2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

bugün doktor kontrolümüz vardı 2.düzey sonuçlarını birde yeni kadın doğumcumun görmesini istedim ne tuhaftır ki 5 gün önce farkedemediği suyumuzun biraz fazla olduğunu bugun benım söylemem üzerine onayladı ve şeker testimi yenilememi istedi yarın inş tekrarlıycaz nolurr dua edin az cıksın 27 haftalık olmama ragmen 10 kılo almamı cookk fazla buldu diyet uygulayabiliriz falan dedi canım iyicce sıkıldı oğluşumda 1.50 gr olmus 10 gun kadar onden gıdıyormus ufff yaaa cook canım sıkıldı ya seker varda farkedemıyolarmı yada doktorummu kotu cokk kararsız kaldım dualarınızı eksık etmeyın nolur...

Canim benimde kizim 1050 gr,seker bendede cikti sinirin biraz ustu ama cikti cok hafif bir rejim verdi bebeginin gelisimi normal olmasi gereken kiloda dedi haftalarimizda yakin seninle bence bosuna endise yapmissin sofra sekerini tamamen kestim tatli yok sadece hafata bir dondurma yiyorum sinirsiz meyve var ama bazi meyvelere dikkat eidyorum kavun,kayisi,karpuz gibi \..suyun fazlaligini hic duymamistim ben hic sorun yasamayacagina eminim icini ferah tut...

günaydın kızlar,

hazırlıklar ne alemde neler yapıyorsunuz? bizde durumlar şöyle:

oğluşumun odası geldi, eski olan gömme dolabımızı da babamız boyadı, onun üzerine de denizci figürleri yapıştıracağız bir kaç tane...
perdemi değiştirmedim çünkü 2 yıllık daha rengi de beyaz olunca gerekli olmadı, lacivert fon yaptık.
oğluşuun kıyafetlerini yıkamıştım dün akşam ütüledim minicik minicik ütünün boyunda :))))bugün de uyku setini yıkıyorum, hafta sonuna doğru da çantalarımızı hazırlamayı düşünüyorum

cumartesi günü kontrolümüz var , işallah oğlum iyidir, her şeyden önemli olan onun sağlıklı ve iyi olması gerisi boş ....

aman da aman lacivert fonunu yerim ben onun harikasiniz saglikla iyi gunlerde kullanmak nasip olsun canim darisi basimiza insallah....ben burda oda yapmiyorum ama park yatagimizi aldik bizde carsaf takimimizi,kuvet kova filan bugunde el bezlerini agiz bezlerini aldik yavas yavas tamamliyorum bende yaz girmeden bitsin istiyorum alisveris fasli cunku sicakta cikmak zor olur diye dusundum....

Kizlar bebisin kiyafetlerini yikamak icin dalin bebe deterjeani ve yumusaticisini aldim dogru bir secim mi dersiniz?
Bu arada sampuan ve vucut losyonu icin musteleya karar verdim ,pisik kremi icinde desitin mavi renkli olai onerdiler.Birde bebek vucut losyonu almak gerekiyor mu?yani cok minikken krem surmek dogrumu bilemedim ne dersiniz?

merhaba arkadaşlar, umarım iyisinizdir. ben bebek kıyafetlerini yıkamak için dalin in
sıvı deterjanından ve yumuşatıcısından aldım. ama yumuşatıcı kullanmıycam sanırım, bakım ürünleri
nivea nın ürünlerini kullanmayı düşünüyorum (şampuan pişik kremi bebek yağı vs.)

Günaydın kızlar ..

Karasu güzel günlerde mutlu mutlu giysin kızın cicilerini :)
Almışsın içinden gelmiş oh iyi yapmışsın boşver..
Allah'ın izni ile günler su gibi geçecek inşallah ..
Ben ilk 6 aylık giysilerini tamamladım ..
6.aydan sonra giyeceği şeyleri kışa almayı düşünüyorum ..

