2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

merhaba annecikler
geri sayımda olan bir anne olarak iyice stres oldum .
hayatımızın en önemli dönüm noktası olan günü beklemek o kadar heyecanlı ki.

allah hepimize hayırlısıyla bu güzel günü yaşatsın. burada doğum yapan tüm arkadaşlar sanki kendi ailemden biri doğurmuş gibi heyecankanıp seviniyorum. birlikte çıktığımız bu yolda bizde bu topikte bir aile olduk buna inanaıyorum.

canım snin yerine kendimikoyuyorum da gerçekten heyecandan uyuyamazdım herhalde, allah yardımcınız olsun işallah sağlıkla alyavrunu kucağına

Cnm slm
Bugun cok cok iyiyim
Derin bugun ilk defa emdi beni, ilk defa optum kokladim kucagima aldim kizimi
Rabbim hic ayirmasin insallah
Yarin sabahta emzirme denemelerimiz devam edecegi icin su an usakta oteldeyiz
Sabah 10 da minigimle bulusacagim
Bu arada doktor sorun olmazsa haftaya pazar eve cikariyor kuzumu biz daha kalsin dedik babasiyla ama doktor evdaha guvenli olur diyor.hastanede enfeksiyon riski daha fazla diyor
Haftaya da emzirme denemeleri icin usakta olacagim crs dan pazara.pazarda derin le evimize geliyoruz :nazar:
Bizde gelismeler boyle kucagina alipkokusunu duyunca kopamadim kizimdan
Rabbim bu duygudan mahrum etmedi bizleri cok sukur,tum isteyenlere de nasip etsin insallah
Senin de kizin cok sukur kilo almis annesi :) rabbim kazasiz kavustursun ins

canım okurken nasıl duygualndım anlatamam sana, çook ama çook sevindim az kalmış yavruna kavuşmana, derin senin gibi güçlü bir annesi olduğu için, sen de derin gibigüçlü bir kızın olduğu için çok şanslısınız, rabbim derinini korusun

Cnm slm
Bugun cok cok iyiyim
Bu arada doktor sorun olmazsa haftaya pazar eve cikariyor kuzumu biz daha kalsin dedik babasiyla ama doktor evdaha guvenli olur diyor.hastanede enfeksiyon riski daha fazla diyor
Haftaya da emzirme denemeleri icin usakta olacagim crs dan pazara.pazarda derin le evimize geliyoruz :nazar:
Rabbim bu duygudan mahrum etmedi bizleri cok sukur,tum isteyenlere de nasip etsin insallah

Ahhh arkadasım çok sevindim çok, o ne büyülü bir andir kim bilir, bizler henüz yasamadık o duyguları ama şükürler olsun siz bugünlere geldiniz. Allahım Derin'i de seni de nazarlardan korusun, birlikte geçireceğiniz ömrün en zor günleri bu gecen günler olsun, bundan sonrası sadece huzur, keyif, mutluluk olsun. Derin'i de seni de canı gönülden kutluyorum, gücünüz, duruşunuz taktire layık. Opuyorum sizi sevgiyle...

Rabbim bir daha hiç ayırmasın sizi dogum yaptığınızı ilk okuduğum gun kendimi koydum yerinize cok duygulandim herseyde vardır bir hayir diyoruz vakti gelmiş derinin dünya ya merhaba demesinin masallh kiz bebekler her zaman sabırla ve hırsla tutunuyor yasama hamdolsun derin de güçlü bir bebek :nazar::nazar::nazar:Onlar bize cok uzun yolardan geldiler degerleri yerleri cok farklı herkesin evladı değerli ama bizim kuzularımız daha farklı biz de onlarda cok sansliyiz Rabbim bir ömür boyu saglikla huzurla büyütmeni kocaman bir aile olmanızı nasip etsin insallh

canım okurken nasıl duygualndım anlatamam sana, çook ama çook sevindim az kalmış yavruna kavuşmana, derin senin gibi güçlü bir annesi olduğu için, sen de derin gibigüçlü bir kızın olduğu için çok şanslısınız, rabbim derinini korusun

