nilifer yakaladım burdasın...bir sürü sorum var sana...
arkadaşlar bebek şampuaanı ne aldnız?ben sebamedle bütchen arasında kaldım...bazı bebeklere sebamed zara verebiliyomuş galiba?siz ne aldnız?
Herkese bebekleriyle güzel bir hafta diliyorum. Biz bugun 30. Haftamıza giriyoruz, koskoca 29 hafta geride kaldı, önümüzde kac hafta olduğunu da sadece Rabbim biliyor. Malum sayfamizin iki ikizi dünyaya geldi, dogum haftalarını göz önüne alınca artık hazırlık yapmam gerektiğini düşünüyorum)) bizim daha hazır hiçbir seyimiz yok. Diliyorum hayırlı zamanda, saglikla gelecek bebeklerimiz.
Aymutu maşallah size, bir gün, bir gün daha derken inşallah zamanını bekleyecek kuzun, dualarımız sizinle. Ben inanıyorum ki bebeğin kilo alacak bu donemde, ayrıca kızlar da söyledi, kilosundan önemlisi ciğerlerinin gelişimi. Sakın uzme canini çünkü stresini tamamen hissediyor artık, sen iyi duşun ki o da iyi olsun.
kyr evet canım artık sona yaklaşıyorsun sende. bebişlerin ne kadar daha bekleyecek bakalım?
canım cok sağol sizlerin sayesinde rahatladım son ayda daha hızlı kilo alırmış bebekler inşallah öyle olur Rabbim neler gösterdi baksana tuttu mu tutmadımı derken bu günlere geldik allahım sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.
nec benim kontrolumde çarşamba hayırlı sonuçlarla geliriz inşallah.
arkadaşlar kontrolden geldik hamdolsun Allahıma iyi geçti.. yavrumda iyidi binlerce şükür.. doktor amcamız beklemekten yana.. tekrar tahlil istedi, eğer iyi olursa ki inşallah iyi olur 38i görmek istiyor. haftaya cuma-pazartesi arası doğum düşünüyor.. inşallah herşeyimiz sağlıkla devam eder, en hayırlı zamanda sağlıkla yavruma kavuşurum.. hepimiz inşallahh....
arkadaşlar bebek şampuaanı ne aldnız?ben sebamedle bütchen arasında kaldım...bazı bebeklere sebamed zara verebiliyomuş galiba?siz ne aldnız?
bize gelince cuma günü kontrolümüze gittik,kızlarım iyi gözüküyo ikiside aynı,aralarında gün farkı kalmadı..dr muz yine gramlarını sölemedi:))ama ters olan şey benden kan geliyodu ara ara damla şeklinde,sizede yazmıştım..plesantadan geliyormuş,dr biraz tehlike durumun var,erken dogum riskin olabilir dedi..dua edelim kanama aktif hale gecmesin dedi..tabi moralimiz bozuldu..bana pre par 10 mg hap verdi,günde 4 defa yarımşar olarak iç dedi..igneye devam dedi..herşeyi yasakladı kalkmıycaksın dedi..cok korkuyorum hanımlar dua edin bize kızlarıma bişey olmasın 3 ay daha dayansın kuzucuklarım..bizde başka havadis yok..plesanta biraz önde duruyormuş,dr geri cekilmesi lazım dua edelimde geri cekilsin dedi..aranızda böyle sorun yaşayan oldumu acaba?elimizden bişey gelmiyo malesef..yavrularım rabbime emanet..sevgiler..
canım demek doğum tarihin yaklaşık olarak belli oldu.benimde çarşamba günü belli oolcak. çok heyecanlıyım ve artık oğluşum taşınmaz durumda. gece gündüz hiç rahat hareket edilmiyor.