bugün doktor kontrolümüz vardı 2.düzey sonuçlarını birde yeni kadın doğumcumun görmesini istedim ne tuhaftır ki 5 gün önce farkedemediği suyumuzun biraz fazla olduğunu bugun benım söylemem üzerine onayladı ve şeker testimi yenilememi istedi yarın inş tekrarlıycaz nolurr dua edin az cıksın 27 haftalık olmama ragmen 10 kılo almamı cookk fazla buldu diyet uygulayabiliriz falan dedi canım iyicce sıkıldı oğluşumda 1.50 gr olmus 10 gun kadar onden gıdıyormus ufff yaaa cook canım sıkıldı ya seker varda farkedemıyolarmı yada doktorummu kotu cokk kararsız kaldım dualarınızı eksık etmeyın nolur...
günaydın kızlar,
hazırlıklar ne alemde neler yapıyorsunuz? bizde durumlar şöyle:
oğluşumun odası geldi, eski olan gömme dolabımızı da babamız boyadı, onun üzerine de denizci figürleri yapıştıracağız bir kaç tane...
perdemi değiştirmedim çünkü 2 yıllık daha rengi de beyaz olunca gerekli olmadı, lacivert fon yaptık.
oğluşuun kıyafetlerini yıkamıştım dün akşam ütüledim minicik minicik ütünün boyunda :))))bugün de uyku setini yıkıyorum, hafta sonuna doğru da çantalarımızı hazırlamayı düşünüyorum
cumartesi günü kontrolümüz var , işallah oğlum iyidir, her şeyden önemli olan onun sağlıklı ve iyi olması gerisi boş ....
OhhhGünaydın kızlar ..
Karasu güzel günlerde mutlu mutlu giysin kızın cicilerini :)
Almışsın içinden gelmiş oh iyi yapmışsın boşver..
Allah'ın izni ile günler su gibi geçecek inşallah ..
Ben ilk 6 aylık giysilerini tamamladım ..
6.aydan sonra giyeceği şeyleri kışa almayı düşünüyorum ..
Sezeryana gelince , epidural olsun spinal olsun ben uyanık olmaktan korkuyorum ..
Genel anestezi isterim gibime geliyor :)
Cloudly maşallah sana , herşeyini bir bir halletin oğluşunun ..
Odasıda hazır prensinin ..
Az kalmış senin hazırlıkların .. Rabbim hep böyle rast getirsin her bi işini :)
Himm sen de uyuma taraftarısin masllh kızına Rabbim bizede senin gibi vakitli kucağımıza almayın nasip etsinyok canım epidural istemedim zaten dediğim gibi çok kötü geçmedi doğumum bana göre. ya da benim ilk kızımda 5 yıl sonra 3. tüp bebekle oldu ona kavuşmanın heyacanıylada hissetmemiş olabilirim.
rabbim hepimize sağlıklıca kolay doğumlar nasip etsin.
hayırlı akşamlar.. hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar hoşbuldum ):aranızda olmak güzel):..bizde bugün eşimle bebişin hemen hemen bütün alışverişini yaptık sizce biraz erkenmı davranmışız(Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin)nec86 cnm heyecanla, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Hadi bakalım sırada sen varsın.
hayalimmm ayyy kızlar sırayla başladık, Allahım hepimize hayırlısını, sağlıkla nasip etsin. Maşallah size...
erva64 cnm aman dikkat et kendine, doktorun dediklerine harfiyen uy. Allahım korusun bebeklerini, ikiz hamilelik biraz daha riskli tabii, bol bol dinlen.
ermer rabbim kuzuna sağlıkla giymeyi nasip etsin, kolay gelsin cnm.
Gunnes ohhh tertemiz olacak heryer ne güzel. Huzurla oturup hep birlikte inşallah.
Kamelya06 hoşgeldin aramıza, hayırlı, sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Şimdilik listeyle ben ilgileniyorum, hemen ekliyorum seni de.
Canim benimde kizim 1050 gr,seker bendede cikti sinirin biraz ustu ama cikti cok hafif bir rejim verdi bebeginin gelisimi normal olmasi gereken kiloda dedi haftalarimizda yakin seninle bence bosuna endise yapmissin sofra sekerini tamamen kestim tatli yok sadece hafata bir dondurma yiyorum sinirsiz meyve var ama bazi meyvelere dikkat eidyorum kavun,kayisi,karpuz gibi \..suyun fazlaligini hic duymamistim ben hic sorun yasamayacagina eminim icini ferah tut...
aman da aman lacivert fonunu yerim ben onun harikasiniz saglikla iyi gunlerde kullanmak nasip olsun canim darisi basimiza insallah....ben burda oda yapmiyorum ama park yatagimizi aldik bizde carsaf takimimizi,kuvet kova filan bugunde el bezlerini agiz bezlerini aldik yavas yavas tamamliyorum bende yaz girmeden bitsin istiyorum alisveris fasli cunku sicakta cikmak zor olur diye dusundum....
