İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | D.ŞEKLİ | CİNSİYET | İSİM | |
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | Asrın Çınar | ||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | Erkek | Mehmet Aras | ||
ayzan | 32 | 2.deneme | 9eylül | 15haziran | Kız | |||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | Kız | Zeynep | ||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | Erkek | |||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | Irmaknaz | ||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
juu | 34 | 1.deneme | 29eylül | 28haziran | sezeryan | Kız | ||
sevinc85 | 26 | 1.deneme | 1ekim | 7temmuz | Kız | Ruya Ecrin | ||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
3MELEKANNESİ | 32 | 6ekim | 12temmuz | Kız | ||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | ||||
son_ece | 30 | 2.deneme | 10ekim | 16temmuz | Erkek | |||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | sezeryan | Erkek | Orhan | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | sezeryan | Kız | Alara | |
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | Kız | Beren | |||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | Kız | Elif-Su | ||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | Erkek | |||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | |||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | Erkek | Yusuf | |||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | Kız | Berru | ||
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | Kız | |||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | Kız | Öykü | |||
Gunnes | 35 | 2.deneme | 4kasım | 10ağustos | Erkek | Güneş | ||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Fatih Emir | ||||
Bilgemmm | 26 | 2.deneme | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Mert | ||
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | sezeryan | Kız/Erkek | Yağmur/Toprak | |
DEW77 | 34 | 2.deneme | 14kasım | 22ağustos | Kız | Karya | ||
OzzOzz | 34 | 4.deneme | 15kasım | 23ağustos | Kız/Erkek | |||
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 24ağustos | Kız | |||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | Kız/Kız | ||||
poyraz18 | 25 | 1.deneme | 1eylül | Erkek | ||||
nil82 | 29 | 2.deneme | 4aralık | Erkek/Erkek | ||||
kamelya06 | 25 | 4.deneme | 7aralık | 12eylül | Erkek | Eymen Tuğra |
İSİM | D.TARİHİ | D.ŞEKLİ | CİNSİYET | D.HAFTASI | KİLOSU | İSİM | |
AliasBlue | 6mayıs | sezeryan | Kız | 30 | 1540 | Derin | |
porter | 17mayıs | sezeryan | Erkek/Erkek | 35 | 2600/1680 | Ali/Doğa | |
nili_fer | 23mayıs | sezeryan | Kız/Erkek | 34 | 2200/2200 | Ekin/Yusuf |
bugün doktor kontrolümüz vardı 2.düzey sonuçlarını birde yeni kadın doğumcumun görmesini istedim ne tuhaftır ki 5 gün önce farkedemediği suyumuzun biraz fazla olduğunu bugun benım söylemem üzerine onayladı ve şeker testimi yenilememi istedi yarın inş tekrarlıycaz nolurr dua edin az cıksın 27 haftalık olmama ragmen 10 kılo almamı cookk fazla buldu diyet uygulayabiliriz falan dedi canım iyicce sıkıldı oğluşumda 1.50 gr olmus 10 gun kadar onden gıdıyormus ufff yaaa cook canım sıkıldı ya seker varda farkedemıyolarmı yada doktorummu kotu cokk kararsız kaldım dualarınızı eksık etmeyın nolur...
bugün doktor kontrolümüz vardı 2.düzey sonuçlarını birde yeni kadın doğumcumun görmesini istedim ne tuhaftır ki 5 gün önce farkedemediği suyumuzun biraz fazla olduğunu bugun benım söylemem üzerine onayladı ve şeker testimi yenilememi istedi yarın inş tekrarlıycaz nolurr dua edin az cıksın 27 haftalık olmama ragmen 10 kılo almamı cookk fazla buldu diyet uygulayabiliriz falan dedi canım iyicce sıkıldı oğluşumda 1.50 gr olmus 10 gun kadar onden gıdıyormus ufff yaaa cook canım sıkıldı ya seker varda farkedemıyolarmı yada doktorummu kotu cokk kararsız kaldım dualarınızı eksık etmeyın nolur...
günaydın kızlar,
hazırlıklar ne alemde neler yapıyorsunuz? bizde durumlar şöyle:
oğluşumun odası geldi, eski olan gömme dolabımızı da babamız boyadı, onun üzerine de denizci figürleri yapıştıracağız bir kaç tane...
perdemi değiştirmedim çünkü 2 yıllık daha rengi de beyaz olunca gerekli olmadı, lacivert fon yaptık.
oğluşuun kıyafetlerini yıkamıştım dün akşam ütüledim minicik minicik ütünün boyunda :))))bugün de uyku setini yıkıyorum, hafta sonuna doğru da çantalarımızı hazırlamayı düşünüyorum
cumartesi günü kontrolümüz var , işallah oğlum iyidir, her şeyden önemli olan onun sağlıklı ve iyi olması gerisi boş ....
ne güzel herşeyiniz hazır sayılır bir paşanız eksik oda katıldımı aranıza demeyin keyfinizee
sağlıkla güzel günlerde kullanın
:) amin canım sizin bana göre doğuma az kalmış.. ben sımdıden heyecanlanıyorum
KAMELYA hoşgeldin aramıza rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.