Ahhh arkadasım çok sevindim çok, o ne büyülü bir andir kim bilir, bizler henüz yasamadık o duyguları ama şükürler olsun siz bugünlere geldiniz. Allahım Derin'i de seni de nazarlardan korusun, birlikte geçireceğiniz ömrün en zor günleri bu gecen günler olsun, bundan sonrası sadece huzur, keyif, mutluluk olsun. Derin'i de seni de canı gönülden kutluyorum, gücünüz, duruşunuz taktire layık. Opuyorum sizi sevgiyle...
Cnm arkadaslarim
Cok tsk ler iyi dilekleriniz icin, aceleci kizim ve ben icin yeni daha zor bi surec basliyor
Cok sukur geldik bu gunlere
Rabbim kimseyi ayirmasin yavrusundan
Ootum cok

Cnm slm
Bugun cok cok iyiyim

kuzummm ne kadar sevındım bilemezsın yavrunu kucagına almışşın ahhh cnm benımm nasl hasret gıdermısnzdr tahmın edebılıyorum...Mevlam sizi ayırmasın ıçın.
hep mutlu olun inş.....cok opuyoruzsizii kızınada bizden slm sole bızım yerımıze kocamn bır öpücük kondur yanagınaaa:KK54::KK54:
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlarrrrr.....günaydınnnnn
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
nasılsınz bugun bakalımm biz çok iyiyzz ALLAHA şükürrr kızımı kucagıma almama sayılı gunler kaldıı 38 haft alıcak hayrlısyla nst sancım cıkınca gecen hafta bıraz dayan dedi bende inş dedim bakalımm acelecıdavranmazsa beklıcez 38 i sizleri cok seviyoruzzz :KK16::KK16::KK16:

kuzummm ne kadar sevındım bilemezsın yavrunu kucagına almışşın ahhh cnm benımm nasl hasret gıdermısnzdr tahmın edebılıyorum...Mevlam sizi ayırmasın ıçın.
hep mutlu olun inş.....cok opuyoruzsizii kızınada bizden slm sole bızım yerımıze kocamn bır öpücük kondur yanagınaaa:KK54::KK54:
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Tsk ederim sevinccim
Rabbim her kadina tattirsin bu duyguyu insallah
Memnuniyetle operim kizimi sizin icin de :KK66:

Cnm slm
Bugun cok cok iyiyim

az kaldı kızınla kavuşmana Rabbim ömür boyu ayırmasın sizi inş.

Oncelikle nec cnm cok mutlu oldum darisi zamaninda hepimizn basina ay kizlarrrrr bir bir dogumlar oluyor inanamiyorm vallaha...nec saglikla buyut evladini insallah resim istiyoruz ona gore...

Alias cnm yaaaa demek kizini kucagina aldin ay harika harika allah siz hic ayirmasin saglikla evinize cikmak nasip olsun...cok mutluym senin adina....

ayyyyy kızlar
kendi doğum tarihimi vereyim derken nec in doğum yağtığını öğrendim. çok heyecanlandım.
nec canım sağlıkla allah analı babalı büyümeyi ve büyütmeyi nasip etsin.

kızlar benimde kesin doğum tarihim 7 haziran. Allah ın izniyle bir aksilik olmazsa 7 Haziran sabahı sezeryana gireceğim . epidural istiyordum baştan ama artık korkmaya başladığım için tam uyumayı tercih edeceğim sanırım.

bebek çamaşırları için dalin in sıvı deterjanı tam doğru seçim. kokusu çok güzel kalıcı ve yumuşak. ayrıca yumuşatıcı zararlı diye kullanmadım ve kullanmayıda düşünmüyorun.

