2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

harkeslere günaydın...hazırlık yapanlara da kolay gelsin hepinizin bebişini öpüyoruuuuum........

selam aranıza yenı katıldım dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum Allah gule gule buyutmeyı nasıp etsın hamıle arkadaslarımada hayırlı dogumlar dılıyorum benıde aranıza kabul edermısınız :)

hoşgeldin canım...tabi ki herkes seve seve kabul edecektir...kaç haftalık bebişin...:nazar:

hoşgeldin canım...tabi ki herkes seve seve kabul edecektir...kaç haftalık bebişin...:nazar:

selam aranıza yenı katıldım dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum Allah gule gule buyutmeyı nasıp etsın hamıle arkadaslarımada hayırlı dogumlar dılıyorum benıde aranıza kabul edermısınız :)

inanmıyorum ya mesajım kaç kez yayınlandı...noluyo bazen bu siteye ya:KK43:

maşallh canım en küçük bebiş seninki oldu şimdi topikte :) sağlıkla gelsin inşallah...:nazar:

merhaba annecikler

rüyalarımda hep oğlumu görüyorum. bana gülümsüyor.. ne güzel bir duygu. biran önce kucağıma alamak istiyorum artık yavrumu.
ama kızlar beni bu aralar doğum korkusu aldı. doğumdan çok korkuyorum. sezeryanı falan okudum. adım adım yapılanları. sakın siz okumayın. ne bileyim . korku bastı son hafta.

muhannimcim ben de korkuyorum ya...ne güzel senin sona geldi tarih belli mi canım?

merak etme canım görmese de ben hatırlatırım ona...hayırlı olsun..

ay ben senin takvimine niye hiç bakmıyorum ya pardon....:) ....ismiyle yaşasın canım:nazar:

Kamelya hoşgeldin aramızaaa..

Kızlar maşallah hazırlıklar başladı da bitiyor bile..
Bizde bu pazar oğluşumun odasını boyatacağız 15 gün sonrada mobilyalarımız gelicek ..
Çok heyecanlı ve güzel süreçler .. Rabbim utandırmasın :)

Kamelya hoşgeldin aramızaaa..

Kızlar maşallah hazırlıklar başladı da bitiyor bile..
Bizde bu pazar oğluşumun odasını boyatacağız 15 gün sonrada mobilyalarımız gelicek ..
Çok heyecanlı ve güzel süreçler .. Rabbim utandırmasın :)

Ay maşallah Rabbim guzel günlerde kullanmasını nasip etsin odasını oğluna cnmm ne guzel siz bizden daha öndesiniz ve hazırlıklar başladı bitiyor ben sadece en az 1yil yeticek kadar :KK9::KK9:cok kıyafet aldım kızıma Napalim tutamadım kendimi Rabbim kullanmayı nasipetsin insallhhhh hepimize hersey cok guzel olucak ben dün gece bir hata yaptım ve Sezeyan dogum baktım netten bakmaz olaydım dedim kızım cnm sen istediğin kadar uzun kalabilirsiniz icimde ben seni kanguru gibi taşırım :KK9:Ve karar verdim tamamen uyumaya epidural bana göre değil galiba Heleki normaldogum hiç değil Rabbim utandirmasin dediğin gibi cnm insallh saglikla alalım bebeklerimizi kucağımıza

X