2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

KAMELYA hoşgeldin aramıza rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.

KARASU canım çok güldürdün beni kanguru gibi taşımak güzel fikir. ama son aylara geldiğinde aynı şeyleri söyleyebilecek misin bakalım bel ve sırt ağrısından,oturup kalkarken,uyuyamamaktan ve neredeyse yürüyememekten bir an önce zaman geçsin diye gün saymaya başlıyorsun bizim gibi.yani ne kadar korksakta bu olay gerçekleşecek.

benim ikinci doğumum olacak ilkinde anlatıldığı gibi olmadı kolay geçti doğumum inşallah buda öyle olur.

sizlerde korkmayın herkesin ağrı ve acıya dayanma gücü farklı canınız çok tatlı değilse tabi......

nec86 cnm heyecanla, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Hadi bakalım sırada sen varsın.

hayalimmm ayyy kızlar sırayla başladık, Allahım hepimize hayırlısını, sağlıkla nasip etsin. Maşallah size...

erva64 cnm aman dikkat et kendine, doktorun dediklerine harfiyen uy. Allahım korusun bebeklerini, ikiz hamilelik biraz daha riskli tabii, bol bol dinlen.

ermer rabbim kuzuna sağlıkla giymeyi nasip etsin, kolay gelsin cnm.

Gunnes ohhh tertemiz olacak heryer ne güzel. Huzurla oturup hep birlikte inşallah.

Kamelya06 hoşgeldin aramıza, hayırlı, sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Şimdilik listeyle ben ilgileniyorum, hemen ekliyorum seni de.

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETİSİM
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkekAsrın Çınar
nec86251.deneme8eylül13haziranErkekMehmet Aras
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziranKızZeynep
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKızIrmaknaz
pele301.deneme29eylül18haziran
juu341.deneme29eylül28haziransezeryanKız
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKızRuya Ecrin
perla1344.deneme4ekim10temmuz
3MELEKANNESİ326ekim12temmuzKız
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuzErkek
cloudly281.deneme13ekim19temmuzsezeryanErkekOrhan
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzsezeryanKızAlara
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf
ermer301.deneme29ekim4ağustosKızBerru
lilyum401kasım7ağustosKız
Lotus834.deneme4kasım10ağustosKızÖykü
Gunnes352.deneme4kasım10ağustosErkekGüneş
Masideaydn6kasım11ağustosErkekFatih Emir
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustosErkekMert
kyr313.deneme8kasım13ağustossezeryanKız/ErkekYağmur/Toprak
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya
OzzOzz344.deneme15kasım23ağustosKız/Erkek
akasya1978331.deneme16kasım24ağustosKız
erva64301.deneme25kasımKız/Kız
poyraz18251.deneme1eylülErkek
nil82292.deneme4aralıkErkek/Erkek
kamelya06254.deneme7aralık12eylülErkekEymen Tuğra

SAĞLIKLA BÜYÜSÜN, SAĞLIKLA GELSİN BEBEKLERİMİZ

BEBEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
İSİMD.TARİHİD.ŞEKLİCİNSİYETD.HAFTASIKİLOSUİSİM
AliasBlue6mayıssezeryanKız301540Derin
porter17mayıssezeryanErkek/Erkek352600/1680Ali/Doğa
nili_fer23mayıssezeryanKız/Erkek342200/2200Ekin/Yusuf

SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUZ

kyr ben bilgilerimi önceden yazmıştım ama listeye eklenmedim ( tekrar yazayım yaş 32 2. tüp bebek denemem, SAT: 20 ekim 2011 MUH DOĞUM 25.07.2012 kızım olacak inşallah, zeynep ismi...