Canim hadi hayirlisi olsun cok svindim tarihin belli olmus sende saglikla al insallah kucagina bebisini...dualarimiz seninle...

merhaba arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı bu ay sadece oğlum kilo almış 1 kilo 1.900 gram olmuş 3 hafta önden gidiyo dedi gelişkin yapılı bi bebek dedi nasıl beslemişsin böyle bir kilo almış bu ay dedi 29.2 haftalığım normalde bebek 32 haftalık görünüyo ben normal doğum düşünüyodum ama bu gidişle normal olmaz heralde dr diyo tosuncuk
geliyoo ben de dedim tüp bebekler gelişkin oluyomuş hormon iğnelerinden dolayı onunla alakası yok dedi yapısı böyle kızlar bide
halini görseydiniz elleri kafasının altında keyif çatıyo oğlum 3 hafta sonra tekrar muayeneye çağırdı çocuğun hareketlerini izle
dedi günde 10 defa hareket etmesi gerekiyo duymassan hemen gel dedi bekleme. bizden bu kadar teyzoşlarr yorumlarınızı
bekliyoruz oğlumlaa

Masallah ya tosuncuga cok seker nasil yenir o yaaaaaa :)

Günaydın kızlar Alias çok sevindim , yakında Derin evine geliyor :)
Rabbim ayırmasın sizi :)
:nazar:

merhaba annecikler

aliasblue nasıl sevindim anlatamam. ne kadar güzel yavrunu kucağına aldın. herşey dahada güzel olacak. 1 hafta kalmış derini yuvanıza götürmenize. allah a emanet olun.

benimde oğluşumun göbeğimdeki son haftasonu :)))))
hepinize iyi hafta sonları diliyorum.

merhaba annecikler

aliasblue nasıl sevindim anlatamam. ne kadar güzel yavrunu kucağına aldın. herşey dahada güzel olacak. 1 hafta kalmış derini yuvanıza götürmenize. allah a emanet olun.

ay maşallah oğluşunla sana az kaldı ne güzel bizim daha kocaman bir 4 haftamız var dolu dolu:))ççim maşallah kuzuna

kızlarrrrr.....günaydınnnnn
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
nasılsınz bugun bakalımm biz çok iyiyzz ALLAHA şükürrr kızımı kucagıma almama sayılı gunler kaldıı 38 haft alıcak hayrlısyla nst sancım cıkınca gecen hafta bıraz dayan dedi bende inş dedim bakalımm acelecıdavranmazsa beklıcez 38 i sizleri cok seviyoruzzz :KK16::KK16::KK16:
şaka maka seninde az kaldı sevin

Cnm slm
Bugun cok cok iyiyim

alias sana minik derine ne yazsam duygularımı tarif ederim bilemedim ama sen beni anlamışsındır diye düşünüyorum çok çok sevindim Rabbim yardımcınız olsun bu dönemler geçti ya kalan günler çok daha kolay geçecek güzel olacaktır Allahın izni ile..

Cnm slm
Bugun cok cok iyiyim

canım o ne güzel bir duygudur öyle. çok ama çok sevindim demek bir hafta sonra tamamen kavuşucaksınız birbirinize.
inşallah canım sağlıklı sıhhatli büyütürsün derinciği :nazar:

nec;gözünaydın.allah analı babalı büyütsun canım... munhamin allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin... aliasblue senin adına çok sevindim eminim o muhteşem bi duygudur... benimde 21 haziran diye konuştuk kızlar doktorla:)

az kaldı kızınla kavuşmana Rabbim ömür boyu ayırmasın sizi inş.

Alias cnm yaaaa demek kizini kucagina aldin ay harika harika allah siz hic ayirmasin saglikla evinize cikmak nasip olsun...cok mutluym senin adina....

Günaydın kızlar Alias çok sevindim , yakında Derin evine geliyor :)
Rabbim ayırmasın sizi :)
:nazar:

merhaba annecikler

alias sana minik derine ne yazsam duygularımı tarif ederim bilemedim ama sen beni anlamışsındır diye düşünüyorum çok çok sevindim Rabbim yardımcınız olsun bu dönemler geçti ya kalan günler çok daha kolay geçecek güzel olacaktır Allahın izni ile..

