2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

çok seviindim canım benim...maşallah size...

senacığım çok çok çok tebrik ederim

muhannnim hadi bakalım canım sıra sende demek..sağlıkla kavuş inşallah..

nec cnm Allah analı babalı buyutsun ıns :)
benım de dogum yaptıgım gun aynı sekılde akıntımda pembe leke vardı. meger nısanmıs. herkes dıkkatlı olsun dıye yazıyım dedım.
optum sızleri

kızlar selam, hafta sonu nst ye girdim şükür sancım çıkmadı doktorum birkaç tane kan testi ve idrar tahli istedi. yarın ya da salı günü tekrar nstye gireceğim ağrılarım olduğu için.
odamızın kokusu hala geçmedi odasını yerleştiremedim oğlumun, bugün teyzesine gittik oğlumun şekerlerini yapmaya başladık kapı süsü ve takı yastığımızı da teyzoşumuz yapacak sağolsun:)
bir kaç eksiğimiz dışında bir şey kalmadı, odamız yerleşecek çantamız hazırlanacak ev temizletilecek ondan sonra oğluş beklenecek işallah:) ben de durumlar böyle. bu saat oldu uyuyaadım oğluşum uyutmuyor coştu vallahi:)(maşallah)

Günaydın günaydın günaydın

nasılsınız kızlar kuzucuklar nasıllar?

biz iyiyiz kızımla çok şükür ama dün biraz ayakta fazla kaldım galiba akşam baya belim ve sırtım ağrıdı gece uyuyamıyordum zaten birde bu ağrılar olunca hiç uyuyamadım yorgunluk var biraz onun haricinde iyiyim.
çarşamba nst ve dr kontrolum var bakalım ne olacak?

Güzel bir hafta diliyorum güzel anneler ve bebeklerine..

Bizde de badana nihayet bitti.. Temizlikte bitmek üzere. Yarın odasının siparişini vermeyi planlıyoruz. Ayın 20 si gibi getirip kuracaklar. İki model arasında sonunda karar verebildik. Odasını boşalttık park yatağını kurup içine aldığım eşyaları koydum. Odasının önünden gelip geçtikçe mutlulukla gülümsüyorum. Mobilyası gelince kim bilir nasıl mutlu olacağım. Bu hafta hastane çantasını da hazırlarım artık. Mobilyası gelince havalandırıp eşyalarını da yıkar ütülerim ve oğlumuzun gelişini bekleriz artık.

Hayırlısıyla oğlumuzun zamanında sağlıklı gelmesini umuyoruz. Tek tek doğum yapan arkadaşların haberlerini alınca mutlu oluyorum. Bizden önce doğum yapacak arkadaşlar sırayla yavrularına kavuştukça bizim içinde mutlu sona yaklaşıyoruz. Bizde durum bu.. Şafak saymaya devam

dilerim bebişlerinizi saglıkla kucaklarınıza alırsınız . arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlayacagız. fakat imkanlarımız kısıtlı . tedavisi bitip elinde gonal f kalan varsa allah rızası için göndermek isteyen olursa özelden adres verecegim . teşekürler. allah isteyen herkesin kucagını doldursun.

Selam kızlar , maşallah hazırlıklar tam gaz devam ediyor ..
Bizde dün oğlumun odasını boyadık çok şükür bitti..
Haziran 15 gibide mob,ilyası gelicek sonra yıkama ütüleme ve kocaaa evi temizletme işi kalıyor ..
Onlarıda 34. haftaya kadar bitirmeyi planlıyorum kızlar çünkü havalar çok ısınacak ..
Rabbim inşallah sağlıcakla odalarında büyütmek nasip eyler evlatlarımızı ..