bugün doktor kontrolümüz vardı 2.düzey sonuçlarını birde yeni kadın doğumcumun görmesini istedim ne tuhaftır ki 5 gün önce farkedemediği suyumuzun biraz fazla olduğunu bugun benım söylemem üzerine onayladı ve şeker testimi yenilememi istedi yarın inş tekrarlıycaz nolurr dua edin az cıksın 27 haftalık olmama ragmen 10 kılo almamı cookk fazla buldu diyet uygulayabiliriz falan dedi canım iyicce sıkıldı oğluşumda 1.50 gr olmus 10 gun kadar onden gıdıyormus ufff yaaa cook canım sıkıldı ya seker varda farkedemıyolarmı yada doktorummu kotu cokk kararsız kaldım dualarınızı eksık etmeyın nolur...

canım suyunun fazla olması ile ilgili hiç bilgim yok, şeker konusuna da çok takılma, inan diyet verse bile diyetle çözülür diye düşünüyorum, oğluşun da bak önden gidiyor maşallah, sakın moralini bozma oğluşunu da üzme olur mu?

canını sıkma bak bebeğin 10 gün önde gidiyormuş şeker varsa diyetle halledebilirsin
suyun az olması kadar fazlasıda zarar senın bebiş çiş yapmayı seviyor anlaşılan böbreğinde ve mesanesinde bir problem yoksa canını sıkma ve bol bol dinlen kendini yorma
eğer doktorundan emin değilsen bulunduğun yer uygunsa perinatoloji uzmanına görünebilirsin en azından için rahat eder.

kamelya aramıza hoş geldin

ermer sağlıkla giysin küçük hanım

günaydın kızlar,

hazırlıklar ne alemde neler yapıyorsunuz? bizde durumlar şöyle:

oğluşumun odası geldi, eski olan gömme dolabımızı da babamız boyadı, onun üzerine de denizci figürleri yapıştıracağız bir kaç tane...
perdemi değiştirmedim çünkü 2 yıllık daha rengi de beyaz olunca gerekli olmadı, lacivert fon yaptık.
oğluşuun kıyafetlerini yıkamıştım dün akşam ütüledim minicik minicik ütünün boyunda :))))bugün de uyku setini yıkıyorum, hafta sonuna doğru da çantalarımızı hazırlamayı düşünüyorum

cumartesi günü kontrolümüz var , işallah oğlum iyidir, her şeyden önemli olan onun sağlıklı ve iyi olması gerisi boş ....

ne güzel herşeyiniz hazır sayılır bir paşanız eksik oda katıldımı aranıza demeyin keyfinizee
sağlıkla güzel günlerde kullanın

:) amin canım sizin bana göre doğuma az kalmış.. ben sımdıden heyecanlanıyorum

Hoşgeldiniz aramıza Kamelya06.. Sağlıkla bebeğine kavuşman dileğimle..

Tüm arkadaşlara ve bebeklerine güzel bir gün diliyoruz oğlumla...

Hazırlık yapan arkadaşlar kolay gelsin.. Tatlı telaşlarımızın keyfini çıkararak geçsin günlerimiz..

Ama gercekten ben cok korktum :18::18:biranda icim hop etti ne isim varsa oturduğum yerde şeytan uğraştı benimle iste
Haklisin son aylar durum değişiktir ne mutlu sen basına neler gelecegini biliyorsun biz şe kurbanlık koyün gibi pasa pasa gidicez iste düşününce ay biran once o gunlergelsin diyorum neyse beni de o da da sakinleştirirler azıcık epidural mı senin ilk dogum o da ayrı hır gerginlik yapti ben de aslın da cnm tatlı değildir ağrı eşiğimde yüksektir ama Rabbim hepimizi saglikla kurtarsın insallh maşallah sizlere bizde bir görsek o günleri Dua edin ne olur bizler icin de herkese hayırlı dogum nasip etsin Rabbim

Rabbim saglikla kucağına Almani saglikla huzurla mutluluklar oğlunu büyütmeni nasip etsin insallh ne guzel masallah Günleriniz cok yaklaştı bize de dua edin ne olur Rabbim saglikla kurtarsın insallh

Günaydın kızlar ..