Sezeryana gelince , epidural olsun spinal olsun ben uyanık olmaktan korkuyorum ..
Genel anestezi isterim gibime geliyor :)

Cloudly maşallah sana , herşeyini bir bir halletin oğluşunun ..
Odasıda hazır prensinin ..
Az kalmış senin hazırlıkların .. Rabbim hep böyle rast getirsin her bi işini :)
Ohhh:nazar::nazar:İlk 6 aylık hazırladın demek Rabbim kullanmayı nasip etsin hepimize aldıklarımızı arada dolabını acıyorum icine cevşen ve kur an koydum Rabbim giydirmei nasip et diyorummm biz Dr dn geldik apartopar gittik sancilandim ve kasildim ben ama muayene bulgularimz süper dedi Dr nts ye gerek yok hersey norml gözüküyor dedi ve dediki bu kızın saclariiii çıkms süper dediki Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin insallh bende uyumak istiyorum görmesemde olur dogumu oda ya gidince görürüz kuzularımızı insallhhhh

yok canım epidural istemedim zaten dediğim gibi çok kötü geçmedi doğumum bana göre. ya da benim ilk kızımda 5 yıl sonra 3. tüp bebekle oldu ona kavuşmanın heyacanıylada hissetmemiş olabilirim.
rabbim hepimize sağlıklıca kolay doğumlar nasip etsin.
Himm sen de uyuma taraftarısin masllh kızına Rabbim bizede senin gibi vakitli kucağımıza almayın nasip etsin

nec86 cnm heyecanla, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Hadi bakalım sırada sen varsın.

hayalimmm ayyy kızlar sırayla başladık, Allahım hepimize hayırlısını, sağlıkla nasip etsin. Maşallah size...

erva64 cnm aman dikkat et kendine, doktorun dediklerine harfiyen uy. Allahım korusun bebeklerini, ikiz hamilelik biraz daha riskli tabii, bol bol dinlen.

ermer rabbim kuzuna sağlıkla giymeyi nasip etsin, kolay gelsin cnm.

Gunnes ohhh tertemiz olacak heryer ne güzel. Huzurla oturup hep birlikte inşallah.

Kamelya06 hoşgeldin aramıza, hayırlı, sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Şimdilik listeyle ben ilgileniyorum, hemen ekliyorum seni de.
hayırlı akşamlar.. hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar hoşbuldum ):aranızda olmak güzel):..bizde bugün eşimle bebişin hemen hemen bütün alışverişini yaptık sizce biraz erkenmı davranmışız(Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin)

Kızlar inşallah iyisinizdir, sizden bir ricam var, niyette bulundum, benim için 1 adet yasin okur musunuz, özelden bana yazarsanız ben çok sevinirim, burayı çok iyi takip edemiyorum kaçırmak istemiyorum..bendenn de isterseniz ben de okurum sizler için..şimdiden Allah razı olsun..öpüyorum sizii

Canim benimde kizim 1050 gr,seker bendede cikti sinirin biraz ustu ama cikti cok hafif bir rejim verdi bebeginin gelisimi normal olmasi gereken kiloda dedi haftalarimizda yakin seninle bence bosuna endise yapmissin sofra sekerini tamamen kestim tatli yok sadece hafata bir dondurma yiyorum sinirsiz meyve var ama bazi meyvelere dikkat eidyorum kavun,kayisi,karpuz gibi \..suyun fazlaligini hic duymamistim ben hic sorun yasamayacagina eminim icini ferah tut...

aman da aman lacivert fonunu yerim ben onun harikasiniz saglikla iyi gunlerde kullanmak nasip olsun canim darisi basimiza insallah....ben burda oda yapmiyorum ama park yatagimizi aldik bizde carsaf takimimizi,kuvet kova filan bugunde el bezlerini agiz bezlerini aldik yavas yavas tamamliyorum bende yaz girmeden bitsin istiyorum alisveris fasli cunku sicakta cikmak zor olur diye dusundum....

