayladı ve şeker testimi yenilememi istedi yarın inş tekrarlıycaz nolurr dua edin az cıksın 27 haftalık olmama ragmen 10 kılo almamı cookk fazla buldu diyet uygulayabiliriz falan dedi canım iyicce sıkıldı oğluşumda 1.50 gr olmus 10 gun kadar onden gıdıyormus ufff yaaa cook canım sıkıldı ya seker varda farkedemıyolarmı yada doktorummu kotu cokk kararsız kaldım dualarınızı eksık etmeyın nolur...
mrb lar öncelikle..merak ettiğim bi konu var.transfer sonrasında 5.gün yapılan e2 ve progesteron değerleri.. transferin öncesındeki değerlrimi yazayım önce progesteron 0.67 e2 değeri ise yüksekti hatrlayamıorum..trnasfer sonrası 5.gün değerlerim de şöyle progesteron 18.8 e2 de 298 yada 300 cıvarıydı onuda tam hatırlayamıorum..sizde durum ne yönde dün geceden beri netten bakıorum aklım karıstı bıraz..simdiden tesekkürler iyi gunler
Öncelikle hayırlısı olsun, dilerim çok istediğin bebeğine kavuşursun. Bahsettigin 5.gun testini bana da yaptı doktorum, çok yapılan birşey olmadıgı icin netten ben de pek birşey bulamamistim. Keske o degerler birşey ifade etse ama inan bana gebelikle ilgili değil o degerler, zaten transferin 5.gunu gebelik varsa çok yeni ve bunu anlamak mümkün değil. Benim doktorum bunun bir kontrol olduğunu, o degerlerin çok yükselmesinin ohss olma riskini gösterdiğini, onceden önlem almak icin yaptığını söylemişti. Umarım işine yarar yazdıklarım.
Nec tebrik ederim arkadaşım,darısı bizlerin başına sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah.
kyr teşekkür ederim listeye eklediğin için
muhhanim, ne güzel doğum tarihin belli olmuş, sağlıcakla doğmasını dilerim.
Masideaydn arkadaşım bence kilolu olmasında bir sakınca yok, eğer şeker vs. hastalığın yoksa tabi, benim kızımda en son 1280 gr dı ptesi kontrolüm var bakalım ne kadar olacak :))
bu arada ptesi sorun olmazsa dr. doğum öncesi iznimi aktaracak, ileride izinler bana daha çok lazım olur diye aktarılmasını istiyorum inşallah tahlillerimde sorun çıkmaz, ayrıca bende sezeryanda genel anestezi istiyodum ama yavaş yavaş fikrim kaydı epidural istiycem sanırım, kızımı dr. dan sonra ilk gören ben olmak istiyorum. ama tabi cesaretimi toplayabilirsem :)
ayy ne güzel muhannim ne kadar az kaldı keşke bizimde o kadar az kalmış olsa:))merhaba annecikler
geri sayımda olan bir anne olarak iyice stres oldum .
hayatımızın en önemli dönüm noktası olan günü beklemek o kadar heyecanlı ki.
allah hepimize hayırlısıyla bu güzel günü yaşatsın. burada doğum yapan tüm arkadaşlar sanki kendi ailemden biri doğurmuş gibi heyecankanıp seviniyorum. birlikte çıktığımız bu yolda bizde bu topikte bir aile olduk buna inanaıyorum.
canım nasılsın ?
derin nasıl görmeye gidiyor musun?
Cnm slm
Bugun cok cok iyiyim
Derin bugun ilk defa emdi beni, ilk defa optum kokladim kucagima aldim kizimi
Rabbim hic ayirmasin insallah
Yarin sabahta emzirme denemelerimiz devam edecegi icin su an usakta oteldeyiz
Sabah 10 da minigimle bulusacagim
Bu arada doktor sorun olmazsa haftaya pazar eve cikariyor kuzumu biz daha kalsin dedik babasiyla ama doktor evdaha guvenli olur diyor.hastanede enfeksiyon riski daha fazla diyor
Haftaya da emzirme denemeleri icin usakta olacagim crs dan pazara.pazarda derin le evimize geliyoruz
Bizde gelismeler boyle kucagina alipkokusunu duyunca kopamadim kizimdan
Rabbim bu duygudan mahrum etmedi bizleri cok sukur,tum isteyenlere de nasip etsin insallah
Senin de kizin cok sukur kilo almis annesi :) rabbim kazasiz kavustursun ins