Karasu güzel günlerde mutlu mutlu giysin kızın cicilerini :)
Almışsın içinden gelmiş oh iyi yapmışsın boşver..
Allah'ın izni ile günler su gibi geçecek inşallah ..
Ben ilk 6 aylık giysilerini tamamladım ..
6.aydan sonra giyeceği şeyleri kışa almayı düşünüyorum ..

Sezeryana gelince , epidural olsun spinal olsun ben uyanık olmaktan korkuyorum ..
Genel anestezi isterim gibime geliyor :)

Cloudly maşallah sana , herşeyini bir bir halletin oğluşunun ..
Odasıda hazır prensinin ..
Az kalmış senin hazırlıkların .. Rabbim hep böyle rast getirsin her bi işini :)

yok canım epidural istemedim zaten dediğim gibi çok kötü geçmedi doğumum bana göre. ya da benim ilk kızımda 5 yıl sonra 3. tüp bebekle oldu ona kavuşmanın heyacanıylada hissetmemiş olabilirim.
rabbim hepimize sağlıklıca kolay doğumlar nasip etsin.

kızlar bugün kontrolum vardı çok şükür bu sefer sevinçle döndüm eve kızım kilo almış artık doğsada küveze gerek kalmazmış allahın izniyle. nasıl rahatladım bi bilseniz rabbime şükürler olsun. haftaya çarşamba tekrar kotrolumuz var inşallah dahada büyür bebişim.

poyraz18 canım bak bebişin iyi çok şükür şekerin yüksek çıksa bile önlemini alırlar diyetle filan sen fazla kendini üzme inşallah her şey geçecek ve yavrularımızı kucağımıza aldığımızda her şeyi unutacağız.

aymutu haftan zaten ileri neden küvez konusu vardı ki?kilosu nekadr olmuş peki...maşallah canım kuzuna...

aymutu haftan zaten ileri neden küvez konusu vardı ki?kilosu nekadr olmuş peki...maşallah canım kuzuna...

sağol canım geçen hafta gittiğimde haftasına göre çok kilosu düşük böyle doğarsa küveze alırız demişti dr. geçen hafta 2100 gr dı şimdi 2500 olmuş kuzucum kiloda hata payları oluyor dedi ama yinede buna şükür zamanına kadar beklerse epey toparlayacak.

oh maşallah o zaman canım..inşallah 3 kiloyu bulur..

Merhaba hanımlar, hepinize kolay gelsin doğuma az kaldıkça hazırlıklar hızlanmiş. cicileriyle, odalarıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim hepimize.... Hazırlıklar yapıldıkça heyecanımda artıyor ve sabırsızlıkla bekliyorum. bizdede, şeker sepetini yapıyorum, birde ahşaptan kapı süsü yapıyoruz kardeşimle el emeği göz nuru kesimini yaptım boyamasınıda kızkardeşim yapıcak. haftayada odasını temizleyip düzenlicez. kızlar siz ev temizliğini ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz şimdi yaptırırsam tekrar kirlenir diye düşündüm. oturduğumuz yerin çevresi inşaat olunca kapı pencereler hiç temiz kalmıyor

arkadaşlar bebek şampuaanı ne aldnız?ben sebamedle bütchen arasında kaldım...bazı bebeklere sebamed zara verebiliyomuş galiba?siz ne aldnız?
canım bende çok araştırdım sebamed göz yakıyor diye duydum, bu nedenle Mustela aldım şampuan, pişik kremi, be.yağı vs.
biraz pahalı oldu ama olsun uzun süre gidiyormuş, sonrada Organicare var ona geçmeyi düşünüyorum.

Hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin

üzülme inşl. herşey yoluna girer bebeğinde önde gidiyormuş, gerekiyorsa diyetle şekerini dengelersin, tabi dr.da kararsızsan bi başkasınada gidebilirsin.

kuzucuğuna, bazı bebekler son ayda toparlıyor seninkide doğuma kadar normal kilosuna ulaşacaktır kendini üzme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…