Bugün hastaneye gittik ..
30+1 günlük olduk , oğluşum 1650 gr olmuş ..
Maşallah kuzuma ..
38. hafta da sağlıkla sıhhatle gelirse inşallah son 8 haftamız :)

bence bu konunun devamı niteliğinde bir topik daha açılmalı oraya da doğan bebeklerimizin resmi konmalı...

merhaba annecikler
nec canım iyiki bizi haberdar ettin. meraktan öldüm inan. benim facebook um olmadığı için oradan yazı yazamıyorum. lütfen bu topiği bırakmayın ve facede yazılanları burada da mutlaka paylaşın. nec canım iyi olduğuna çok çok sevindim. yazını okuyunca ağladım tabi son günlerini koca göbüşümle geçiren bir anne olarak. oğluna maşallaah annesi inşaallah böbreğindeki sorunda düzelir.

kızlar sanırım benimkiinin doğmaya hiç niyeti yok. valla sezeryan olmazsam kaç gün daha kalacak kimbilir.kuzucum. tabi buldu benim gibi anneyi. çıkmıyor kereta:))))

gerçekten son 3 günüm ve beklemek çok zor. uyku yok, bol bol hayal var. allah bu topikteki herkese nasip etsin son anlara kadar beklemeyi. gerçekten farklı bir duygu. anne olmayı yavrumuzu kucağımıza alacağımız o anı düşlemek. hayatımızdaki herşeyden üstün.

biz geldik :) merhaba arkadaşlar.
bugün kontrolümüz vardı özel hastanede. çok şükür herşey yolunda kızım hala tersmiş. dönemzse sezeryan yapıcaz dedi. gelişimi gayet güzel gününden ileride dedi. 31+2 yiz 1870 gr olmuş meleğim :)) akıntı için tekrar fitil verdi kan hapına devam. birde idrarda bakteri görünce tek içim toz verdi.
bir daha ki kontrol iki hafta sonra. çok şükürrrr.....

muhhanim çok az kaldı sabret. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip edicek inşallah. stres yok,sıkıntı yok sadece zamanını beklemek var
canım burayı bırakırmıyız hiç bak hergün burdayız.

selam kızlar bugün gittim doktora yine nst çok şükür iyi, sancı çıkmadı, idrar yolları enfeksiyonu için ilaç verdi.
kansızlığım devam ilaçlara da devam, haftaya cumartesi yine kontrolümüz var :)

Günaydın kızlar ..
Herkese güzel ve bol tekmeli bir gün diliyorum ..
Mide yanması şikayeti olan var mı?
Gevede uyuyamıyorum artık ..
Rabbims ağlıcakla günümüzü tamamlamayı nasip etsin inşallah ..

günaydın canım
ara ara benımde yanmalarım oluyor
doktora söyledim rennie içebilirsin dedi
yağlı baharatlı ve kızartmaları azaltırsan
şikayetin en aza iner dedi

Benimde zaman zaman mide yanması şikayetim oluyor. Talcid şurup vermişti doktorum. Çok mecbur kalmadıkça almıyorum ama bazen ihtiyaç duyabiliyorum. Yemeklerden hemen sonra yatmazsam ve az ve sık yemek yersem yanma şikayetimin azalacağını söylemişti. Mideyi yukarı doğru sıkıştırtığı için yanma meydana geliyormuş..

sanada bol tekmeli günler güzel annecik.... bende mideden çok şikayetçiyim doktorum rennieduo verdi ve zararsız olduğunu rahatça kullanabileceğimi söyledi sanada tavsiye edebilirim....

slm kızlar nasılsınız biz tamm 34 haftalık olduk kızımla Rabbime şükürler olsun herşey yolunda. tabii mide yanmmaları, el uyuşmaları,gece sık vc eklem ağrılarını saymazsak. şikayet değil Elhamdülillah Rabbim herkese yaşatsın inş bu güzel duyguları.şu günler çok çabuk geçerde sağlıkla alırız inş evlatlarımıızı kucağımıza:))

34 haftaya hamileliğin 8. ayı bitiyor demiş ya...sinir oluyorum bu hesaba da hadi 32 hafta tam 8 ay etmiyo 33 hafta ediyor ama bu 34 nerden çıkıyo ki anlamıyorum ....

topiğimiz baya sessizleşti ya kimseler girmiyo doğum yapan arkadaşları anladıkda eee diğerleri nerde yoksa face demi takılıyorsunuz bizi unuttunuz galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…