sağol canım teşekkürler, işallah hepimizi ve evlatlarımızı rabbim korusun zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin işallahRabbim saglikla kucağına Almani saglikla huzurla mutluluklar oğlunu büyütmeni nasip etsin insallh ne guzel masallahGünleriniz cok yaklaştı bize de dua edin ne olur Rabbim saglikla kurtarsın insallh
kızlar bugün kontrolum vardı çok şükür bu sefer sevinçle döndüm evekızım kilo almış artık doğsada küveze gerek kalmazmış allahın izniyle. nasıl rahatladım bi bilseniz rabbime şükürler olsun. haftaya çarşamba tekrar kotrolumuz var inşallah dahada büyür bebişim.
poyraz18 canım bak bebişin iyi çok şükür şekerin yüksek çıksa bile önlemini alırlar diyetle filan sen fazla kendini üzme inşallah her şey geçecek ve yavrularımızı kucağımıza aldığımızda her şeyi unutacağız.
merhaba arkadaşlar, umarım iyisinizdir. ben bebek kıyafetlerini yıkamak için dalin in
sıvı deterjanından ve yumuşatıcısından aldım. ama yumuşatıcı kullanmıycam sanırım, bakım ürünleri
nivea nın ürünlerini kullanmayı düşünüyorum (şampuan pişik kremi bebek yağı vs.)
bende dalinin sıvı deterjanını aldım hatta kullandım bile çok temiz yıkıyor ve kokusu çok hoş. yumuşatıcı kullanmak istemiyorum kimyasal kalıntı bırakıyor diye çok okudum ondna almadım.Kizlar bebisin kiyafetlerini yikamak icin dalin bebe deterjeani ve yumusaticisini aldim dogru bir secim mi dersiniz?
Bu arada sampuan ve vucut losyonu icin musteleya karar verdim ,pisik kremi icinde desitin mavi renkli olai onerdiler.Birde bebek vucut losyonu almak gerekiyor mu?yani cok minikken krem surmek dogrumu bilemedim ne dersiniz?
yazılanları okumak cok buyuk moral oldu hepinize binlerce kez tesekkur ederımm...cok sukur sekerım yıne 114 cıktı yedıklerıme dıkkat etmemı soyledı doktorum ama sanırım onunla devam etmıycem artık bugun sıvı mıktarının ne kadar fazla oldugunu rakamsal deger olarak ıstedım bana goz kararı bakıp yorum yaptıgını soyleyınce ıyıce guvenım azaldı cunku detaylıda cıkıp onunla paylasmasaydım belkıde hıc farkedemeyecktı bugun sanırım stresten olsa gerek oglusum sureklı karnımda toplanıp tepe yapar gıbı sertlesıyor kalsıyum hapının yanında bıde magnezyuma basladık ıns bunlar suyla alakalı bı durum dııldır oglusumun haraketlerıdır bıze yıne klınıgın yolları gorunuyorsadece hamıle kalmakla bıtmıyormus ıs bıde bunun suyuydu kasılmasıydı haftasıyla uyumuydu derken dert edıcek bı suru seyler cıkıyor bu arada su 7 8 ay ıcınde saclarımda beyazlar olusmus ufff hayırlısıyla su yolculıgumuzu sag saglım bı tamamlasakda mıss kokulularımız kollarımızda paylassak yasanılanları....rabbım hepımızın evladını korusun saglıklı ve zamanlı dogumlar nasıp etsın ıns...
Kizlar bebisin kiyafetlerini yikamak icin dalin bebe deterjeani ve yumusaticisini aldim dogru bir secim mi dersiniz?
Bu arada sampuan ve vucut losyonu icin musteleya karar verdim ,pisik kremi icinde desitin mavi renkli olai onerdiler.Birde bebek vucut losyonu almak gerekiyor mu?yani cok minikken krem surmek dogrumu bilemedim ne dersiniz?
merhaba arkadaşlar, umarım iyisinizdir. ben bebek kıyafetlerini yıkamak için dalin in
sıvı deterjanından ve yumuşatıcısından aldım. ama yumuşatıcı kullanmıycam sanırım, bakım ürünleri
nivea nın ürünlerini kullanmayı düşünüyorum (şampuan pişik kremi bebek yağı vs.)
HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİM YAŞ K. DENEME SAT D.TARİHİ D.ŞEKLİ CİNSİYET İSİM muhhanim 31 2.deneme 6eylül 12haziran Erkek Asrın Çınar nec86 25 1.deneme 8eylül 13haziran Erkek Mehmet Aras ayzan 32 2.deneme 9eylül 15haziran Kız aymutu 29 4.deneme 14eylül 20haziran Kız Zeynep hayela89 23 2.deneme 15eylül 22haziran Kız/Erkek elon 31 1.deneme 22eylül 28haziran Erkek hayalimmm 27 1.deneme 24eylül 30haziran Kız Irmaknaz pele 30 1.deneme 29eylül 18haziran juu 34 1.deneme 29eylül 28haziran sezeryan Kız sevinc85 26 1.deneme 1ekim 7temmuz Kız Ruya Ecrin perla1 34 4.deneme 4ekim 10temmuz 3MELEKANNESİ 32 6ekim 12temmuz Kız sesiler 1.deneme 10ekim 18temmuz Erkek son_ece 30 2.deneme 10ekim 16temmuz Erkek cloudly 28 1.deneme 13ekim 19temmuz sezeryan Erkek Orhan pinar1202 30 4.deneme 14ekim 20temmuz sezeryan Kız Alara Beren_Berat 30 14ekim 20temmuz Kız Beren bbeydam 30 1.deneme 15ekim 21temmuz Kız Elif-Su mucociko 31 2.deneme 17ekim 23temmuz Erkek breshka 18ekim 24temmuz Erkek nihall 24 1.deneme 27ekim 2ağustos enteresann 1.deneme 27ekim 4ağustos Erkek Yusuf ermer 30 1.deneme 29ekim 4ağustos Kız Berru lilyum40 1kasım 7ağustos Kız Lotus83 4.deneme 4kasım 10ağustos Kız Öykü Gunnes 35 2.deneme 4kasım 10ağustos Erkek Güneş Masideaydn 6kasım 11ağustos Erkek Fatih Emir Bilgemmm 26 2.deneme 6kasım 11ağustos Erkek Mert kyr 31 3.deneme 8kasım 13ağustos sezeryan Kız/Erkek Yağmur/Toprak DEW77 34 2.deneme 14kasım 22ağustos Kız Karya OzzOzz 34 4.deneme 15kasım 23ağustos Kız/Erkek akasya1978 33 1.deneme 16kasım 24ağustos Kız erva64 30 1.deneme 25kasım Kız/Kız poyraz18 25 1.deneme 1eylül Erkek nil82 29 2.deneme 4aralık Erkek/Erkek kamelya06 25 4.deneme 7aralık 12eylül Erkek Eymen Tuğra
SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ
BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
İSİM D.TARİHİ D.ŞEKLİ CİNSİYET D.HAFTASI KİLOSU İSİM AliasBlue 6mayıs sezeryan Kız 30 1540 Derin porter 17mayıs sezeryan Erkek/Erkek 35 2600/1680 Ali/Doğa nili_fer 23mayıs sezeryan Kız/Erkek 34 2200/2200 Ekin/Yusuf
SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | D.ŞEKLİ | CİNSİYET | İSİM | |
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | Asrın Çınar | ||
ayzan | 32 | 2.deneme | 9eylül | 15haziran | Kız | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | Kız | Zeynep | ||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | Erkek | |||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | Irmaknaz | ||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
juu | 34 | 1.deneme | 29eylül | 28haziran | sezeryan | Kız | ||
sevinc85 | 26 | 1.deneme | 1ekim | 7temmuz | Kız | Ruya Ecrin | ||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
3MELEKANNESİ | 32 | 6ekim | 12temmuz | Kız | ||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | ||||
son_ece | 30 | 2.deneme | 10ekim | 16temmuz | Erkek | |||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | sezeryan | Erkek | Orhan | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | sezeryan | Kız | Alara | |
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | Kız | Beren | |||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | Kız | Elif-Su | ||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | Erkek | |||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | |||||
sarayca | 32 | 2.deneme | 20ekim | 25temmuz | Kız | |||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | Erkek | Yusuf | |||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | Kız | Gülce | ||
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | Kız | |||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | Kız | Öykü | |||
Gunnes | 35 | 2.deneme | 4kasım | 10ağustos | Erkek | Güneş | ||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Fatih Emir | ||||
Bilgemmm | 26 | 2.deneme | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Mert | ||
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | sezeryan | Kız/Erkek | Yağmur/Toprak | |
DEW77 | 34 | 2.deneme | 14kasım | 22ağustos | Kız | Karya | ||
OzzOzz | 34 | 4.deneme | 15kasım | 23ağustos | Kız/Erkek | |||
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 24ağustos | Kız | |||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | Kız/Kız | ||||
poyraz18 | 25 | 1.deneme | 1eylül | Erkek | ||||
nil82 | 29 | 2.deneme | 4aralık | Erkek/Erkek | ||||
kamelya06 | 25 | 4.deneme | 7aralık | 12eylül | Erkek | Eymen Tuğra |
İSİM | D.TARİHİ | D.ŞEKLİ | CİNSİYET | D.HAFTASI | KİLOSU | İSİM | |
AliasBlue | 6mayıs | sezeryan | Kız | 30 | 1540 | Derin | |
porter | 17mayıs | sezeryan | Erkek/Erkek | 35 | 2600/1680 | Ali/Doğa | |
nili_fer | 23mayıs | sezeryan | Kız/Erkek | 34 | 2200/2200 | Ekin/Yusuf | |
nec86 | 30mayıs | sezeryan | Erkek | 38 | Mehmet Aras |