- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
Cnm slm
Bugun cok cok iyiyim
Derin bugun ilk defa emdi beni, ilk defa optum kokladim kucagima aldim kizimi
Rabbim hic ayirmasin insallah
Yarin sabahta emzirme denemelerimiz devam edecegi icin su an usakta oteldeyiz
Sabah 10 da minigimle bulusacagim
Bu arada doktor sorun olmazsa haftaya pazar eve cikariyor kuzumu biz daha kalsin dedik babasiyla ama doktor evdaha guvenli olur diyor.hastanede enfeksiyon riski daha fazla diyor
Haftaya da emzirme denemeleri icin usakta olacagim crs dan pazara.pazarda derin le evimize geliyoruz
Bizde gelismeler boyle kucagina alipkokusunu duyunca kopamadim kizimdan
Rabbim bu duygudan mahrum etmedi bizleri cok sukur,tum isteyenlere de nasip etsin insallah
Senin de kizin cok sukur kilo almis annesi :) rabbim kazasiz kavustursun ins
arkadaşlar nec arkadaşımız facebook grubumuza doğumu ile ilgili yazı yazdı. yazdıklarını burda da paylaşmamızı istedi. telefondan girdiği için yazamıyormuş.
canım inşşallah bebeğinle sağlıklı uzun bir ömür geçirirsin. dualarımız seninle.
nec arkadaşımızın yazdıları
"Arkadaslar merhaba.ancak yazabiliyorum kusura bakmayin ne olur.hepinize cok tesekkur ederim.Allah sizlere de nasip etsin insallah.biz carsamba aksam yaveuma kavustuk cok sukur.kontrole gittik acilma va suyun gelmesini farkettik hemen hastaneye gittik.binlerce sukur saglikla geldi yavrum.Spinal sezeryandi.ayak ve bel dahil uyusuyor.iyidi cok sukur.ama dogum inanilmaz bi olay.heyecandan titredim durdum.yavrumu gordum sonra odaya benide goturduler.uyusukluk oldugu icin bi kac sát hicbir sey hissedilmiyor.sezeryan tabi sonrasi agrili.ama meleklerimiz icin deger.cuma aksami da taburcu olduk.yeni yeni inaniyorum yavrumun benim olduguna.harika bi duygu.Allahim acilarini yasatmasin saglikli omur versin insallah.gogus ucu yaralari cok onemli.lansinoh kreme baslayin derim.gogus ucum yoktu pek o yuzden yavrum epey zorlandi.pompaya ihtiyac duyduk en azindan manuel alin.dun gece cok zorlandik emzirmede.mecbur mama verdik biraz.beni uyuttular.3 sát sonra kalktim nasil vicdan azabi duydum anlatamam.annelik bu demek sanirim.Allahim hepimize bu konudada kolaylik versin insallah.dualarimdasiniz hep.doguma giderken dogumdada dua ettim.sizler de bizi unutmayin ne olur.bide son kontrolde yavrumun bobreginin ustunde kist cikti.dogumdan hemen sonra ultrason cekildi.takipte olucaz.insallah buyumuz vucudu atar onu.İnsallah buyumez vucudu atar onu.bunun disinda son olarak dogum gunduzu peceteye akintinin icinde toplu igne ucu kadar pembemsi kirmizi bi leke oldu 2_3 kez.o megersem nisanmis dogum belirtisi.sizlerde dikkat edin.sizler naslsiniz.herkes iyidir insallah.dogum yapan var mi baska.muhhanim napti ayniydik onda.bu yazdiklarimi kkda paylasir misiniz telden giriorum orda yazamadim.hepinizi opuyoruz oglumla.dualariniz bekliyoruz.."
nec cnm Allah analı babalı buyutsun ıns :)
benım de dogum yaptıgım gun aynı sekılde akıntımda pembe leke vardı. meger nısanmıs. herkes dıkkatlı olsun dıye yazıyım dedım.
optum sızleri
Günaydın kızlar ..
Herkese güzel ve bol tekmeli bir gün diliyorum ..
Mide yanması şikayeti olan var mı?
Gevede uyuyamıyorum artık ..
Rabbims ağlıcakla günümüzü tamamlamayı nasip etsin inşallah ..
Günaydın kızlar ..
Herkese güzel ve bol tekmeli bir gün diliyorum ..
Mide yanması şikayeti olan var mı?
Gevede uyuyamıyorum artık ..
Rabbims ağlıcakla günümüzü tamamlamayı nasip etsin inşallah ..