- 12 Temmuz 2010
- 1.811
- 1
bugün doktor kontrolümüz vardı 2.düzey sonuçlarını birde yeni kadın doğumcumun görmesini istedim ne tuhaftır ki 5 gün önce farkedemediği suyumuzun biraz fazla olduğunu bugun benım söylemem üzerine onayladı ve şeker testimi yenilememi istedi yarın inş tekrarlıycaz nolurr dua edin az cıksın 27 haftalık olmama ragmen 10 kılo almamı cookk fazla buldu diyet uygulayabiliriz falan dedi canım iyicce sıkıldı oğluşumda 1.50 gr olmus 10 gun kadar onden gıdıyormus ufff yaaa cook canım sıkıldı ya seker varda farkedemıyolarmı yada doktorummu kotu cokk kararsız kaldım dualarınızı eksık etmeyın nolur...
Canim benimde kizim 1050 gr,seker bendede cikti sinirin biraz ustu ama cikti cok hafif bir rejim verdi bebeginin gelisimi normal olmasi gereken kiloda dedi haftalarimizda yakin seninle bence bosuna endise yapmissin sofra sekerini tamamen kestim tatli yok sadece hafata bir dondurma yiyorum sinirsiz meyve var ama bazi meyvelere dikkat eidyorum kavun,kayisi,karpuz gibi \..suyun fazlaligini hic duymamistim ben hic sorun yasamayacagina eminim icini ferah tut...
günaydın kızlar,
hazırlıklar ne alemde neler yapıyorsunuz? bizde durumlar şöyle:
oğluşumun odası geldi, eski olan gömme dolabımızı da babamız boyadı, onun üzerine de denizci figürleri yapıştıracağız bir kaç tane...
perdemi değiştirmedim çünkü 2 yıllık daha rengi de beyaz olunca gerekli olmadı, lacivert fon yaptık.
oğluşuun kıyafetlerini yıkamıştım dün akşam ütüledim minicik minicik ütünün boyunda :))))bugün de uyku setini yıkıyorum, hafta sonuna doğru da çantalarımızı hazırlamayı düşünüyorum
cumartesi günü kontrolümüz var , işallah oğlum iyidir, her şeyden önemli olan onun sağlıklı ve iyi olması gerisi boş ....
aman da aman lacivert fonunu yerim ben onun harikasiniz saglikla iyi gunlerde kullanmak nasip olsun canim darisi basimiza insallah....ben burda oda yapmiyorum ama park yatagimizi aldik bizde carsaf takimimizi,kuvet kova filan bugunde el bezlerini agiz bezlerini aldik yavas yavas tamamliyorum bende yaz girmeden bitsin istiyorum alisveris fasli cunku sicakta cikmak zor olur diye dusundum....