amin canım siz de güle güle sağlıklı günlerde kullanın aldıklarınızı, sen de epey toparlamışsın alışverişini, ben de hazirana bırakmak istemedim, malum zaten 34. hafta içindeyiz. allah korusun da her an her şey olabilir diye halletmeye çalışıyorum işte tatlım

Rabbim saglikla kucağına Almani saglikla huzurla mutluluklar oğlunu büyütmeni nasip etsin insallh ne guzel masallah :nazar:Günleriniz cok yaklaştı bize de dua edin ne olur Rabbim saglikla kurtarsın insallh
sağol canım teşekkürler, işallah hepimizi ve evlatlarımızı rabbim korusun zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin işallah
kızlar bugün kontrolum vardı çok şükür bu sefer sevinçle döndüm eve:KK52: kızım kilo almış artık doğsada küveze gerek kalmazmış allahın izniyle. nasıl rahatladım bi bilseniz rabbime şükürler olsun. haftaya çarşamba tekrar kotrolumuz var inşallah dahada büyür bebişim.

poyraz18 canım bak bebişin iyi çok şükür şekerin yüksek çıksa bile önlemini alırlar diyetle filan sen fazla kendini üzme inşallah her şey geçecek ve yavrularımızı kucağımıza aldığımızda her şeyi unutacağız.

aymutu maşallah kuzucuğuna, bebekler son iki üç hafta içinde gerçekten şaşırtıcı kilolar alabiliyorlar, ve hata payı da olabiliyor tabiki, 2,5 kilo sınır demekki küvez için ... bunu da atlattınız hayırlısı ile maşallah:nazar:

yazılanları okumak cok buyuk moral oldu hepinize binlerce kez tesekkur ederımm...cok sukur sekerım yıne 114 cıktı yedıklerıme dıkkat etmemı soyledı doktorum ama sanırım onunla devam etmıycem artık bugun sıvı mıktarının ne kadar fazla oldugunu rakamsal deger olarak ıstedım bana goz kararı bakıp yorum yaptıgını soyleyınce ıyıce guvenım azaldı cunku detaylıda cıkıp onunla paylasmasaydım belkıde hıc farkedemeyecktı bugun sanırım stresten olsa gerek oglusum sureklı karnımda toplanıp tepe yapar gıbı sertlesıyor kalsıyum hapının yanında bıde magnezyuma basladık ıns bunlar suyla alakalı bı durum dııldır oglusumun haraketlerıdır bıze yıne klınıgın yolları gorunuyor:KK5:sadece hamıle kalmakla bıtmıyormus ıs bıde bunun suyuydu kasılmasıydı haftasıyla uyumuydu derken dert edıcek bı suru seyler cıkıyor bu arada su 7 8 ay ıcınde saclarımda beyazlar olusmus ufff hayırlısıyla su yolculıgumuzu sag saglım bı tamamlasakda mıss kokulularımız kollarımızda paylassak yasanılanları....rabbım hepımızın evladını korusun saglıklı ve zamanlı dogumlar nasıp etsın ıns...

merhaba arkadaşlar, umarım iyisinizdir. ben bebek kıyafetlerini yıkamak için dalin in
sıvı deterjanından ve yumuşatıcısından aldım. ama yumuşatıcı kullanmıycam sanırım, bakım ürünleri
nivea nın ürünlerini kullanmayı düşünüyorum (şampuan pişik kremi bebek yağı vs.)