canım o ne güzel bir duygudur öyle. çok ama çok sevindim demek bir hafta sonra tamamen kavuşucaksınız birbirinize.
inşallah canım sağlıklı sıhhatli büyütürsün derinciği :nazar:

nec;gözünaydın.allah analı babalı büyütsun canım... munhamin allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin... aliasblue senin adına çok sevindim eminim o muhteşem bi duygudur... benimde 21 haziran diye konuştuk kızlar doktorla:)

kızlar merhaba
kızımla 1 de tekrar bulusup dondum ızmır e. çok sukur ıyı mınıgım
salı yada crs yenıden gıdecegım sonra pazara insallah Derin le donecegız
rabbım hepımızı saglıkla kavustursun kuzularına

muhhanım, hayalim, az kaldı sızlerın. emınım dogumu beklemek heyecanlıdır. Rabbım kolaylık versın
optum hepinizi

kızlar merhaba
kızımla 1 de tekrar bulusup dondum ızmır e. çok sukur ıyı mınıgım
salı yada crs yenıden gıdecegım sonra pazara insallah Derin le donecegız
rabbım hepımızı saglıkla kavustursun kuzularına

muhhanım, hayalim, az kaldı sızlerın. emınım dogumu beklemek heyecanlıdır. Rabbım kolaylık versın
optum hepinizi

Masallah masallh size Rabbim saglikla evinize de getirmeyi nasip etsin derin bebegii:nazar::nazar::nazar:Bir daha hiç ayrılmayın insallhh

arkadaşlar nec arkadaşımız facebook grubumuza doğumu ile ilgili yazı yazdı. yazdıklarını burda da paylaşmamızı istedi. telefondan girdiği için yazamıyormuş.
canım inşşallah bebeğinle sağlıklı uzun bir ömür geçirirsin. dualarımız seninle.

nec arkadaşımızın yazdıları
"Arkadaslar merhaba.ancak yazabiliyorum kusura bakmayin ne olur.hepinize cok tesekkur ederim.Allah sizlere de nasip etsin insallah.biz carsamba aksam yaveuma kavustuk cok sukur.kontrole gittik acilma va suyun gelmesini farkettik hemen hastaneye gittik.binlerce sukur saglikla geldi yavrum.Spinal sezeryandi.ayak ve bel dahil uyusuyor.iyidi cok sukur.ama dogum inanilmaz bi olay.heyecandan titredim durdum.yavrumu gordum sonra odaya benide goturduler.uyusukluk oldugu icin bi kac sát hicbir sey hissedilmiyor.sezeryan tabi sonrasi agrili.ama meleklerimiz icin deger.cuma aksami da taburcu olduk.yeni yeni inaniyorum yavrumun benim olduguna.harika bi duygu.Allahim acilarini yasatmasin saglikli omur versin insallah.gogus ucu yaralari cok onemli.lansinoh kreme baslayin derim.gogus ucum yoktu pek o yuzden yavrum epey zorlandi.pompaya ihtiyac duyduk en azindan manuel alin.dun gece cok zorlandik emzirmede.mecbur mama verdik biraz.beni uyuttular.3 sát sonra kalktim nasil vicdan azabi duydum anlatamam.annelik bu demek sanirim.Allahim hepimize bu konudada kolaylik versin insallah.dualarimdasiniz hep.doguma giderken dogumdada dua ettim.sizler de bizi unutmayin ne olur.bide son kontrolde yavrumun bobreginin ustunde kist cikti.dogumdan hemen sonra ultrason cekildi.takipte olucaz.insallah buyumuz vucudu atar onu.İnsallah buyumez vucudu atar onu.bunun disinda son olarak dogum gunduzu peceteye akintinin icinde toplu igne ucu kadar pembemsi kirmizi bi leke oldu 2_3 kez.o megersem nisanmis dogum belirtisi.sizlerde dikkat edin.sizler naslsiniz.herkes iyidir insallah.dogum yapan var mi baska.muhhanim napti ayniydik onda.bu yazdiklarimi kkda paylasir misiniz telden giriorum orda yazamadim.hepinizi opuyoruz oglumla.dualariniz bekliyoruz.."

Cnm slm
Bugun cok cok iyiyim

alias canım bügün girebildim forma iyi olduğunuza çok sevindim kucağına aldın sonunda derinciği rabbim pazardan sonra hiç ayırmasın sizi öpüyoruz ikinizide kızımla.

canım evinize kavuşmuşsunuz maşallah size.dahada iyi olursunuz inşallah.
tekrar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün.
bebişinin rahatsızlığıda o büyüdükçe kendiliğinden kaybolur inşallah.

X