KARASU canım çok güldürdün beni kanguru gibi taşımak güzel fikir. ama son aylara geldiğinde aynı şeyleri söyleyebilecek misin bakalım bel ve sırt ağrısından,oturup kalkarken,uyuyamamaktan ve neredeyse yürüyememekten bir an önce zaman geçsin diye gün saymaya başlıyorsun bizim gibi.yani ne kadar korksakta bu olay gerçekleşecek.
benim ikinci doğumum olacak ilkinde anlatıldığı gibi olmadı kolay geçti doğumum inşallah buda öyle olur.
sizlerde korkmayın herkesin ağrı ve acıya dayanma gücü farklı canınız çok tatlı değilse tabi......
Rabbim saglikla kucağına Almani saglikla huzurla mutluluklar oğlunu büyütmeni nasip etsin insallh ne guzel masallahgünaydın kızlar,
oğluşumun odası geldi, eski olan gömme dolabımızı da babamız boyadı, onun üzerine de denizci figürleri yapıştıracağız bir kaç tane...
perdemi değiştirmedim çünkü 2 yıllık daha rengi de beyaz olunca gerekli olmadı, lacivert fon yaptık.
oğluşuun kıyafetlerini yıkamıştım dün akşam ütüledim minicik minicik ütünün boyunda :))))bugün de uyku setini yıkıyorum, hafta sonuna doğru da çantalarımızı hazırlamayı düşünüyorum
cumartesi günü kontrolümüz var , işallah oğlum iyidir, her şeyden önemli olan onun sağlıklı ve iyi olması gerisi boş ....
Karasu güzel günlerde mutlu mutlu giysin kızın cicilerini :)Ay maşallah Rabbim guzel günlerde kullanmasını nasip etsin odasını oğluna cnmm ne guzel siz bizden daha öndesiniz ve hazırlıklar başladı bitiyor ben sadece en az 1yil yeticek kadarcok kıyafet aldım kızıma Napalim tutamadım kendimi Rabbim kullanmayı nasipetsin insallhhhh hepimize hersey cok guzel olucak ben dün gece bir hata yaptım ve Sezeyan dogum baktım netten bakmaz olaydım dedim kızım cnm sen istediğin kadar uzun kalabilirsiniz icimde ben seni kanguru gibi taşırım Ve karar verdim tamamen uyumaya epidural bana göre değil galiba Heleki normaldogum hiç değil Rabbim utandirmasin dediğin gibi cnm insallh saglikla alalım bebeklerimizi kucağımıza
günaydın kızlar,
Ama gercekten ben cok korktum :18::18:biranda icim hop etti ne isim varsa oturduğum yerde şeytan uğraştı benimle iste
Haklisin son aylar durum değişiktir ne mutlu sen basına neler gelecegini biliyorsunbiz şe kurbanlık koyün gibi pasa pasa gidicez iste düşününce ay biran once o gunlergelsin diyorum neyse beni de o da da sakinleştirirler azıcık epidural mı senin ilk dogum o da ayrı hır gerginlik yapti ben de aslın da cnm tatlı değildir ağrı eşiğimde yüksektir ama Rabbim hepimizi saglikla kurtarsın insallh maşallah sizlere bizde bir görsek o günleri Dua edin ne olur bizler icin de herkese hayırlı dogum nasip etsin Rabbim
aymutu haftan zaten ileri neden küvez konusu vardı ki?kilosu nekadr olmuş peki...maşallah canım kuzuna...
sağol canım geçen hafta gittiğimde haftasına göre çok kilosu düşük böyle doğarsa küveze alırız demişti dr. geçen hafta 2100 gr dı şimdi 2500 olmuş kuzucum kiloda hata payları oluyor dedi ama yinede buna şükür zamanına kadar beklerse epey toparlayacak.
canım bende çok araştırdım sebamed göz yakıyor diye duydum, bu nedenle Mustela aldım şampuan, pişik kremi, be.yağı vs.arkadaşlar bebek şampuaanı ne aldnız?ben sebamedle bütchen arasında kaldım...bazı bebeklere sebamed zara verebiliyomuş galiba?siz ne aldnız?
Hoşgeldin canım allah tamamına erdirsinselam aranıza yenı katıldım dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum Allah gule gule buyutmeyı nasıp etsın hamıle arkadaslarımada hayırlı dogumlar dılıyorum benıde aranıza kabul edermısınız :)
üzülme inşl. herşey yoluna girer bebeğinde önde gidiyormuş, gerekiyorsa diyetle şekerini dengelersin, tabi dr.da kararsızsan bi başkasınada gidebilirsin.bugün doktor kontrolümüz vardı 2.düzey sonuçlarını birde yeni kadın doğumcumun görmesini istedim ne tuhaftır ki 5 gün önce farkedemediği suyumuzun biraz fazla olduğunu bugun benım söylemem üzerine onayladı ve şeker testimi yenilememi istedi yarın inş tekrarlıycaz nolurr dua edin az cıksın 27 haftalık olmama ragmen 10 kılo almamı cookk fazla buldu diyet uygulayabiliriz falan dedi canım iyicce sıkıldı oğluşumda 1.50 gr olmus 10 gun kadar onden gıdıyormus ufff yaaa cook canım sıkıldı ya seker varda farkedemıyolarmı yada doktorummu kotu cokk kararsız kaldım dualarınızı eksık etmeyın nolur...
sağol canım geçen hafta gittiğimde haftasına göre çok kilosu düşük böyle doğarsa küveze alırız demişti dr. geçen hafta 2100 gr dı şimdi 2500 olmuş kuzucum kiloda hata payları oluyor dedi ama yinede buna şükür zamanına kadar beklerse epey toparlayacak.