Kizlar bebisin kiyafetlerini yikamak icin dalin bebe deterjeani ve yumusaticisini aldim dogru bir secim mi dersiniz?
Bu arada sampuan ve vucut losyonu icin musteleya karar verdim ,pisik kremi icinde desitin mavi renkli olai onerdiler.Birde bebek vucut losyonu almak gerekiyor mu?yani cok minikken krem surmek dogrumu bilemedim ne dersiniz?
bende dalinin sıvı deterjanını aldım hatta kullandım bile çok temiz yıkıyor ve kokusu çok hoş. yumuşatıcı kullanmak istemiyorum kimyasal kalıntı bırakıyor diye çok okudum ondna almadım.
bakım ürünlerinin hepsini nivea aldım. çevremdeki herkes onu tavsiye etti nettende araştırınca aldık.
yazılanları okumak cok buyuk moral oldu hepinize binlerce kez tesekkur ederımm...cok sukur sekerım yıne 114 cıktı yedıklerıme dıkkat etmemı soyledı doktorum ama sanırım onunla devam etmıycem artık bugun sıvı mıktarının ne kadar fazla oldugunu rakamsal deger olarak ıstedım bana goz kararı bakıp yorum yaptıgını soyleyınce ıyıce guvenım azaldı cunku detaylıda cıkıp onunla paylasmasaydım belkıde hıc farkedemeyecktı bugun sanırım stresten olsa gerek oglusum sureklı karnımda toplanıp tepe yapar gıbı sertlesıyor kalsıyum hapının yanında bıde magnezyuma basladık ıns bunlar suyla alakalı bı durum dııldır oglusumun haraketlerıdır bıze yıne klınıgın yolları gorunuyor:KK5:sadece hamıle kalmakla bıtmıyormus ıs bıde bunun suyuydu kasılmasıydı haftasıyla uyumuydu derken dert edıcek bı suru seyler cıkıyor bu arada su 7 8 ay ıcınde saclarımda beyazlar olusmus ufff hayırlısıyla su yolculıgumuzu sag saglım bı tamamlasakda mıss kokulularımız kollarımızda paylassak yasanılanları....rabbım hepımızın evladını korusun saglıklı ve zamanlı dogumlar nasıp etsın ıns...

bu kadar stres yapma lütfen bak bebişte etkileniyor anlaşılan. sona geldin gibi artık

Bizde sebamed ve mustela arasında kaldık. Sebamed aldım bakım ürünlerini.. Mustela kullanananlarda çok memnunlarmış. Sebamedin şampuanını, banyo köpüğünü, losyonunu, sabununu ve pişik önleyici kremini aldım.

Giysilerini yıkamak için bende Dalin almayı düşünüyorum. Yumuşatıcı konusunda bir araştırma yapmadım. O nedenle kullanırmıyım bilmiyorum.

Arkadaşımla konuşurken banyo sonrası havlu yerine mermerşahin bezinden iki kat sarıp sonra havluya sarmak gerektiğini öğrendim. Bana mantıklı geldi. Hassas cildine havlu öncesi daha yumuşak bir bezin değmesi iyi olur gibi..

kızlar herkese merhaba bayadır giremedim annemler misafirler yoğunluk çok bizde çantalar dahil olmak üzere herşeyi hazırladık artık 38. haftayı bekliyoruz Allahın izni ile
ben epidural istiyorum doğumumu. kızımın dünyaya gewldiği ilk anlarına şahit olmak istiyorum :))

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkekAsrın Çınar:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziranErkekMehmet Aras:nazar:
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziranKızZeynep:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
elon311.deneme22eylül28haziranErkek:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKızIrmaknaz:nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
juu341.deneme29eylül28haziransezeryanKız:nazar:
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
3MELEKANNESİ326ekim12temmuzKız:nazar:
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek:nazar:
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuzsezeryanErkekOrhan:nazar:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzsezeryanKızAlara:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su:nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek:nazar:
breshka18ekim24temmuzErkek:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızBerru:nazar:
lilyum401kasım7ağustosKız:nazar:
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü:nazar:
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş:nazar:
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir:nazar:
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert:nazar:
kyr313.deneme8kasım13ağustossezeryanKız/ErkekYağmur/Toprak:nazar::nazar:
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya:nazar:
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustosKız/Erkek:nazar::nazar:
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız:nazar:
erva64301.deneme25kasımKız/Kız:nazar::nazar:
poyraz18251.deneme1eylülErkek:nazar:
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek:nazar::nazar:
kamelya06254.deneme7aralık12eylülErkekEymen Tuğra:nazar:

:nazar:SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ:nazar:

:nazar:BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ:nazar:
İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.HAFTASIKİLOSUİSİM:emir_bebek:
AliasBlue6mayıssezeryanKız301540Derin:nazar:
porter17mayıssezeryanErkek/Erkek352600/1680Ali/Doğa:nazar::nazar:
nili_fer23mayıssezeryanKız/Erkek342200/2200Ekin/Yusuf:nazar::nazar:

:nazar:SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ:nazar:

canım benim kızımn ismi değişti :KK1: berrudan vazgeçtik. çok istiyordum ama dini açıdan olmamasına kadar verdik.
ilk adı GÜLCE olucak ikinci isme daha karar vermedik.

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkekAsrın Çınar:nazar:
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziranKızZeynep:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
elon311.deneme22eylül28haziranErkek:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKızIrmaknaz:nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
juu341.deneme29eylül28haziransezeryanKız:nazar:
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
3MELEKANNESİ326ekim12temmuzKız:nazar:
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek:nazar:
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuzsezeryanErkekOrhan:nazar:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzsezeryanKızAlara:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su:nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek:nazar:
breshka18ekim24temmuzErkek:nazar:
sarayca322.deneme20ekim25temmuzKız:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızGülce:nazar:
lilyum401kasım7ağustosKız:nazar:
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü:nazar:
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş:nazar:
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir:nazar:
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert:nazar:
kyr313.deneme8kasım13ağustossezeryanKız/ErkekYağmur/Toprak:nazar::nazar:
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya:nazar:
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustosKız/Erkek:nazar::nazar:
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız:nazar:
erva64301.deneme25kasımKız/Kız:nazar::nazar:
poyraz18251.deneme1eylülErkek:nazar:
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek:nazar::nazar:
kamelya06254.deneme7aralık12eylülErkekEymen Tuğra:nazar:

:nazar:SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ:nazar:

:nazar:BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ:nazar:
İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.HAFTASIKİLOSUİSİM:emir_bebek:
AliasBlue6mayıssezeryanKız301540Derin:nazar:
porter17mayıssezeryanErkek/Erkek352600/1680Ali/Doğa:nazar::nazar:
nili_fer23mayıssezeryanKız/Erkek342200/2200Ekin/Yusuf:nazar::nazar:
nec8630mayıssezeryanErkek38Mehmet Aras:nazar:

:nazar:SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ:nazar:

Son düzenleme:
kyr canım hemende değiştirmişsin :KK1: teşekürler.

senacım sağlıklı huzurlu mutlu bir hayat sürdürmeniz dileğimle. allahım analı babalı büyütsün.

Selam kızlaaaar ..
Nec'te doğum yaptı , artık yavaş yavaş sona geliyoruz..
Sağlıcakla gelsin kuzular ..

gözün aydın canım umarım iyisinizdir merakla haberlerini bekliyoruz
allah analı babalı büyütsün

sarayca cnm kusuruma bakma, hiç görmedim önceki yazdığını, ekledim seni de listemize. Hayılı doğum diliyorum.

aymutu çok sevindim cnm, bak boşuna üzdün kendini, uslu olacak annesi senin bebişin bak hemen sözünü dinledi:)) Allahım sağlıkla doğduğunu da göstersin inşallah.

sarayca cnm kusuruma bakma, hiç görmedim önceki yazdığını, ekledim seni de listemize. Hayılı doğum diliyorum.

aymutu çok sevindim cnm, bak boşuna üzdün kendini, uslu olacak annesi senin bebişin bak hemen sözünü dinledi:)) Allahım sağlıkla doğduğunu da göstersin inşallah.

X